Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
a drzim vam palce aj vsetky ostatne nove kocky 🙂 daaate to a budu z vas novi ludia ;)
@mimi1089 ďakujem pekne,ja sa budem veeeľmi snažiť....ja už cítim,že chce bolieť hlava asi....ale už mám v sebe tri litre vody,tak to sú asi len tie začiatky ťažšie.inak som pozerala tie tvoje úúúžasné výsledky,klobúk dolu ;).....a týmto želám všetkým žienkám tu,čo idú na CD pevnú vôlu.
a ešte sa chcem opýtať,kedy pijete večer kokteil? kolko cca pred spaním! a tú ketózu kedy môžem začat testovať....ja som iba druhý den na cd,to ešte nebude vidno asi.....tak 4-5-ty den?ďakujem za info kočky
super....dakujem a ešte jedna otázočka. že sa môže zeleninka už od prvého dna aj zaradiť?neviete?
Coffinka, tak to sme na tom rovnako! Musime sa podporovat. Ake mas parametre? 😂😂ja 34 rokov, 168, 90 kil, cm neviem z hlavy, Iba pas 91 cm
@coffinka vies co niektore kocky vraj nemohli, mne na zaciatku moja pvoedala, ze si mozem dat kedykolvek zeleninu, ze radsej tu ako porusit 🙂 ale vzdy soms a snazila dodrziavat to, ze ked, tak som si spravila jedno vacsie zeleninove jedlo, aby som sa poriadne zasytila, takze som mala pocas dna 4 chody.
Coffi, ja vobec nie som hladna. JA co v pohode na posedenie dala celu cokinu a 10 nanukov. Nechapem. Az mi to je podozrive😂
@coffinka ja ked som bola na 3sackoch tak som to mala takto: 9.30 coktail 14.00polievka ale neskor som ficala len spagetach a okolo pol 8vecer kasa.
Ahojte, som tu nova. Presne pred 2 tyzdnami som zacala s CD. Moja vaha bola 109,2 kila a dnes po 2 tyzdnoch mam 104,4. Takmer 5 kil som dala dole. Moja cielova vaha je 70 kil. Teda dohromady schudnut 40 kilo. Mam na vas otazky prosim skuste mi ich zodpovedat. Dodrziavam vsetko presne, nic neporusujem a denne vypijem aj 3 litre vody. Hlava ma neboli, nemam ziadne problemi no ...vazim sa kazde rano tak ako aj dnes.Vaha bola 104,4 ale odvazila som sa pred chvilkou a mala som 105 !!!!!! Je to normalne ??????? Prosim odpovecte mi .... medzi tym som ale zhresila a dala si KOCKU horkej cokolady. Mam take vycitky ze som sama zo seba totalne zhrozena. prosim, skuste mi pomoct
@mimuska1234 si naliatia vodou preto tá váha a určite sa neváž každý deň ! max. ráz do týždňa 😉
@mimuska1234 inak ja mám večer aj o kilo viac ako ráno
A co taaa cokolada ? Zhresila niektora z vas pocas tej diety ? Ked mne slo uz telo roztrhnut ako som ju potrebovala ale bola to naozaj len kocka horkej ....
@mimuska1234 čokoláda ti naruší ketózu to je všetko ;) určite z jednej tabličky nepriberieš
Takze som stratila tri dni, pocas tych 3 dni nebudem chudnut ?
@mimuska1234 chudnúť budeš už len preto že máš výrazne znížený kalorický príjem ... a ak to bola naozaj len kocka tak ťa to z ketózy možno ani nevyhodí ;)
@mimuska1234 ja som zhresila ked sme mali s muzom vyrocie a dala som si doma robenu tortilu s kuracim masom a zeleninou a vaha ide nadalej dole nic sa nestalo... cokolada je no bomba pzor na to radsej si daj to maso alebo sunku... a nevaz sa kazdy den ja som to robila ale to je hlupost a teraz sa odvazim raz za tri napriklad a krasne je vidiet ubytok...ked sa vazim kazdy den jeden den dole a druhy hore :D
Baby tak konecne 66,6kg dneska a uz par dni idem ranajky CD, obed 100g sunky a zelena zelenina a vecera CD a krasne to ide...moja poradkyna ako som spominala chcela aby som mala toto len na desiatu a plus obed maso so zeleninou ale na co mne to netreba a chcem to co najskor zhodit a nenatahovat to jak leco... drzte saaaaaaa da sa to
Podla mna nema vyznam vazit sa castejsie ako raz za tyzden. Napr. vaha pred M moze byt vyssia aj o 2-3 kg kvoli zadrzanej vode. Ja by som sa chcela opytat, Ked si urobim bielu zeleninu a rozmixujem na polievku, mozem to jemne osolit? Či to naruší ketozu? Druha otázka ako veľmi dôležité je tak vela piť, mam problem dostať do seba 3 litre vody.

@leona0607 ja som mala tiez zaciatky pohodove som sa riadne cudovala 🙂 krizy prisli az po 2,mesiaci, drzim palce!