icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

mimi1089
18. máj 2016

@leona0607 ja som mala tiez zaciatky pohodove som sa riadne cudovala 🙂 krizy prisli az po 2,mesiaci, drzim palce!

mimi1089
18. máj 2016

a drzim vam palce aj vsetky ostatne nove kocky 🙂 daaate to a budu z vas novi ludia ;)

coffinka
18. máj 2016

@mimi1089 ďakujem pekne,ja sa budem veeeľmi snažiť....ja už cítim,že chce bolieť hlava asi....ale už mám v sebe tri litre vody,tak to sú asi len tie začiatky ťažšie.inak som pozerala tie tvoje úúúžasné výsledky,klobúk dolu ;).....a týmto želám všetkým žienkám tu,čo idú na CD pevnú vôlu.

coffinka
18. máj 2016

a ešte sa chcem opýtať,kedy pijete večer kokteil? kolko cca pred spaním! a tú ketózu kedy môžem začat testovať....ja som iba druhý den na cd,to ešte nebude vidno asi.....tak 4-5-ty den?ďakujem za info kočky

mimi1089
18. máj 2016

@coffinka ano aj ja som mala take pocity 🙂 sice mi to nastastie nikdy neprepuklo do bolesti, ale mala som tie prve dni hlavu taku mechom prastenu 🙂 to prejde 🙂 veru len pi vela vody a bude dobre 🙂 a dakujem aj ja 🙂

mimi1089
18. máj 2016

@coffinka ja si ketozu nemeriam za cely cas, zbytocne by som sa stresovala navyse 😀 a vecerny skahe mavam okolo 20-20:30

coffinka
18. máj 2016

super....dakujem a ešte jedna otázočka. že sa môže zeleninka už od prvého dna aj zaradiť?neviete?

leona0607
18. máj 2016

Coffinka, tak to sme na tom rovnako! Musime sa podporovat. Ake mas parametre? 😂😂ja 34 rokov, 168, 90 kil, cm neviem z hlavy, Iba pas 91 cm

coffinka
18. máj 2016

@leona0607 super! ideme do toho,vydržíme..zvládneme to ! ;)....ja mám ešte 34 rokov 🙂....166cm a 74kg,ja by som chcela dať na 65kg...to je zatial môj ciel...ale ak by to išlo dobre,uvítam aj 15kileček dolu 🙂

leona0607
18. máj 2016

@coffinka ty uz si teraz lanka oproti mne😄😄 ale nevzdam sa. Ja by som chcela konecnu vahu 60-65 a Mimka je zivy priklad toho, ze sa to da

coffinka
18. máj 2016

@leona0607 neboj nič...o pár týždňov sa budeme radovať z úspechov.a možno tebe to zase pôjde dolu rýchlejšie a lahšie ako mne,každopádne máme rovnaký cieľ,a to schudnúť a cítiť sa lepšie....takže hore hlavu...lebo "TUKY SÚ SMRRRŤ" 🙂 🙂

mimi1089
18. máj 2016

@coffinka vies co niektore kocky vraj nemohli, mne na zaciatku moja pvoedala, ze si mozem dat kedykolvek zeleninu, ze radsej tu ako porusit 🙂 ale vzdy soms a snazila dodrziavat to, ze ked, tak som si spravila jedno vacsie zeleninove jedlo, aby som sa poriadne zasytila, takze som mala pocas dna 4 chody.

mimi1089
18. máj 2016

@leona0607 si zlata 🙂 a urcite sa to da babulky, aj na to sme tu, aby sme sa podporovali a dotiahli to do nasich cielov ;)

coffinka
18. máj 2016

@leona0607 aj papáš popri cd zeleninku? ja som si teraz podusila vo vode kúsok cukety a rozmixovala...také cuketové smoothie...chcem si ist trošička zabehnúť,ešte pokiaľ je nejaká energia

coffinka
18. máj 2016
leona0607
18. máj 2016

Coffi, ja vobec nie som hladna. JA co v pohode na posedenie dala celu cokinu a 10 nanukov. Nechapem. Az mi to je podozrive😂

coffinka
18. máj 2016

@leona0607 ja pociťujem hlad trocha,ale dá sa vydržať,len som nechcela byť úplne hladná pri behu,teraz som prišla,dala som 6,5km

stellina1982
18. máj 2016

@coffinka ja ked som bola na 3sackoch tak som to mala takto: 9.30 coktail 14.00polievka ale neskor som ficala len spagetach a okolo pol 8vecer kasa.

leona0607
18. máj 2016

@coffinka super , držis sa. Ja idem zajtra do fitka

mimuska1234
19. máj 2016

Ahojte, som tu nova. Presne pred 2 tyzdnami som zacala s CD. Moja vaha bola 109,2 kila a dnes po 2 tyzdnoch mam 104,4. Takmer 5 kil som dala dole. Moja cielova vaha je 70 kil. Teda dohromady schudnut 40 kilo. Mam na vas otazky prosim skuste mi ich zodpovedat. Dodrziavam vsetko presne, nic neporusujem a denne vypijem aj 3 litre vody. Hlava ma neboli, nemam ziadne problemi no ...vazim sa kazde rano tak ako aj dnes.Vaha bola 104,4 ale odvazila som sa pred chvilkou a mala som 105 !!!!!! Je to normalne ??????? Prosim odpovecte mi .... medzi tym som ale zhresila a dala si KOCKU horkej cokolady. Mam take vycitky ze som sama zo seba totalne zhrozena. prosim, skuste mi pomoct

luciarichard
19. máj 2016

@mimuska1234 si naliatia vodou preto tá váha a určite sa neváž každý deň ! max. ráz do týždňa 😉

luciarichard
19. máj 2016

@mimuska1234 inak ja mám večer aj o kilo viac ako ráno

mimuska1234
19. máj 2016

A co taaa cokolada ? Zhresila niektora z vas pocas tej diety ? Ked mne slo uz telo roztrhnut ako som ju potrebovala ale bola to naozaj len kocka horkej ....

luciarichard
19. máj 2016

@mimuska1234 čokoláda ti naruší ketózu to je všetko ;) určite z jednej tabličky nepriberieš

mimuska1234
19. máj 2016

Takze som stratila tri dni, pocas tych 3 dni nebudem chudnut ?

luciarichard
19. máj 2016

@mimuska1234 chudnúť budeš už len preto že máš výrazne znížený kalorický príjem ... a ak to bola naozaj len kocka tak ťa to z ketózy možno ani nevyhodí ;)

zebrickaa
19. máj 2016

@mimuska1234 ja som zhresila ked sme mali s muzom vyrocie a dala som si doma robenu tortilu s kuracim masom a zeleninou a vaha ide nadalej dole nic sa nestalo... cokolada je no bomba pzor na to radsej si daj to maso alebo sunku... a nevaz sa kazdy den ja som to robila ale to je hlupost a teraz sa odvazim raz za tri napriklad a krasne je vidiet ubytok...ked sa vazim kazdy den jeden den dole a druhy hore :D

zebrickaa
19. máj 2016

Baby tak konecne 66,6kg dneska a uz par dni idem ranajky CD, obed 100g sunky a zelena zelenina a vecera CD a krasne to ide...moja poradkyna ako som spominala chcela aby som mala toto len na desiatu a plus obed maso so zeleninou ale na co mne to netreba a chcem to co najskor zhodit a nenatahovat to jak leco... drzte saaaaaaa da sa to

leona0607
19. máj 2016

Podla mna nema vyznam vazit sa castejsie ako raz za tyzden. Napr. vaha pred M moze byt vyssia aj o 2-3 kg kvoli zadrzanej vode. Ja by som sa chcela opytat, Ked si urobim bielu zeleninu a rozmixujem na polievku, mozem to jemne osolit? Či to naruší ketozu? Druha otázka ako veľmi dôležité je tak vela piť, mam problem dostať do seba 3 litre vody.

coffinka
19. máj 2016

@leona0607 ahoj,mne povedala poradkyna,že soliť zakázané.a ako sa ti dnes cvičilo?ja som dnes behala,resp.rýchlu chôdzu absolvovala,lebo bežať som nevládala až tak.