Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Ahojte prešla som si tu veľa príspevkov a dosť ma to zaujalo 🙂rada by som skúsila len ja mám problémy a trávením tak mám z toho trošku strach chcela by som schudnúť aspoň 8 kg a moja otázka musím mať nejakú poradkyňu alebo si môžem povyberat raňajky obed vecera podľa svojej chuti a ak áno kde si to môžem kúpiť som z Presova.Dakujem zo srdiečka za rady😉
@glloria21 upratala tak,ze proste neporusim a hotovo.ja som zacala a vzdy hned skoncila.cd som si povedala,ze bud to dam,alebo skoncim jak prasa.samozrejme udrzat to bude este tazsie.
Baby, dávam posledých 10 kíl dole zrejme. Idú ťažko a pomaly. Chorá som a nechce sa mi nič. Na štedrý deň by som sa chcela postaviť na váhu a mať aspoň o 6 kíl menej (čo sa mi zdá na mesiac a pol celkom reálny výsledok). A zbytok dať dole po novom roku.
A šetrím na abdomiplastiku, ostal mi previs na bruchu :( Mladá 20 ročná baba a hentaký obrus mám na bruchu.
@bielalalien ahoj pamatam si ta ztvojich prispevkov.kolko si dala dole do teraz?
@stellina1982 neviem ako to mám rátať, ale od počiatku, čo som začala chudnúť (čo už je aj dobrý rok a 3 mesiace) tak se vším všudy som dala dole 45 kíl.
(len pre doplnenie - nie všetko bolo CD, viac ako polroka to bola, racionálna strava, potom tam boli tri mesiace úplne pauzy, atď, atď)
Ahojte babule dala by ma niektorá z vás do obrazu s CD? ako to funguje čo sa je, kedy, ako . Zvažujem že by som behla za poradkyňou ale chcem najprv ifnormácie od vás ak by sa niektorá podujala bola by som rada 😵
Ahojte ste tu niektora na 3sackoch cd.ze nic ine iba to?ako mate rozvrhnute casovo napoje?
@tamichloe vellmi zlebsavdrzim ☹som vo faze prejedania a priberania.depresivna a nastvana sama na aeba.dva dni som bola na sackoch v pohode a potob vecer bum som sa neovladla a uz to islo ktizom krazom som pojedla vsetko.vecer sa neviem ovladat ked mala zaspi a sedim pred telkou.ale to asi pozname chcem schudnut na 65 kg cize 10kg do vianoc ale takymto stylom to asi nedam .a priberem.depky mam sama so seba.ty ako bojujes?
@tamichloe no takymto stylom nedam ani kilo 🙂 🙂 ja vychadzam z toho ze predtym som dala za mesiac dole 9 a potom dalsich 6 tak mi to tak vychadza ze do 23.12 som chcela dat dole 10 ale nejde mi to.momentalne mam sacky este na par dni tak uvidim.lebo uz sa trapim a neviem sa nastavit.tebe sa ako dari?
@stellina1982 Prepáč, že reagujem. Nechcem tu zase písať o tom ako tieto diéty neschvaľujem - je každého vec čo do seba dáva. Ale takýmto štýlom aj keď dáš niečo dole, tak ak prestaneš s takouto stravou tak to budeš mať nazad 2x rýchlejšie ak nie viac. A dať dole 10kg za mesiac - to je nezdravé - teda ak nejdeš z nejakého trojciferného čísla. Na tvojom mieste by som upravila postupne stravu, zaradila nejaký pohyb a pomaly takto krásne schudla a aj si udržala čo treba - ja som to tak spravila a už vyše roka len udržiavam a doprajem si aj na čo mám chuť a čo by som nemala. Určite je to lepšia cesta ako držať dookola nejaké diéty - nejaký čas vydržať a potom nevedieť čo "zožrať" prvé a mať oči len pre plač.... To čo robíš je nikdy nekončiaci kolotoč. Ale držím ti palce aby si dosiahla čo chceš a aj úspešne to vydržala a udržala.
@stellina1982 Do vianoc je to 40 dní len, to chceš za mesiac a desať dní dať dole 10 kíl? Daj si reálnejší ciel, takto budeš len sklamaná. Ja to vidím pri veľkom šťastí na 4/5 kíl max. A áno, zo začiatku sa vždy chudne rýchlo, ale tie koncové kilá (cca 5-10 do vysnenej váhy) idú oveľa pomalšie ako predtým, proste niektorí tieto posledné dávajú dole štýlom 1 kilo mesačne...
@bielalalien 1-2kg mesacne je normalny a zdravy ubytok na vahe. Samozrejme pri redukcii vahy nie z trojcifernych hodnôt.😉
Ak by mal niekto záujem predávam produkty Ketofit ( podobné cambridge, nutri food, ketodiet a pod)
Kaše (2 neotvorené kaše (1 za 16 €) , 9 tyčiniek ( 1 za 1 €), 2 krabice koktejlov (je v nich 1/2 prášku) + ochucovacie tabletky. Dieta je zhruba na 1 a pol týždňa až 2 týždne. Cena : 93 € za všetko
@evittam ahojky, sorry ze sa zapajam, no trosku si ta dovolim poopravit 🙂 moja kamoska lekarka mi vravela, ze zdravy ubytok vahy je okolo toho 1kg max 1,5kg za tyzden (da sa to ale docitat aj hockde inde a ta vrchna hranica chce vela makacky), pri velkych vahach to moze byt samozrejme aj viac. Takze je to o nieco viac, no 10 samozrejme realnych nie je s tym suhlasim.
@stellina1982 ahoooj, sice tu uz neprispievam no raz za cas si precitam co tu mate nove a vidim, ze ty sa stale trapis a nevies sa na sto pro nakopnut. ak mozem ti povedat moj nazor, daj si od celej diety aspon na nejaky cas pauzu. Lebo takymto stylom, ze dva dni dodrziavas a potom sa prejes tak, ze len priberies, to je zacarovany kruh, ktory nema konca. Zbytocne potom len sa trapis, jojo efekt v tomto pripade ako vysity a co si budeme hovorit, este aj drahy.. V prvom rade sa daj dokopy psychicky, uprac si v hlavke co chces a preco to chces, trochu sa vnutorne upokoj. Ani pre organizmus to nie je dobre stale dokola ho vystavovat takym extremom 3 sacky verzus vyjedena chladnicka 🙂 musi byt to telo z toho fest zmatene. ja by som asi skor na tvojom mieste neriesila diety teraz, nech sa telo spamata.. skus skor porozmyslat, ake chyby robis v stravovani beznom, ked sa stravujes normalne a urob nejake zmeny, aby si aspon nepriberala, ale udrzala si vahu na ktorej si teraz, kym sa das dokopy. Ak chces kludne mi napis a skusime spolu mozno aspon najvacsie prehresky najst a odstranit. Nie som vyzivovy odbornik, no co to som sa uz stihla naucit a odkedy som neni na CD, vahu aj cm si bez problemov udrziavam.
@mimi1089 Pozri sa, ja sa tu hádať nejdem - a to, že to tvrdí nejaká lekárka a niekde si sa to ešte dočítala neznamená, že je to pravda. Všeobecne platí ak chceš schudnúť do tých 20kg, že najoptimálnejšie je max. 0,5kg-1kg/týždeň - ak je to viac tak je to tak či tak len voda alebo sa viac vyprázdniš. Ale tvoj názor ani názor tvojej lekárky ti neberiem. ja som si prešla všeličím a veľmi dobre viem o čom píšem. Diéty podobného typu ako toto a všetko ostatné sú len na dve veci. 😉 Najistejšia cesta je len úprava stravy a pohyb - v pomere 80%/20% - a funguje to. Netreba zbytočne vyhadzovať peniaze za nejaké umelé prášky a sáčky - ale to už je každého vec čomu verí a čomu zverí svoje zdravie.
Ahojte nema niekto na predaj polievky a kokteily. Ak ano poprosim cenu prichute a kusy. Dakujem
Tusim som tu niekde citala ze sa mozu sampiony. Dnes som uz nevydrzala a urobila som si sampiony na kokosovom oleji s bielou paprikou. Je to ok? Akebo nie?

@glloria21 dalo nedalo,ale som si to v hlave upratala a islo to.a to varim deckam aj peciem.