icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

jojina21
2. okt 2016

@tamichloe supis dole vaha...ja som na tom podobne, teda 4 kg mi naliezli a kuva nemozem sa restartnut nanovo na cd...vzdycky po par dnoch zlyham...lepsie foto nemam,nerada sa fotim...vzdy nejaky ksicht 😂😂

tamichloe
2. okt 2016

@jojina21 waaau krasnaaa...aj ja som mala 78kg a dlho somsa držala......no staci ochutnat.......ale idem ešte na novy reštart,aspon na 75kg 😵

tamichloe
2. okt 2016

@jojina21 aj ja sa nerada fotim, ved pozri tie ksichtiky 🙂 😀,ta aktualna ma fotila mala dcera mobilom🙂

laskavesrdce
3. okt 2016

@jojina21 ahoj,odkial beries CD z Ciech ? dakujem...

veronicka51
3. okt 2016

Ahojte, máte niektorá z Vás Mix and Mousse? Ak áno kúpila by som 🙂

tamichloe
3. okt 2016

@veronicka51 mam,ale nie na predaj

simonka1490
3. okt 2016

Ahojte baby, oddnes sa k vám pridavam. Je tu niekto kto začína? Už som teraz absolvovala, no hneď mesiac po ukončení som otehotnela takže idem zase. Dúfam že vydrzim tak ako prvy krát 🙂

jojina21
3. okt 2016

@laskavesrdce zatial zo zasob,ale uz som si dohodla z ciech...ja to nutrifood nemusim...mne to nechutí

jojina21
3. okt 2016

@simonka1490 ja asi každý den 😂 tak snáď sa mi to podarí...ten tretí den býva zabijak

simonka1490
3. okt 2016

@jojina21 ja uz ked som sa na to dala snáď neporusim. Chcela by som dať dole 15-20kg. No ten tretí deň si dobre pamatam 😀 dúfam že pri nutrifood budú rovnaké výsledky ako pri cambridge. Máte skúsenosť uz?

jojina21
3. okt 2016

@tamichloe inak ja napriklad nedam tu povolenu zeleninu,mna to len rozdrazdi, dam 2 kavy namiesto toho take fitnes kavy bylinkove a ked cvicim tak lcarnitin 0sugar

simonka1490
3. okt 2016

@jojina21 ja planujem začať cvičiť az ked si zvyknem 🙂

milka27
4. okt 2016

@simonka1490 odvčera som začala držať dietu aj ja. Posledne mi to nevyšlo úplne podľa mojích predstáv, schudla som len 10 kg, potom som prestala dietu držať, prišlo leto. teraz začínam odznova, dúfam, že aspoň tie dva mesiace vydržím. Rada sa s tebou podelím o svoje výsledky, dúfam, že ma to bude viac motivovať.

simonka1490
4. okt 2016

@milka27 jeej super tak to som rada. Že sa môžme povzbudzovat navzajom. Ja idem zo 79kg. Chcela by som tak 60kg. Maximálne 63. Ked som to drzala prvy krát to išlo krásne, za dva mesiace som dala dole 17kg. Ale potom tehotenstvo takže teraz reparat. Snáď sa podarí.... 🙂 dnes váha ukázala co kilo menej tak snáď cti tak bude pokračovať 🙂

milka27
4. okt 2016

@simonka1490 No to si super. Ja idem z 92 kg. a pevne verím, že pred Vianocami budem pod 80 kg. môj cieľ je tých 68 kg.

simonka1490
7. okt 2016

@milka27 ahoj 🙂 no ako to vyzerá? Zatial Sa drzis?

milka27
7. okt 2016

Ahoj, zatiaľ je to uchádzajúce, hoci v stredu mi bolo dosť blbo, strašne ma bolela hlava. Dnes som bola u poradkyne lebo som potrebovala ešte tyčinky, ktoré som predtým nebrala a hneď so sa odvážila a mala som 2 kg dole. Tak uvidíme ako bude po týždni. A ako ty?

jojina21
7. okt 2016

@milka27 a to uz mozes aj tycinky ? Ja co viem tak prve dva tyzdne by sa mali len koktejly a polievka, toto ma prekvapuje......inak ja mam taký pocit, že to moje telo už tuto dietu akosi odmieta, po prvý raz som na ten 3-4 den keď telo prechadzalo do ketozy mala bolest hlavy,motaky no des,ale potom to bolo ok ,ale teraz ten štvrtý deň hroza,total na kolaps, hlava,zle mi je ,cítim sa strašne....ako keby to už moje telo nechcelo prijať a to pijem litre vody,dodrziavam co mam.....neviem,neviem či robime dobre ,že to opakovane skúšame

milka27
7. okt 2016

@jojina21 mne poradkyňa aj prvý krát hneď dala tyčinky a neviem nemala som s tým problém. Pokiaľ viem aj baby v okolí, ktoré túto dietu držali mali hneď tyčinky, krásne schudli a váhu si niektoré držia doposiaľ.

simonka1490
7. okt 2016

@milka27 no ja super, ani nie som hladná hlava tiež bolela ale už sa to da vydrzat 🙂 aj ked chuť mám na bars co ale jedine tuto dietu dokážem dodržať na sto percent. Motivaciou mi je aj ta suma ktorú do toho davam 🙂 moj by ma zabil keby ju nedrzim poctivo za tie prachy, no ja som tiež vyliezla na vahu robilo to nejake 2-3 kilecka. Tak dúfam že tých 8 pojde dole za mesiac. Som zvedavá.... Ale uz sa teším na novú postavu 🙂 dva krát som si dala kalerab, ale to len preto že som mala chuť niečo chrumkat 😀 myslíš že môžme šampiňóny? V pondelok tam idem, musím si kúpiť ten bujon 🙂

milka27
8. okt 2016

@simonka1490 No ja si myslím aspoň som to čítala, že tie hríby môžeš. Priznám sa ja som bola tiež hladná a preto som si spravila brokolicu s tým bujónom. Tiež som si kúpila tú pastu fit, to sú také biele rezance a tie tiež tú polievku dobre zahustili. Ale keď som si prečítala príspevky na koníku, moja poradkyňa je taká benevolentnejšia, dala mi aj tyčinky hoci podľa názoru kočiek, tieto by som mala mať až za dva týždne. Aj prvýkrát som mala tyčinky hneď a za tri mesiace, necelé, som schudla 15 kg. Pre mňa sú základ polievky, tie kokteily moc nemusím. Pre mňa sú najhoršie návštevy keď nedokážu pochopiť, že nič nechcem.

simonka1490
8. okt 2016

No mne tiež povedala ze hotové jedlá a tyčinky az po týždni alebo dvoch uz neviem. No ja som pred tým dala dole za dva mesiace tuším 16. Ja tiež všade len čistú vodu 🙂 tak tie dva mesiace vydrzime, možno aj dva aj pol. A potom vianoce tak striedmo snáď 🙂 nie že sa to hneď nalepi naspäť.

simonka1490
10. okt 2016

@milka27 tak ja som bola dnes po týždni na kontrole, mam dole 3,5kg. dalsiu kontrolu mam za dva tyzdne a povedala ze no to bz mohli byt dole dalsie dve kila, zda sa mi to malo, nie???? tak dufam ze dam dole za dva tyzdne aspon 4 kg... a nie dve. Myslis ze chcem vela? alebo je to nerealne???? konecne som kupila aj tycinky , dnes som skusila aj cestoviny so 4 druhmi syra. a su velkom fajn :D len po tych polievkach a sejkoch su na mna dost syte :D a tebe ako sa daríí??? zvladame zatial????

stellina1982
10. okt 2016

Ahojte baby v obchode som nasla takuto vifon polievku s tymto zlozenim.peikladam foto coko sacik cd a vifon polievka.som si to pozerala a ra vifon ma menej kcal ako sacik.tie co sa vyznate co hovorite?je mozne obcas nahradit sacik touto vifon polievkou?

k4tka
10. okt 2016

Ahojte. Myslite ze je v poriadku tuto dietu drzat 6 mesiacov? Je tu niekto kto to drzi alebo drzal viac ako tie 3 mesiace? 4+2

erika1235
10. okt 2016

@stellina1982 caloricky sa ti nic nestane , ale nemas v nej ziadny ziviny , su to prazdne calorie ,,aby si neostala chora z toho ze nedavas telu dostatok vitaminov

laskavesrdce
10. okt 2016

Ahojte dievcata...kupim ----dietu---,aspon na 2-3 tyzdne....ponuknite mi do spravy,dakujem..ak ju niekto nemoze,alebo mu nesadla..dakujem a pekny den

stellina1982
10. okt 2016

@erika1235 dakujem za odpoved.nechcem to ako nahradubza cd lebo viem ze tam chybaju ziviny a vitaminy.len napr.dnes som uz nemala sacik a hlad veliky🙂tak som to riskla.ale nahradit na stalo to nie.z casu na cas ako dnes.dakujem este raz.

ittanka
10. okt 2016

@k4tka vôbec neodporäčam-z vlastnej skúsenosti.Ja som mala 3 mesiace a trvalo cca rok,kým sa mi dal do poriadku rozhádz.horm.systém a začali znova rásť vlasy.Obe s kamoškou sme mali rovnaké problémy.Túto dietu max 4 týždne,viac nie.Ja už nikdy viac.

tamichloe
10. okt 2016

@stellina1982 ty vždy vymyslis nejaku alternativu 😀