icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

jajalinka
6. feb 2014

@miuciuska práveže písali, že táto pani nie je moc dobrá, má nejaký zlý prístup k zákazníkovi .... ale držím palce

jajalinka
6. feb 2014

@alexika ďakujem 🙂 .... skúsim sa s ňou nakontaktovať zajtra

miuciuska
6. feb 2014

@jajalinka oooo to naozaj to som nevedela som obec pri Komárne tak teda neveim komu mám volať .....akože naozaj do telefonu nebola 2x prijemna ale vravim si ma asi zly den 😒

miuciuska
6. feb 2014

@alexika ta pani Slávka je odkial prosim ta?nitrianky kraj tiez???dakujem

jerry2
Odpoveď bola odstránená
alexika
7. feb 2014

@miuciuska Je z Trencianskeho kraja- mesto Partizanske- Slavka Sulovska

inylog
7. feb 2014

@anes52- presne tak, držme sa..a čo s kožou? treba si ju nechať, nikdy netušíme, kedy nám zasa zachutíííí 😀 😝- "alebo s ňou ísť na nejaký ten trh"

mariankakem
7. feb 2014

tak po dvoch tyzdnoch a par prehreskoch mam 5kil dolu a tak isto aj par centimetrov 🙂 velmi sa tesim...a pokracujem dalej este tyzden na 3CD. tentokrat to skusim bez zemlovky a lekvarovych buchiet a hadam to pojde este rychlejsie 🙂

miuciuska
7. feb 2014

@alexanika dakujem to je pre mna velmi daleko 😒 skusim teda tu z levic 😒

bernadette
7. feb 2014

Cafte ma niekto skusenosti co robit, ked pocas CD schytate crevnu chripku?Uz viem ze vcerajsi "stav"nebol od CD ale isto od virozy (praci to maju dalsi 3 kolegovia ) bo vecer som aj grcala aj 38,2 teplotu mala-co treba robit v takomto pripade.Dik za odpovede

andreafa
7. feb 2014

@bernadette ahoj, nezavoláš konzultantke? Alebo mám sa Ti dnes spýtať?

bernadette
7. feb 2014

@andreafa,neviem uz je mi trochu lepsie, dneska rano uz som nemala teplotu a ani ne ...., len citim sa velmi slaba rozmyslam ze mozno dobehnem bo cez telefon boli aj vcera iba take velmi povrchne

andreafa
7. feb 2014

@bernadette tak sa rýchlo vylieč!

bernadette
7. feb 2014

@andreafa dikes, hneva ma to bo tak dobre to islo ....

fate_girl
7. feb 2014

taaak a uz som spravila konecne prvy krok a odhodlala sa... v utorok rano mam prvu konzultaciu a uz sa neviem dockat... :D som veeelmi zvedava ako to dopadne 🙂 ale tesiiiim sa :D

inylog
7. feb 2014

Dievčatá, čo robíte, keď máte neuveriteľnú chuť niečo si dať?

bernadette
7. feb 2014

Tak prve vazenie po tyzdni a 4,6 kg dole, skoda ze som mala tu virozu a vcera a dneska som porusila mozno by bolo aj viac

andreafa
7. feb 2014

@inylog ja si dám čiernu kávu a pol litra vody 🙂 jedávaš zeleninu? mne pomohla brokolica, kalerab, karfol, ale to su potom prdy 😀 😀

katty2012
7. feb 2014

@inylog ja milujem listovat kucharske knihy a pozerat obrazky alebo zacnem upratovat, alebo pozerat uspechy inych s cd. tie knihy ma vsak nejakym zvlastnym sposobom zasycuju 😀

karinka6
7. feb 2014

@bernadette to máš super po týždni . Ja som bola na kontrole po 6 dnoch a minus 3 kg. Už aby bolo dole aspon 20 ha ha :D

elenamarek
7. feb 2014

@inylog ahoj ja som si dala salatovu uharku na kusky pokrajanu a dnes som sa pytala a ze mozem a aj mi to pomohlo na wc,uz chodim v pohode konecne nieco pochrumem mnam 🙂

jajalinka
7. feb 2014

@fate_girl písala som Ti IP

claudi452011
7. feb 2014

@elenamarek aahoj, po kolkych dnoch CD si si dala uhorku? Ja mam CD len 2 den a boli ma zaludok od hladu :(

elenamarek
7. feb 2014

@claudi452011 ahoj ja som si dala 4den uz mi bolo tak zle na odpadnutie vecer

anes52
7. feb 2014

@inylog ja si tiež uvarím kávu a nelejem sa vodou, ale dnes mám tiež chuť do niečoho zahryznúť, od 20.1. som nehrýzla aj zuby mi "ochabnú" z nič nerobenia 😀 a tiež mi pomáha čítať príbehy na stránke o CD ako všetci schudli 🙂

didietka
7. feb 2014

Ahojte,
ja som sa dnes merala a vazila, kedze je to 30 dni co som zacala s CD. Ku konzultantke idem az v pondelok. Takze vaha z 96 na 87 (posledny tyzden mi uplne stoji, ale nevadi zase sa rozbehne), pas -7cm, ruky -5cm, boky -5cm, prsia -7cm, stehna -3cm. Ja som velmi spokojna 🙂

karinka6
8. feb 2014

@didietka super aj ja by som už chcela mať 30 dní za sebou. V skutočnosti nie som hladná ale tie chute na všetko možné čo by som si dala sú hrozné. Ale odolávam - musím vydržať.

claudi452011
8. feb 2014

@didietka Ahoj a aj si to porušila? Jedla si aj zeleninu? Ja mam len3 den a strasnesom hladn polievky mi vôbec nechutia :(

didietka
8. feb 2014

@karinka6
@claudi452011 ja som mala od zaciatku cca. 2 tyzdne 3xCD + zeleninu (uhorky, brokolicu, karfiol, kalerab). Davala som si ich len ked som chcela, niekedy som si aj 2 dni nedala, hlavne ked som v praci, nechybalo mi to a nemala som ani kedy. Asi po 2 tyzdnoch som mala dovolene kuracie prsia, davala som si ich len cez vikend. A od 3. tyzdna som si uz mohla davat aj vsetku ostatnu zeleninu a mala som uz len 2xCD. Tretie jedlo bolo spravila salat s masom, alebo s tuniakom, alebo losos, makrela.......a pecena treska so syrom (syr si davam len leerdamer 17%). Salat upresnostnujem listovy s masom, alebo s rybou a syrom, pripadne vajecne bielko. Ovocie zatial povelene nemam.
Nikdy som neporusovala nicim inym, ziadne sladkosti, ziadne prilohy. K masu si pridavam este cottage chceese, alebo ho jem aj vecer len tak lyzickou ked docvicim, lebo stale som mala akosi malo proteinov.
Dnes som si spravila male hody, robila som cookiesi a dala som si z nich. Ale to len dnes, zajtra pokracujem dalej. Proste som si povedala, ze dnes trosku oslavim 1. mesiac pred dalsim.
A inak po 10 dnoch som polievky uplne vysadila, kase mi tiez nechutia. Zijem zo sejkov a cca. kazdy druhy den tycinka.Tu si vsak davam bud na ranajky, alebo obed, nie na veceru.

claudi452011
8. feb 2014

Dakujem velmi pekne takze nic nepokazim ked si dam salat? Sladkosti mi nechybaju kedze koktaily su dost sladke skorej mi chyba slane 🙂 .. dakujem este raz.