Chcem schudnúť 20 kg bez diét
Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵
@jaannuusskkaa Ahoj. Aj ja by som sa rada pridala. Vaha 83kg a ciel 65kg. Dakujem.
@jaannuusskkaa no mala som rano 67 kg 😖 ciel si davam taky realny, staci zatial 5 kg dole a potom postupne hadam viac,ale ked si dam ciel 10 kg,tak to je take odstrasujuce 😝
@lucky14 ja idem podľa nej, raz som tak skúšala a dala som dole 6 kg bez toho, aby som cvičila, pri tomto spôsobe ako ona "vynašla" sa dobre chudne, sama prídeš na to, že čo môžeš a čo nemôžeš jesť. 😉
@henrieta16 Dakujem. Skusim to stiahnut a popozerat. A to si za aky cas schudla tych 6kg?
lucky14 od januára do marca. Potom som stála a ked mi do toho skočila veľká noc už som bola v ťahu. Naspäť som pribrala iba 2 kg, no bodaj by nie, ked som papkala. 😀 Teraz som si už ale povedala dosť a zapojila som si aj cvičenie, každý deň a baví ma to. A ešte kočky tu ma motivujú, spravili sme si aj tabuľku, takže toľko radosti zrazu 😀
@lucky14 vyššie máš odpoved 😉
@henrieta16 Dakujem. 🙂
@mariana0915 noo, to vyzera celkom dobre. som sa zasmiala,ze hned z rana si mozem dat becherovku 😀 😀 😀
baby, práve som si zacvičila tú Jillian. No pekne, už teraz sa celá necítim... ☹ čo bude so mnou zajtra. Ale páči sa mi to. Je to také energické cvičenie. Ako dlho mám cvičiť 1. level... 10 dní? A 2. level dalších 10 dní a nakoniec 30 dní 3. level? Dobre som to pochopila? 😝 😀
@jaannuusskkaa kokooos, ta Jillian je riadna žena! Ty si ma mala varovať lepšie, zajtra už asi ani nevstanem 😀 😀 😀
@henrieta16 prave som si aj ja stiahla level 1 toho cvicenia- snad sa k tomu k veceru dostanem, aj mna by zaujimalo po kolko dni sa to cvici.
@henrieta16 áno,dobre si pochopila 🙂...levely striedaš po 10 dňoch 🙂
http://skinny-rebellion.blog.cz/1107/ako-cvicit... tak podla tohto po 10 dni kazdy level
a inak sa vam dnes ako dari? nezabudajme na vodu v tejto horucave.pekny den 🙂
@henrieta16
@kingstonka baby,každý level sa cvičí 10 dní
Ahojte, chcela by som sa tiež pridať. Po pôrode mi zostalo veľa kíl naviac. Po piatich mesiacoch od pôrodu som prišla na to, že tie kilá dojčením nezídu dolu (jedla som stále za dvoch 😒 ). Zatiaľ sa snažím nejesť sladkosti, pijem veľa vody a viac sa hýbem (záhradka, malá a tak). Za dva mesiace zišli dole 4 kilá ale potrebovala by som sa dostať z terajších 93kg aspoň na 80kg. Diety už držať nechcem, skúšala som viacero (aj tukožrútsku polievku 😖 ). Držím nám prsty aby sa to podarilo 🙂 .
Baby, citala som to o glykemickom indexe a rozmyslam, ze ako to, ze som teraz po jedle tak velmi unavena. Nie ako pisali hodinku, ale 5 minut a strasna unava. To je niecim inym? Mala som pritom brokolicovu polievku (vodovu) a o hodinku zapecenu brokolicu (namiesto sacharidov celozrnnu tortilu). Neviete, co to sposobuje?
@zuzu188 dakujem 😉
@jaya47 neviem, prečo si taká unavená, ale nemala by si papať s takým malým odstupom, čo je 1 hodina, ale aspon 3,4 hodiny. Ja papam každé 4 a zvykla som si na to, nastav si mobil a pôjde to. Možno ti chýba nejaký vitamín. Papaj viac zeleninky a ovocie iba do 15tej. Držím palce. 😉
@ankaevka vitaj medzi nami 🙂 spolu to zvládneme. Zostavili sme si tabuľku, kde každý týždeň zapisujeme svoju hmotnosť. 😝
@kingstonka voda je základ, ak ideme von, fľaša so sebou. 😉 za chvíľu sa tiež chystám... Už som si stihla aj zacvičiť, lebo len ked deti spia sa to dá. 😀 A tebe to ako ide? Pekný dník zatial. 🙂
@henrieta16 no ja som uz nestihla cvicit kym deti spali- len som si to stiahla a skusim vecer, ale pochybujem, ze to pri detoch pojde-ak nie tak od zajtra cez obendajsi spanok. s dnesnim " chudnutim" sa radsej nebudem chvalit- na desiatu namiesto nachystaneho jablka lekvarovnik, co nezjedla dcera- a ani mi nechutil ☹ ale idem dalej. Ja s pitim nemam problem, ked je horuco ale vonku si casto zabudam brat so sebou a potom dobieham, ked pridem domov. isty cas som sa snazila drzat zasady 2 dl kazdu hodinu.
@kingstonka nepozastavuj sa nad tým, že si zhrešila, pôjde to. 😉 ja sa snažím vypiť aspon 2 litre denne a pijem výlučne vodu s citronom. Doma stále behám s trojdecovým pohárom a ide to. No citrón musí byť, inak to ide ťažšie dole krkom. S citrónom je to pohoda. Vyskúšaj. 😉
@jaannuusskkaa ...tak som sa odvazila pridat a poprosim hodit ma do tabulky s pociatocnou hmotnostou 100 kg... Ciel: -20kg, teda aspon na 80 kg zatial... 😔
Babulky, tento vikend ideme na svadbu a hned odtial na tyzden dovolenky, takze sa tu buduci tyzden neukazem. Drzte mi palce, aby som neprisla opat tazsia 😉 Aj ja budem mysliet na vas! xxx
Ale do konca tohto tyzdna este nakuknem, aj ked som posledne dni busy...
chytila ma žravosť a ani goji nezabralo..no čo..tých pár sladkostí ma nezabije
dievčata - poprosim pripisat - dnešna hmotnost 82 kg (panebože ako ťažko sa to píše 😝 ) a chcela by som ist na 62 kg...tiež mam za sebou niekolko diet viac či menej radikalnych, možno sa aj toto odrazilo na mojom metabolizme a k tomu aj problem so štítnou žlazou v zmysle hypofunkcie, čo tiež bude sťažovat chudnutie... ale tentokrat to už musí vyjst... 😵 😉
@zuzu188 a čo si taká hladná? Ja sa musím priznat,zjedla som dnes 2 kúsky pizze....☹ večer uz musím sekat dobrotu.
@zuzu188 este mi povedz,čo je to to goji 🙂
@henrieta16 to bude tým,že som o 10 raňajkovala a až o 15-tej som obedovala 😒..ja som sa rozhodla,že dnes nevečeriam..možno tak niečo ľahké...goji je kustovnica čínska..sú to také červené sušené plody..chutia sladko..kupujem ich v terne a tescu
@zuzu188 jaaj, myslela som si, ze je to na báze niečoho sladkeho. 🙂 a co porábaš? Ja som u svokry a nudaaa. Manžel ma nejaku robotku, ale ja by uz domov isla... 🙂

Ahojte, tiež mam problem že by som chcela schudnut aspon tých 20kg. pred 2 rokmi sme sprestali s priatelom fajčiť a obom nam nabehlo 20kg, potom som otehotnela, nastastie ked som porodila mi ostali len 2 kilá ztoho čo som pribrala cez tehotenstvo, no največší problém je že som 2,5mesiaca po cisaraku takže na nejaká obrovské cvičenie možem zabudnuť bo stači že si mam preniest kočík po schodoch a brucho mi ide vyskočiť. kedisy som cvičievala, behanie, eliptical bicykel týždenne som spravila 150km, to mi pomohlo no teraz ked si predstavim že po celom dni pri malej mam ist ešte behať sa mi vlasy ježia, uchlacholujem sa stim že na druhy rok budem moct už aj s malou chodiť na bicykel, no to mi nestači sa len uchlacholovať ked sa pozrem do zrkadla 😢