Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@ludkabenkova cca 270€ mesacne
@tamichloe fuuuuha...tak to je dosť,nečakala som až toľko😲
@ludkabenkova 2.9e stoji vrecko jedla. Na den mas tie 3. Plus vyvar stoji tusim 9e a tycinky 2.50e/ks. My sme to s mm ratali,priblizne tu sumu sme dali na stravu za normalny mesiac. No ale nf drzime obaja
@kristulkamarulka je to tak,toľko dáš na stravu cca
@tamichloe niekedy aj viac,ak stale kupujes sladkosti a ine sprostosti 😁
No ja si neviem predstaviť,že by som na seba dávala 270 eur mesačne na stravu a kde sú potom deti a manžel...
@ludkabenkova asi zbytocne komentovat. Kto ma a chce da, kto nema, nechce, alebo nemoze neda.
@ludkabenkova ved to nie je nastalo..treba si usetrit a ist do toho kto chce
@ludkabenkova Najprv treba chcieť, lebo potom to nemá význam a človek to rýchlo vzdá! Ja som sa tiež dlho odhodlávala a veru išla som na účte aj do mínusu, ale výsledok stojí zato! Človek má zodpovednosť sám za seba (aj za rodinu), lebo fakt to neni malá čiastka, ale naučilo ma to sebadisciplíne a už teraz viem (dnes mám 11 deň), že po skončení si budem dávať pozor a neskĺznem na tú cestu s ktorou som nebola spokojná! .... najprv to musíme mať v hlave, že to je môj cieľ a musím to vydržať a nesklamať samu seba - aspoň ja som si to takto musela zrovnať v hlave! Každý deň varím pre rodinu, pečiem koláče a skrátka si nedám!!! .... lebo chcem 😉
@evittam Áno máš 100 % pravdu, ale bohužiaľ aspoň u mňa to bez NF nefungovalo! Dva roky som chudla, varila si osobitne, dávala pozor a keď to nešlo dole, tak som sa s prepáčením dožrala všetkého, čo som si odopierala! ... dospela som do štádia, že keď si to zaplatím, tak to dotiahnem do konca! .... u mňa to zatiaľ funguje a verím, že toto budem mať v hlave do konca života (tie vynaložené financie), neskĺznuť zase do začarovaného kruhu! ... bohužiaľ asi som nemala dobre vybudovanú pevnú vôľu a klobúk dole pred všetkými babami, ktoré to dokážu aj bez NF, CD a Ketodiet 😝 . Mám kamarátky, čo sa nato dali a fungujú bez jojo efektu, lebo im to pomohlo pochopiť, kde sme doteraz robili chybu! Bohužiaľ je to zaplatené zistenie 😉, ale mnohým to pomohlo naštartovať sa do života!
Ja si stale hovorim,ze ked sme dali do toho tolko prachov,tak to jednoducho musime dodrzat
no naozaj 250-270,- eur mesačne na to, že budete jesť niekoľko týždňov len instantné sušené sáčky, kde je plno syntetických pridaných látok - protihrudkujúce, konzervačné, umelé sladidlá a É-čka, to je fakt zdravá telu prospešná strava...
to vieš, É-čiek je v potravinách dosť, nevyhneš sa im, ale v instantných a polotovaroch je ich ešte viac a to sa v Tvojom tele len kumuluje. A keď kupuješ potraviny treba čítať aj zloženie. A kopa báb tu na MK dáva svoje jedálničky a recepty, len si ich treba pohľadať, a nie sú to recepty typu, zohrejem si vodu a zalejem obsah sáčku a zamiešam 😀 aj keď to znie veľmi lákavo však?. Ale jogurty (ani to nie je jedno aký jogurt aj tam si treba pozrieť zloženie), tvaroh, zelenina (nie z Maroka 🙂 tam samozrejme aj pri tých dovozových byť opatrný..) vajcia, vločky ..... a to že si vyhodila sladké a chlieb to platilo aj popri Tvojich instantných sáčkoch plus nejaké to cvičenie 😀
@evittam ty si uz neodisla z tejto diskusie?
Bože kto to nechce nech nedrží je každého vec ako schudne ..nikto to tu ani nemusí čítať kto je proti tomu..
@ollyana nikto to nemusí čítať, ale snáď môže, a dokonca môže aj napísať čo si o tom myslí 😉
možno sa niekto, koho to zaujíma zamyslí, či chce jesť E-čka a syntetické sladidlá zo sáčkov za toľké peniaze, lebo to, že je to aj chutné, tak o tom pochybujem.
A ten kto to napriek tomu jesť chce aj tak bude, je to každého osobná vec.
Ste dospelí, rozhodujete sa za seba 🙂
Lebo cigarety alkohol dzuse kole cipse eckove salámy atd sú zdravé..
Jeden deň sťahujeme prsia z predaja sú brazílske druhý deň sú v kacenach nebezpečné látky ďalší deň sa sťahuje ryža obsahuje rakovinotvorné látky ďalší deň sťahujeme 92 percentnú šunku lebo to okolo mäsa ani nešlo ..jahody sú škodlivé cesnak nám brala hygiena potom by ma zaujímalo čo v dnešnej dobe je zdravé
Ahojte, prosím Vás, nemáte niektorá na predaj kokteily alebo polievky cambridge diet? Hocijaké, pár kusov...
@ollyana máš zvláštny druh humoru 😀
brazílske prsia aj pečienky boli sťahované, bohužial podvodníci aj na tom dobre ryžujú. Ale zas len blb si kúpi zmrazené mäso dovezené z tretích krajín. Odkedy sme v EU, tak sa bohužial nekontroluje nič čo je dovezené, robia sa len náhodné kontroly v obchodnej sieti, a sťahuje sa keď je polka zjedená. O stiahnutej ryži a šunke nič neviem a ver tomu keby to tak bolo viem o tom 🙂 o ryži som čítala kadejaké články aj ja, ale nebola stiahnutá! A ktorá 92 perc. šunka bola stiahnutá teda? Máš aj konkrétne info, alebo sa Ti len čosi marí? Preto som písala, že si treba aj prečítať čo kúpiš, a uprednostniť čerstvé (nie polotovary, prášky, konzervy, dovezené ovocie a zeleninu).
Ale jesť 6 týždňov vkuse instantné prášky s umelou príchuťou a s kopou ďalších syntetických prísad..... no to vyzerá fakt ako zdravá strava 😀
Okrem toho aj tam sa môže vyskytnúť okrem riadne pridaných E-čok aj nepovolená látka alebo rezíduá zakázaných látok ako aj v potravinách, neviem kto má na starosti vzorkovanie....
@bubuku presný návod nájdeš tu na MK, je tu kopa diskusií, kopa báb čo dáva aj recepty, plus píše čo cvičí, ale samozrejme najjednoduchšie je zaliať prášok teplou vodou bez mudrovania a rozmýšľania, Ja som len písala, že v instantných práškoch máte kopu umelín, prečítali ste si, Vám je to jedno, OK, ste dospelé.
Niekto iný bude mať iný názor. na tie umeliny, v tom prípade to bolo určené pre neho 🙂
Dievčatá, nenechajte sa odradiť 🙂 Ja som si podrobne prečítala články o NF, zloženia a pod. Ťažko povedať, čo je zdravšie, či kupovaná čerstvá zelenina, ktorej pôvodnepoznáme... či zelenina pestovaná doma BIO a nevieme, čo "ob-susedia" vylejú do pôdy, čo "padá zo vzduch" z dažďov....
Viem, že produkty NF sú na trhu v zahraničí dlho, viem si prečítať zloženie, viem že je to pod dohľadom lekárov, viem, že je zloženie jasne napísané, kontrolované. A viem, že som za 2 mesiace schudla 12 kg a dnes mám 59 kg a vo veku 45 rokov by sa mi to takto jednoducho nepodarilo - bez drastickej diéty, cvičenia - ale riadneho.... Dnes som opäť znova sebavedomá žena - nebavilo ma ráno vyberať oblečenie, kde nie je vidno moju pneumatiku.... dnes si dám opäť šaty, vysoké topánky alebo obtiahnuté rifle - a viem, že som štíhla a cítim sa super. Áno, je to pohodlné, ale ja nikomu svoju "pohodlnosť" nevnucujem.... Ja som si vybrala ľahšiu cestu.... Teraz som ešte na 3 sáčkoch + mám zaraďovať aj jedlo - 200 g mäsa alebo 300 g ryby, ale schudnúť už nechcem, len postupne prejdem na "tú pravú zdravú" stravu.... Ale opäť budem praktická - kúpila som si váhu, už sa budem striehnuť a keď mi váha stúpne napriek tomu nad 60 kg - nebudem sa vždy krotiť, nebudem sa prežierať.... budem jesť zdravšie, ale zároveň budem žiť normálne, t.j. ak budem mať chuť - napríklad ako dnes, dám si 4 kopčeky zmrzliny, budem si so susedmi sem-tam popíjať prosecco a dám si kľudne aj chlieb a koláče.... ale ak to stúpne, buď dám svoju "zdravú" diétu, alebo ak to nepôjde, tak sem-tam znova kúpiť na týždeň dva tie "nezdravé" sáčky. Lebo ja som spokojná a mne to takto maximálne vyhovuje. A komu to nevyhovuje, nech si to rieši ako chce. Držím vám palce! Dá sa to 🙂 A určite tu nebudem presviedčať tie, čo to chcú riešiť inak, ani im vnucovať môj názor.
no neviem ale zlozenie nf nieje take strasne ako si myslite ..studovali ste jednotlive zlozky? apropo napr.protihrudkujuca latka je aj v obycajnej soli 😀 tymto nechcem povedat ze ne to najzdravsia strava...ale aby sme sa vyhli chemii museli by sme si vsetko vypestovat/dochovat v samostatnej rezii 🙂) a neda mi nenapisat ale konzumujete sunku? a je jedno ci ma 60%alebo 95%masa... ale E250 znamy karcinogen dusitan sodny vam nevadi? hlavne ak niekto napise vecera 150g sunky..dakujem fakt..

@ludkabenkova ja dnes idem prvykrat..ono financie nemame nazvys, mm ma bezlepkovu, krpec bezmliecnu dietu, takze my robime len na seky a na stravu..radsej sa tie dva tri mesiace uskromnime, ale idem do toho..ked som si preratala, ze kolko prejem ( uprimne zjedla som dve tretiny jedal v domacnosti) tak to nie je az taky rozdiel..a potom uz nabehneme cela rodina na jedla zdravsie, verim tomu, ze nas to zmeni a hlavne nakopne