Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
tak po dvoch tyzdnoch a par prehreskoch mam 5kil dolu a tak isto aj par centimetrov 🙂 velmi sa tesim...a pokracujem dalej este tyzden na 3CD. tentokrat to skusim bez zemlovky a lekvarovych buchiet a hadam to pojde este rychlejsie 🙂
Cafte ma niekto skusenosti co robit, ked pocas CD schytate crevnu chripku?Uz viem ze vcerajsi "stav"nebol od CD ale isto od virozy (praci to maju dalsi 3 kolegovia ) bo vecer som aj grcala aj 38,2 teplotu mala-co treba robit v takomto pripade.Dik za odpovede
@bernadette ahoj, nezavoláš konzultantke? Alebo mám sa Ti dnes spýtať?
@andreafa,neviem uz je mi trochu lepsie, dneska rano uz som nemala teplotu a ani ne ...., len citim sa velmi slaba rozmyslam ze mozno dobehnem bo cez telefon boli aj vcera iba take velmi povrchne
@bernadette tak sa rýchlo vylieč!
@andreafa dikes, hneva ma to bo tak dobre to islo ....
taaak a uz som spravila konecne prvy krok a odhodlala sa... v utorok rano mam prvu konzultaciu a uz sa neviem dockat... :D som veeelmi zvedava ako to dopadne 🙂 ale tesiiiim sa :D
Dievčatá, čo robíte, keď máte neuveriteľnú chuť niečo si dať?
Tak prve vazenie po tyzdni a 4,6 kg dole, skoda ze som mala tu virozu a vcera a dneska som porusila mozno by bolo aj viac
@bernadette to máš super po týždni . Ja som bola na kontrole po 6 dnoch a minus 3 kg. Už aby bolo dole aspon 20 ha ha :D
@inylog ahoj ja som si dala salatovu uharku na kusky pokrajanu a dnes som sa pytala a ze mozem a aj mi to pomohlo na wc,uz chodim v pohode konecne nieco pochrumem mnam 🙂
@elenamarek aahoj, po kolkych dnoch CD si si dala uhorku? Ja mam CD len 2 den a boli ma zaludok od hladu :(
@claudi452011 ahoj ja som si dala 4den uz mi bolo tak zle na odpadnutie vecer
Ahojte,
ja som sa dnes merala a vazila, kedze je to 30 dni co som zacala s CD. Ku konzultantke idem az v pondelok. Takze vaha z 96 na 87 (posledny tyzden mi uplne stoji, ale nevadi zase sa rozbehne), pas -7cm, ruky -5cm, boky -5cm, prsia -7cm, stehna -3cm. Ja som velmi spokojna 🙂
@didietka Ahoj a aj si to porušila? Jedla si aj zeleninu? Ja mam len3 den a strasnesom hladn polievky mi vôbec nechutia :(
@karinka6
@claudi452011 ja som mala od zaciatku cca. 2 tyzdne 3xCD + zeleninu (uhorky, brokolicu, karfiol, kalerab). Davala som si ich len ked som chcela, niekedy som si aj 2 dni nedala, hlavne ked som v praci, nechybalo mi to a nemala som ani kedy. Asi po 2 tyzdnoch som mala dovolene kuracie prsia, davala som si ich len cez vikend. A od 3. tyzdna som si uz mohla davat aj vsetku ostatnu zeleninu a mala som uz len 2xCD. Tretie jedlo bolo spravila salat s masom, alebo s tuniakom, alebo losos, makrela.......a pecena treska so syrom (syr si davam len leerdamer 17%). Salat upresnostnujem listovy s masom, alebo s rybou a syrom, pripadne vajecne bielko. Ovocie zatial povelene nemam.
Nikdy som neporusovala nicim inym, ziadne sladkosti, ziadne prilohy. K masu si pridavam este cottage chceese, alebo ho jem aj vecer len tak lyzickou ked docvicim, lebo stale som mala akosi malo proteinov.
Dnes som si spravila male hody, robila som cookiesi a dala som si z nich. Ale to len dnes, zajtra pokracujem dalej. Proste som si povedala, ze dnes trosku oslavim 1. mesiac pred dalsim.
A inak po 10 dnoch som polievky uplne vysadila, kase mi tiez nechutia. Zijem zo sejkov a cca. kazdy druhy den tycinka.Tu si vsak davam bud na ranajky, alebo obed, nie na veceru.
Dakujem velmi pekne takze nic nepokazim ked si dam salat? Sladkosti mi nechybaju kedze koktaily su dost sladke skorej mi chyba slane 🙂 .. dakujem este raz.

@miuciuska práveže písali, že táto pani nie je moc dobrá, má nejaký zlý prístup k zákazníkovi .... ale držím palce