icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

didietka
16. feb 2014

@sonickaopicka prosim ta a vedla toho body fat je co, aky fat? leskne sa to. Nabuduce si musim aj ja odfotit.

sonickaopicka
16. feb 2014

@didietka pravdepodobne inside fat, neviem len si myslim, ze vnutorny okolo organov, stale si to odfotim aby som nezabudla 🙂 tebe sa ako dari? nemam cas to tu citat

didietka
16. feb 2014

@sonickaopicka inside by bol vnutorny, len potom nerozumiem tej hodnote. Ona mi vzdy ukazuje inside fat, do 100 je norma, nad 150 je kriticky. Neviem co znamena hodnota 6, ci 7???? Ja mam okolo 142 jednotiek ten vnutorny. vzdy mi to ukazuje na takom grafe.
Inak sa dari dobre, dnes som asi 40. den. 10kg je dole, ale este mam kopu pred sebou.

sonickaopicka
16. feb 2014

@didietka podla mna tam len nezapisala nuly, norma je do 10 asi, ja viem ze ona mne este na prvom vazeni vravela ze ja nemam vysoky vnutorny tuk, ja sa do toho nerozumiem, vraj to mam na moje pocudovanie celkom v norme, opytam sa jej ked budem s nou alebo volat alebo ked pojdem o 2 tyzdne na merania
10kg to je super, ale pokial si dobre pamatam tak ty mas teraz okolo 70 ci si to uz mylim so vsetkymi???

didietka
16. feb 2014

@sonickaopicka ja som zacala 9.1. takze okolo 40 dni.

zuzikboc
16. feb 2014

@jajalinka áno, chudnem aj bez nich, dávam si len shaky a kaše 🙂

Inak, 3 dni po skončení MS mi znova nabehal ketóza. Takže už nestresujem, budem vedieť o mesiac, že cez MS mi stojí váha aj slabne ketóza 😉 Zatiaľ som 27 deň a - 7kg 😀

99koalka99
16. feb 2014

@didietka ahojky, ja som si stiahla tú aplikáciu water your body 🙂 ani by ma nenapadlo, že aj také niečo je a je to super !!! 😎

zuzikboc
16. feb 2014

@didietka Aj ja som si ju práve stiahla, ďakujem za tip 😀

bernadette
16. feb 2014

cafte, podla Vas aj mrazeny hrasok si mozme dat ako zelenu zeleninu?

didietka
16. feb 2014

@bernadette hrach je podla mna sladky, ale 10 zrniek ti neuskodi.

lala11
16. feb 2014

Dnes som uuuuplne zlyhala, od zajtra som mala nabehnut zas na 3 x CD + zelenina, lenze po extra tyzdni neviem ci to dam.. Dnes som si od rana vravela, ze vsetko dodrzim, tak rano shake, obed polievka, medzitym vody kopa, vecer tycinka, lenze o cca 08-tej som zjedla 2 konzervy trescej pecene,cokoladu,zemiaky, proste barsco, lebo akoby mala zemegula padnut, lebo ja od zajtra nemozem viac nic jest, inak som stratila ketozu,co som rano zistila, ale som si vravela, ved ja si ju zas nastavim, lenze toto vecerne zlyhanie mi urcite ku ketoze nepomohlo,...pravdou je, ze mam toho plne zuby, lenze este musim dat dolu 30 kg,,, hrozne mi je, som zo seba sklamana, ...inak nechapem, preco kazda poradkyna vravi nieco ine... moja vravi ,ze polievka musi byt vzdy... je jedno v ktorej casti dna, ale ze musi byt raz do tyzdna polievka... podporte ma prosim .DAKUJEM ...chcem to zvladnut, len nemam oporu... bojim sa zlyhania

didietka
16. feb 2014

@lala11 co sa stalo stalo sa, neplac nad rozliatym mliekom, vykasli sa na to, odpust sama sebe, povedz si, ze dnes si len oslavila 1. mesiac a zajtra sa ide dalej. Proste ides dalej a hotovo. Jednodnove zlyhanie sa da prezit a ketoza ti urcite o 1-2 dni nabehne, neboj sa. Horsie by bolo keby sa dnesok opakovala aj zajtra. Zvladnes to, nevzdavaj sa. Ja som s polievkami skoncila po 10 dnoch, lebo mi z jednej ostalo zle na vracanie. ide to aj bez nich, podla mna ak ta maju odradzat od pokracovania, tak by si sa mala na ne vykaslat. Drz sa a zajtra podaj spravu, nechcem citat ziadne "nevydrzala som to", chcem citat, baby zase som spat!!!!! jasne!!!!

elenamarek
16. feb 2014

@lala11 Nič si z toho nerob aj ja som vcera a dnes porusila dala som si morcacie mäsko na prirodno namiesto jedneho jedla cd ale len to a dnes tiež jeden plaáok nemohlo to mat viac jak 100g a 1 jedlo cd nedalo sa odolat ked som davala detom jest 🙂 Neboj zajtra do toho hupneme znovu 😀

anes52
16. feb 2014

@lala11 tieto požieracie dni poznám, keď ma to "chytilo"bolo mi jedno keby som pribrala aj 10 kg naraz, teraz našťastie ešte som takú krízu nemala ale tiež sa bojím od zajtra začínajúceho extra týždňa, ja si stále hovorím že keď som za to toľko zaplatila musím to dodržať, mám totiž cieľ do mája schudnúť minimálne 30 kg, mám veľa akcií rodinných aj pracovných a potom ide leto,dovolenky a my žienky už budeme krásne pochudnuté a ak nám ešte ostanú euráče na dovolenku užijeme si to a vyskúšame našu pevnú vôľu pri letných maškrtách, teda babenky :porušila neporušila ideme ďalej do trvalého schudnutia 😀

mon1001
Odpoveď bola odstránená
maros313
Odpoveď bola odstránená
lala11
17. feb 2014

Dievčata dakujem, dnes to zvladnem, vecer alebo zajtra napisem, ako to prebiehalo, totiz este v zivote som nezazila taku tazobu na zaludku ako vvera vecer do druhej v noci... ste...

bernadette
17. feb 2014

@lala11 to sa cudujes, ved samotný t. pecen je tazke a to nie este 2 konzervy a nie este vtedy ked si predtym drzala dietu, ja som doteraz ani zeleninu nedavala len CD ale teraz som robila vyprazany karfiol tak som si odlozila z vareného dala som si a mne je na umrtie, tak som sa rozhodla, že radsej ani tú povolenu zeleninu nebudem jesť

sonickaopicka
17. feb 2014

@lala11 ahoj neplač, ja som vcera tiez pozrala kadeco a + 6 gaštanovych kolačov s baječnou plnkou, ale idem dalej, schudla som uz 14kg a moj ciel je schudnut 40 takze sme na tom podobne, aj ked porusis ten den uz kasli na to a na druhy den sa dolievaj vodou, ja mam po extra tyzdni hlupy zvyk stale volačo zobkat, tiez sa hnevam na seba, ale tiez sa obcas neveim ovladat, hlavne to nehadz za hlavu, chod dalej, ketoza ti nebehne o 2-3 dni, ja mam dnes ciel 5l vody nech mi pride co najskor, pruzky doma nemam tak sa nestresujem 😀 a to som predchvilou zjedla maly bebe keksik 😀 😀

biologic
17. feb 2014

mozno to tu bolo spomenute,ale necitala som vsetko.cenovo to je ako?a tie potraviny to kupujete kde?dakujem 🙂

lala11
17. feb 2014

@bernadette ja sa necudujem,viem ze som urobila totalnu debilinu, ale dnes som fakt ok, boze ja neviem, coho sa fuurt bojim, zeby toho schudnutia? 🙂

fate_girl
17. feb 2014

☹ som trosku sklamana..som 6 den na uplnom CD A zo mna zislo len 1 kg dole..som dufala,ze to pojde rychlejsie ☹ a pritom nerobim prehresky,az na vcerajsok,krstili sme bratovu dceru a zjedla som jeden kolacik a na obed som mala kuracie prso na prirodno s ladovym salatom a uhorkou..je pravda,ze si neviem ustriehnut ten pitny rezim, ale snazim sa..ale tak hmm neviem,stracam nadej dalej bojovat..☹

anes52
17. feb 2014

@fate_girl len nestrácaj nádej, bojuj, my všetci bojujeme, isto to príde, ale skús piť, sama uvidíš že topôjde rýchlejšie dolu, dnes som zas niekde čítala že úspešné chudnutie s CD je len po dodržaní pitného režimu a to minimum 2,5 l, som hnusná, viem ale tiež viem že každého treba nakopnúť, občas, nevzdávaj sa tak ľahko, ja som dnes 29 deň a som až na nádchu úplne ok. 😀

fate_girl
17. feb 2014

@anes52 ale ja som takto ok, nebyvam hladna co mi je az cudne, sem tam nejake chute su, to nevravim, musim sa casto premahat aby som si nezobla.. len ta voda mi nechce ist dole krkom, necitim vobec smad... :( ale dnes som si dala pripomienky do telefonu a pila kazdu pol hodinu pohar vody... takze dnes to uz bolo oka... ale ked sa postavim na vahu tak ziadnu zmenu nevidim a to ma demotivuje :( ale idem dalej... raz sa to musi pohnut..

lala11
17. feb 2014

@fate_girl pohne sa to ! ver mi, len pi! ...a nekoláčuj 🙂...

andreafa
17. feb 2014

@fate_girl ahoj, skus sa nevazit, ja tak nerobim. Prvy tyzden som schudla len 1,6 kg ale to som dojedala po malej, uz to nerobim, a po 17. tom dni to vidi aj okolie, ze chudnem. Pijem vela, lebo ja citim stale hlad, co nechapem, lebo vacsina uz hlad neciti. Takze u kazdeho je to ine.. Naozaj sa to pohne, len treba vydrzat a nevaz sa radsej, nepotrebujes sa tryznit 😉

bernadette
18. feb 2014

@lala11 debilinu si neurobila, len trochu si to prehnala, hlavné je že už si ok 😉

elenamarek
18. feb 2014

ahoj,ja som dnes strašne unavená,fúha dnešná polievka ma tak napla,že uvažujem že ich vysadím 😢 Mne teraz ide váha pomalšie dole 19 deň 8kg dole 🙂 ale nevzdávam to pokračujem dalej 😀

inylog
18. feb 2014

@maros313 prosim ta, co je to cokolvek, co si si cez extra tyzden dal?

anes52
18. feb 2014

ahoj všetci, ja dnes po 30 dnoch som konečne jedla, akože hrýzla zúbkami, až sa mi to nechcelo veriť, verte či nie ani mi to jedlo nešlo dole krkom, len som žula, žula a nie a nie prehltnúť, až mi to bolo smiešne, nó ale ešte vám napíšem akú dobrotu som si urobila, opiekla som si na keramickej panvici na sucho kuracie prsia, tie som ochutila zlatým CD bujónom a ml.čier.korením, na druhej panvici som urestovala tiež nasucho šampióny, tie celkom dobre pustili šťavu, tiež som ich prichutila tým bujónom,potom som prsia pridala ku šamp.podliala vodou a podusila,k tomu som si pripravila ľadový šalátik, že aká mňamka to bola, na večeru dnes mám prvý krát kašu, tak sa tiež teším že niečo nové, dúfam že mi bude chutiť, mne vlastne okrem paradajkovej polievky a mango nápoju chutilo zatiaľ všetko, tak teda doschudnutia všetci 😲