Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Tak po extra týždni zasa na 3CD 🙂 Ale môžem zeleninku a keďže mi už surová až tak neberie, včera sa stal čestným členom mojej kuchyne novučičký parný hrniec 😀 Privítam akékoľvek rady a recepty od skúsenejších, keďže ja som "parič" - amatér 😀 😀 😀
@erikahla ahoj ja som tiež išla z takej vahy a mam 165 cm. Ale ja mám 3 x CD už štvrtý týžden a nič iné. Budúci tyzden budem mať extra týžden tak k tomu nejake masko a zelenina. Mne to stačí, nejem k tomu žiadnu zeleninu iba vypijem 1 kavu bez cukru s kvapkou mlieka a 3 až 3,5 l vody. Schudla som nejakých 8 kg takže este 22 a som kočka.
??? nemam ketozu, uz druhy den a nijako pritom neporusujem, dokonca aj ten pitny rezim si sledujem, aby som za den min. 2,5 l vody vypila a normalne mi na pasiku ukazalo tu prvu zakladnu farbu.. je to normalne? som na CD 10 den... ci kde sa mohla stat chyba? 😨
Pomooooc, strasna kriza ... Akosi skoro, nie ? Nechutia mi tie veci ☹ Ale premaham sa. Ako to prekonat ? Poradte, pomozte 😖 Vraj nebudem citit hlad, ale ja ho citim ... Kedy to uz nebudem takto zle znasat ? A ked si predstavim, ze tato 1. faza ma trvat 11 tyzdnov a ja uz 2. den knucim 😢 No nic, VYDRZAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!
@didietka ale u mna na druhy den jak som bola na CD ukazoval pasik 4 policko,na 5 den ukazalo 3 policko,na 7 den 2 policko a vcera a dnes hned to prve..z prvoty som to prrirovnavala tomu pitnemu rezimu,ze som nedodrziavala 2,5 l vody,ale uz dostatocne pijem..☹
@zuzikboc nie nemam..tu mam dostat az 10.3 praveze ked som zacala s CD som mala menzes..
@zuzikboc Já si parní hrnec pořídila před dvěma lety, jak jsem přešla z CD na normální stravu. Vždycky když jsem koupila kuřecí maso tak jsem si ho po 100g naporcovala a dala na mražák. A vytahovala jsem na tři dny dopředu a dělala si na něj marinádu, aby se pěkně zaleželo.. Pak šup do parního hrnce se zeleninou. Ono do parního hrnce je celkem zbytečné kořenit a solit povrchu, protože všechno steče s tou párou z masa dolů.. Proto jsem nakládala, aby bylo maso už proležené...
Jinak úplně luxusní jsou z parního hrnce brambory (krájím na kolečka) a zelenina (dávala jsem mraženou i čerstvou).
Este sa vas chcem spytat, ako je to s tou bielou a zelenou zeleninou. Niekto pisal, ze ta sa moze pocas celeho dna. A co ten Golden Vegetable ? Ked si ho zalejem a vypijem, pocita sa to ako jedlo ?
extra tyzden teda nie je moc dobry..ojoj 😅....konecne od zajtra zasa normal..hehe
@inylog cafko, ja mam extra tzyden od 27.2. ako ste rozdelili jedla, ja ked som na 3 CD tak si dam o 10:00 ptom o 14:00 a potom medzi 18-19:00 ako kedy prídem domov, kedy mám dať to normálne jedlo? Dík za odpovede...
baby ,môžem túto diétu držať,ked sa ideme o mesiac snažiť o bábo?
@bernadette ahoj, ja dala rano cca 8,00, obed okolo 12,30-13,0 extra jedlo a potom okolo 16,00 a po 20,00...
Baby kolko vas to vyjde v priemere na tyzden ? Dakujem
@satanka1 ahoj tuto otazku mam aj ja a dnes rano som sa rozhodla ze idem po roku a pol znova na cambridge 🙂
@erikahla mne povedala poradkyna ked som drzala prvy krat turo dietku ze v kraji nudze mozem zeleninu ale len zelenu alebo bielu a s mierou, tak som jedavala kalerab alebo brokolicu ;) ma malo kcal 🙂
@moll 126e na 2týždne ak máš len 3CD
Ahojte dievcata, tak sa opat hlasim 😉 o 2 dni zacinam 7 tyzden. Zatial dolu 12,2 kg (neviem ci je to vela alebo malo) ale citim sa teda lepsie- aspon po zdravotnej stranke. Ziadne bolesti krizov 🙂 Este dat dolu aspon dalsich 18 kg a bude to ok. Stacilo by aj 12 kg pri vsetkej skromnosti 😉 Hlavne je, ze sa citim lepsie a uz aj okolie si to vsima...tak vsetkym vela ubudnutych kg do dalsieho tyzdna 🙂
Moj mm ma podporuje, co je supeeer. Ale preco mam pocit, ze zeny z mojho okolia cakaju na zlyhanie ? No nevadi, o to väcsia motivacia 😎

Tak po 24 h mam -2,5 kg. Viem,je to len voda,ale neskutocne to potesi 😉 Tomu hovorim motivacia ... jupiiiii Teraz budem "papat" s ovela vacsou chutou. A to brucho ako splaslo. Mm povedal rano-maminka, prsia trcia nad bruchom a nie opacne" 😀