icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

3simi
24. apr 2014

Ja som bola včera na vážení a 3.3kg dole som celkom rada. Uvidime za dva tyzdne co bude 🙂 Držím palce vsetkým

sedmolinka
24. apr 2014

Ahojte, najaky kontakt z Trnavy? dakujem

katrina122
25. apr 2014

🙂

katrina122
25. apr 2014

capučinko koktailik, taky fest fajny, ranajky za mnou a citim sa na tretí deň nafúknutá, zatial nepocitujem zeby nieco so mna šlo dole, ale uvidíme to na váhe za 4 dni🙂 snád šlo niečo dole aj kilečko dva poteší🙂

99koalka99
25. apr 2014

ahojte, ja stále "cambridžujem" aj keď som sa dlhšie neozývala, dnes idem po 2.týždňoch na váženie, naposledy som bola 11.4. a mala som 78,6kg, čo sa mi držalo 3týždne, preto sme sa s konzultantkou dohodli na 2xCD + 1.jedlo normálne nech si rozložím tak v priebehu dňa. Od vtedy sa mi váha trošku rozbehla ale je pravda, že bola V.noc a trošku som to porušila lebo som bola aj preč, tak uvidíme čo dnes 🙂

bocmanka
25. apr 2014

ahojte dievčatá,chcem sa spýtať, vie ma tu niekto navigovať ako postupovať či je nutné radiť sa s konzultantom ? ste tu aj také, čo ste si napríklad iba kúpili kaše, šejky, polievky...atď. a pomohla vám napríklad iba kamoška ?

katrina122
25. apr 2014

MNE POMAHA KAMOSKA
@bocmanka

99koalka99
25. apr 2014

@bocmanka stravu dostať kúpiť len priamo u konzultantov, nedá sa to kúpiť len tak bežne na nete a pod. jedine, že takto niekto dopredáva čo mu ostalo...ale to si myslím, že je také neisté, lebo keď dojde strava, tak potom odkiaľ si zoženiete ďalšiu.

katrina122
25. apr 2014

obedik za mnou...shake🙂 o 16:00 polievocka bude zeleninova

99koalka99
25. apr 2014

takže ja dnes po 9týždňoch CD - 77,7kg (začínala som na tuším na 85,4kg)

3simi
25. apr 2014

99koalka99 možem sa spýtať dietu si držala ako uplu nahradu stravy alebo nie? Lebo ja som zacala minuly tyzden na 83.2kg a predvčerom som mala 79.3 kg. Tak ma zaujima že či to za 9 týždnou nieje málo? Dufam ze mne to pojde rychlejsie dole že sa to niekde nezastaví.

anes52
25. apr 2014

ahojte, ja dnes po vážení -3 kg,-2 cm prsia, -1 cm pás a -2 cm boky, som celkom spokojná, kedže som si cez sviatky dala 2 neplánované extra dni , celkom od 20.1. -23,3 kg ešte 10-15 kg a budem spokojná, zajtra dalšia skúška -oslava 50 -ky kamarátky, držte mi palce aby som nemala další extra deň 🙂

katrina122
26. apr 2014

baby ja drzim už 4 den a včera mi na váhe ukazovalo o kilo viac... nafúknuta som s toho jak bolan... nechapem preco.. ale bojujem dalej, mozno je to len voda..lebo tolko vody lejem do seba ze az...

99koalka99
26. apr 2014

@3simi prvé 4týždne som mala úplnú náhradu len 3xCD denné, 4.týždeň extra týždeň a po extra týždni sa mi váha zastavila na 3.týždne na 78,6kg. Z toho už tie 2.týždne som bola dosť hladná, že len 3xCD mi nestačilo, tak som si zamieňala namiesto 1CD jedlo, potom sme sa tak aj s konzultantkou dohodli a váha sa mi teraz rozbehla.
Či je to málo alebo veľa neviem, ja som rada a spokojná ako to ide, pretože ja mám problémy aj so štítnou zľazou a beriem na to lieky. Tuk mám 24%, začínala som s 33%, ja zadržiavam dosť vody :(

liskalisko
26. apr 2014

Ahojte poznáte niekto bielkovinovu diétu Goute? Vyzera to byt rovnaké ako Cambridge aj protissimo len je to lacnejšie tak ci to je dobre? Princíp aj zloženie velmi velmi podobne. Dakujem za každý jeden podnet

sedmolinka
26. apr 2014

Dievcata chodite niekto na konzultacie do Trnavy ?
Chcem schudnut min 10 kg, najlepsie 15 kg, pri vyske 165cm mam 73 kg...chodim aj cvicit trosku...co myslite za kolko tyznov by som mohla zhodit tie kg podla vasich skusenosti?
Este velmi nepoznam tuto dietu, chcem sa objednat na konzultaciu...ovocie sa vobec nesmie?
dakujem za vsetky reakcie

didietka
27. apr 2014

@liskalisko ahoj, ked som sa ja rozhodovala do coho sa pustim, tiez som nasla viacere diety postavene na baze ketozy, niekde som sa vsak docitala, ze tato jedina je schvalena lekrami. neviem ci je to pravda neskumala som to, ale u mna zavazilo to, ze chodim na tie vazenia a mam presne info o tom, ci som schudla z tuku, alebo zo svalov. Pri poslednom vazeni som za 3 tyzdne schudla len 1,5kg, zdalo sa mi to malo a bola som z toho nestatsna, ale pri vazeni sa ukazalo, ze to 1,5kg bol cisty tuk a ze sa mi aj o 1kg zvysili svaly. Hned som mala lepsiu naladu. keby ma nevazili, bola by som zo seba sklamana a pritom nepravom.

didietka
27. apr 2014

@sedmolinka ahoj, ovocie sa vobec nesmie, nedosiahla by si pri nom ketozu a tym padom by si pomalsie chudla. Nemas velku nadvahu, tak nemozes ocakavat, ze ti vaha pojde tak rychlo dolu ako niekomu co ma 30-40kg nadvahu. Ale myslim, ze za 2-3 mesiace by si tych 15kg zhodila. je to vsak len moj odhad.

didietka
27. apr 2014

@katrina122 ahoj, neboj sa prvy tyzden je uplne nesmerodajny. Ani mne sa prvy tyzden, na to, ze som ho 100% dodrzala moc nedarilo. Sice isla vaha dole, ale z vody a svalov, to spravne chudnutie nabehne az po tom 1. tyzdni, kedy uz mas ketozu a lezie to dole z tuku. urcite sa po prvom tyzdni nestresuj a hlavne aspon prve 4 tyzdne vydrz a vaz sa len u konzultantky, tot ta zbytocne deprimuje. Neboj, urcite ti to pojde krasne dole.

didietka
27. apr 2014

@anes52 uzasne, ze -23kg 🙂 Na aku cielovu vahu ides? Ide ti to super, ja idem teraz pomalicky dole ale idem dole. Vyvaram si zdrave chutne jedla, doobeda mam aj sacharidy - aj coko si dam, ale pobede uz len bielkoviny a krasne to funguje. Konecne som nasla sposob ako byt stihlejsia, velmi sa z toho tesim. Nemusim si odriekat, necitim sa deprimovana, ze nemozem jest, je to super.

didietka
27. apr 2014

dievcata, ja tu trpim samomluvou, idem radsej zehlit 🙂

kika1892
27. apr 2014

baby nechcely by ste niektore zalozit aj skupinu tu mk ? hladala som aj skupinu nielen diskusiu a nenasla som

didietka
27. apr 2014

@kika1892 aky je rozdiel medzi temou a skupinou?

kika1892
27. apr 2014

@didietka ked je vytvorena skupina, sa ti tam hned ukaze ked su nove prispevky, mas oddelene fotky od diskusie , nemusis hladat tak daleko dozadu ked chces nieco najst 🙂

veronika255
27. apr 2014

@sedmolinka Ahoj, ja chodím do trnavy.

mariankakem
27. apr 2014

@kessy11 beriem,ak je to este aktualne

baculiatko1
28. apr 2014

@sedmolinka ahojky aj ja chodim do Trnavy velmi príjemna konzultantka..pomôze poradi ak si este nezohnala kontakt mas tu 0905613552 🙂

katrina122
28. apr 2014

@didietka no tak dufam, ale uz to nafuknutie preslo, ale na vahe ani gram dole... som s toho na nervy, mne asi ziadna dieta nepomoze:( ale nevzdavam sa.. 🙂 dufam ze daco pojde dole..

sedmolinka
28. apr 2014

@99koalka99
@veronika255
@didietka
@baculiatko1
Ďakujem za reakcie, tak som odhodlaná do toho ísť, zajtra mám prvú konzultáciu...budem vás tu sledovať naďalej a môžme sa vzájomne podporovať 🙂 🙂 🙂
@kika1892 tá súkromná skupina je super nápad, ja by som sa pridala 🙂