icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

99koalka99
4. mar 2014

@fate_girl 4,5kg za 20dní, však t.j. krásny výsledok, a za ďalších 20 dní to budú zasa nejaké tie kilečká dole. Hlavu hore, úsmev do zrkadla a ideš !!! 😀

fate_girl
4. mar 2014

@99koalka99 ako o to nejde, uz si aj okolie vsimlo, ze sa nieco deje, ze som zacala chudnut, len ja neviem preco som taka podrazdena :( ci je to z toho, ze mi chyba jedlo a tym, ze pri mne kazdu chvilu niekto je, ze ma to zbytocne drazdi, alebo ja fakt neviem.. aj ta ketoza... kazde rano si ju meriam jak taka sibnuta a jeden den sa tesim, ze aka je krasna syta a tmava a na druhy den bez nejakeho prehresku je bleda a zas som nahnevana na to zaseba... kazdy den mi vaha ukazuje inak... uz sa tesim, ze wau zas o 0,5 kg dole a prd... na druhy den je o 1 kg viac :( asi by som to nemala brat az tak vazne a kaslat na celu ketozu a vahu... :(

zuzikboc
4. mar 2014

@fate_girl Nemeraj ketózu a neváž sa každý deň 🙂 Ja už som na keto rezignovala, mne pásiky už asi tri týždne neukazujú žiadnu (CD neporušujem), ale váha ide pomaly dole, tak nestresujem 😀 A keď sa chceš vážiť častejšie, skús vždy v ten istý čas, z vlastnej skúsenosti viem, že behom dňa mám na váhe aj 1,5 kg rozdiel 😉

martina8026
4. mar 2014

@fate_girl ja si nemeriam vôbec a to som už na cd 44 dni. Načo si merias ketozu? Nemá to žiadny význam,len sa nervujes. Úplne stavu meranie u poradkyne

anes52
4. mar 2014

@fate_girl presne martina8026 akoby mi z duše hovorila, ja tiež ketózu nemeriam, iba u poradkyne, ešte nikdy som ju nemala inú ako slaboružovú, úplne slabo a tiež nič neporušujem, jednoducho to tak má byť, chudnúť chudnem, som zatiaľ v pohode, kríza zatiaľ nebola, vážim sa raz za týždeň vždy ráno po toalete, len to nevzdávaj veď skutočne za chvíľu bude jar, slniečko a uvidíš svet hneď krajšie a keď k tomu pridáš štíhlejšiu figúru hneď sa všetko bude prežívať ľahšie, teda hlavu hore a hrdo do ďalšieho chudnutia, xi xi , som už ozaj ako sa hovorí stará štruktúra, keď som si prečítala tieto moje kecy.

anes52
4. mar 2014

@didietka si teda dobrá keď to takto zvládaš, mne to zase vyhovuje takto, poznám sa, keby som začala jesť jedno jedlo nemala by som konca kraja, ja som totiž typ buď-alebo, buď žeriem alebo nie.A ako som postrehla podľa "vypadávajúcich" z tejto diskusie asi ich pokazil ten extra týždeň, mne tiež dosť vadil, ale na počudovanie moje vlastné som to dáko ustála, teraz som už pohodlná, najradšej by som nevarila ani mužovi ani synovi, ale sem tam navarím, niekedy si navaria sami , čo už ja som najedená za 2 min. a nebudem predsa stáť kvôli nim 2 hod.pri hrncoch, nedeľa stačí 😀 😀 😀

martina8026
4. mar 2014

@anes52
@anes52 presne,extra týždeň je svina... Aj ja som sa rozjedla,ale vravím si,snáď sa znovu nevratum k zraniu... Musim povedať,že moja naj kamoska je uhorka,našťastie sa mi ešte neprejedla. Kalerab,papriku,karfiol uz fakt nemusim... Ale netrapim sa keď je zle dam si kúsok kuraciny...a váha aj tak ide dolu...asi nie tak ako ostatnym,ale zo 75,9 som na 69,0.

andreafa
4. mar 2014

@fate_girl moja, preco sa tak strasne stresujes? To nema vyznam. Ja sa ani nevazim ani ketozu nemeriam, dva krat mi dali v "poradni" ani raz som ju nemala 😀 ja som uz piaty tyzden, aj som porusila, ale kaslem na to. Na vahe som neschudla vela, ratam take 4 kila, ale objemovo mi pride viac, vidno to. Je sice pravda, ze ja idem z " len" 72 kg a vyska 170, cize mi to aj ide pomalsie. Teraz mam extra tyzden a strasne by som zrala maso maso a maso 😀 😀 ale vobec mi netravi a je mi tazko. Uhorku a kalerab jem kazdy den, ale brokolica a karfiol fuuuuj 😀 brrr! Hlavu hore, kila idu dole, nevzdavaj to! 🙂 😉

naira80
4. mar 2014

Baby, co znamena ta "ketoza"? Len tak som sem "nakukla" a nechce sa mi ist do Google a hladat - napiste strucne - co sa akoze zafarbuje? Dik ...

lilienl
4. mar 2014

Zdravím všetky....kde by som si tu Cambridge diet mohla zakúpiť?

andreafa
4. mar 2014

@naira80 kezoza je stav, kedy si telo zacina spalovat vlastne tuky. Zistuje sa to pomocou papierika, ktory ocikas a ten sa ma zafarbit na ruzovo. 🙂

@lilienl vygugli si, kde v tvojom okrese je poradkyna. Toto cez net nekupis, musis absolvovat prehliadku a nasledne merania a vazenia. 2 tyzdne stoja 126 eur.

bebuska1
4. mar 2014

@didietka tak to máš naozaj dobrú konzultantku.Super.Trošku závidím 😉

lilienl
4. mar 2014

Ďakujem krásne,no v blízkosti mňa a okresu žiadny poradca nie je,najbližšie Prešov čo je 80 km

lilienl
4. mar 2014

Ja potrebujem dať dole takých 7 kíl

naira80
4. mar 2014

@andreafa Dakujem.

andreafa
4. mar 2014

@lilienl 7 kil je brnkacka, v dobrom myslim 🙂 tu na koniku bezi reklama na pravej casti monitora, ketoza diet, co je podla mna to iste ako CD, ale mozes si to objednat cez net. Tam ti vsetko vysvetlia. Skus pozriet, za to nic nedas. Drzim palce 🙂
@naira80 nemas za co 🙂

lilienl
4. mar 2014

Ďakujem veľmi pekne....brnkacka to hej,len akosi to už nejde.Stravujem sa zdravo,len zelenina a bielkoviny,žiadne pečivo a nie a nie dosiahnuť svoju peknú postavu haha

karinka6
5. mar 2014

@fate_girl aj ja som mala také dni že som bola podraždená a na všetko jedlo som mala chuť ale na druhý deň bolo zas všetko v pohode. A ja by som na tvojom mieste hodila tie prúžky na ketozu do koša. Ja si ketozu vôbec nemeriam, iba ked idem ku konzultantke tak ona mi to premerá a tým pádom nestresujem. Veď keď neporušuješ a ješ len to čo máš jesť tak tam ta ketoza musí byť. Držím prsty aby ťa kríza čo najskôr prešla.

99koalka99
5. mar 2014

@fate_girl napíš ako sa máš dnes🙂 však preto ju je toto fórum, aby sme sa podporovali aby človek vedel, že v tom nie je sám 😉

anes52
5. mar 2014

@martina8026 to sa máš, keď máš za kamošku uhorku, ja mám na čerstvú uhorku alergiu, zavárané mi nerobia nič, mne teraz veľmi chutí biela reďkovka, vlastne ani inú zeleninu som ešte počas CD nejedla, ak nepočítam šampióny, tie som si dusila vo vlastnej šťave cez extra týždeň 😲

99koalka99
5. mar 2014

no a ja som dnes po 2 týždňoch zjedla rafaelo, také to malé 4ks :( najprv som si dala 1guľku a potom 2....
na 1.strane som si povedala, že NO A CO, pre 1.mini sladkosť sa ti nemôže všetko zrútiť, si proste človek a na 2.strane ma to niekde vo vnútri škrie, ale tak už teraz sa teším na čoko shake na večeru (tak za 30min) 🙂
no sme ľudia nie?

martina8026
5. mar 2014

@99koalka99
@99koalka99 uz to neries,porusila si,zajtra začneš nový den...

erikahla
5. mar 2014

Aj ja mam krizu,ale neporusim. Robila som rodine pizzu. No strasne tryznenie. Este mi mala povedala,ze taku dobru som este neurobila. Ach jo. Chyba mi psychicka pohoda. Som vycerpana z prace a tento stav potrva este tak 3 tyzdne. Co s tym ? Inak dnes 13. den a 7 kg dole. To jedine ma drzi nad vodou. A este vy vsetky - moje dobre vily. Dakujem !

martina8026
5. mar 2014

@erikahla wau 7 kg? To je super výsledok...ja počas krízy. Dam kuracinu alebo syr ak nezabera zelenina...

anes52
5. mar 2014

@erikahla super výsledok, kríza, nekríza ideme ďalej 🙂

slim_any
5. mar 2014

Tak baby, dala som sa na Cambridge nahovorit aj ja 🙂 Vidim uzasne vysledky na mnohych ludoch z okolia a vidim, ze sa dari aj vam, tak som sa odhodlala. Zaregistrovala som sa a mozme dietovat spolu 😀 hned som si dala nick podla toho, aky vysledok ocakavam 😀
Dnes som tam volala a o 2 tyzdne idem na vstupnu prehliadku (BA). Mohli by ste mi o nej napisat nieco viac - ako prebieha a pod.?
Uz sa na to cele tesim, aj ked trochu s obavami kvoli mojej chybajucej pevnej voli 🙂 Ale vidim, ze vsetky to zvladate, aj roznymi krizami ste presli a vydrzali, to je super! Nie je to asi sranda prejst z "normalnej" stravy na nejake tri sacky denne, no vysledok za to podla mna stoji. Vsetkym nam drzim palce ;)

zuzikboc
5. mar 2014

@slim_any Vitaj medzi nami 🙂 A neboj, ten prechod z normálnej stravy na CD vyzerá horšie, ako naozaj je 😉 A keďže fakt rýchlo vidíš prvé výsledky, ide to ešte lepšie 🙂

99koalka99
6. mar 2014

@slim_any vitaj medzi nami a pre info napíš výšku, váhu, cieľ 🙂

A inak je pravda, že horšie to vyzerá ako to je 🙂 Odporúčam ti za tie 2týždne asi jedine zlepšiť pitný režim, teda záleží koľko si zvyknutá piť teraz. T.j. taký dobrý štart 😉

slim_any
6. mar 2014

@99koalka99 dakujem 🙂 tie udaje napisem az na konci, ked bude zo mna polovica dole 😀 s vodou problem nemam, budem aspon pit, ked uz jest nie 😉

karinka6
6. mar 2014

@slim_any vitaj, to s tým pitím vody mala 99koalka99 pravdu, trénuj už teraz tak 2,5 až 3 l denne. Pýtaj si od konzultantky aj taký práškový nápoj do vody, lebo stále piť len čistú vodu tak to ja by som nezvládla. Majú pomarančový a nejaký lesnú zmes alebo niečo také. Chutí to ako voda so sirupom a nemá to žiadne kalorie. A najhoršie bolo nedať si cukor do kávy, ešte že existuje stévia lebo inač neviem ako by som pila kávu. Ja horkú nevypijem. A neboj prve tri dni sú najhoršie a potom už hlad prejde, ale chute na všetko ostávajú a od toho je tu toto fórum a vždy sa nájde niekto, kto ti krízu pomôže prekonať.