Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
No ja som to zaokruhlila platim na mesiac 282e
Dievčatá najviac ma teší, že mi brutálne zmizla celulitída 🙂 je to fakt pocit na nezaplatenie, pozrieť sa do zrkadla 🙂
@sonickaopicka Mne ketóza naskočila tiež až dnes. Jupííí. Neskutočne som sa tešila, keď sa papierik zafarbil. 😀
@nekonecna no ako draha držiš sa ??? ja nie a nie sa naštartovať až zavidim všetkym čo tu pišu ..ale v dobrom ...🙂 všetkym čo teraz začali držkam všetko čo sa len da ....ty čo ste zacali skor poradte ako sa znovu naštartovať ...🙂 bola som od polovicky augusta do konca novembra ale ten november som to uz trosku flakala cez vianoce hore 3- 4 kg a teraz nie a nie riadne zacať som zufala a hlavne na seba nahnevana rada by som dala dole aspom 10 kg pri prvom chudnuti islo dole 23 kg ....tak ete raz drzkam vam vsetkym a hlavne aj sebe co sa len da ...🙂
@mima12345678 tak predpokladam ze si konzult pyta kazdy mesiac za konzultacie, to je jedno ked chces vydrzat na tejto diete tak musis platit, to plati aj pre nas, ked si predstavim ze investujem 1 000€ ked nie aj viac pri stabilizacii tak ma ide porazit, lebo za ten peniaz som mohla mat krasny obklad v kupelni, ale zdravie mi je prvoradejsie...
@stanp zaviidim ti v dobrom, ja mam sice kramy, ale zdalo sa mi ze je ruzovsi, ale nebol to prvy ranny moc ale druhy, ja uz neveim, vcera som nezjedla nic, len 3x CD a 1xGV ani zeleninu a premohla som sa na 4L vody, no snad moj rekord 😀
@xminkax to je super, dufam ze aj mne to pomohne na celulošku 🙂
@sonickaopicka možno blbá otázka ale čoho je skratka GV? Ináč ja som ešte nezačala len sa chystám a zbieram info 😉
@sonickaopicka Neboooj, určite to príde. Čítala som niekde, že cca 5 dní to trvá, kým sa dostaví ketóza. Fú, ty si dobrá, že si len na 3xCD vydržala. Ja musím aj zeleninku chrúmať. Teraz frčím na tej bielej guľatej reďkovke, to je mňamka. 🙂
@bernadette GV = golden vegetable. To je také ako vegeta. Dáš si lyžičku do pohára, zaleješ horúcou vodou a máš polievku. Je to na zahnanie hladu. Ak sa dáš na diétu, určite si kúp aj to. 🙂
@sonickaopicka ja idem na to az po 17 kedze sa mi skor neda
@bernadette GV- Golden vegetable, alebo a vyvar 🙂
@stanp lenze ja mam dnes 9den, uz zacinam mat obavy, ale neporusujem tak nechapem..
ja uz si radsej ani zeleninu nedavam lebo viem ze ma kalorie, nech uz mi pride ta ketoza, lebo mam uz obavy
@adikaz uz na teba cakame 🙂
@sonickaopicka Verím, že zajtra ju už budeš mať. 🙂
Fúha, to bolo o chlp. Robila som dcére desiatu do školy - takú chrumkavučkú žemličku som mala v ruke a maslo.. Takmer som neodolala. Pomoooc.. 😀
@lenkalienka01
@maros313
@kapokapo vy ste tu skuseni, prosim poradte, dnes mam 10 den a ketoza nikde, neporusujem!!! zeleniny minimum, niektore dni vobec, aj GV len min. 3L denne niekedy aj viac raz aj 4l
prvy tyzden som mala 2x shake 1x pol teraz to mam opacne radsej nech uz mam ketozu
kde je chyba?dakujem za odpovede 🙂
@sonickaopicka caf, tak mám ďalšiu otázku 😉 čo vlastne riešite stou ketozou? to prečo musí byť?
Dík, za odpoveď.
@sonickaopicka ahoj, nevadi, este vydrz, je to individualne velmi.... urcite vydrz...ak neporusujes, tak potom urcite bude aj ketoza... neboj...
@bernadette ketoza- spaluju sa vöastne tuky, Vela sa o Tom pise na nete, skus i vygooglit, ma to Vela pozitivnych ucinkov aj na zdravie...
Vsetkym bojovnickam a bojovnikom, hlasim sa po dlhsej odluke, plnej klobasiek a kolacikov, vobec som nepribrala, max 1 az dve Kila mi behali hore dole, ale mam opat svojich krasnych 66,2 kg pri 180 cm, takze som maximalne spokojna 🙂
@kapokapo dakujem za odpoved 🙂 som prisla nato ze to treba cakat kym sa objavi, je to tak?mne dala zopar papierov moja konzult. to nie ako tehu test ze kolajnice vynehnu hned, dnes som si ho nevyhodila hned po ocikani a sklamani, ale polozila na policku ze to porovnam s novym, medzitym som sa pozabudla a o pol hodku cca pozeram a asi je tam ketoooza, teda dufam, ved bodaj by aj nebola ked neporusujem 🙂 a gratulujem opat k tvojmu vykonu, pre mna si naj motivacia zo vsetkych tu a este aj @lenkalienka01🙂
Ahoj,
rada by som sa k Vam pridala. Cd som zacala vcera. Vyska 164 vaha 96kg 😠 Ale coskoro to hadam bude 66kg. Chcem ist dole 30 kg.
@sonickaopicka Gratulujeeem. 🙂 A ktovie koľko dní už v ketóze si a stresuješ tu. 😀
@didietka Vitaj. 🙂
Inak babenky, ako som na CD, stal sa zo mňa akoby samotrýzniteľ. Surfujem po nete, zbieram nové recepty a mojej rodinke vyváram také veci, aké som doposiaľ nevarila. Ja len okukávam potom, keď im na tanier naložím.. No šibe mi skrátka. 😀
Dakujem za privitanie. Zatial je to v pohode. len mam problem ako to v praci skryt. nechcem nikomu o diete hovorit, tak len tajne mixujem sejky, tie su najrychlesie na pripravu a nachystam ich za stolom 😎
Dievcata, co mate povolene 1. tyzden. Ja aj sejky, aj kase aj polievky. A na desiatu a olovrant zeleninu bielu a zelenu. Davam si len salatovu uhorku. 1 velka salatova uhorka ma cca. 300g ked sa osupe a odkroja sa konce, a 100g uhorky ma 3g sacharidov. Takze aj s celou uhorkou by som sa mala zmestit do tych 50g sacharidov denne.
@stanp veru, bohvie kolko dni som uz v ketoze, ja trapka, no ale konzult ked mi ich davala mi nevravela ze traba pockat kym to ukaze, nevadi hlavne ze som v ketoze 🙂
Nie si sama, ja tiez ked vidim dakomu jedlo alebo daco, tak poviem len ze ja mozem len pozriet a ovonat a to mi staci, ale asi ozaj mi staci kedze som este neporusila 😀
@didietka sme na tom podobne, ja chcem dat dole ale 40kg do maja/aprila
mne kazala konzult.prvy tyzden 2x pol 1x shake ale nedala mi ten papeir kde to bolo napisane a ja som jedla 2x shake a 1x pol tak ako som to u vacsiny vycitala tu. a kase sa mozu az 2 tyzden, mam sice jednu ale este som ju nekostovala, asi si dam vecer ze co to urobi 😀
inac baby ked ste este nemali mango shake, je the best, ale len so zimnou voodou 🙂 chuti tak tropicky, no podla mojho gusta uplne 🙂
@sonickaopicka a preco by sa kase nemohli?
Ja som mala len vanilkovy a bananovy shake boli super. A potom som mala cappucino a ten mi moc nechutil.
@didietka Ty ideš zrejme z nižšej váhy, keď hneď môžeš aj kaše. Tie sa myslím že prvé 2 týždne nemôžu. Ja sa tiež v robote skrývam. 🙂 Ešteže mám blízko pri kancli kuchynku, tak vždy vystihnem, aby tam nik nebol a šejknem si to, prelejem do pohára a nik si nič nevšimne. 🙂 Ja zeleninu takto nesledujem. Myslím si, že pri tých 3 sáčočkoš, keby som aj 2 kg zjedla, bolo by to v pohode. Ja si dávam zväčša ale len tak 1 kaleráb alebo bielu reďkovku. Uf, ale veru ľahké to nie je vydržať.. 😒 Inak som na CD cca týždeň a idem z 95kg/176cm. Nevážim sa, tak úbytok neviem, idem na kontrolu na budúci týždeň. Cítim sa ale taká spľasnutejšia.. 🙂
Juuuj žienky, teším sa, že ste tu. Je to taká psychická podpora. Mne to aspoň veľmi pomáha, keď si nejaký ten nový príspevok prečítam. 😉
@didietka ani mne kapucinovy nechutil ale asi zato ze aj kave nepijem, neveim mne to tak povedala ze sa mozu az po tyzdni, ja mam dnes 10 den a prave si davam jabko skorka a mnaaaaaaaam 😀 😀
@stanp ze? aj mne to pomaha a hlave to ze veim ze nie som v tom sama, ani ja sa nevazim,ael tiez sa citim taka splasnutiejsia 😀 inac dnes som sa pustila do kapusty
skoda ze polievky su len 2 co mi chutia, mohli by vymysliet viac chutii, ze tie dni nebudu take vsedne, a budeme sa viac tesit na nove chute, ja dnes mam super den, poobede mango pecka mnaaam a kasa tiez, hned je den krajsi 🙂
caute zienky,
dnes 6.den, dole 3,5 kg. ja som skusala ci mam ketozu na 5.den rano a mam ju teda brutal silnu - takze ma to drzi trosku "pri zivote" a motivuje, lebo akosi je to pre mna trapenie... v lete to bola pohoda, teraz normalne mam chut strihat meter ako na vojne 😀 ale vydrzim, musim. este musi ist dole 8 kg, potom koncim, nejaky tyzden - dva po skonceni musim nabiehat "light" na normalnu stravu, to uz viem 🙂
baby, ja uz nemozem vodu ani vidiet, kupila som si ten prasok do vody - cucoriedka ci co to je a mnaaam 😀
@cililing1123 ja mam orange ale nedavam si ho do vody, davala som si len do psyllia, to si dobraa ze 3,5kg za 6 dni, nech uz je utorok ze sa dozviem aj ja svoj vysledok 2 ttyzdnovy

@milka33be to je fajn ze idu dole kila, ja sa nevazim ani nemeriam, som zvedava aky bude vysledok po 2 tt
som ale znepokojena, lebo som este ani neporusila pijem cez 3l vody denne a ketoza nikde, nechapem...
@stanp fajn dnes, hoc u nas bolo dnes rizoto a tak krasne vonalo v kuchyni 😖 malemu som robila gryzik ale nezalyzla som, doteraz nikdy, snazim sa to ani raz neurobit aby som sa nespustila 😀 aj ja som dnes dojedla druhu polku svojho kalerabika, od zajtra mam celu hlavu kapusty 😀
@cililing1123 to cikanie je najhorsie veru, ale obcas aj to pitie, si pripadam ako zahradka, ktoru treba polievat 😀
@mima12345678 to u konzultantky platis 300€, malo by to byt okolo 252€ ak si neberies tycinky co su o 0,50€ drahsie alebo GV