Chcem naspäť svoju váhu a postavu
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či mi viete poradiť ako schudnúť minimálne 10kg, bez toho aby mi nebolo zle, keď obmedzím príjem stravy :(((
@helka193 nemas manzela????ja som tiez stale vravela, ze nemam cas na to kvoli detom....a to mam medzi nimi ooooooooooooooooooooooooooooooovela mensi rozdiel ako ty a teraz cakam tretie s este mensim rozdielom.....ale proste som chcela uz mat aj ja trochu cas na seba, tak som sa dohodla s mm a aha.....zrazu cas je a ja ho mam LEN PRE SEBA......takze u mna je toto uz len vyhovorka
ahojte babulky mozem sa spytat na nejaku radu ako schudnut ked kojim?kazdy mi hovori ze nesmiem nic obmedzovat a furt ma tlacia do jedla kvoli mlieku niekedy mam dni ze nemam chut ani jest inokedy by som pojedla vsetko...od porodu mi ostalo zhruba 6 kil co by som rada dala dole ale neviem sa ani za boha dokopat do posilky...poradte :-C
no mne zatial pomaha po 6 nejest najprv to bolo tažke ale teraz ani ma nenapadne večer niečo jest no a samozrejme pohyb ja viem že okolo deti je ho dost ale cvičenie to je ina kava
@helka193 no to ze si masozravec vobec nieje problem 😉 ako som ti pisala treba jednoznacne zaviest ranajky-tam mozes v podstate vsetko lebo to do vecera spalis
a postupne k veceru treba znizovat sacharidy- ryza ,,zemiaky,,biele pecivo...urob si nejaky steak na prirodno a ktomu zeleninu...na veceru je velmi dobry aj tvaroh-zasyti a travi sa pomaly tak nemas za hodinu pocit hladu
zaved si do stravy aj rozne vlocky,,zmiesas s jogurtom,ovocim,orechami
ono toto su otrepane rady ale jedine co funguje 😀 a samozrejme k tomu ten pohyb,,aspon 2x do tyzdna taku hodku aerobneho cvicenia- minimalne 45min lebo tuky sa spaluju az po 20min 😉 popripade rychlu chodzu s kocikom,ak mas starsie dieta v skolke,,hm?? 🙂
Všetkým mamičkám, ktoré chcú schudnúť odporúčam link http://www.chudnutie-ako.sk/ alebo knihu doktora Bukovského: /Te/raz to zíde.
Ak veríte, že naozaj existuje diéta, ktorou sa dá schudnúť 7 kg za mesiac bez poškodenia zdravia /a o to nám predsa nejde, veď chceme byť krásne, zdravé a svieže/, tak môj príspevok ignorujte.
moja kamoska zhodila po porode s tymto: http://www.katkinshop.eu/katkinshop/eshop/0/0/5... ak kojite, tak je vhodna prichut aniz, to je dobre pre babatko-nebude ho boliet brusko a bude mu pekne travit...
Ahoj, ja som schudla 13 kg za 6 mes. po pôrode mi ostala váha 68kg a teraz mám 55 kg, žiadne hladovanie ani cvičenie. Jem 5 krát denne a pijem 2,5 l vody. pomohli mi aj produkty spoločnosti xyngulár - odporúčam fakt to funguje 🙂 pre viac info pozrite stránku www.helen.sk
Produktov je viac ja som užívala len Xyngulár nápoj a xyng na energiu 🙂
pred 1. tehot. som mala 46 a po 3. mam 41, nesportujem, len maleho navlacujem a beham za detmi🙂 nikto by nepovedal ze mam vobec nejake dieta , len na ranajky a veceru zjem jogurt alebo jeden chlieb,ale na obed si normalne nalozim.
rozhodne obmedzit jednoduche sacharidy...takze dietne vecere, nie celozrnne zemle, z tych sa nechudne, ale napriklad aktivia chlebicky, zeleninka a syr k tomu...a taketo aj ranajky...ziadne sladke malinovky, ovocie vecer
@tigris20 - ehm 41 kil pre dospelu zenu je sakra malo 😕 Ja som tiez krpata, mam 153cm, 46kg a to mi prijde, ze som normalne stihla, 41 kil som mala niekedy, ked som mala 12 🤐
@anjelicek26 ved ja aj vyzeram jak decko 🙂 meriam 149 a vazim 41, citim sa teraz dobre,teraz som spokojna 😉
ja som uzivala take zele tabletky volali sa lida a schudla som za mesiac 5kg fakt dost dobre🙂