Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@stellina1982 už nie si na dukanke? 😉
@simonka1490 ahoj včera som nestihla odpísať, odišiel mi doma internet, asi to bude na dlhšie. ja som dala dole 2,7 kg ale musím priznať, že v nedeľu som to dosť výrazne porušila. Síce som si obuchavala potom hlavu ale už bolo neskoro. nemyslím si, že 3,5 kg je málo. Podľa toho čo mne povedala poradkyňa je to viac ako priemer. Ináč myslím si, že tie 4 kg určite dáš. Ja idem zase o týždeň a určite chcem dať tie tri kg. ja musím chodiť častejšie lebo pravdu povediac ja nie som z tých najzodpovednejších. Tie nové hotové jedlá som ešte neskúšala nemám na to akosi čas. Ale už ich doma tiež mám. Tak držim palec nech nám to dobre ide dole.
@tamichloe ja som uz asi sibnuta abo co🙂 akurat si hovorim sama sebe ze od marca bojujem.ze ci ma to furt bavi vymyslat hovadiny.ze by som sa mala na seba "nasrat" a uz konecne dotiahnut do ciela.lebo od marca len na dietu myslim takto keby vydrzim este dva mesiace iba na sackoch tak uz som mohla byt v cieli.tak idem zas na to.uzvasi po sty krat.vrrr.ty mas kolko sackov teraz na den? A ako sa ti dari dodrziavat?
@tamichloe nakupila som si veci na dukanku ale zasadny problem je v tom ze musim varit.a potom ma to nutilo uz aj piect z povolenych potravin a nakoniec som zistila ze stojim zas len pri hrncochba pri radoch a stale jem.takze prave cakam na sacky a idem to skusit zas.mala v skolke chlap v robote ja pohyblivo doma praca takze nemusim varit nikomu len pre seba a to chcem usetrit na case tak idem zas vyskusat sacky a moju pevnu volu.ale uz som trapna a zaroven smiesna sama sebe 🙂
@milka27 no hej podľa mňa to je super za týždeň, ale co povedala ze 2kg za dva týždne sa mi zdá malo nie? To mi povedala, že za dva týždne kontrola a mala by som mať mínus 2kg. Ja som nezhresila. Vela peňazí to stojí nato aby som to porusila 🙂 len nejako zabúdam na pitný režim, musím mať stále pri sebe fľašu lebo inak nepijem vôbec. Dnes som ma na obed tu fasirku so zemiakovou kasou.... to bolo mnaaam 🙂 vyskusaj
@katarinka74 @ludka111
Dakujem za CD a hor sa do chudnutia
Hoc pred rokom dole 24 kg 7 je naspäť :(
No baby, ja sa musím s niečím priznať. Kedže som študentka, peňazí na túto diétu už jednoducho nebolo. Tak som si kúpila proteín ako používajú cvičiaci ľudia - povedzme na 100g je 80g bielkovín, 10 g sacharidov a podobne asi i tukov - stojí to 15 kíl za kilo proťáku (ale dajú sa kupovať i lacnejšie, i drahšie) - účinok? Rovnaký. Reklamu robiť nebudem, iba som chcela dať takýto typ ak ste finančne v koncoch.
Osobne to považujem za skvelú vec. Odmerku proťáku (mám i bez chuti) dávam i do slaných jedál (brokolicového koláča, cukinového chleba, atď - namiesto múky) a skvele to zasyťuje.
Tento týždeň si idem skúsiť urobiť domáce proteínové tyčinky.
Diéte zdar! 🙂
@bielalalien vela proteinov na take iste zlozenie,ja som studovala muzove a niektore maju este menej cukru nez cd.len mi vadi ked ja muz 2kilove balenie jednej prichute to sa mi nechce,ja si takto prestriedam chute.
@bielalalien napises mi do ip aky to je?aj ja mam doma a veru som tiez zvažovala namiesto koktailov a to si davas ráno a večer namiesto večere?
@bielalalien ja mam na 100g bielkovin 80,5g, sacharidy 4g a tuky 3g
@stellina1982 ja podobne vydrzala som tyzden 3 kg dole a zas baaac zerem jak blba....hnevam sa na seba....tak zasa nanovo od zajtra
Ahojte, dnes som dostala od nutrifood shaker, a mala som v ňom spruzinku :D na vo to slúži?
@veronicka51 že koktail je bez hrudiek. Keby to trasies bez toho tak zostanú hrudky.
@simonka1490 ďakujem 🙂 nebola som si istá či to je tak alebo nie ... a nevieš mi poradiť keď mám tie ochucovadla do vody tak to môžem mať napr spravené do 2l vody a piť to celý deň?
Podľa mňa áno, tak ako sirup. Ale neviem isto ja som na čistej vode 🙂
kočky ahojte,zostali mi 4 sáčiky z CD,2xzeleninová polievka,1xpolievka so žampionovou príchuťou,a 1xkoktejl s príchuťou karamelu a vlašského orechu,ak by ste mala niektorá záujem,predám
@jojina21 ja som uz tiez z toho na nervy.problem je ze stale kazdu sekundu myslim na dietu.proste ked zerem tak si nadavam ze aka som blba .ked nezerem tak som zas vynervovana cez den vydrzim a vecer jeeeb ...ale dnes mi prisli sacky na dva tyz.mam.a chcem to dat tie dva tyz chcem vydrzat na cd a to je poslednykrat co som do toho investovala prachy.lebo robila som aj tak ze ranajky obedy sacik a vecer zrava nemoc.zbytocne vyhodene peniaze za sacky a nic som nechudla.potom len nervy a depky som mala zo seba.tak teraz STOP od dnes som na sackoch.dnesny den za mnou.ale este nespim🙂tak dufam ze vydrzim.musim vydrzat.2tyz a potom uvidim.obavam sa vikendu.ale dam to.
Ahojte nemate niekto na predaj sacky navyse,?
Dievčatá,do toho!!!! My ked sme držali diétu začiatkom roka na tomto fóre,sme krásne schudli,držali sme sa len sáčkov.Tak ukážte to teraz aj Vy nám,že to ide!
@bubu37 a vahu si pekne drzis???? 🙂
@simonka1490 pribrala som spať 3 kg z 10 kg,ja som nemala moc nadváhu,165 cm a teraz mám 61-62 kg.ale išla som hlavne v cm,v páse -9 cm a v bokoch -10 cm za mesiac
ja som tiez drzala pred dvomi rokmi... ale mesiac po ukonceni som otehotnela. Teraz som zacala zase, tak dufam ze zase vydrzim tie 2 mesiace. a Hlavne dufam ye si to udrzim 🙂)
@bielalalien ahoj...co je to prosim ta za protein....pošli mi link ak to pôjde.ďakujem ti
Ahojte. Kúpim CD ak niektorá ešte máte. Resp.odkial sa da ešte zohnať prosím Vás?🤔

@k4tka skus po porade lekara,obsahuje všetky živiny,čo tvoje telo denne potrebuje....tak v pohode by si mohla.....ak to vydržiš...ja porusujem,nebavi ma to už,ale nemam ziadny problem ......praveže je to vyvažena dieta, jes pri tom lubovolne množstvo zeleniny.....LEN VYDRŽAŤ a ochota vrazit do toho tolko.....ja nelutujem tie peniaze....roky sa mi nedarilo....a konečne mam dole -24kg,niečo som pribrala,ale len vlastnou blbostou,.....držim palce