icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

erikahla
22. feb 2014

Tak po 24 h mam -2,5 kg. Viem,je to len voda,ale neskutocne to potesi 😉 Tomu hovorim motivacia ... jupiiiii Teraz budem "papat" s ovela vacsou chutou. A to brucho ako splaslo. Mm povedal rano-maminka, prsia trcia nad bruchom a nie opacne" 😀

zuzikboc
22. feb 2014

Tak po extra týždni zasa na 3CD 🙂 Ale môžem zeleninku a keďže mi už surová až tak neberie, včera sa stal čestným členom mojej kuchyne novučičký parný hrniec 😀 Privítam akékoľvek rady a recepty od skúsenejších, keďže ja som "parič" - amatér 😀 😀 😀

karinka6
22. feb 2014

@erikahla ahoj ja som tiež išla z takej vahy a mam 165 cm. Ale ja mám 3 x CD už štvrtý týžden a nič iné. Budúci tyzden budem mať extra týžden tak k tomu nejake masko a zelenina. Mne to stačí, nejem k tomu žiadnu zeleninu iba vypijem 1 kavu bez cukru s kvapkou mlieka a 3 až 3,5 l vody. Schudla som nejakých 8 kg takže este 22 a som kočka.

fate_girl
22. feb 2014

??? nemam ketozu, uz druhy den a nijako pritom neporusujem, dokonca aj ten pitny rezim si sledujem, aby som za den min. 2,5 l vody vypila a normalne mi na pasiku ukazalo tu prvu zakladnu farbu.. je to normalne? som na CD 10 den... ci kde sa mohla stat chyba? 😨

erikahla
22. feb 2014

Pomooooc, strasna kriza ... Akosi skoro, nie ? Nechutia mi tie veci ☹ Ale premaham sa. Ako to prekonat ? Poradte, pomozte 😖 Vraj nebudem citit hlad, ale ja ho citim ... Kedy to uz nebudem takto zle znasat ? A ked si predstavim, ze tato 1. faza ma trvat 11 tyzdnov a ja uz 2. den knucim 😢 No nic, VYDRZAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!

zuzikboc
22. feb 2014

@fate_girl A nečakáš mrchu? Mne takto zmizla keto tesne pred MS, tiež som nič neporušila a poradkyňa mi povedala, že je to hormonálnou zmenou. 😉 Po mrche ketóza znova nabehla 🙂

zuzikboc
22. feb 2014

@erikahla To zvládneš, neboj. 😊A vieš , aké budeme cez leto kočky? 😀 😀

didietka
22. feb 2014

@erikahla neboj, prve 4. dni su najtazsie, mozes ocakavat unavu, bolest hlavy. Ak ti mozem poradit prezi vikend na gauci. Potom ti uz nabehne ketoza a bude ti super. To ti tu potvrdi kazdy, ze to takto funguje. Len vydrz, naozaj to bude ovela-ovela lepsie po tych 4-5 dnoch.

didietka
22. feb 2014

@fate_girl a pockala si minutu, kym si si odcitala vysledok? A rob si test iba rano, cez dn je ketoza slabsia, lebo mas menej koncentrovany moc.

fate_girl
22. feb 2014

@didietka ale u mna na druhy den jak som bola na CD ukazoval pasik 4 policko,na 5 den ukazalo 3 policko,na 7 den 2 policko a vcera a dnes hned to prve..z prvoty som to prrirovnavala tomu pitnemu rezimu,ze som nedodrziavala 2,5 l vody,ale uz dostatocne pijem..☹
@zuzikboc nie nemam..tu mam dostat az 10.3 praveze ked som zacala s CD som mala menzes..

erikahla
22. feb 2014

@didietka To vsetko mam. Je mi sialena zima a uz som mala 2 tbl liekov na bolest hlavy. A hlad citim. Uz aby som bola zase v praci zahrabana v kope papierov. Keby mi tie sacky aspon chutili ... No nic, idem bojovat na gauc 😀 Dakujem za podporu.

erikahla
22. feb 2014

@zuzikboc Dufam, ze budem aj ja kocka s makcenom 😉 Tak teda drziiim ...

brasilka
22. feb 2014

@zuzikboc Já si parní hrnec pořídila před dvěma lety, jak jsem přešla z CD na normální stravu. Vždycky když jsem koupila kuřecí maso tak jsem si ho po 100g naporcovala a dala na mražák. A vytahovala jsem na tři dny dopředu a dělala si na něj marinádu, aby se pěkně zaleželo.. Pak šup do parního hrnce se zeleninou. Ono do parního hrnce je celkem zbytečné kořenit a solit povrchu, protože všechno steče s tou párou z masa dolů.. Proto jsem nakládala, aby bylo maso už proležené...
Jinak úplně luxusní jsou z parního hrnce brambory (krájím na kolečka) a zelenina (dávala jsem mraženou i čerstvou).

lala11
22. feb 2014

@erikahla aj mne byvala zima ,teraz to je ok....

erikahla
22. feb 2014

Este sa vas chcem spytat, ako je to s tou bielou a zelenou zeleninou. Niekto pisal, ze ta sa moze pocas celeho dna. A co ten Golden Vegetable ? Ked si ho zalejem a vypijem, pocita sa to ako jedlo ?

karinka6
22. feb 2014

@erikahla ten bujon sa počíta do pitného režimu, nepočíta sa za jedlo. Ja ked mi je zima alebo by som si niečo dala a ešte nie je čas na jedlo tak si ho spravím. Zelenina sa môže počas celého dňa, ale ked nemusíš tak si ju nedávaj. Tak či tak sú to kalorie naviac.

erikahla
22. feb 2014

@karinka6 Dakujem za informacie. Velmi som ich potrebovala. Moja poradkyna mi o tom nehovorila, ani o tej zelenine. To som sa len tu docitala. A taktiez sa akosi nezhoduju jej odporucania na pripravu CD s informaciami na sackoch. Preto sa hram na "Detektiva Orieska".

karinka6
22. feb 2014

@erikahla ja sa tu tiež vela vecí dozviem a potom sa pýtam na to mojej poradkyne a ona mi všetko vysvetluje. Ved ak by si potrebovala poradiť kludne mi napíš, môžeš aj do správy.

erikahla
22. feb 2014

@karinka6 Dakujem

inylog
23. feb 2014

extra tyzden teda nie je moc dobry..ojoj 😅....konecne od zajtra zasa normal..hehe

bernadette
23. feb 2014

@inylog cafko, ja mam extra tzyden od 27.2. ako ste rozdelili jedla, ja ked som na 3 CD tak si dam o 10:00 ptom o 14:00 a potom medzi 18-19:00 ako kedy prídem domov, kedy mám dať to normálne jedlo? Dík za odpovede...

satanka1
23. feb 2014

baby ,môžem túto diétu držať,ked sa ideme o mesiac snažiť o bábo?

inylog
23. feb 2014

@bernadette ahoj, ja dala rano cca 8,00, obed okolo 12,30-13,0 extra jedlo a potom okolo 16,00 a po 20,00...

moll
23. feb 2014

Baby kolko vas to vyjde v priemere na tyzden ? Dakujem

zebrickaa
24. feb 2014

@satanka1 ahoj tuto otazku mam aj ja a dnes rano som sa rozhodla ze idem po roku a pol znova na cambridge 🙂
@erikahla mne povedala poradkyna ked som drzala prvy krat turo dietku ze v kraji nudze mozem zeleninu ale len zelenu alebo bielu a s mierou, tak som jedavala kalerab alebo brokolicu ;) ma malo kcal 🙂

99koalka99
24. feb 2014

@moll 126e na 2týždne ak máš len 3CD

alexika
24. feb 2014

Ahojte dievcata, tak sa opat hlasim 😉 o 2 dni zacinam 7 tyzden. Zatial dolu 12,2 kg (neviem ci je to vela alebo malo) ale citim sa teda lepsie- aspon po zdravotnej stranke. Ziadne bolesti krizov 🙂 Este dat dolu aspon dalsich 18 kg a bude to ok. Stacilo by aj 12 kg pri vsetkej skromnosti 😉 Hlavne je, ze sa citim lepsie a uz aj okolie si to vsima...tak vsetkym vela ubudnutych kg do dalsieho tyzdna 🙂

erikahla
24. feb 2014

Moj mm ma podporuje, co je supeeer. Ale preco mam pocit, ze zeny z mojho okolia cakaju na zlyhanie ? No nevadi, o to väcsia motivacia 😎

zebrickaa
24. feb 2014

@erikahla nič si z toho nerob ja som tento pocit mala tiez ked som prvy krat drzala ale uprimne po mesiaci drzania a dania dole cca 11kg vsetkym padla sanka a ja som si hrdo chodila 🙂 dufam ze to dam aj tento krat 🙂

lala11
24. feb 2014

@erikahla vsetci kukaju ,vidiet ako som schudla, ale nik nic nepovie,nepochvali, len ked som pribrala, vtedy rozpravaliii, ,zavist....ble