Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@nikolka1986 ty držíš 4.deň? ako sa citis? ja chcem ist tohto tyzdna na merania, ty si ich absolvovala? alebo ides bez nich?
Ahojte aj ja sa k vám pridávam 🙂 Dneska som už 10.deň na CD. Idem dole zo 78kg a chcela by som 55 🙂 ..Dúfam ze sa k tomu dopracujem.
Ja mám práveže stále pocit že som plná. Normálne keď idem jesť večeru tak nevládzem ju dojesť. Neviem čím to je
Ahoj,Soni ja som na tom podobne . Druhý týždeň bojujem a je to fajn,Kilá idú dole , hoci som aj porušila
Ja som zatiaľ neporušila ani raz. Mala som 78,2kg a rano ked som sa vazila tak som mala 74,5. Tak som dala dole už 3,7KG. Som veľmi rada že to tak ide ako to ide a to ma veľmi motivuje. Ja mam ešte aj poruchu štitnej žlazy , tak mi poradkyna hovorila ze to pojde asi troska pomalsie ale podla mna je to zatial fajn. Uvidim ako to ide dalej. A ty nikolka1986 si ako na tom? Kolko si uz zhodila?
@nikolka1986 @anushqalm @normag a dalsie co ste zacali v tomto obdobi, vsetkym vam prajem aby ste to vydrzali, ja pojdem asi vo stvrtok do mesta tak sa objednam aj ja, aj ked som si myslela ze budem do vianoc len na dukanke a po vianocich pojdem na CD ale odkladanie a vyhovorky kvoli akciam so zradlom proste musim sa zapriet, no ak by som neodolala, tak sa nic nedeje, akurat si to sama predlzim a zaplatim viac 😀 ak sa mi podari ist na konzultacku tak sa vam ozvem a budeme sa podporovat spolu 🙂 mne treba schudnut aspon 30kg ak 40 tak pojdem na modeling 😀 haha
aka presne zeleninka sa vlastne moze?
Ahojte hlásim si vahu 71,4 kg... ale... Bola som na skoleni (stvrtok piatok sobota) a kedze som mala objednanu stravu, a zjedla som v ramci extra tyzdna 1x bravcove maso a kuraciu nohu a polku medoveho rezu za 3 dni a predstavte si ze dnes na kontrole som nemala ketozu a este aj +1kg... Trosku ma to znepokojilo ako to bude ked prestanem fungovat na CD ... ale zatial bojujem.... a -10kg od 18.10.2013 ma motivuje 😀
@lenkalienka01 veľmi obdivujem ten výsledok ktorý si dosiahla a gratulujem 🙂
@normag super, nedaj sa 🙂 dufam ze aj ja sa budem coskoro takto tesit 🙂
@nikolka1986 extra týždeň je ked v rámci 3 jedál cambridge jes este navyse 80g bielej ryby, alebo kuracich prs, alebo cottage syra alebo tvarohu, v tej brozurke co si dostala to urcite najde niekde okolo strany 15 myslím... po 4 týždnoch iba na 3 cambridge jedlách mas tento extra týžden
zeny ved uvidim ked pojdem za nou, vcera som zjedla len 10g sunky a 2 joguty, snazila som sa vypit aspon 2L vody a dnes a zajtra budem len na jablkach, lebo ja mam dost problem so zapchou a po porode so zlatou brutalne bolestivou zilou, dufam ze ma nebude zapekat od CD, mali ste niekto s tym problem?
Dievčence 15 deň dnes a 6 kíl dole 🙂 teším sa juch 🙂
@nikolka1986 drzim sa hesla : nežer cica 😀 este dnes a zajtra stvrtok idem na CD teda tak to planujem
inak ste videli ake forum je zalozene? že : "Ako pribrať?"
chcela by som mat taky problem ako ony, ale radsej som tam ani nekukla lebo by ma porazilo 😀
Ahojte ja som dnes 5 týždeň naCD a z pôvodných 80 mám dnes 70, 1 kg 2x za tu dobu som si dala 2 dcl suchého bieleho vínka inak len cd.
No mna by zaujmalo kolko ste do toho investovali a ci vlastne ste nasledne nezacali priberat,dakujem
@nikolka1986
@sonickaopicka
@xminkax
ahojte Baby, nevzdavajte sa , ja som mala cez 100 kg..... dnes rano 65,7 🙂)))
Ked ste hladne, tak jedzte zeleninu, ocistite si kalerab, a chruajte vecer ako chipsy, je to aj sladke, ak mate chut na sladke, dajte si na veceru shale alebo tycinku ak mozte uz.... ak na slane, tak golden vegetable, spravte si kavu, normalnu alebo aj bezkofeinovu, caj, ja som ficala na kavach bez kofeinu, apson som mala pocit, ze nieco die dole krkom🙂
@katarinam89 ahoj, ja som zhodilacca 40 kg a nepriberam...
A ako dlho sa musi drzat ? Ak potrebujem dat 10 kg dole ako dlho sa drzi mam z toho hokej a zase vyvalit 300 eur sa mi zda dlbost z 90 dnovej diety som schudla z 96 na 77 ale nejak sa uz k tej diete nemozem dokopat a tato ma zaujala,len je nakladna
A ako dlho sa musi drzat ? Ak potrebujem dat 10 kg dole ako dlho sa drzi mam z toho hokej a zase vyvalit 300 eur sa mi zda dlbost z 90 dnovej diety som schudla z 96 na 77 ale nejak sa uz k tej diete nemozem dokopat a tato ma zaujala,len je nakladna
@kapokapo