icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

amallkaa
28. okt 2013

Ahojte, ak ste niekto diétu cambridge nedokončil a ostali vám nejaké produkty rada kúpim. chcela by som diétu na pár dní vyskúšať, či mi bude vyhovovať... ďakujem 🙂

amallkaa
28. okt 2013

Ahojte, ak ste niekto diétu cambridge nedokončil a ostali vám nejaké produkty rada kúpim. chcela by som diétu na pár dní vyskúšať, či mi bude vyhovovať... ďakujem 🙂

stanp
29. okt 2013

Ahojte. Neviete náhodou, či sa môžu zavárané uhorky? Keď som dnes deťom servírovala večeru, tak si ich vyžiadali a mňa napadlo, či by to nešlo.. Mám také, zavárané len s dekom a otcom. Čo vy na to? Asi nie, hm? 😅

lenkalienka01
29. okt 2013

@stanp uhorky len čerstvé 🙂 zavárané si dáš po diéte 😉

jajuska15
31. okt 2013

Caute ženy :D dnes 14. den vaha 77 kg počiatočná 81,4 kg.... juchuchu 😀

sisi78
1. nov 2013

@amallkaa
Ahoj amallka, mne ostali aj polievky aj kokteily, ak máš ešte záujem zavolaj mi 0948045532 🙂

iada
1. nov 2013

Pridávam zopár skúseností:
24 dní na diéte (z toho 17 úplná náhrada stravy) celkovo -10 kg
Prvé tri dni najťažšie - u mňa bolesti hlavy, odvtedy super,som nadšená,plná energie, elánu, cítim sa úžasne 🙂
Diéta mi sadla asi v tom, že hlavný problém( okrem zdravotných) u mňa - sladkosti.Vyhovuje mi , že prevládajú sladké jedlá,tak sa absolútne stratila chuť na sladké.Pohybu mám dosť - vychádzky,bicykel, plávanie, občas cvičenie.Nebolo sa treba nijako obmedzovať,treba pokračovať asi tak, ako ste doposiaľ boli zvyknuté.Skôr mám pocit, že ma diéta motivuje zvýšiť fyzickú aktivitu.Posledný týždeň som pridala nejakú povolenú zeleninu, rybu, kuracie - 3 dni zostala hmotnosť rovnaká, asi reakcia, ale už to pokračuje dole,hoci pomalšie.Zatiaľ sa to dalo zvládať bez problémov.Chcela by som ešte 6 kg dať dole, ale už asi postupne a pomalšie - kombináciou CD a odporúčanej stravy, to bude asi ťažšie, tak držte palce 🙂

iada
2. nov 2013

Ešte jedna poznámka.Určite s dokúpte ten golden vegetable - bujón.Mne to poradili tí, ktorí tým prešli.Bez toho by to asi bolo ťažšie, aspoň pre mňa - dopĺňala som ho zvyčajne medzi obedom a večerou okolo štvtej, resp. večer napr. po plavárni.Ale je to individuálne, podľa toho, v ktorej časti dňa ste pociťovali aj pred diétou najväčší hlad 🙂

jajuska15
3. nov 2013

dnes 17.den a - 5kg len tak Ďalej držím Vám všetkým palčeky :D

eeffka
3. nov 2013

caute baby chcem sa popytat... ja mam 59-60/168 chcela by som mat dievcenskych 55 ( mam 36r), pisala som poradkyni pre CD v podstate mi povedala ze som v pohode,ale ze pre mna by bol mozno vhodnejsi "detoxikacny"program.... o co ide?
Vacsinou co tu citam tak ubytky 10-20kg na mne nie je z coho, to by som chcipla mne ide o tych blbych 5kg co sa ma drzia ako kliest...

maros313
Odpoveď bola odstránená
fate_girl
3. nov 2013

Zienky rozmyslam nad touto dietou,lebo pri vyske 165cm mam hroznych 89 kg..len sa bojim toho,ze ked schudnem,ci nezostane na mne vysiet koza...ake mate prosim skusenosti s tymto? Lebo po porode mi ostalo uplne ovisnute brucho a mam ho ako taky previs :(

maros313
Odpoveď bola odstránená
fate_girl
3. nov 2013

@maros313 a neda sa tomu nejak zabranit? napr.nejakym konkretnym cvikom?

maros313
Odpoveď bola odstránená
minnie27
4. nov 2013

Pred chvilonkou som sem pisala a nic sa nezobrazilo...

minnie27
4. nov 2013

Aha dobre, uz mi to ide...takze zdravym vsetkych chudnucich a aj tych, co sa na to zatial len chystaju,tak ako ja. Hladam partacku, ktora sa tiez chysta na zmenu vo svojom zivote, pripadne baby, co maju s tym uz skusenosti...a mozeme si poradit a fandit 🙂 zaroven rada kupim vyrobky, ak vam ostali. Som z pd. Da sa aj osobne. Tak zatial vsetko a prajem krasny dnik 🙂

maros313
Odpoveď bola odstránená
nekonecna
4. nov 2013

@maros313 uz som

lenkalienka01
4. nov 2013

@fate_girl ahoj, ja som mala vychodziu vahu 104 kg.....teraz mam 63 kg.....za 4 mesiace som to dala CD- uplna nahrada stravy. Ale fakt je, ze od januara som chodila cvicit do fitka a cvicila som aj cez CD pod kontrolou trenerky a ten kto ma nepozna by nikdy nepovedal, ze som tolko schudla 🙂 naozaj nic neovisa 😉 drzim ti palce....stoji to za to 😉

kapokapo
5. nov 2013

ahojte, po dovolenke, plus 1 kg🙂do kelu....

selema
6. nov 2013

pomóóóóóc, mám neskutočnú chuť na sladké 🙄 ale až tak, že ma z toho bolí hlava 😝 ale vážne 😀 nadájam sa vody, aby som tú chuť zahnala, voda mi už vyteká aj z uší 😀 ale vôbec to nepomáha ☹ akurát začínam 4.týždeň diéty, ale takýto stav som ešte nemala 😀 prosím vás, ako ako ste to prekonali vy????? 😵

kapokapo
6. nov 2013

@selema ahoj, musis vydrzat :((((

kapokapo
6. nov 2013

@kapokapo tes sa na shake alebo tycinku...

kapokapo
6. nov 2013

alebo nejaky dobry caj.....bylinkovy

jajuska15
6. nov 2013

@selema žiadne sladkosti uvar si dobrý čajík a večer si práskni sladku karamelovú tyčinku a máš to vyriešené.... Pamätáš, na začiatku si mi pisala, že v tom ideme spolu... takže žiadne sladkosti :DDDD napi sa veľa vodičky a budeš mat plné bruško 😉

jajuska15
6. nov 2013

@fate_girl myslím že táto dieta by ti pomohla, ja som mala po porode 86 a výšku 164... brucho som mala aj ja ovisnuté, ale ked trokšu schudneš sed-lah to spraví :D začala som s CD s váhou 81,4 kg a dnes dietu držím 20.deň a mám 75 kg... je to super pocit 🙂)))

nekonecna
6. nov 2013

@selema len vydrž,,,ale viem ako ti je,,,

stanp
6. nov 2013

Ahojteee.. Kočky, odkedy sa môžu tie tyčinky a aké príchute sú fakt že dobré? 😵

selema
6. nov 2013

@kapokapo
@jajuska15
@nekonecna
ďakujem vám dievčence 🙂 bola som sa s deťúrencami préjsť, aby mi sladkosti vyfučali z hlavy 😀 teraz sme sa vrátili, a išla som si urobiť na večeru moju prvú kašu, jabĺčkovo-škoricovú ... tak som sa na ňu tešila, lebo milujem škoricu ... ale po prvej lyžičke sa mi prekrútili oči 😝 😀 hneď skončila v koši 😀 neviete si ani predstaviť, ako rýchlo ma prešla chuť na sladké 😀 😀 😀 takže polievočka to istí a šálka alchemilkového čajíku 🙂