Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@coffinka ja som mala obrovsky problem s unikom mocu ale v beznom zivote som to nikdy nemala pot som sa docitala ze vela zien po porode ma s tym na jumpe problem. Ked to m sprosto napisat prisla som domov dostata az za usi ... 🙂
baby, ked uz hovorite o tych jumpingoch a skakackach ... taku vec musim riesit ... dnes mi pridal trener ku klasickemu treningu s cinkami aj skakacky, tzv. jumping jag a kebyze nemam vlozku ( mam menzes ), tak sa prepadnem od hanby... Normalne mam po porode ( 6m ) inkontineciu. Skusala som to doma uz komplet vycikana a bez tekutin aspon hodinu a znova sa mi to opakovalo ☹
A inak. Dnes som zase porusila. Dala som si rybu. Prisla kamoska s frajerom, budu sa brat, grilovacku sme pre nich s muzom urobili a bolo mi hlupe si davat pred nimi sacek. Tak som si dala rybu a grilovanu cuketu a sparglu. Normalnu porciu cca. 150g. Ale ak je to tak, ako pises @tamichloe tak by ma to teda z ketozy nemalo vyhodit....Ci?
Dievčatááá, dala som skúšky! 🙂 A diétka stále ide, ale občas nahrádzam mäsom/syrom už, i keď by som nemala :/
@bielalalien gratulujem, tak máš pokoj teraz uz, neboj, aj z toho rozchodu sa dostaneš, schudnes na štíhlu kocku a budeš oveľa šťastnejšia s niekym inym
@bielalalien jeeeej gratulujem sikulkaaaa 🙂 nevadi radsej mäso zelenina ako rozok 🙂
Dievcata ja koncim zajtra 7.t CD uplne disciplinovane a dnes som mala free day.. kostovala som gulás, na obed hovadzi vývar aj s mrkvou, zapekana brokolica so syrom , 2 zltkove orechove rezy, jeden linecky kolacik . O sackoch ani reci. Urcite na vahu nevkrocim aspon tyzden.haha.. a viete co? Nemam najmensiu vycitku. Zajtra pokracujem v CD. Pekny vecer
Sorry za nezrozumitelne vety blby phone 😀
dievcata poznate niekto poradkynu CD...Mgr. Monika Rákaiová? dakujem kludne aj do i.p.
@zebrickaa wooo, úplne super výsledok! 🙂 tie červené šaty chcem! :D
@zebrickaa Nádherná zmena, moc gratulujem, pristane ti to velmi 🙂 Verím že aj ja raz budem mocť dať sem takéto fotky ...🙂)
@bielalalien 🙂 zlata ;) inak mam och na predaj keby si chcela vazne ;)
@katrinka27 dakujeeem das to je to super motivácia a podpora tato nasa skupinka 🙂
@luciarichard aj ja mam s tymto velky problem, na trampoške, že vraj pomaha stahovat zadok a tym aj zvierač....

Dievacata, viete mi poradit. Som v zahranici a CD som kupila tu. Ale tu mam v troch sackoch 50,6 sacharidov, vy mate po 44. Viete preco? Nejake skusenosti? Moze to nejako ovplyvnit Ketozu?