icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

kiristinka1
6. nov 2016

@glloria21 dalo nedalo,ale som si to v hlave upratala a islo to.a to varim deckam aj peciem.

glloria21
6. nov 2016

@kiristinka1 a ako upratala v hlave?

martinastaj
6. nov 2016

Ahojte prešla som si tu veľa príspevkov a dosť ma to zaujalo 🙂rada by som skúsila len ja mám problémy a trávením tak mám z toho trošku strach chcela by som schudnúť aspoň 8 kg a moja otázka musím mať nejakú poradkyňu alebo si môžem povyberat raňajky obed vecera podľa svojej chuti a ak áno kde si to môžem kúpiť som z Presova.Dakujem zo srdiečka za rady😉

kiristinka1
6. nov 2016

@glloria21 upratala tak,ze proste neporusim a hotovo.ja som zacala a vzdy hned skoncila.cd som si povedala,ze bud to dam,alebo skoncim jak prasa.samozrejme udrzat to bude este tazsie.

glloria21
7. nov 2016

@kiristinka1 ďakujem veľmi pekne 🙂

glloria21
7. nov 2016

@bielalalien no to je úžasné 🙂

bielalalien
7. nov 2016

Baby, dávam posledých 10 kíl dole zrejme. Idú ťažko a pomaly. Chorá som a nechce sa mi nič. Na štedrý deň by som sa chcela postaviť na váhu a mať aspoň o 6 kíl menej (čo sa mi zdá na mesiac a pol celkom reálny výsledok). A zbytok dať dole po novom roku.

A šetrím na abdomiplastiku, ostal mi previs na bruchu :( Mladá 20 ročná baba a hentaký obrus mám na bruchu.

stellina1982
7. nov 2016

@bielalalien ahoj pamatam si ta ztvojich prispevkov.kolko si dala dole do teraz?

bielalalien
7. nov 2016

@stellina1982 neviem ako to mám rátať, ale od počiatku, čo som začala chudnúť (čo už je aj dobrý rok a 3 mesiace) tak se vším všudy som dala dole 45 kíl.

bielalalien
7. nov 2016

(len pre doplnenie - nie všetko bolo CD, viac ako polroka to bola, racionálna strava, potom tam boli tri mesiace úplne pauzy, atď, atď)

glloria21
8. nov 2016

Baby môže sa piť pri tejto diéte CARO káva?

idris
10. nov 2016

Ahojte babule dala by ma niektorá z vás do obrazu s CD? ako to funguje čo sa je, kedy, ako . Zvažujem že by som behla za poradkyňou ale chcem najprv ifnormácie od vás ak by sa niektorá podujala bola by som rada 😵

glloria21
12. nov 2016

Mozem sterilizovany hrach?

bobula8
12. nov 2016

@glloria21 nie hrášok obsahuje cukor a zastaví ti ketózu

glloria21
12. nov 2016

@bobula8 dakujem za odpoved

stellina1982
12. nov 2016

Ahojte ste tu niektora na 3sackoch cd.ze nic ine iba to?ako mate rozvrhnute casovo napoje?

tamichloe
12. nov 2016

@stellina1982 ako sa drzis,ešte si na cd?ci znova zacinas?

stellina1982
13. nov 2016

@tamichloe vellmi zlebsavdrzim ☹som vo faze prejedania a priberania.depresivna a nastvana sama na aeba.dva dni som bola na sackoch v pohode a potob vecer bum som sa neovladla a uz to islo ktizom krazom som pojedla vsetko.vecer sa neviem ovladat ked mala zaspi a sedim pred telkou.ale to asi pozname chcem schudnut na 65 kg cize 10kg do vianoc ale takymto stylom to asi nedam .a priberem.depky mam sama so seba.ty ako bojujes?

tamichloe
13. nov 2016

@stellina1982 to nedas do vianoc 10kg,čo si......... 😉

stellina1982
13. nov 2016

@tamichloe no takymto stylom nedam ani kilo 🙂 🙂 ja vychadzam z toho ze predtym som dala za mesiac dole 9 a potom dalsich 6 tak mi to tak vychadza ze do 23.12 som chcela dat dole 10 ale nejde mi to.momentalne mam sacky este na par dni tak uvidim.lebo uz sa trapim a neviem sa nastavit.tebe sa ako dari?

evittam
13. nov 2016

@stellina1982 Prepáč, že reagujem. Nechcem tu zase písať o tom ako tieto diéty neschvaľujem - je každého vec čo do seba dáva. Ale takýmto štýlom aj keď dáš niečo dole, tak ak prestaneš s takouto stravou tak to budeš mať nazad 2x rýchlejšie ak nie viac. A dať dole 10kg za mesiac - to je nezdravé - teda ak nejdeš z nejakého trojciferného čísla. Na tvojom mieste by som upravila postupne stravu, zaradila nejaký pohyb a pomaly takto krásne schudla a aj si udržala čo treba - ja som to tak spravila a už vyše roka len udržiavam a doprajem si aj na čo mám chuť a čo by som nemala. Určite je to lepšia cesta ako držať dookola nejaké diéty - nejaký čas vydržať a potom nevedieť čo "zožrať" prvé a mať oči len pre plač.... To čo robíš je nikdy nekončiaci kolotoč. Ale držím ti palce aby si dosiahla čo chceš a aj úspešne to vydržala a udržala.

bielalalien
14. nov 2016

@stellina1982 Do vianoc je to 40 dní len, to chceš za mesiac a desať dní dať dole 10 kíl? Daj si reálnejší ciel, takto budeš len sklamaná. Ja to vidím pri veľkom šťastí na 4/5 kíl max. A áno, zo začiatku sa vždy chudne rýchlo, ale tie koncové kilá (cca 5-10 do vysnenej váhy) idú oveľa pomalšie ako predtým, proste niektorí tieto posledné dávajú dole štýlom 1 kilo mesačne...

evittam
14. nov 2016

@bielalalien 1-2kg mesacne je normalny a zdravy ubytok na vahe. Samozrejme pri redukcii vahy nie z trojcifernych hodnôt.😉

anushqalm
14. nov 2016

Ak by mal niekto záujem predávam produkty Ketofit ( podobné cambridge, nutri food, ketodiet a pod)
Kaše (2 neotvorené kaše (1 za 16 €) , 9 tyčiniek ( 1 za 1 €), 2 krabice koktejlov (je v nich 1/2 prášku) + ochucovacie tabletky. Dieta je zhruba na 1 a pol týždňa až 2 týždne. Cena : 93 € za všetko

mimi1089
14. nov 2016

@evittam ahojky, sorry ze sa zapajam, no trosku si ta dovolim poopravit 🙂 moja kamoska lekarka mi vravela, ze zdravy ubytok vahy je okolo toho 1kg max 1,5kg za tyzden (da sa to ale docitat aj hockde inde a ta vrchna hranica chce vela makacky), pri velkych vahach to moze byt samozrejme aj viac. Takze je to o nieco viac, no 10 samozrejme realnych nie je s tym suhlasim.

@stellina1982 ahoooj, sice tu uz neprispievam no raz za cas si precitam co tu mate nove a vidim, ze ty sa stale trapis a nevies sa na sto pro nakopnut. ak mozem ti povedat moj nazor, daj si od celej diety aspon na nejaky cas pauzu. Lebo takymto stylom, ze dva dni dodrziavas a potom sa prejes tak, ze len priberies, to je zacarovany kruh, ktory nema konca. Zbytocne potom len sa trapis, jojo efekt v tomto pripade ako vysity a co si budeme hovorit, este aj drahy.. V prvom rade sa daj dokopy psychicky, uprac si v hlavke co chces a preco to chces, trochu sa vnutorne upokoj. Ani pre organizmus to nie je dobre stale dokola ho vystavovat takym extremom 3 sacky verzus vyjedena chladnicka 🙂 musi byt to telo z toho fest zmatene. ja by som asi skor na tvojom mieste neriesila diety teraz, nech sa telo spamata.. skus skor porozmyslat, ake chyby robis v stravovani beznom, ked sa stravujes normalne a urob nejake zmeny, aby si aspon nepriberala, ale udrzala si vahu na ktorej si teraz, kym sa das dokopy. Ak chces kludne mi napis a skusime spolu mozno aspon najvacsie prehresky najst a odstranit. Nie som vyzivovy odbornik, no co to som sa uz stihla naucit a odkedy som neni na CD, vahu aj cm si bez problemov udrziavam.

evittam
14. nov 2016

@mimi1089 Pozri sa, ja sa tu hádať nejdem - a to, že to tvrdí nejaká lekárka a niekde si sa to ešte dočítala neznamená, že je to pravda. Všeobecne platí ak chceš schudnúť do tých 20kg, že najoptimálnejšie je max. 0,5kg-1kg/týždeň - ak je to viac tak je to tak či tak len voda alebo sa viac vyprázdniš. Ale tvoj názor ani názor tvojej lekárky ti neberiem. ja som si prešla všeličím a veľmi dobre viem o čom píšem. Diéty podobného typu ako toto a všetko ostatné sú len na dve veci. 😉 Najistejšia cesta je len úprava stravy a pohyb - v pomere 80%/20% - a funguje to. Netreba zbytočne vyhadzovať peniaze za nejaké umelé prášky a sáčky - ale to už je každého vec čomu verí a čomu zverí svoje zdravie.

karinka6
18. nov 2016

Ahojte nema niekto na predaj polievky a kokteily. Ak ano poprosim cenu prichute a kusy. Dakujem

glloria21
20. nov 2016

Tusim som tu niekde citala ze sa mozu sampiony. Dnes som uz nevydrzala a urobila som si sampiony na kokosovom oleji s bielou paprikou. Je to ok? Akebo nie?

tamichloe
20. nov 2016

@glloria21 jasneee možu 🙂

bobula8
20. nov 2016

@glloria21 môžu sa šampiňóny aj hliva😉