Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@99koalka99 Ja som sa na toto isté pýtala na začiatku a bolo mi povedané, že je jedno, aký silný je pásik, hlavne že indikuje ketózu. Že to neznamená, že čím je silnejšia, tým rýchlejšie chudneš 🙂
Jupiiii. Po tyzdni je to -4 kg a -3 cm v pase aj na bokoch. No nepokracuj 😀 Este aspon 16 kg, aby to bolo -20 kg a potom to snad doklepem na vytuzenych 62 kg. Ufff, to je este dlha cesta predomnou. No nic, snad to dam. Jednoducho musiiim 😎
ahojte všetci chudnúci, hlásim sa po vážení, meraní atď.po 2 týždňoch -4 kg,-4 cm prsia,-2 pás a - 4 boky, celkom od 20.01. -12,5 kg,som celkom spokojná a hlavne už som s CD "zžitá", zatiaľ som v pohode bez prehreškov akurát nechápem že tá nešťastná ketóza u mňa akosi slabo farbí, no čo už asi to bude vekom, pozdravujem vás všetkých a želám veľa pevnej vôle tiež nám všetkým 😲 ozaj a dajte výsledky všetky, už dávno som nečítala nič napr.od soničkyopičky ale a a j ostatné začínajúce od nového roku, ako sa vám darí? 🙂
@anes52 super, pekne ti to islo.
Ja som dnes 50-ty den, idem z 96 kg, mam dole 12 kg, ale dost sa mi zvysili svaly, lebo cvicim. Centimetre mi isli pekne dole: brucho -11cm, boky -7cm, stehna -5cm, ruky -4cm, prsia -9cm. A uz asi 4 tyzdne som na 2xCD + jedlo. Pekny vikend vsetkym. prihodte tiez svoj sumar s vysledkami.
Dnes som po 9 dnoch pokorila moju 90 a vaha sa mi zacina 8 !!!! Juchuuuu. Aku mate skusenost s poharom bieleho vinneho striku. Dnes oslava a ja nechcem priznat "farbu". Moja poradkyna tvrdi,ze je to ok,ketoza sa nestrati. Vraj s tym ma skusenosti....
@erikahla ano vinný strik je lepší než čisté víno taky mi to říkala 😉 tak si v klidu dej
@anes52 Aj mne ketóza nejako hapruje 😒 Zo začiatku bola úplne ukážková, potom po asi troch týždňoch zmizla (myslela som, že je to mrchou a následne extra týždňom 😠 ), a ani po nabehnutí na pôvodný režim už sa neukázala... 😢 Aj by som stresovala, ale na meraniach idú kilá, tuky a obvody krásne dole, tak som keto pásiky odložila do lekárničky a radšej nemeriam 😉
Inak, 39. deň a dole 9,5 kg. 😀 Už ich ostáva len 15 😝
@didietka blahoželám, 12 kg je dosť. Ja mám za sebou 4 týždne iba 3 x CD a nič iné ani zelenina. Dala som dole 8 kg tuku. Dúfam že to tak pôjde aj dalej. Teraz mám extra týždeň ale 4 jedla sú pre mňa dosť. Aj ked to jedno jedlo je len na taký malý tanierik a sama zeleninka trochu maska alebo tofu. Keď si mala extra týždeň, tak si stála na váhe, alebo si aj ten týždeň schudla?
Cafte, ako to robite ja mám 3 deň z extra týždňa ale stále stým mám problém, musím sa donutit aby som zvládla 3CD a jedlo. dám si CD a jedlo a už vôbec nemám hlad, skúšala som aj tak, že shake potom 80g kuracich prs a zeleniny polievka poobede a shake večer ale už ani polievka mi nechybala nie ešte večer shake je to premňa moc, to máte rozložené počas dňa?
@zuzikboc ja som od začiatku mala ketózu slaboružovú, ale všetko klesá tak je to vraj v poriadku, poradkyňa mi včera hovorila že to môže byť hormónmi a asi má pravdu, ja som v klimaktériu, síce som po pol roku zrejme vplyvom diéty dostala menzes, ale už to asi ničím nezvrátim, vlastne ani nechcem, čo sa týka extra týždňa mne tiež to vložené jedlo prekážalo, jeden deň som ho ani nemala, ale vraj to má byť, ja som ráno pila nápoj,okolo 8.00, o 12.00 polievku, keď som prišla domov z práce urobila som si jedlo to bolo cca 15.00 a večer okolo18,30 som si dala nápoj alebo kašu, mala som 1 extra týždeň a 1 normálny teda 3XCD a schudla som 4,5 kg
@erikahla tiež som sa pýtala na vínny strik, mali sme fašiangovú zábavu, ale striktne mi ho poradkyňa zamietla, tak som bola teda úplne natriezvo, ako píšem vyššie ja už mám tie hormóny "rozhádzané" nie ako vy mladé, musím si dávať väčší pozor, aspoň tak som to pochopila, aj keď mi to naznačila nepriamo. 😀
@erikahla ahoj, ja mam s poharom bieleho vina, dokonca aj s 2 poharmi dobru skusenost. Vcera som si ich dala a rano som mala peknu ketozu, takze podla mna v niektorych situaciach je to prijatelnejsie ako priznat farbu, ale to je na kazdom ako si to zvazi 😉
@lala11 cvicim podla Jillian Michaels.
@karinka6
@bernadette dievcata ja som prakticky na extra tyzdni stale. Ako som uz pisala 3xcd som mala lenod 9.1. do 31.1. cize 3 tyzdne a aj popri tom som mala dovolenu zeleninu a cez vikend trosku kuracieho masa ci kuracej sunky, potom sme presli na 2xcd + 1 jedlo a takto pokracujem doteraz. Chudnem cca. 1,2 -1,5 kg za tyzden. Ked stiham cvicim, ked nestiham nezlblaznim sa z toho. Zda sa mi to byt uplne v pohode a lahke. Kazdy den jedavam nejaky salat s masom, alebo rybou, alebo syrom.... Pijem kavu s mliekom 2 x denne a toho mlieka je tam cca. 0,5dcl, cize dost. Niekedy si dokonca dam len 1xcd, lebo mam navarene jedlo, ktore mi nepokazi ketozu (slepaci vyvar, rybu, maso, cottage, sunku, leerdamer...) Niekto si mozno povie, ze kvoli tomu chudnem pomali, ale som vo vybornej psychickej pohode a to je podla mna strasne dolezite. A s vysledkami som velmi spokojna. Dokonca uz uvazujem nad tym, ze pojdem uz len na 1xcd, napriek tomu, ze este potrebujem dat dole 18kg, mam pocit, ze uz viem ako na to.
@didietka máš pravdu, lepšie je ked budeš psychicky v pohode ako sa stresovať. Veď táto dieta ja o tom, aby ti pomohla schudnúť ale aj naučiť sa zdravo jesť a tym pádom aj ďalej chudnúť. Nie už tak rýchlo ale chudnuť. A o to nám všetkým ide. Veď nemôžme byť celý život na CD to je iba prvý krok k našej vytúženej postave. Pri tom tvojom chudnutí to za 3 mesiace dáš /tých 18 kg dole/ - držím prsty.
Sumár za prvý mesiac čiže 28 dní. Váha - 8kg, prsia -6 cm, brucho -4 cm , pas -7 cm, boky - 7 cm,
stehno - 5 cm. Myslela som na začiatku že dám dole aspoň 12 kg ale aj 8 je dosť.
ahojte, tak ja sa hlásim v piatok 28.2 po týždni na kontrole a 5 dňoch CD (lebo som to začala dodržiavať od pondelka 24.2) -3kg a -2% (alebo 2kg? neviem v akých jednotkách to udáva váha) tuku. Takže som spokojná 🙂
Tento víkend som to trošku porušila, na raňajky som mala shejky, na večeru polievky CD ale v sobotu na obed som si dala pstruha na pare s troškou šalatu,uhoriek a brokolicou na pare, a v nedeľu som mala trošku kačacích pŕs so zeleninou, takže na obed som nemala CD. Ale dnes nabieham znova na 3x CD. Ale inak sa cítim super a vôbec nemám výčitky ani za ten víkend, myslím si, že je to presne o tom, že človek sa má cítiť fajn.
Krásny týždeň Vám prajem bojovníčky, držím päste 😉
zienky neviem ci to je z CD alebo ma chytil PMS... ale ja momentalne nenavidim cely svet, citim sa unavena, nervozna... keby mozem tak vsetkych ludi poslem do pecka... lezie mi na nervy ked niekto pri mne zacne jest... ja fakt neviem ci to je z tej diety, alebo PMS, ktory som doteraz nikdy nemala... alebo neviem :( Mavate aj vy taketo stavy pocas CD, ci ani nie? a inak ta ketoza mi skace ako sa jej chce, neporusujem, pijem dost vody a jeden den je krasne syto ruzova a na druhy den pomaly priesvitna... som dnes 20 den na CD a len 4,5 kg dole... :( ja uz fakt neviem, mam chut s tym koncit...
Ja to taham este len 2. tyzden a tiez nie som zrovna v pohode. Ale neam krizu, co sa tyka CD, ale som vycerpana z prace, a to zo mna robi len kopku nervov. Musime to ustat a cakat,kym zase vyjde slniecko. Zvladn eme to 😉

ahoj ja dnes koncim 4tyzden dole 11kg a to uz 1,5tyzdna nemozem CD nakolko som prvej mala vyrozu a teraz anginu tak ked som si stoho nieco dala skoncilo to na wc 😝 tak sa snazim jest len dietne masko do 400kcal a idu dole kila aj tak boze uz nech som fit lebo takto chora som nebola 10rokov 😢