icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

ollyana
18. feb 2017

Aj sviečkovú som tak robila diétne ..Bo oravská slanina v diéte sa povoľuje

tiper24
18. feb 2017

oravsku slaninu som uz tiez dlho nemal 🙂

lukelu
18. feb 2017

@ollyana vdaka za popisky 🙂

ollyana
18. feb 2017

No pôjdem ja na tú párty..

lukelu
18. feb 2017

@ollyana zabav sa a najedz sa 🙂

ollyana
19. feb 2017

Nejedla som..Vypila som dve stanprle

tiper24
19. feb 2017

@ollyana ja bez alkoholu uz 15 rokov 😀😀

werunkah
19. feb 2017

@ollyana Ahoj, krasny fotky, inspirace pro me, jak donutit deti jist zeleninu😉

werunkah
19. feb 2017

Pratele, tak jdu zase jako amater na radu. Po 5ti tydnech na Cambridge plne nahrade mam dole 6 kg a jeste aspon 3 chci shodit. Vidim, ze i kdyz mam dny, kdy zhresim (na horach k snidani bily rohlik, v 5 odpoledne kousek pizzy), rano mam ketozu vzdycky, naopak spis silnejsi.
Vymyslela jsem si, ze prejdu ze tri sacku a zeleniny na neco jako variantu 2+2. okolo 8 rano kokteil, okolo 11-12 pojidam hodne syrove zeleniny a k tomu cca 2 velke platky kvalitni veprove sunky a cca 4 platky goudy. Mnam. Odpo zrejme v praci jeste kousek zeleniny, jinak bych nevydrzela. Okolo 5pm doma zelenina dusena na vode s cesnekem a Cambridge vegetou. K tomu jedno vajicko jako volske oko (muzu i na trosce oleje?). Okolo 8pm kokteil. Takto nejak jsem to delala vcera a dnes rano hodne silna ketoza. Kdyz jsem byla jen na 3 saccich, takto silnou ketozu jsem nikdy nemela. Vzdy spis svetle ruzova. Muzu to chapat tak, ze prestoze prijimam vic kalorii, tuku, soli, urcite i trochu vic sacharidu, nez kdyz jsem byla na 3 pytlikach, tak ketoza je silnejsi a tim padem spaluju vic tuku? Budu se snazit i vic hybat, vcera jsem dala rychlou chuzi 2 hodiny. Dekuju, Verca

tiper24
19. feb 2017

@werunkah skus si dat 1 den cheat, telo dostane trochu sok, a na druhy den zas pokracovat v diete 🙂

lukelu
19. feb 2017

@werunkah ako dlho chces vydrzat na tomto plane?

tiper24
19. feb 2017

mesiac sa da ale viac to je uz nezdrave si myslim, radsej normalnejsie jest a viac sa hybat 🙂

werunkah
19. feb 2017

@tiper24
@lukelu No cheat day bych si dala hned. Ale proste me uz nebavi byt potom zase kazdej den na 3 pytlikach a jinak jen zelenina. A takt ty pytliky lezou do penez. Tak jsem si to chtlela takto prizpusobit. Vzdyt pokud je porad ketoza, tak je to ok a hubnu, ne? Vic proteinu nevadi. No vydrzela bych to takto dalsi aspon 2 tydny. A az dam dolu jeste ty 3 kg, uz se budu jen udrzovat, abych zase nepribrala.

lukelu
19. feb 2017

@werunkah urcite das tie 3 kila dolu rychlo, lebo toto vyzera tak, ze budes mat velmi nizky prijem. Len mne sa zda, ze viac ako dva tyzdne by uz bolo privela.

werunkah
19. feb 2017

@lukelu Neboj se, ja to ani dyl nevydrzim😉 No ale vzdyt na Cambridge diete je to to stejne. Taky extremne nizky prijem. A ten cheat day bych si strasne rada dala. Ale mam strach, ze si narusim ketozu na delsi dobu.

lukelu
19. feb 2017

@werunkah je to podobne, len mne nie je jasne cim chces nahradzat 🙂 lebo zeleninu mozes aj pri 3 sackoch 🙂 do ketozy sa dostanes za 24 hodin, tolko trva kym telo spali vsetok glukogen 😉
Ja napriklad ranajkujem stale koktejl, vcera som mala tofu s ryzou rozdelene na dve porcie, vecer polovicku cottage a hotovo 🙂 vaha mi ide stale pomalicky dole a to som minuly tyzden porusovala kadejako 🙂

lukelu
19. feb 2017

@werunkah ale napriklad piatok som mala pekne 3 sacky a k tomu dva platky syra a 4 dulano sunku 🙂

tiper24
19. feb 2017

vy furt riesite kila 🙂 pozerajte kde mate este tuk skor a na to sa zamerat ako na kila 🙂 ja badam zmenu uz len tym ze som vylucil sladkosti cukor, a uz sam citim ze cim menej telu cukru dam, tym menej cukru telo pyta, a tak si telo berie energiu z ulozenych tukov 🙂

werunkah
19. feb 2017

@lukelu Aha, takze myslis, ze vic zeleniny, sunka, syr a vajicko neni dostatecna nahrada za jeden sacek?

lukelu
19. feb 2017

@werunkah no mne sa to nezda, lebo zeleninu si iste chrumala aj doteraz. Ja by som mozno pridala trochu viac bielkovin este.

lukelu
19. feb 2017

@tiper24 ja sladkosti prakticky nejem a aj tak mam kila navyse 🙂 kedze sacharidy nie su len o sladkostiach vsakano 😉

tiper24
19. feb 2017

@lukelu tak to bude z chleba alebo nedostatku pohybu ci? 🙂

lukelu
19. feb 2017

@tiper24 zo sacharidov 🙂 ja som tym len chcela povedat, ze nie je to o sladkostiach 🙂

tiper24
19. feb 2017

@lukelu no najdolezitejsie je najst pricinu a je dobre ze si ju nasla, uz sa tej chybe ( sacharidom ) treba vyhybat radsej, ale komplexne sacharidy je potrebne jest v miere samozrejme 🙂

tiper24
19. feb 2017

dal som si teraz jednu kocku cokolady fnuk 😈🙂

tiper24
19. feb 2017

o 12tej sa ide cvicit 🙂

tiper24
19. feb 2017

toto je dobre na brucho 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=5Z1aMg0jGLs
werunkah
19. feb 2017

@tiper24
Chodim kazdy tyden na Inbody, takze vim, jak na tom jsem. Mam dole 6,2 kg, z toho 5,7 tuku. Obvody, visceral atd.... Nejhur se mi shazuje ze stehen a zadku. Takze to budu dal resit tou rychlou chuzi/behem.

tiper24
19. feb 2017

@werunkah by ti pomohlo cvicit na lavicke predkopavanie, zakopovanie, vyborne cviky na nohy, pekne sa nohy spevnia a taktiez drepy 🙂

werunkah
19. feb 2017

@tiper24 Kdyz ja tak nemam rada cviceni😇 Chuze, kolo, plavani, tenis, to vsechno me bavi. Ale cvicit... no jeste mozna ty drepy se donutim😎 Diky za tip.