icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

leona0607
20. máj 2016

Dievacata, viete mi poradit. Som v zahranici a CD som kupila tu. Ale tu mam v troch sackoch 50,6 sacharidov, vy mate po 44. Viete preco? Nejake skusenosti? Moze to nejako ovplyvnit Ketozu?

luciarichard
20. máj 2016

@coffinka ja som mala obrovsky problem s unikom mocu ale v beznom zivote som to nikdy nemala pot som sa docitala ze vela zien po porode ma s tym na jumpe problem. Ked to m sprosto napisat prisla som domov dostata az za usi ... 🙂

huma
20. máj 2016

baby, ked uz hovorite o tych jumpingoch a skakackach ... taku vec musim riesit ... dnes mi pridal trener ku klasickemu treningu s cinkami aj skakacky, tzv. jumping jag a kebyze nemam vlozku ( mam menzes ), tak sa prepadnem od hanby... Normalne mam po porode ( 6m ) inkontineciu. Skusala som to doma uz komplet vycikana a bez tekutin aspon hodinu a znova sa mi to opakovalo ☹

A inak. Dnes som zase porusila. Dala som si rybu. Prisla kamoska s frajerom, budu sa brat, grilovacku sme pre nich s muzom urobili a bolo mi hlupe si davat pred nimi sacek. Tak som si dala rybu a grilovanu cuketu a sparglu. Normalnu porciu cca. 150g. Ale ak je to tak, ako pises @tamichloe tak by ma to teda z ketozy nemalo vyhodit....Ci?

bielalalien
20. máj 2016

Dievčatááá, dala som skúšky! 🙂 A diétka stále ide, ale občas nahrádzam mäsom/syrom už, i keď by som nemala :/

huma
20. máj 2016

@bielalalien gratulujem, tak máš pokoj teraz uz, neboj, aj z toho rozchodu sa dostaneš, schudnes na štíhlu kocku a budeš oveľa šťastnejšia s niekym inym

zebrickaa
20. máj 2016

@bielalalien jeeeej gratulujem sikulkaaaa 🙂 nevadi radsej mäso zelenina ako rozok 🙂

zuuzankaa
21. máj 2016

@coffinka pozor na tu vodu.myslim,ze 4,5l je dost.zasa aj oblicky su dolezite!moj nazor☺

walerijana
21. máj 2016

Dievcata ja koncim zajtra 7.t CD uplne disciplinovane a dnes som mala free day.. kostovala som gulás, na obed hovadzi vývar aj s mrkvou, zapekana brokolica so syrom , 2 zltkove orechove rezy, jeden linecky kolacik . O sackoch ani reci. Urcite na vahu nevkrocim aspon tyzden.haha.. a viete co? Nemam najmensiu vycitku. Zajtra pokracujem v CD. Pekny vecer

coffinka
22. máj 2016

@leona0607 ahoj?ako sa ti dari? Ja som hotova.stále mám chvenie,srdce mi buší až ide roztrhnuť,hlava sa mi toči,no a menzes mam dostat az 27-meho a od vcera slabo mam!dnes som šiesty den,ved uz by som mohla byt trocha nastavena na cd?nie? Vidim že telo stále silno bojuje

liviaz
22. máj 2016

Baby vcera na oslave mrodinnejvytiahmamina fotky no a musela sodfotit z albu rovno vytiahlamuselaodfotitalbumurovnovytlacimvycapima chladnicku ----- ja v roku 1997

liviaz
22. máj 2016

Sorry za nezrozumitelne vety blby phone 😀

huma
22. máj 2016

@liviaz no ty si bola ina modelecka 🙂

jarhal
22. máj 2016

dievcata poznate niekto poradkynu CD...Mgr. Monika Rákaiová? dakujem kludne aj do i.p.

mimi1089
22. máj 2016

@liviaz wohohooo riadna kocka 🙂 a teraz si este daleko od toho? podla mna ee, co si pamtam foto, ktoru si pridavala 🙂

zebrickaa
22. máj 2016

Baby dnes som si skusila šaty, ktore som si na jesen kupila a bola nešťastná z nich. A teraz sa len smejem ako som sa mohla nechat tak vyžrať. Rodila som 1.7.2015 pre doplňujúce info.

janka334
22. máj 2016

@zebrickaa waaw paradna zmena 🙂 super!!

zebrickaa
22. máj 2016

@janka334 dakujem 🙂

mimi1089
22. máj 2016

@zebrickaa supeeer peknu zmenu teda vidno 🙂 kolko to robi celkovo kg? 🙂

zebrickaa
22. máj 2016

@mimi1089 12kg 🙂 dakujem

liviaz
22. máj 2016

@mimi1089 mozno to nevidno ale rozdiel na tej foto je 19rokov a 15kg viac vcul 😀

mimi1089
22. máj 2016

@liviaz tak roky vidno, tam si este dievcatko 🙂 niezeby si teraz vyzerala staro, ale vidno, ze si tam total mladunka 🙂 ale vahu by som nepovedala, ze az tolko rozdiel 🙂 vies asi dobre fotit 😀

huma
22. máj 2016

@zebrickaa tie cervene saty na tebe fakt visia, to by som ani nepovedala, ze to je ta ista osoba 🙂 super

zebrickaa
22. máj 2016

@huma dakujem ja som obla rano z toho taka sokovana a zaroven taka stastnaaaaa 🙂 hned ma to nakoplo ist dalej a este viac schudnut

bielalalien
22. máj 2016

@zebrickaa wooo, úplne super výsledok! 🙂 tie červené šaty chcem! :D

katrinka27
23. máj 2016

@zebrickaa Nádherná zmena, moc gratulujem, pristane ti to velmi 🙂 Verím že aj ja raz budem mocť dať sem takéto fotky ...🙂)

zebrickaa
23. máj 2016

@bielalalien 🙂 zlata ;) inak mam och na predaj keby si chcela vazne ;)
@katrinka27 dakujeeem das to je to super motivácia a podpora tato nasa skupinka 🙂

liviaz
23. máj 2016

@mimi1089 však ja tu stale vravim, že som ako pavuk, ja ked chudnem nohy prvé, a len brucho a riť mi zostavaju 🙂 teraz cvičim, tak som zvedava na zmeny, cm už idu dole po tyždni a poriadne 😉

liviaz
23. máj 2016

@luciarichard aj ja mam s tymto velky problem, na trampoške, že vraj pomaha stahovat zadok a tym aj zvierač....

mimi1089
23. máj 2016

@liviaz po tyzdni cvicenia? Cooo super 🙂 potom foto foto 😀

liviaz
23. máj 2016

@mimi1089 foto bude ale až v plavkach - ak to bude vôbec na foto 😀