icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

luciarichard
23. máj 2016

@liviaz Ja som potom čítala vela diskusíí o tom ... a veľa žien má s tým problém a ževraj netreba to siliť lebo je to obrovský nápor na panvové dno ... a teda fakt sa nepotrebujem dopracovať k inkontinecii 🙂 Radšej beh a teda j som skôr silový typ takže činky, kliky a tak ... 😎

leona0607
23. máj 2016

@coffinka coffi, ja sa tiez citim divne. Prve 3 dni boli super, potom som zacala byt viac hladna. Varila som si brokolicu/ karfiol, rozmixovala a zjedla ako teplu polievku. Mne ani nechyba sladke a bludy , ale ovocie. Melon, jahody, ceresne, hrozno, maliny. Ja mam plan , ze budem drzat CD este 4 tyzdne, potom idem na SVK a tam budem 4 tyzdne. Urcite nebudem na dovci o 3 sackoch , budem jest zdravo, ovocie, zelenina, ryby, chude maso. Ked sa vratim, zase CD , ale asi s 1 jedlom. Je to otras v praci vyhybat sa pauze, aby sa ma vsetci nevypytovali

huma
24. máj 2016

Cavte. Vratila som sa od konzultantky, ukoncila som 3t, dolu slo rovnych 7kg, v pase 14cm. Dostala som uz aj cestoviny a tie sladke tycinky. Len neukazalo vobec ketozu, pretoze mam menzes. U vas pocas menstruacie tiez neukazuje ketozu vobec?

coffinka
24. máj 2016

@huma 14cm v páse,tak to je výbornéé....drž sa,len tak ďalej.aj cvičíš popri cd

mimi1089
24. máj 2016

@huma kraaaasny vysledok 🙂 sikovnaaa 🙂 :-*

liviaz
25. máj 2016

@huma ides baa som sa dnes postavila na vahu a fapoilakraaasnykraaasnychg !!!!!! Krpec pokazil vahu 😀

liviaz
25. máj 2016

56 kg som chcela napisat

huma
25. máj 2016

@liviaz 56? 😂😂 ale dopriala by som ti 😜

huma
25. máj 2016

@coffinka
@mimi1089 diky, baby, celkom ma to potešilo a tie cm v pase su urcite aj zásluhou cvičenia ( 3x týždenne )

zebrickaa
25. máj 2016

Baby tak ja som mala dneska prvy krat tie spagety a akože mnaaaaaaaaaam jaka dobrota 🙂

pellet1
26. máj 2016

Ahojte babule 🙂tak ja som dnes začala, som slabá ako čaj...idem z váhy 113,7 kg, mám 178 cm...vela ja viem, a to som už sama so sebou schudla 17 kg po pôrode...raz som už cambridge držala a schudla som 12 kíl za mesiac aj cosi. Dúfam, že to pojde podobne. Teším sa že sa s Vami môžem podeliť o dojmy a výsledky 🙂

lucula73
26. máj 2016

@pellet1 ahoj,som rada že to tu trošku ožije....ja mám 180cm a v januári som mala 100,5kg,až mi zle prišlo ke´d som stupila na váhu ,tak som sa začala zdravo stravovať no iba 6kg som doteraz schudla...tak toto beriem ako taký štart,nakopnutie...dnes mám 5ty deň...a čo ma teší že vobec nie som hladná.... 🙂

lucula73
27. máj 2016

jej baby teraz kukám,že toto čo som vyššie napísala som chcela dať do temy ketodiet..lebo tam je dosť tichoo..ale to nevadí...princíp je rovnaký,tiež som váhala či CD alebo keto..tak uvidím,ako dopadnem..
držím všetkým palčeky 🙂 🙂

tamichloe
27. máj 2016

@lucula73 a ako teda,si na cambridge?

lucula73
27. máj 2016

@tamichloe nie nie.. tu ketodiet som nakoniec kupila☺

lucula73
27. máj 2016

@tamichloe a tebe sa ako dari?pokračuješ ešte?

tamichloe
27. máj 2016

@lucula73 ano som na 2cd,no moc uz nejdu dole kg,nejaka som zostala nenajedena....v nedelu som zjedla cukriky take zuvacie tak mam teraz chute....

camaon
27. máj 2016

ahojte nemate niektora na posunutie spagety?

katarinka_brnka
27. máj 2016

Ahojte baby tak v stredu idem aj ja 1x na.konzultaciu viete mi tak zbezne povedat co ma caka okrem vazenia a merania? Dakujem

camaon
27. máj 2016

presne to vazenie a meranie na boso inac nic zopar otazok o tvojom zdravotnom stave

sl2011
28. máj 2016

Zienky nemate na predaj kokteily ??? Kludne aj ip. Vdaka

glloria21
28. máj 2016

Ja by som tiez mala zaujem o kokteily a polievky. Ak niekto ma dajte mi vediet prosim. Dakujeeem

zebrickaa
28. máj 2016

Baby nemate prosim vas doma papiere na prechod z CD na pevnu stravu? Dakujem

lenqa2541
29. máj 2016

@zebrickaa je to v tej knižočke čo dávajú na začiatku, či ju nemáš?

zebrickaa
29. máj 2016

@lenqa2541 mam idem mrk, dakujem lebo prvy krat bola ona knižka a dostávala som papier len k prechodu. Tak omrknem 🙂

mimi1089
30. máj 2016

Caute baby, posledne dni som vas tu velmi nestihala sledovat, boli sme mimo, manzelik slavil 30tku, tak sme mali take pekne dni s celou rodinou a este vselico sa nazbiera vzdy 🙂 Od utorku som aj ja uz na prechode, snad este jedno kilecko pojde dole, kedze ja aj ten prechod budem mat dlhsi nakolko som na diete dlho. Drzim vam vsetkym palce nech uspesne pokracujete do ciela 🙂 zostavam stale tu a budem tu nakukavat 🙂

mimi1089
30. máj 2016

Mimochodom baby, kto by mal zaujem posuniem, pripadne vymenim za nieco ine. Ja uz z polievok tolerujem len kuracohribovu a zostali mi 2 zeleninove a 3 porove. Kto by mal zaujem piste 🙂

glloria21
30. máj 2016

@mimi1089 a kokteily ti nezostali? Alebo iné príchute polievok?

mimi1089
30. máj 2016

@glloria21 ja som stale na diete, zacala som prechod, cize ja sa nezbavujem vsetkych zostavajucich sackov, iba tych, ktore mi uz po tolkej dobe prestali chutit.

glloria21
30. máj 2016

@mimi1089 škoda, mne pórové polievky lezú hore krkom. Ja zháňam paradajkové 🙂