icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

slim_any
6. mar 2014

dik baby, ste zlate 🙂 take dva litre dam v pohode, no vidim, ze to nebude stacit, tak mam este co zlepsovat. Kavickarka nastastie nie som, tak tam s cukrom problem nebude, len sladkosti ako take budu asi vacsi problem :D no uvidim, musis sa zatat...bola by som asi hlupa, ked uz do toho investujem, aby som to cele pokaslala kvoli mlsnemu jazycku 🙂

99koalka99
6. mar 2014

ja napr. tiež nie som kávičkárka, fakt ak-tak raz za čas ale to viem vypiť kávu aj bez cukru/mlieka, možno to mlieko mi ešte viac chýba na zjemnenie kávy ako cukor.
Ale zato som čajííííčková, hmmm a hlavne zelený a biely, ale nesladím už roky rokúce, vlastne si ani nepamätám či som si niekedy čaj sladila.

zuzikboc
6. mar 2014

@slim_any neboj, na sladkosti ani nepomyslíš. Sama CD je dosť sladká a ďalší cukor telu chýbať nebude. Ja som teda riadny mlsný jazyk a bola som prekvapená, že vôbec nemám chuť na sladké. Keď som to spomenula poradkyni, povedala mi presne to isté, že telo má cukru dosť a nepýta si ďalší. Skôr mi sem-tam chýba niečo slané a CD polievky mi nechutia 😝

erikahla
6. mar 2014

@zuzikboc Veru je CD riadne sladka. Ja napriklad sladke nemusim a tie kase som zvladala len 1. tyzden. Teraz mam 1x shake a 2x polievku. Tak si kazdy vecer hovorim, ze "nech len chudnem rychlo, lebo dokedy vydrzim jest tie polievky ?". A inak ma stale castejsie prepadavaju chute na normalne jedlo. A to som si myslela, ze som uz za vodou. A figu borovu 😠 Ach jo, je to tvrdy boj. Ale ved ako moj mm hovori - maminka, ty si jedna silna zena ... neostava mi nic ine ako vyhrat 😀 😎

99koalka99
6. mar 2014

ja idem zajtra na kontrolu po 2týždňoch a mala by som dostať už aj kaše, strašne sa teším :D lebo ja mám kašičky rada, mne skôr lezú hore krkom polievky, vôbec mi nechutí tá orientálna-chilli, zemiaková,hríbová sa dajú, rajčinovú som ani nedostala našťastie lebo ako som si tu čítala tak to nikomu nechutilo :D
A shaky sú fajn, toľko, že ja sa netrhám moc za čokoládovými nápojmi celkovo, ale inak ostatné sú super.
Inak ja som si dnes merala ketozu a strašne slabulinkú ju mám, to môže byť tým hlúpym krpatým rafaelo čo som zjedla predvčerom :D :D :D

fate_girl
6. mar 2014

@99koalka99 tak stale sa mam rovnako, ako neurobila som v jedeni ziadny prehresok, to sa zatial drzim, ale nervozna som v kuse jak taky pes :( ale dakujem velmi pekne za podporu 🙂

zuzikboc
6. mar 2014

@99koalka99 Aj ja idem zajtra na kontrolu 🙂 Ja som na shakoch a kašičkách od začiatku, také sladučké ja môžem. Polievky som mala len jediný raz na skúšku a to som mala problém, aby sa hneď nevrátili tou istou cestou, ako vošli dnu, tak mi ich poradkyňa už ani nedáva 😀. A keď mám chuť na normálne jedlo, dám si šalát, alebo kuracie mäso, alebo tuniaka... Mali by ste vidieť teraz našu chladničku, keďže tuniakom prepadla aj moja malá a v Tescu boli zrovna v akcii 😀 😀 😀

cloemail
Odpoveď bola odstránená
didietka
6. mar 2014

Ahojte,
ja som bola dnes po tyzdni na vazeni a mam zase o krasne 1kg tuku menej. Svaly pribudli, voda pribudla, mineraly pribudli 🙂 🙂 🙂 A rozhodla som sa uz davat iba 1xCD, poradkyna sa boji, ze stratim ketozu, ale ja mam pocit,ze s nou viem uz dostatocne dobre zaobchadzat a ze si ju udrzim. Uvidim. Este mam pred sebou 17kg, ale 13kg mam uz za sebou 🙂

erikahla
6. mar 2014

Mate aj vy taky neprijemny povlak na jazyku ?

anes52
6. mar 2014

@erikahla mám a aj na zuboch, aj keď si ich umývam o dušu, lebo stále mám pocit že mám zvláštny dych 😀

slim_any
6. mar 2014

@didietka super vysledok! stoji to zato vydrzat dalej 🙂 za aky cas minus tych 13 kg?

didietka
6. mar 2014

@slim_any dnes som 57. den.

slim_any
6. mar 2014

@didietka
krasne, bojuj dalej 🙂 drzim palce 😉

slim_any
6. mar 2014

kocky este jedna otazka...ako zvladate, navstevy, oslavy a podobne zalezitosti? so shakeom v ruke? 😎

zuzikboc
6. mar 2014

@anes52 Ten pocit zlého dychu mám aj ja a vďaka mizernej bezcukrovej žuvačke teraz musím okrem CD investovať aj do novej zubnej korunky 😝 Tak som to riešila zubnou kefkou, ktorá so mnou chodí aj do práce a malým cestovným balením ústnej vody. Aspoň mám pocit, že okrem pre peknú postavu robím niečo aj pre zdravé zuby 😀 😀 😀

anes52
6. mar 2014

@slim_any presne tak, aj dnes som bola na jednej takejto akcii, všetci mali obed, ja v termoske teplú vodu a v "sáčočku" zeleninovú polievku ,rozmiešala a spapala, našťastie skôr ako ostatným priniesli obed, lebo všetko voňalo úžasne, ale kedže som bola najedená už by som nič nezjedla, zapila som to pol litrom vody a jednou presso kávou, večer vanilkový shake a pekný deň,môj 46 s CD, za nami 😀

fate_girl
6. mar 2014

Zienky aj cvicite nejako? Ak ano..tak co konkretne? Lebo zacinam mat pocit,ze ako mi padlo dole brucho,ze sa mi zacina robit previs..

susu000
6. mar 2014

Zdravím....tak vás tu čítam,pekne ako ste pochudli,ale to chcete dokonca života byť na tejto strave?Jednak to neni možné,jednak drahé a......... Nebolo by lepšie si dať ráno jogurt,obed bielkoviny so zeleninkou a večeru tiež len bielkoviny?No a medzi tým ovocie a veľa veľa pohybu?

nicky182
6. mar 2014

Baby, pocujte, co to stoji tato dietka ? uz som o tom vela pocula, aj tu pisete , ze pekne chudnete ...ja som vecny bojovnik s kg, chcela by som zhodit 5-8 kg ....asi to lacne nebude, hm 😎

mirka_st
Autor odpoveď zmazal
nicky182
6. mar 2014

@mirka_st uhm, no jasne, tu je hacik 🙂 aj tak by sa ti oplatilo drzat to aspon mesiac, cize 252 eur za mesiac ...kokso, je to dost, ale za ten skvely pocit, to asi stoji ....

mirka_st
Autor odpoveď zmazal
99koalka99
7. mar 2014

možno na materskej keď ste doma sa vám to zdá veľa, záleži aké môžete mať výdavky...
ale napr. ja pracujem, dieťa nemám, takže stravovať sa stravujem na obedy tak či tak mimo domu, variť každý deň nestíham...takže ja keď som si to prepočítala tak ma to výjde alebo rovnako alebo možno dokonca aj menej. Nakoľko pri CD človek je 3x denne a pri bežnej strave pomimo aj mlsá.

A nie nedá sa na tom byť donekonečna.
Ja som sa na to dala z dôvodu, že ozaj roky-rokúce neviem zhodiť 10kg, obrovské mínus u mňa je, že mi nefunguje štítna žľaza čo mi každý lekár aj konzultantka povie, že to je už doživotný boj :( Zistili mi to po 10r.
Len si myslím, že keď človek už do niečoho takéhoto investuje čas aj peniaze a dostane sa na svoju ideálnu váhu (vysnívanú) tak už sa bude snažiť si ju udržať.

nicky182
7. mar 2014

@mirka_st ja som zase bez roboty, cize sme na tom v podstate rovnako 🙂 snazim sa jest zdravo, trochu sa hybem, aj ked teraz mam ortezu na kolene kvoli vazivu, no ide to dole pomaaalyyy ...tato dietka sa mi zapacila preto, ze hend vidno vysledky ....

mirka_st
Autor odpoveď zmazal
99koalka99
7. mar 2014

@mirka_st návštevy lekára asi myslíš, tie pravidelné konzultácie ohľadom CD. T.j. povinne pretože CD sa nedá nijak inak kúpiť len prostredníctvom konzultantky a na "kontroly" sa chodí kvôli tomu, že ona ťa sleduje, má aj špeciálnu váhu, kt. meria tuk,vodu a pod.
A podľa mňa je to celkom dobre lebo psychicky sa človek aj nastaví tak, že keď už ide na kontrolu tak snáď nepríde s tým, že pribral 3kg keď ich mal schudnúť.

susu000
7. mar 2014

Ja sa už druhý týždeň stravujem nasledovne:Raňajky otrubove pečivo s platkom syra k tomu zelenina alebo maslo a džem.Desiata biely jogurt s ovocím.Obed kur.mäso alebo krabie tyčinky a zelenina,buď uvarena alebo šalát.Olovrant,tak to si idem zacvicit a večeru mám tuniak alebo nejakú inú bielkovinu.Za dva týždne mám 3cm z pása dole a taktiež 3cm z bokov........a hlavne ušetrené peniažky,za ktoré si chystám po dvoch mesiacoch kúpiť niečo pekne na seba

mangabika
7. mar 2014

zdravím

milbaby
Odpoveď bola odstránená