Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
oravsku slaninu som uz tiez dlho nemal 🙂
No pôjdem ja na tú párty..
Nejedla som..Vypila som dve stanprle
Pratele, tak jdu zase jako amater na radu. Po 5ti tydnech na Cambridge plne nahrade mam dole 6 kg a jeste aspon 3 chci shodit. Vidim, ze i kdyz mam dny, kdy zhresim (na horach k snidani bily rohlik, v 5 odpoledne kousek pizzy), rano mam ketozu vzdycky, naopak spis silnejsi.
Vymyslela jsem si, ze prejdu ze tri sacku a zeleniny na neco jako variantu 2+2. okolo 8 rano kokteil, okolo 11-12 pojidam hodne syrove zeleniny a k tomu cca 2 velke platky kvalitni veprove sunky a cca 4 platky goudy. Mnam. Odpo zrejme v praci jeste kousek zeleniny, jinak bych nevydrzela. Okolo 5pm doma zelenina dusena na vode s cesnekem a Cambridge vegetou. K tomu jedno vajicko jako volske oko (muzu i na trosce oleje?). Okolo 8pm kokteil. Takto nejak jsem to delala vcera a dnes rano hodne silna ketoza. Kdyz jsem byla jen na 3 saccich, takto silnou ketozu jsem nikdy nemela. Vzdy spis svetle ruzova. Muzu to chapat tak, ze prestoze prijimam vic kalorii, tuku, soli, urcite i trochu vic sacharidu, nez kdyz jsem byla na 3 pytlikach, tak ketoza je silnejsi a tim padem spaluju vic tuku? Budu se snazit i vic hybat, vcera jsem dala rychlou chuzi 2 hodiny. Dekuju, Verca
mesiac sa da ale viac to je uz nezdrave si myslim, radsej normalnejsie jest a viac sa hybat 🙂
@tiper24
@lukelu No cheat day bych si dala hned. Ale proste me uz nebavi byt potom zase kazdej den na 3 pytlikach a jinak jen zelenina. A takt ty pytliky lezou do penez. Tak jsem si to chtlela takto prizpusobit. Vzdyt pokud je porad ketoza, tak je to ok a hubnu, ne? Vic proteinu nevadi. No vydrzela bych to takto dalsi aspon 2 tydny. A az dam dolu jeste ty 3 kg, uz se budu jen udrzovat, abych zase nepribrala.
@werunkah je to podobne, len mne nie je jasne cim chces nahradzat 🙂 lebo zeleninu mozes aj pri 3 sackoch 🙂 do ketozy sa dostanes za 24 hodin, tolko trva kym telo spali vsetok glukogen 😉
Ja napriklad ranajkujem stale koktejl, vcera som mala tofu s ryzou rozdelene na dve porcie, vecer polovicku cottage a hotovo 🙂 vaha mi ide stale pomalicky dole a to som minuly tyzden porusovala kadejako 🙂
vy furt riesite kila 🙂 pozerajte kde mate este tuk skor a na to sa zamerat ako na kila 🙂 ja badam zmenu uz len tym ze som vylucil sladkosti cukor, a uz sam citim ze cim menej telu cukru dam, tym menej cukru telo pyta, a tak si telo berie energiu z ulozenych tukov 🙂
dal som si teraz jednu kocku cokolady fnuk 😈🙂
o 12tej sa ide cvicit 🙂
toto je dobre na brucho 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=5Z1aMg0jGLs
Aj sviečkovú som tak robila diétne ..Bo oravská slanina v diéte sa povoľuje