icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

katty2012
11. feb 2014

ale na par mesiacov nam to neublizi, len keby som to mala brat rok-dva, to uz by bolo na zvazenie 😝

elenamarek
11. feb 2014

ahoj mne dnes ostalo zle na odpadnutie ale asi preto ze som si na lacno dala kavu.Chcela som ist plavat ale nepojdem radcsej si urobim taky volnejsi den v klude po 10dnoch dole 6kil teraz sa to spomalilo mam svoje dni a niak mi zadrziava telo vodu tak ked mi prejdu snad sa to zase rozbehne 🙂

elenamarek
11. feb 2014

@bernadette ahoj ja kase este nemam potom daj vediet ake su fuha ja neviem ci by som to dokazala ziest ja ked vydim kasu tak ma napina 😀 od malicka

bernadette
11. feb 2014

@elenamarek dám, od virozy zase ja mám odpor k polievkam asi budem musiet ist a zamenit si vsetky polievky lebo odvtedy si ich nemozem ani cítit, dufam ze mi ich zamenia

elenamarek
11. feb 2014

@bernadette ani mne to uz nechuti vypijem to na ex aby som to necitila,kolko uz mas dole?

bernadette
11. feb 2014

@elenamarek , nevážila som sa, po 8 dňoch som mala 5 kg, dole ale mala som tú črevnú chrípku a tam som si to prerusila na 2 dni tak neviem čo to srpavilo s CD, a odvtedy som sa nevážila

bernadette
11. feb 2014

Ďalšia otázka sa vynorila, je rozdiel v cene medzi kašou, polievkou, shakeom a tyčinkami? A keď tak aká je cena, Ďík 🙂

lumi66
11. feb 2014

@bernadette nie, vsetko stoji rovnako. ja si kasu varim ako je v navode. zmiesam s teplou vodou, a potom dam "prevarit" do mikrovlnky. tam to zhustne. mne kase velmi chutia, ale zase vela ludom nechutia...mne zase nechutia ziadne tycinky...🙂

bernadette
11. feb 2014

@lumi66 Díkes za odpoveď na kolko to dávaš do mikrovlnky?nechcem aby mi to prihorelo, ak to chutí ako normálna prírodná ovsená kaša tak to budem mať rada aj ja, lebo tú zbožňujem

lumi66
11. feb 2014

@bernadette no doma na 1 min, v praci na 30 sec. treba to sledovat. ono to ma skor tendenciu vykypiet. takze musis pri tom stale stat, ked z toho nechces mat polovicu 🙂

lala11
11. feb 2014

@bernadette tycinka stoji 3,50, ostatne 3

lala11
11. feb 2014

@bernadette myslim si, ze polievku musis mat na obed vzdy ...

bernadette
11. feb 2014

@lala11 diky, za odpoved-tusim tu uz pisala jedna baba,ze ona je iba na shakeoch.

maros313
Odpoveď bola odstránená
bernadette
12. feb 2014

@maros313 mozem sa opytat preco sa to neodporuca?

brasilka
12. feb 2014

@maros313 To by me taky zajimalo proc ne.. uz jsem na nich dva a pul tydne.

claudi452011
12. feb 2014

Aký názor máte na tie instantne napoje? Nespomali mi to chudnutie, lebo ja som za 7 dni schudla len necele 3kg :( ja nevypijem cistu vodu ani nic bez cukru.

organicshop
Odpoveď bola odstránená
organicshop
Odpoveď bola odstránená
didietka
Odpoveď bola odstránená
anes52
Odpoveď bola odstránená
bernadette
12. feb 2014

no, konec- po crevnej chripke nadcha 😠 , mozem si dat paralen aspon?viem ze C-ko sa nema brat

panki
12. feb 2014

Ja som ale to zloženie nepísala v zlom...Len som reagovala na príspevok jery, že tam nevidí apartmán.ale zrejme tam je, keď ho uvádzajú na stránke. Čo ale nič nemení na tom ,že vás všetky obdivujem a keby som mala na to " gule" idem do toho aj ja. 😉

elenamarek
12. feb 2014

@bernadette aj mna boli hrdlo strasne yak som si dala cmulaci liek na hrdlo a vsetci okolo su chorí len dufam ze aj ja neochoriem,paralen mozes

maros313
Odpoveď bola odstránená
inylog
13. feb 2014

Ahojte, hlasim sa len tak, pokracujem, dnes 25.den a 11,5 kg dole..som spokojna, okolie hika aka som zmenena...v dobrom. Tesim sa aj ja, delim sa s vami o radost a len tak dalej nam vsetkym. Pekny den...

panki
13. feb 2014

@maros313 tak počúvaj, ja som vôbec nenapísala nič zlé. Keď nemáš čas prečítať si o stranu dozadu o čo tam išlo, tak nerýp dobre? A koniec koncov....link na to zloženie výrobkov si mi pár strán dozadu poslal práve Ty. Len som chcela jery na otázku, že tam nevidí aspartam, ukázať, že tam je. Nič iné.

fate_girl
13. feb 2014

tak a od vcera uz som aj ja oficialne na CD, prvy den som celkom v pohode zvladla... ale vecer a aj dnes rano ma neskutocne bolela hlava... pila som dost tekutin cca 2,5 l (co je na mna uspech, kedze inokedy som pocas dna ani pohar cistej vody nevypila) ale myslim si, ze ta bolest hlavy ma suvis s kavou, kedze inokedy som za den bola schopna vypit aj 5-6 kav, ale tym, ze teraz nemozem cukor a ani mlieko.. tak mi taka horka vooobec nechutila... neda sa s niecim nahradit to mlieko? lebo cukor mi v nej nechyba ale to mlieko strasneeee.. :( konzultantka mi hovorila, ze nech skusim dat do nej za lyzicku vanilkoveho shaku, ale brrr taky grc som vazne este nepila, takze dnes som len na ciernej, ale to uz nie je ono... Inak cokoladovy a jahodovy shake su neskutocne.. mnaaaam... bananovy mi chutil tak dost po prasku a mala som jednu polievku zemiakovo-hribovu... ako chutovo nebola zla, len ja som bola po nej hned hladna... 🙂

elenamarek
13. feb 2014

ahojky 🙂 ja dnes 14den 7kg dole, 🙂

lala11
13. feb 2014

Ahoj, ja mam tento tyzden extra a zjedla by som aj kredenc! ale samozrejme ze ho nezjem ,len mam extra chuteeeee. coze extra tyzden prejde a zas budem len na tych sackoch :(... ale vydrzíííím 🙂 no nie je to lahke, vobec!