Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@ariana18 ahoj, ak máš NF alebo CD vegetku, tak si napr.uvar polievku - nahádž do hrnca zeleninu aká ťa len napadne - karfiol, petržlen, kaleráb , cibuľa, zeler, šampióny... zalej vodou, dochuť vegetkou a uvar. Alebo si nakrájaj zeler na hranolky, poukladaj na plech na papier na pečenie ochuť vegetkou a daj do trúby, kým nezmäkne....
Ak vegetku nemáš, tak si ju určite zabezpeč, je to super vec a dobrý pomocník, aj keď ťa pohltí hlad, iba si ju zaleješ horúcou vodou a pochlipkávaš 😉
Pekný den
@ollyana podobne 😊
@veronika1037 ahoj 🙂 ako vam to ide? 🙂
@lukelu ahoj sme 3 den prechodovej stravy a zatial ani plus ani minus na kilach.... takze v pohode. .. len sa mi zda ze som viac hladna ako predttm co som bola len na sackoch
@veronika1037 Ahoj a co jis v te prechodove? Ja ted zkousim vynechat 1 sacek, takze rano kokteil, vecer kokteil a pres den zelenina, sunka, syr, vajicka... chystam se pridat jogurt, cottage... No ale taky mam hlad, snedla bych toho hrozne moc ,abych se zasytila. Nezasyti me to tolik jako Cambridge kase k obedu.
@werunkah ahoj 🙂 no, mam dole 5,1 z toho 4,8 tuku. A velmi by si si zo mna priklad brat nemala 🙂 lebo som jej opisovala ten moj "prechod" a ona mi povedala, ze mam velmi nizky kaloricky prijem a aj preto som ku koncu chudla pomaly, lebo som jedla primalo. Dala mi taky prechodovy papier, odfotim vam ho sem. Takze mam mat dva sacky a dve normalne jedla. Na zajtra som si uz odvazila mixit, dam si ho s ovsennym mliekom, normalne sa neviem dockat 🙂
@veronika1037 dolezite je ze mas zastabilizovanu vahu, to je super. Kolky den uz ste v prechodovej faze?
A mam dole 10 cm v pase a len 4 cez prsia 🙂 takze som spokojna, ale 5 kil este predomnou je stale 🙂
Ahojte baby, mam na predaj sacky ale inej znacky, kto by mal zaujem IP ;)
od zajtra som u vas..................po prvom porode som to super dala tak uvidim ako to bude teraz 😉

dievčatá viete mi dať nejaké typy na tú bielu zeleninu ako ju pripravujete a ako dochutíte? úplne mi dochádzajú nápady a samotná zelenina surová mi nie vždy chutí 🙂