icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

coffinka
19. máj 2016

a dievčence,chcem sa ešte spýtať,neboli ste na začiatku cd zimomravé?....mne je od včera stále zima,chodím v teplom svetrisku a ruky mám studené celý deň ako mŕtvola :(

stellina1982
19. máj 2016

@coffinka mne bola strasidelna zima.som sa az triasla.aj hlava ma bolievala asi prve 3-4dni.a prve dva tyz.som chodila aj skoro spavat .

coffinka
19. máj 2016

@stellina1982 jój,aj ja som isla dneska zmrznuť ;)...a ty kolko si na cd?

huma
19. máj 2016

@coffinka mne je tiez veľká zima, spím v deke a zababusena perinou

tamichloe
19. máj 2016

@coffinka stale som zamrznuta

zebrickaa
19. máj 2016

@coffinka jj ja som tiez casto zamrznuta 🙂

tamichloe
19. máj 2016

@mimuska1234 je normálne ze rano nalacno mas menej aj o kilo ako vecer,lebo jedlo,vodu co prijima,ma tiez nejaku hmotnosť... Tak je to logicke....boze baby nestresujte sa takymi hovadinami😉

mimi1089
19. máj 2016

@coffinka mne kolkokrat byva zima aj doteraz, to je v pohode 🙂

leona0607
19. máj 2016

Coffi, zima je aj mne. A dnes som bola aj trochu hladna, nic strasne, ale viac ako 3 dni pred tym. Ja sa budem vazit v pondelok, merat raz za mesiac. Dnes som premerala stehno - 1,5 cm menej. Za tri dni! Ketozu zmeriam v sobotu. Inak cvicilo sa mi fajn. Energiu mam, dnes som dala rozmixovany karfiol na teplu polievku. Inak dieta mi chuti. Ja cvicim uz dlho, vzdy som cvicila, skor cinky, crossfit. Ale zijem v zahranici a obcas ma chyti smutok a depka a potom jem blbosti a vela a priberiem.

huma
20. máj 2016

Cafte. Bola som 4 dni na Liptove u rodičov a tam hostinka tu - hostinka tam. No mala som co robit. Jeden den som to nezvládla, lebo som sa zdržala na návšteve u kamošky dlhšie o dve hodiny, čiže som nemala polievku v obvyklý čas a potom by som jedla aj klince. 🙀 tak som supla do seba okrem polievky potom aj zo 3 kolieska šunky a klobásky 🙀🙀 dnes som sa bála postaviť na váhu, ale ukazuje 80,5kg. Môže ma to vyhodiť z ketozy a váha bude stať neskôr? Ci to by sa uz ukázalo?

tamichloe
20. máj 2016

@huma nie nevyhodi ta to z ketozy,dala si si bielkovinu,ked si das sladké vtedy ta to vyhodí

coffinka
20. máj 2016

no ja dnes ráno úplne na nič.....začínam štvrtý den......mravčenie v rukách,točí sa mi hlava,chvejem sa celá,ľadové ruky,úplne spotená až mám mokrý chrbát....je to možné,mám akési obavy

leona0607
20. máj 2016

Coffi, vydrz , to urcite prejde

tamichloe
20. máj 2016

@coffinka viac tekutín, neboj to prejde.... Nemyslí na jedlo daj si zeleninu

lucula73
20. máj 2016

Dievcata ahojte..ja zatial iba info o diete zhaňam ale chcem sa opytat ta zelenina sa moze jest od prveho dna?a v akom mnozstve?

coffinka
20. máj 2016

@lucula73 mne povedala poradkyna ze po novom sa uz moze od prveho dna ale len tak za malu misku

coffinka
20. máj 2016

@tamichloe pijem vela,vcera som vypila 4,5 litra vody.vacsinu dna som stravila pobehovanim na wc.ale rano som vypila silnu kavu este pred napojom tak asi preto.

lucula73
20. máj 2016

@coffinka ďakujem☺

katrinka27
20. máj 2016

@coffinka Ahoj, to som mala aj ja (tocenie hlavy, akoby chvenie, doonca aj riadne nervy- inak som kludas :D...) - je to podla mna skor psychicke - ze bojujeme same so sebou, mame na nieco chut ale vieme ze v ramci diety by to bol koniec a tak nam nase telo dava na protest tieto prejavy 🙂 Mam ale dobru spravu- piaty den uz sa mi to otocilo, mala som konecne pocit ze som nad svojimi hladnymi pocitmi zvitazila. Urcite odporucam Mix and mousse a Golden vegetable, pripadne prichut do vody. Prijemne ti to ozvlastni nasu "kozmicku stravu" 🙂) A vodu,vodu,vodu 🙂 Drz sa!!

coffinka
20. máj 2016

@katrinka27 máš pravdu 🙂.....ale nevzdám to ani za nič!!! ďakujem ti za podporu,tú asi potrebujeme každá,čo sme na začiatku.ste úžasné všetky baby čo tu ste....držte sa.

coffinka
20. máj 2016

@katrinka27 a ty ako si na tom?od kedy držíš cd a kolko si schudla?išla ti kg dobre dolu?prepáč,ja sa každej baby vypytujem,lebo som zvedavá a plná očakávaní u seba

katrinka27
20. máj 2016

@coffinka ja som na CD teraz 17ty deň, na kontrole po 2týždňoch som mala - 5kg, idem dole z 88,5kg, momentálne dnes 17deň som na 83kg. Podľa meraní som bola celom málo zavodnená (z -5k bolo vody len -1,2kg, zvyšok išiel dole z tuku) Len som trochu smutná lebo som musela nutne nasadiť antibiotia pred 2dňami a tak čakám čo to urobí s mojím chudnutím... Žalúdok ma zatiaľ nebolí, ani nijaké vedlajšie účinky, tak aspoň že to...🙂
Wow, ty máš 3 deti, to si riadna šikulka že si sa na chudnutie dala popri starostlivosti o 3 deturence, viem ze je to narocne, navyse ked musime vyvarat ... Ja som sa prve 3 dni vareniu vyhybala, ale potom som zistila ked som sa pustila do varenia ze mi to celkom chybalo, a na moje prevapenie vobec ma to "nemucilo" ze z toho nemozem jest, mala som radosť z prípravy a vôní :D Stále myslím na svoj vytúžený cieľ, že budem mať konečne postavu v ktorej sa budem cítiť dobre, sebavedomo (hlavne že budem chodiť s radosťou na kupalisko s dcerkou a nebudem sa bat pobehnut v plavkach bez toho ze by mi vsetko naskakovalo :DD

coffinka
20. máj 2016

katrinka27 to je výborné tých 5kg dolu za dva týždne,väčšinnou čo mi dievčatá hovorili,chudli tých 5kíl do 14 dní.ja mám 74kg a výšku 166-167,ale pri meraní som mala na sebe obrovské množstvo tuku a málo svalov,tak ja som velmi zvedavá,kolko tuku pôjde hlavne dolu,lebo na to že behávam síce nie pravidelne a poslednú dobu velmi málo,čo má za následok aj moje pribratie,som celá roztrasená ako huspenina....prajem čím skoršie uzdravenie,nech môžeš riadne nabehnúť na cd.a akú máš ty cielovú váhu

leona0607
20. máj 2016

Coffi, pisala som vyssie, ze ja som vzdy cvicila. Aj merania mi potvrdili, ze mam nadpriemerne svalov. Ked si ako huspenina, beh ti nepomoze, to chce cinky, tazke vahy a tvrdy trening

coffinka
20. máj 2016

@leona0607 joooj....ked mne činky nič nevravia....to už radšej by som jumping vyskúšala

luciarichard
20. máj 2016

@coffinka uff pozerám že máš tri deti ... ak si rodila prirodzene jumping neodporúčam ... ja som bola raz a nikdy viac

coffinka
20. máj 2016

@luciarichard myslíš uvolnené svalstvo od pôrodov?neskúšala som ešte vôbec nikdy jumping,ale kamoška má tri deti tiež a už cez dva roky chodí pravidelne dva razy do týždna

stellina1982
20. máj 2016

@coffinka ja som bola na 3sackoch cca 2mesiace.teraz mam uz iba 1sacok cd a bielkov.jedlo.

erika1235
20. máj 2016

@luciarichard ja som bola tiez raz na jumpingu a tiez naposledy , seknuta , rozkopana , prsia ma boleli :D som chodila rok na napravanie z toho :D