icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

lubulinka
17. máj 2016

caute babenky.otazocka:ako pridem na to ze som alebo ze mam tu ketozu

tamichloe
17. máj 2016

@lubulinka kup si v lekarni pruzky DIAPHAN a ocikaj😀

leona0607
17. máj 2016

Ahojte dievcata, som tu nova, ale usilovne som sa prepracovala takmer vsetkymi strankami 🙂 Ste uzasne a mate naozaj krasne vysledky. Ja uz o CD uvazujem dlho, jedine co ma odradzalo je ze mnohym vypadavaju vlasy. Ja som mala s vlasmi problemy, krvopotne som ich dala do povodneho stavu a velmi nerada by som o ne prisla.Moja otazka je- mozem brat popri CD extra vitaminy ako selen, zinok, B komplex, omega? Zatial mam len druhy den, startovacia vaha 90kg, 168 cm. Dakujem vam za vase mudre rady

lubulinka
17. máj 2016

ked sa to ocika,ked je jetoza,zafarbi sa na nejaku konkretnu farbu?

mimi1089
17. máj 2016

@leona0607 nech sa vyjadria aj kocky aku maju skusenost, ale vypadavanie vlasov je podla mna hlupost.. co viem tak vlasy vypadavali babam, ktore nedodrziavali pocet 3 sackov za den, aby prijali vsetky potrebne vitaminy pre telo, ale vynechavali a davali si kolkokrat len dva. ja som nemala/nemam najmensi problem s nicim a to som uz vyse 4 mesiace na CD 🙂 v kazdom pripade pokial viem vitaminy sa brat mozu, ale to by som pre istotu si odkonzultovala s poradkynou 🙂

mimi1089
17. máj 2016

@leona0607 a samozrejme pokial sa rozhodnes ist do toho, budeme rady, ked k nam tu pribudnes a drzim ti moc moc palce ;)

leona0607
17. máj 2016

Dakujem pekne Mimi, som rada, ze tu mozem byt, ty si jeden z mojich naj motivatorov. 😄uz mi to ide na nervy, chcem si konecne obliect co chcem, nie co musim. ja Ked sa pre nieco rozhodnem, tak to dotiahnem dokonca, ale fakt sa bojim o tie vlasy.mam taku vahu ako ty na zaciatku,aku mas vysku? A jedla si 4 mesiace len sacky ci si aj kombinovala?

mimi1089
17. máj 2016

@leona0607 meriam 171cm, aktualna vaha 64,3 chcem dat dole este 4kila a koncim, uz potom len spevnovat 🙂 no ja som mala po 4 tyzdnoch vzdy klasika extra tyzden kde je aj porcia maska, alebo ryby, cottage a pod. a mala som niekolkokrat aj slabu chvilku, ze som porusila, no je to potom o to tazsie sa hodit na dobru vlnu, takze to moc neradim, radsej si dat morcacieho masa akoby si bola v extra tyzdni ako porusit uplne 🙂

leona0607
17. máj 2016

Cize si isla 3 sacky denne / styri tyzdne, potom extra tyzden a zase dookola? Si neskutocna! Ako je to potom s prechodom na normalnu stravu?

mimi1089
17. máj 2016

@leona0607 tak tak presne 🙂 s prechodom ti zatial zarucenu info dat neviem presne ako to ide postupne, kedze na prechod pojdem az o par tyzdnov (dufam, ze tak zaciatkom juna), ale skratka ti konzultantka postupne ubera sackov a pridava chody s normalnym jedlom az skoncis opat uplne na normalnej strave. Samozrejme ale treba dat uz potom bacha na stare zlozvyky aby si sa k nim nevratila a kila nesli opat spat, lebo ked by sme opat jedli tak ako predtym tak to zarucen ehore pojde 🙂

leona0607
17. máj 2016

Ja mam s tym bohate skusenosti. Schudla som 20 kil pomaly, zdravou stravou a cvicenim.potom som sa spustila a pribrala som vsetko naspat plus nieco navyse. Cize jojo nastane vtedy Ked sa clovek rozozerie a je uplne jedno ,ci chudol mesiac ,3 alebo rok

bielalalien
17. máj 2016

Vlasy mi vypadávali počas CD cez jeseň (držala som dva týždne, potom som prerušila kvôli škole a skúškam), tiež som si myslela, že je to CD, ale bolo to ročným obdobím asi. Lebo teraz som na CD piaty týždeň a vlasy nevypadávajú, i keď je pravda že beriem biosil a vitamíny občas 🙂

zebrickaa
17. máj 2016

@bielalalien mne padaju ale tiez neviem ci je to jarou alebo CD 🙂

leona0607
17. máj 2016

Cize mozem brat v pohode doplnky vyzivy okrem C a nevyhodi ma to z ketozy?

tamichloe
17. máj 2016

@lubulinka ano mas to na krabičke...ružova až tmavoružova

tamichloe
17. máj 2016

@leona0607 ja som na 12t a mne nepadaju vlasy....s prechodom je to tak,že prejdes na 2cd a pridas na 1bielkovinove jedlo,cca 2t takto...potom klesnes na 1cd a 2jedla bielkovinove.....tiež nejake 2t.......

leona0607
17. máj 2016

Cize na sackoch som az kym nedosiahnem vytuzenu hmotnost. A potom prechod a udrziavacka. Vy ste take skvele. Nemam sa s kym poradit, zijem v zahranici a neviem sa dopatrat k ziadnej poradkyni a Diety dostanem normalne kupit v obchode so zdravou vyzivou, tak si velmi cenim vase rady. Nedostanem sa ku celemu sortimentu, ale idem o mesiac domov, tak sa nabalim😄

tamichloe
17. máj 2016

@leona0607 skus si tu viac nastudovat 😵 http://www.cambridgediet.sk/2

bielalalien
17. máj 2016

Ináč s tým vyhadzovaním ketózy je to silno individuálne - neodporúča sa napríklad piť umelé sladidlá a všeobecne kyselinu cintrónovú, že to tiež vyhadzuje z ketózy ale napríklad ja už tretí deň chlemtám colu zero aby som sa vládala učiť, váha klesá a ketóza sa drží (merala som) 🙂 A tiež jem vitamíny - ako Cčko, vápnik, zinok, atď, nevyhadzuje ma z ketózy.

bielalalien
17. máj 2016

@zebrickaa Ono človek často pĺzne, ja som sa upokojila tým že toto vypadávanie vlasov cez jeseň/zima alebo jar mám každý rok, nemusí to byť dôsledok diéty, i keď človek nikdy nevie 🙂 Ináč ten biosil je dobrý na vlásky, nie je to ani drahé, tuším 2,6 na 50 tabliet a máš to na mesiac a pol 🙂

leona0607
17. máj 2016

@bielalalien ty si už dlho na CD? Kolko sa ti už podarilo dat dole? Dakujem pekne ta rady

bielalalien
17. máj 2016

@leona0607 Teraz som 37 deň, teda už som skončila 6.týždeň a dala som dole zatiaľ 15 kíl.

katrinka27
18. máj 2016

@tamichloe Dakujem za povzbudenie a gratulujem k tvojim ubudnutym kileckam-ide ti to krasne dole! Ja som mala vcera "kontrolu" po 2 tyzdnoch, z vysledkov mam radost , mam dole 5kg a verim ze to je len zaciatok, moja momentalna cielova vaha je 72kg. K polievkam a koktejlom mi pribudli aj nejake kase, rizoto, shaky - ta sa tesim ze to nejak spestrim. Ty mas v tomto tvojom pokrocilom stadiu (myslim chudnutia :D) ake stravovanie prosim ta? Kolko sackov a ake jedlo povolene? Ja som si kupila aj Mix and mousse - vdaka tomu som prezila druhy tyzdena a aj golden vegetable (robim si pecenu cuketu s cibulou,zelerom,zampionmi -premiesam s kminom,cesnakom,goldenom...mnam 🙂)
Prislo mi vsak nieco necakane do chudnutia- idem na jeden zakrok (uvolnil sa neplanovane skorsi termin) a musim brat preventivne tyzden ANTIBIOTIKA :(, dnes som zacala, tak uvidim co to so mnou spravi... Na obdobie "sackovania" som si dala za ulohu 🙂 ze si budem studovat zdrave recepty, pre inspiraciu som zacala s tym ze som si objednala knihu Fitness guru recepty, uz nejaku dobu varim pre rodinku z ich receptov na web stranke ( http://www.fitnessguru.sk/recepty/ ) - odporucam.
Nech sa ti tak krasne (j vam ostatnym samozrejme 🙂 ) dari aj nadalej, kazda jedna mate moj obdiv! Dokazeme to! Pekny dnik 🙂

zebrickaa
18. máj 2016

@bielalalien dakujem ja nam teraz po porode forcapil tiez super pomaha

camaon
18. máj 2016

@home1 skus zavolat na 0911308828 je to centrala CD v BA ked maju nejakeho dilera poradcu v TT urcite ti nanho daju kontakt su tam velmi mily

leona0607
18. máj 2016

Tak dnes mam 3. den a som kustik nervozna, lebo vobec nie som hladna, unavena, ani hlava ma neboli, proste pohoda. 😄keby to tak islo cely cas, je to super

leona0607
18. máj 2016

Cakala som, ze budem skrabat omietku od hladu a nervov a ja nic, ja pohoda 😄moze to prist neskor?

coffinka
18. máj 2016

@leona0607 ja presne tak isto ako ty.....a normálne mi to aj chutííí, len ja mám dnes druhý den

zebrickaa
18. máj 2016

@leona0607 jasneee pride to ale zvladnes to 🙂 stoji to za to

mimi1089
18. máj 2016

63,6 🙂