icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

nekonecna
17. nov 2013

kočky dnes je spln, čo tak pôst???pridajte sa ku mne,,,zajtra napišem,,,peknú nedelu,,, 🙂

stanp
17. nov 2013

@nekonecna Hm, ja som si už dala shake na raňajky. Ale inak, by som o vode aj vydržala počas zvyšku dňa.. 😵

mery2609
17. nov 2013

@nekonecna zatial len voda a kava ...🙂 ale ešte je len obed tak sa uvidi do večera ale šak snad to pojde ,,,?)

nekonecna
18. nov 2013

som to zvladla, a hned sa citim lepsie, tak a zacina cambridge tyzden,drzte sa a d schudnutia 😵

ivka8787
18. nov 2013

@poctivka ahoj, ja som zacala v sobotu 16.11.2013, na prvej navsteve som bola v piatok, vazim 97,2 kg, povedali, ze by som mala zhodit 40 kg, tak to je tak podobne ako ty ... Ani si to neviem predstavit, mat o 40 kg menej, prvy den ma strasne ale strasne bolela hlava, vcera nic a dnes mam fakt pocit hladu, hovorim si este 15 min a veceraaaaa.... Zatial som nemala nic, co by mi nechutilo, ale este som nemala chilli a tak, uvidime, nemam vsak len polievky, mala som aj biele redkovky a kalerab... Poviem vam, ze prvy den bez sladenych mineralok a napojov sa mi triasli ruky, vcera zase som umyvala podlahu a musela som si sadnut, upppplne ma to znicilo.... Poviem ti mam 26 rokov a nechcem sa dozit cisla 100 na vahe, pred 6 rokmi som mala 52 kg a teraz 97, paneboze.... mam sedave zamestnanie, ziaden pohyb, cez den sa nestiham najest a len som vecerala, upne doplna, cele roky..pitny rezim hroza, teraz sa fakt snazim vypit aspon 1,5 litra, uvidime, hrozne ti drzim place

poctivka
20. nov 2013

@ivka8787 Ahoj no pekne.. len sa drz nech vydrzis... si na tom rovnako ako ja..akurat ze ja mam zamestanie kde sa aj nabeham tak ze to mi vyhovuje... drzim ti palce a napis hoci kedy 🙂

natalia73
20. nov 2013

Ahojte, včera som bola na kontrole po 15 dńoch, po celý čas som mala len 3xCD denne, prvý týždeň som mala úbytok 4,4 kg a druhý len kilečko......dokonca bola aj poradkyňa akosi zaskočená, že sa s tým ešte nestretla. Po prvom týždni štiepanie ketónov naštartované a teraz sa mi nejako zastavili......Stalo sa Vám to niekomu ????

maros313
Odpoveď bola odstránená
natalia73
20. nov 2013

@maros313
Dík za odpoveď, veď to bol problém....mne nešlo o to, že len kilečko, to je v pohodičke, len či tam boli aj tie procesy v tele, akosi sa jej to v pc nepozdávalo, ale tak dúfam, že to je len momentálna situácia..... 🙂

nevestickka
20. nov 2013

@kapokapo
@maros313
odbornici, poradte prosim - v com ste si tie jedla robievali? treba nejaky shaker alebo sa to da aj ponornym mixerom dobre rozmixovat? Nechcem hrudky a vraj tie polievky aj zvyknu "buchnut" 😉 dakujem

xminkax
20. nov 2013

@nevestickka ja používam ručný mixér, úplna paráda 🙂 na všetko, či na shakey, alebo polievky, ešte som nemala hrudky 🙂

ivka8787
20. nov 2013

@poctivka ahoj, ako si na tom? Mne sa bolest hlavy nevratila, avsak vcera som vypila max. tak liter vody, viac urcite nie... ☹ ten pitny rezim mi nejde, ty to zvladas?

maros313
Odpoveď bola odstránená
maros313
Odpoveď bola odstránená
kapokapo
20. nov 2013

@nevestickka ahoj, ja Shaker ten od nich, mne hrudky nevadili🙂)) aspon nieco som zahryzla :DDD

kapokapo
20. nov 2013

@nevestickka a polievky buchnu ked je horuca voda...

kapokapo
20. nov 2013

@xminkax ahoj, ja som jedla zeleninu hocikedy, ked som mala chut...

ivka8787
21. nov 2013

@maros313 snazim sa ako viem ;) ... dakujem ... Dufam, ze ked to clovek dodrziava, tak naozaj schudne

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
ivka8787
22. nov 2013

@nikolka1986 ahoj, ja som zacala presne pred tyznom v sobotu, dnes som bola na kontrole a nam o 4 kg menej. Mne najviac chuti vanilkovy.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
lmwoman
22. nov 2013

@adrienab a kolko ta vysla financne dieta na tyzden???

adrienab
22. nov 2013

na 2 tyzdne vychadza 133€

selema
23. nov 2013

ahojte 🙂 takže sa hlásim po druhom kontrolnom vážení ... dnes je presne 6.týždňov, čo držím CD a mám dole -8kg, pás - 8cm, boky - 8cm, stehno - 6cm ... váha mi ide dole akosi pomaly 😒 ale tie cm ma tešia 🙂 takže pokračujem 🙂
Vítam Vás nové žienky, čo ste sa ku nám pridali 🙂 a držím palce, aby sa nám darilo 🙂

minnie27
23. nov 2013

Ahojte vsetci...dnes mam velikansku krizu...mam 5 dni za sebou a 3,9 kg dole ale mam hroznu chut na slaninku, klobasku, salamu, alebo cosi... ☹ inak ak mate na predaj vyrobky a aj to korenie rada kupim piste. Inak moja pociatocna vaha 101 kg, teraz 97,9. Ak je niekto z pd, pridem si po vyrobky aj osobne. Dakujem.

minnie27
23. nov 2013

Pardon 3,1 kg dole a vek 27.

selema
23. nov 2013

@minnie27 ahoj 🙂 aj ja som mala krízu 🙂 takže Ti radím, čo radili aj mne babule, čo sú na CD dlhšie ... musíš vydržať!!!!!! 🙂 bude to stáť zato 🙂 ja som síce mala chuť na sladké, nie na údeninky 😉 ale, keď bolo najhoršie, zobrala som sa a išla som na prechádzku, aby mi to vyfúkalo z hlavy 😉 a keď som sa vrátila, tak som si urobila polievočku, alebo schrumla tyčinku 🙂 ak si moc hladná, veľa pi alebo chrumkaj zeleninu 🙂 prípadne sa niečím zamestnaj, aby si na to nemyslela 😉 a hlavne VYDRŽ!!!! 🙂 pozri si inšpirujúce fotky na nete 🙂 a hneď Ťa préjde chuť, ako mňa 😉 držím palčeky, aby si to zvládla 🙂

ivka8787
23. nov 2013

@minnie27 ahoj, neviem ci je dneska za den, ale ja mam tiez krizu, dnes som 8 den na diete, zatial sa drzim, ale oci by jedliiiii, ja som zacinala na vahe 97,2 a dnes 8. den mam 92,8 kg... Je to motivujuce. 🙂 .... Moj priatel ma velmi podporuje a fandi mi, pred 6 rokmi som mala 52 kg a my sme spolu len 1,5 roka, nikdy ma nevidel inu, tak sa snazim a chcem, ale dnes som si aj poplakala, tak hlavne sa DRZ a vydrz!!!! Robis to pre seba a svoje zdravie!

ivka8787
23. nov 2013

@nikolka1986 ahojky, po tyzdni je to uuuuf, tazsie a tazsie... ako som pisala vyssie, dnes som si aj poplakala :( vratila som chili a zeleninovu. Z tej zeleninovej mi bolo fakt zle, baby pisu, ze im chuti, mne nie, no kazdy mame ine chute. Vcera som mala pomarancovu tycinku, to bolo fakt nechutbe, prve jedlo, co som nedojedla... pomarancovu si uz zarucene nevezmem.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená