Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@coffinka coffi, ja sa tiez citim divne. Prve 3 dni boli super, potom som zacala byt viac hladna. Varila som si brokolicu/ karfiol, rozmixovala a zjedla ako teplu polievku. Mne ani nechyba sladke a bludy , ale ovocie. Melon, jahody, ceresne, hrozno, maliny. Ja mam plan , ze budem drzat CD este 4 tyzdne, potom idem na SVK a tam budem 4 tyzdne. Urcite nebudem na dovci o 3 sackoch , budem jest zdravo, ovocie, zelenina, ryby, chude maso. Ked sa vratim, zase CD , ale asi s 1 jedlom. Je to otras v praci vyhybat sa pauze, aby sa ma vsetci nevypytovali
Cavte. Vratila som sa od konzultantky, ukoncila som 3t, dolu slo rovnych 7kg, v pase 14cm. Dostala som uz aj cestoviny a tie sladke tycinky. Len neukazalo vobec ketozu, pretoze mam menzes. U vas pocas menstruacie tiez neukazuje ketozu vobec?
56 kg som chcela napisat
Baby tak ja som mala dneska prvy krat tie spagety a akože mnaaaaaaaaaam jaka dobrota 🙂
Ahojte babule 🙂tak ja som dnes začala, som slabá ako čaj...idem z váhy 113,7 kg, mám 178 cm...vela ja viem, a to som už sama so sebou schudla 17 kg po pôrode...raz som už cambridge držala a schudla som 12 kíl za mesiac aj cosi. Dúfam, že to pojde podobne. Teším sa že sa s Vami môžem podeliť o dojmy a výsledky 🙂
@pellet1 ahoj,som rada že to tu trošku ožije....ja mám 180cm a v januári som mala 100,5kg,až mi zle prišlo ke´d som stupila na váhu ,tak som sa začala zdravo stravovať no iba 6kg som doteraz schudla...tak toto beriem ako taký štart,nakopnutie...dnes mám 5ty deň...a čo ma teší že vobec nie som hladná.... 🙂
jej baby teraz kukám,že toto čo som vyššie napísala som chcela dať do temy ketodiet..lebo tam je dosť tichoo..ale to nevadí...princíp je rovnaký,tiež som váhala či CD alebo keto..tak uvidím,ako dopadnem..
držím všetkým palčeky 🙂 🙂
ahojte nemate niektora na posunutie spagety?
Ahojte baby tak v stredu idem aj ja 1x na.konzultaciu viete mi tak zbezne povedat co ma caka okrem vazenia a merania? Dakujem
presne to vazenie a meranie na boso inac nic zopar otazok o tvojom zdravotnom stave
Zienky nemate na predaj kokteily ??? Kludne aj ip. Vdaka
Ja by som tiez mala zaujem o kokteily a polievky. Ak niekto ma dajte mi vediet prosim. Dakujeeem
Baby nemate prosim vas doma papiere na prechod z CD na pevnu stravu? Dakujem
Caute baby, posledne dni som vas tu velmi nestihala sledovat, boli sme mimo, manzelik slavil 30tku, tak sme mali take pekne dni s celou rodinou a este vselico sa nazbiera vzdy 🙂 Od utorku som aj ja uz na prechode, snad este jedno kilecko pojde dole, kedze ja aj ten prechod budem mat dlhsi nakolko som na diete dlho. Drzim vam vsetkym palce nech uspesne pokracujete do ciela 🙂 zostavam stale tu a budem tu nakukavat 🙂
Mimochodom baby, kto by mal zaujem posuniem, pripadne vymenim za nieco ine. Ja uz z polievok tolerujem len kuracohribovu a zostali mi 2 zeleninove a 3 porove. Kto by mal zaujem piste 🙂

@liviaz Ja som potom čítala vela diskusíí o tom ... a veľa žien má s tým problém a ževraj netreba to siliť lebo je to obrovský nápor na panvové dno ... a teda fakt sa nepotrebujem dopracovať k inkontinecii 🙂 Radšej beh a teda j som skôr silový typ takže činky, kliky a tak ... 😎