Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Ahojte, ak by mal niekto záujem o CD, mám na predaj 48 ks - koktejly a polievky. Uprednostním predaj spolu.
Ahojte tak po neuspesnom restartovani sa som sa rozhodla dat si pauzu od cd. vycistit si hlavu stanovit si nove priority a ciele.prechadzam na lahku verziu dukanov.diety resp.na bielkovinovo zeleninovu.cielom je nepribrat a ak to bude mozne tak schudnut 🙂 a ak to nepojde tak sup sa spat na cd.nejak som sa v poslednej dobe nevedela nastavit na 3sacky a popritom som vzdy nieco zobkala cize vysledny efekt nulovy takze teraz idem varit a zobkat podla dukana a uvidim co to spravi.trosku si upratat potrebujem v hlave.no a schudnut by mi bolo treba este 13kg.s cd som schudla 16kg cez leto pribrala 5.este 13 potrebujem.uvidim co vymyslim.
@stellina1982 držim palčiskaaa 😵
@erika1235 urcite je to ochutiach..aj kolegyni chutili presne tie,ktore mne nie,a naopak. Ale sejky nutrifood zatial pre mna sklamanim. Naopak tak šparglova alebo faširka mnaaam🙂
@walerijana ano nie vzdy je vsetko 100% niekde pridaju , niekde odoberu , pre ludi co CD nemali to je fajn ze nevidia v koktejloch rozdiel , ale podla mna su chutne vsetky ,da sa to vypit , plus tie jedla su super ,a polievky este viac , takze u mna zatial v pohode ,,
@tamichloe tycinky su v ponuke od dnes , tak podla toho kedy bude poradca objednavat
@erika1235 presne tak, a hlavne kazdy si zaiste najde par veci,ktore mu chutit budu..ja som mala stastie,ze mne chutilo skoro vsetko.
A polievky kombinacii so shirataki su tiez skvele.
@walerijana totalne to pokaslali...vsetko je hnus, stara dobra cd...v cechach zatial funguju na cd,budem brať odtiaľ
Ahojte nemáte náhodou kontakt na poradcu CD v Bratislave ?
@ludka111 mám záujem
@vejuska1610 písala som IP.
@jojina21 hmmm...tak šejky z cd su neporovnatelne lepsie..tiez mi to chyba
@pamela76 ahoj,možeš si vybrat http://nutrifood.company/poradenske-centra/brat...
ja som mala dnes tu citronovu novu tycinku a bola vynikajuca , sice mensia ,,ale teda aj lacnejsia , ale ma tak isto sacharidov ako koktejl , nemusim sa bat ze ma vyhodi z keto..
Predam 2 tyzdnovy program polievky,kokteily,hotove jedla...mix cambridge a nutrifood.
@katarinka74 aka je cena?
@glloria21 tak ako som kupila 120 e.
@ludka111 ahoj ludka, odkiaľ si? Spolu urcite nie, CD sim uz držala, ale to co mi chutilo by som zobrala 😊

@walerijana
@tamichloe
inak sranda mne u CD nechutili vanilka , banan , jahoda a lesne plody , inak vsetky kremove som mala stale , a tu zase opacne , presne tieto 4 mi najviac chutia :D to je fakt asi o chutiach ,