Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Ahojte dievcata, som tu nova, ale usilovne som sa prepracovala takmer vsetkymi strankami 🙂 Ste uzasne a mate naozaj krasne vysledky. Ja uz o CD uvazujem dlho, jedine co ma odradzalo je ze mnohym vypadavaju vlasy. Ja som mala s vlasmi problemy, krvopotne som ich dala do povodneho stavu a velmi nerada by som o ne prisla.Moja otazka je- mozem brat popri CD extra vitaminy ako selen, zinok, B komplex, omega? Zatial mam len druhy den, startovacia vaha 90kg, 168 cm. Dakujem vam za vase mudre rady
ked sa to ocika,ked je jetoza,zafarbi sa na nejaku konkretnu farbu?
@leona0607 nech sa vyjadria aj kocky aku maju skusenost, ale vypadavanie vlasov je podla mna hlupost.. co viem tak vlasy vypadavali babam, ktore nedodrziavali pocet 3 sackov za den, aby prijali vsetky potrebne vitaminy pre telo, ale vynechavali a davali si kolkokrat len dva. ja som nemala/nemam najmensi problem s nicim a to som uz vyse 4 mesiace na CD 🙂 v kazdom pripade pokial viem vitaminy sa brat mozu, ale to by som pre istotu si odkonzultovala s poradkynou 🙂
Dakujem pekne Mimi, som rada, ze tu mozem byt, ty si jeden z mojich naj motivatorov. 😄uz mi to ide na nervy, chcem si konecne obliect co chcem, nie co musim. ja Ked sa pre nieco rozhodnem, tak to dotiahnem dokonca, ale fakt sa bojim o tie vlasy.mam taku vahu ako ty na zaciatku,aku mas vysku? A jedla si 4 mesiace len sacky ci si aj kombinovala?
@leona0607 meriam 171cm, aktualna vaha 64,3 chcem dat dole este 4kila a koncim, uz potom len spevnovat 🙂 no ja som mala po 4 tyzdnoch vzdy klasika extra tyzden kde je aj porcia maska, alebo ryby, cottage a pod. a mala som niekolkokrat aj slabu chvilku, ze som porusila, no je to potom o to tazsie sa hodit na dobru vlnu, takze to moc neradim, radsej si dat morcacieho masa akoby si bola v extra tyzdni ako porusit uplne 🙂
Cize si isla 3 sacky denne / styri tyzdne, potom extra tyzden a zase dookola? Si neskutocna! Ako je to potom s prechodom na normalnu stravu?
@leona0607 tak tak presne 🙂 s prechodom ti zatial zarucenu info dat neviem presne ako to ide postupne, kedze na prechod pojdem az o par tyzdnov (dufam, ze tak zaciatkom juna), ale skratka ti konzultantka postupne ubera sackov a pridava chody s normalnym jedlom az skoncis opat uplne na normalnej strave. Samozrejme ale treba dat uz potom bacha na stare zlozvyky aby si sa k nim nevratila a kila nesli opat spat, lebo ked by sme opat jedli tak ako predtym tak to zarucen ehore pojde 🙂
Ja mam s tym bohate skusenosti. Schudla som 20 kil pomaly, zdravou stravou a cvicenim.potom som sa spustila a pribrala som vsetko naspat plus nieco navyse. Cize jojo nastane vtedy Ked sa clovek rozozerie a je uplne jedno ,ci chudol mesiac ,3 alebo rok
Vlasy mi vypadávali počas CD cez jeseň (držala som dva týždne, potom som prerušila kvôli škole a skúškam), tiež som si myslela, že je to CD, ale bolo to ročným obdobím asi. Lebo teraz som na CD piaty týždeň a vlasy nevypadávajú, i keď je pravda že beriem biosil a vitamíny občas 🙂
@bielalalien mne padaju ale tiez neviem ci je to jarou alebo CD 🙂
Cize mozem brat v pohode doplnky vyzivy okrem C a nevyhodi ma to z ketozy?
Cize na sackoch som az kym nedosiahnem vytuzenu hmotnost. A potom prechod a udrziavacka. Vy ste take skvele. Nemam sa s kym poradit, zijem v zahranici a neviem sa dopatrat k ziadnej poradkyni a Diety dostanem normalne kupit v obchode so zdravou vyzivou, tak si velmi cenim vase rady. Nedostanem sa ku celemu sortimentu, ale idem o mesiac domov, tak sa nabalim😄
@leona0607 skus si tu viac nastudovat 😵 http://www.cambridgediet.sk/2
Ináč s tým vyhadzovaním ketózy je to silno individuálne - neodporúča sa napríklad piť umelé sladidlá a všeobecne kyselinu cintrónovú, že to tiež vyhadzuje z ketózy ale napríklad ja už tretí deň chlemtám colu zero aby som sa vládala učiť, váha klesá a ketóza sa drží (merala som) 🙂 A tiež jem vitamíny - ako Cčko, vápnik, zinok, atď, nevyhadzuje ma z ketózy.
@zebrickaa Ono človek často pĺzne, ja som sa upokojila tým že toto vypadávanie vlasov cez jeseň/zima alebo jar mám každý rok, nemusí to byť dôsledok diéty, i keď človek nikdy nevie 🙂 Ináč ten biosil je dobrý na vlásky, nie je to ani drahé, tuším 2,6 na 50 tabliet a máš to na mesiac a pol 🙂
@bielalalien ty si už dlho na CD? Kolko sa ti už podarilo dat dole? Dakujem pekne ta rady
@leona0607 Teraz som 37 deň, teda už som skončila 6.týždeň a dala som dole zatiaľ 15 kíl.
@tamichloe Dakujem za povzbudenie a gratulujem k tvojim ubudnutym kileckam-ide ti to krasne dole! Ja som mala vcera "kontrolu" po 2 tyzdnoch, z vysledkov mam radost , mam dole 5kg a verim ze to je len zaciatok, moja momentalna cielova vaha je 72kg. K polievkam a koktejlom mi pribudli aj nejake kase, rizoto, shaky - ta sa tesim ze to nejak spestrim. Ty mas v tomto tvojom pokrocilom stadiu (myslim chudnutia :D) ake stravovanie prosim ta? Kolko sackov a ake jedlo povolene? Ja som si kupila aj Mix and mousse - vdaka tomu som prezila druhy tyzdena a aj golden vegetable (robim si pecenu cuketu s cibulou,zelerom,zampionmi -premiesam s kminom,cesnakom,goldenom...mnam 🙂)
Prislo mi vsak nieco necakane do chudnutia- idem na jeden zakrok (uvolnil sa neplanovane skorsi termin) a musim brat preventivne tyzden ANTIBIOTIKA :(, dnes som zacala, tak uvidim co to so mnou spravi... Na obdobie "sackovania" som si dala za ulohu 🙂 ze si budem studovat zdrave recepty, pre inspiraciu som zacala s tym ze som si objednala knihu Fitness guru recepty, uz nejaku dobu varim pre rodinku z ich receptov na web stranke ( http://www.fitnessguru.sk/recepty/ ) - odporucam.
Nech sa ti tak krasne (j vam ostatnym samozrejme 🙂 ) dari aj nadalej, kazda jedna mate moj obdiv! Dokazeme to! Pekny dnik 🙂
@bielalalien dakujem ja nam teraz po porode forcapil tiez super pomaha
Tak dnes mam 3. den a som kustik nervozna, lebo vobec nie som hladna, unavena, ani hlava ma neboli, proste pohoda. 😄keby to tak islo cely cas, je to super
Cakala som, ze budem skrabat omietku od hladu a nervov a ja nic, ja pohoda 😄moze to prist neskor?
63,6 🙂

caute babenky.otazocka:ako pridem na to ze som alebo ze mam tu ketozu