Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@kvetinka0099 ano vzdy v den konzultacie ti pripravi konzultantka jedlo, za ktore jej zaplatis. Jeden sacok 3eura, musis prijat 3sacky za den, aby si prijala vsetky potrebne vitaminy atd.. tj 9eur na den. Vstupna konzultacia so zalozenim zdravotnej karty a konzultaciami pocas celeho roka = jednorazovy poplatok 10eur. A potom maju este nejake vyrobky, ktore stoja po 10eur, no tie nie su povinne a kupujes si ich podla chuti a potreby. Ja si kupujem napr len vegetu na osolenie jedal z povolenej zeleniny, ostatne nepouzivam.
@kvetinka0099 na 7dni ta vyjde strava 63€...ja chodim kazdy tyžden ku poradkyni.....prve 2t jes len shake a polievky....potom sa uz pridavaju dalsie
@mimi1089 a kolko tam uz chodis ?
@tamichloe a ta dieta kolko trva mislim ich stravu.
@kvetinka0099 https://www.modrykonik.sk/blog/mimi1089/
pokial nedosiahnes svoj ciel
@kvetinka0099 to je foto dokumentacia mimi,si s pytala odkedy to drži 😉
Baby takze zdravou stravou mi to nejde ja tomu hovorim ze ked to nejde po dobrom musi to ist po zlom od vcera jilian michaels 1den 1 levelu nie je to take hrozne ako som myslela aj na wc som si rano v pohode sadla 😀
Za 5 tyzdnov 14 kil dole, aktualne predychavam rozchod cize jest mi nechuti, iba furt placem a som hrozne nestastna... Do toho v stredu dvr skusky, ani len ucit sa neviem, sustredit. Ja uz neviem ako dalej :( O chvilu mam narodeniny ani len na tie sa netesim.
@bielalalien krasny úbytok ;) a rozchod to mi je moc luto :( :(
@bielalalien rozchod je definitivny? Nezufaj, ked schudnes a zvladnes toto skuskove obdobie, tak ti to doda tolko sebavedomia, nastartuje ta to, a aj zivot sa ti uberie inym smerom
Chapem, ze momentalny stav je ponimany v tvojom vnutri ako tragedia, na to neexistuje nic, len cas a cas a cas. ALe 14kil dat dole za 5 tyzdnov je ina vyzva a evidentne mas silnu volu. Klobuk dolu.
Ale dbaj na to, aby si papala riadne aspon to, co mas papat. Bo psychika moze narobit velku sarapatu so zdravim, zvlast ked si na nizkokalorickej diete. Ja som pocas rozchodu v roku 2006 schudla 10 kil za 3 tyzdne a to som ani nebola na Camridge diete 🙂
A co studujes?
@mimi1089 pocuj, zena, ako si zvladala neprespate noci? ci tvoj malinky je spachtos? Mojej idu zubky teraz, nespim skoro vobec v noci, potom sa mi uvolnuje leptin a mam pocit ovela vacsieho hladu nez normalne.
V zivote zvladnem vsetko, len nedostatok spanku nie. Toto je u mna vecny problem, alfa a omega vsetkeho. Proste su zeny, matky, ktore tomu dokazu celit, ja po neprespatych nociach zurim, som podrazdena ( teda ked som jedla normalne ani nie, ale teraz ano 😀 😀 😠 😠 😠 )
Tak ci nemas nejaky tip ako tomu predchadzat? Ci si mam len hovorit, ze je to docasne a vsetci vratane manzela a deti maju tie moje nervove vylevy vydrzat? Inak teraz mam uplne zlu konstelaciu hviezd - CD, menzes, nedostatok spanku a vela roboty okolo domu.
@huma joooj to ako keby si o mne hovorila 😀 zo zaciatku veru problem nebol, maly spinkal ako anjelik, zobudil sa vzdy len raz po celej noci, az okolo 4:30 -5:00. Zhruba mesiac a pol dozadu sa to zmenilo zubkami a zacal dost zle spavat, mrnka, vrti sa, prehadzuje celu noc permanentne, do toho sa dost rozpapal na prikrmoch, takze aj brusko dakedy mam pocit, ze ho omina, ked sa mu nepodari vykakat poriadne, no proste celkovo je taky nervoznejsi, aj cez den. Ja dufam, ze to brusko sa trosku utrasie a zubky.. no uvidime ako.. s nasou Hankou som nespala do jej roka a tristvrte, kym jej nevysiel posledny zub a potom akoby utal. Tento tyzden boli este aj obaja chori takze co ti budem vraviet.. 😀 Takze velmi ti receptos dat neviem, zo zaciatku som sa vyspala v pohode, kedze aj maly bol dobry. No teraz teda prezivam to iste, nevyspata, unavena z toho potom nervozna, podrazdena a ked zacnu obaja naraz vymyslat, na prasky som 😀 vtedy by som si zadelila celu Milku od nervov 😀 esteze ich lubim ako kona 😀 ale vzdy sa vtedy postavim pred chladnicku, kde mam moje stare fotky vytlacene, zo dva citaty o pevnej voli, predycham a idem sa napit vody 😀 pripadne teda teraz uz kuknem foto aj aktualne a co uz je za mnou. snazim sa vzdy len povedat si, ze to je len dake casove obdobie a prejde to, treba len vydrzat 🙂
@bielalalien je mi to luto,ale neboj,to len znamena,že ta caka niečo lepsie(niekto lepsi 😵),a z akej hmotnosti ides?super za 5t
@bielalalien co sa kil tyka gratulujem, to je skvely vysledok 🙂 co sa ale rozchodu tyka, to ma velmi velmi mrzi :( treba dat tomu jedine cas, ten vylieci zlomene srdiecko a duplom, ked sa najde niekto lepsi, kto za to bude stat ;)
Mate niekto skusenosti s uzivanim antibiotik pocas CD? Moze to mat vplyv na vahovy ubytok? Nie som moc z toho nadsena, no bola to nutnost. Mam zapal v dosledku zubneho osetrenia. ATB Beriem treti den. Este dva. CD koncim 6.tyzden.
@walerijana osobnu skusenost nemam no zda sa mi, ze tu kocky pisali, ze ketoza sa im niektorym zrusila, ale ista si nie som. V takychto pripadoch je ale zdravie prednejsie, keby aj, neboj ona zase nabehne hlavne nech yz nic neboli 🙂
@walerijana ja som pri Antibiotikách pribrala cca 2kg a ketoza bola fuč 😣
@mimi1089 @tamichloe @huma @zebrickaa Baby, ďakujem za podporu, hrozne mi to pomohlo si to prečítať v práci. Keď ja sa bojím, že už nikto nebude, nie taký ako on, z mojej strany to bola šialená láska, urobila by som preňho čokoľvek... takto som mu len zapriala nech sa mu darí v jeho novom vzťahu a šla off. Rozchod je naozaj definitívny.
Študujem pedagogiku 🙂 Fakt musím dobojovať tie dve skúšky v stredu, potom už len odovzdať semestrálnu prácu. Najmä tie skúšky sú problém, prácu už mám viacmenej hotovú.
Čo sa týka kíl, išla som z 93 kíl.
@bielalalien neboj nic...urobis skolu uspesne a budes mat krasne nove telo a s nim pride leto a s tym aj novy chlap 🙂 chlap, ktory si ta bude vazit a bude mooooc lubit 🙂 uvidis dobre to bude, aj ked to teraz boli a si smutna ale uvidis spomenies si na nase slova 🙂 drz saaaaa kocka
@samanta36 no parada😟
@walerijana kamoška keď mala ATB tak musela niečo naviac jesť, nejakú bielkovinu
Kupim CD rozne prichute.

@mimi1089 dobreee aj ja by som strasne chcela, neviem najst cenik ze kolko by to stalo, napr ked tam budem chodit 2 mesiace tak za kazdim visetrenim zaplatim ci ako to je ?