icon

Chcem schudnúť 20 kg bez diét

sisanka
18. aug 2012

Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵

henrieta16
20. aug 2012

@jaannuusskkaa A pozerám, že okres Prešov. Tak to až tak daleko nie si. 😉

henrieta16
20. aug 2012

@jaannuusskkaa to isté napadlo i mna, ale som si si už dnes svoje odcvičila. A poriadne tvrdo. 😀

jaannuusskkaa
20. aug 2012

@henrieta16 fuuha no tak to by som nechcela...moja svokra stale hovori ako ona uspavala deti zavrela do izby a nestarala sa hrali sa hrali ked boli unaveny isli spat ale potom ked trebalo rano vstavat nemohli sa stazovat ze su nevyspaty tak sa hned naucili zaspavat....aspon do puberty ked prisli diskoteky a vecierky tak sa to zmenilo :D:D:D a sa aj smejem lebo mangelova rodina mamca a spol a aj mangelova teta maju tak ze prvy su dvaja chlapci potom jedna baba a posledny chlapec

jaannuusskkaa
20. aug 2012

@henrieta16 spravne ja uz tiez cvicila.... :D a ty si odkial nejak mi neukazuje mestecko 🙂 a moja zlata trochu sa musime skludnit lebo menime tuto temu na chat :D

henrieta16
20. aug 2012

@jaannuusskkaa no taaa 😀 daj mi svoj fb do spravy a tam je chat 😀

jaannuusskkaa
20. aug 2012

@henrieta16 heeej???dobre :D

inffinity
20. aug 2012

ahojte holky i ja se k vam pridam 🙂 ja chci dat dolu 10 a taky cvičením..jen se nikam jit cvičit neprinutim :-/ chci se vas zeptat kdo mate doa nejaky cvičici stroj co bavi a funguje? me se libi takovy ten co se tam jakoby slape nahoru dolu a i rukama dopredu dozadu.. rotoped me nebere ten uz sem mela a to me nebavi ale toto co jsem popsala by me bavilo tak pisnete zda to nejsou zbytečne vyhozene penize..🙂

henrieta16
20. aug 2012

@jaannuusskkaa čakám, táto téma slúži na iné 😉 😉 😉

jaannuusskkaa
20. aug 2012

@henrieta16 poslaneee

henrieta16
20. aug 2012

@inffinity ahoooj, vitaj 😉 hm, čo ja viem s tým strojom, ja som si zmyslela bicykel a stojí mi tu a visia na ňom kabelky. Cvičenie je monotónne, nezáživné, teda aspoň pre mna. Ja potrebujem energiu. A tak či tak je to zamerané len na určitú oblasť a to nie je ono. No sama musíš vedieť, či chceš. 😀

henrieta16
20. aug 2012

@jaannuusskkaa už som ti poslala aj žiadosť 😉

jaannuusskkaa
20. aug 2012

@henrieta16 mam ta :D

lien_ka
20. aug 2012

vas za to pisanie platia? 😀 Idem ja spat...som KO...mam tu navstevu - kamosku s 2 detmi, tak mam za sebou pekny den. Dobru nocku!

julinkak
20. aug 2012

@jaannuusskkaa jani, vy mate s manzelom 2. vyrocie? pretoze aj my🙂(

jaannuusskkaa
20. aug 2012

@julinkak heej???zajtra???tak to gratulujem :D krasny datum ste si vybrali 😉 😅

julinkak
20. aug 2012

@jaannuusskkaa aj vam gratulujem🙂

jaannuusskkaa
20. aug 2012

@julinkak dakujeme 🙂

barca127
20. aug 2012

ahoj babule tak poslušne hlásim že som sa dnes k cvičeniu vôbec nedostala tak snáď zajtra to už vyjde som na tu jillien ozaj zvedavá ináč blíži sa mi mrcha tak ma už chytajú všelijaké chute ale dnes sa mi ich darilo držať na uzde ,teraz ležím už nejakú tu dobu v posteli a nie a nie zaspať a volajako mám strašný hlad asi som spravila chybu čo sa tyka večere. Želám všetkym dobrú noc

katuliakb
20. aug 2012

Baby 🙂 skúste pozrieť www.bodyrock.tv... k upravenej strave, denne pár minút a sú super výsledky!

roberta31
21. aug 2012

@mariana0915 teraz pozeram ten link co si dala.Tak teda ako pises,fungovalo to?

kingstonka
21. aug 2012

dobre ranko. z mojho cvicenia vcera nic nebolo, dnes nabity program- tak uvidim, ale na pohyb sa stazovat nemusim- vsade chodim peso, ale chcela by som sa do cvicenia pustit. na ranajky si idem dat ovsene vlocky a porozmyslat co dnes budem varit, ale asi cestoviny sme dlhsie nemali.

mery24
21. aug 2012

@katuliakb na zaciatocnika sa mi zdaju dost tazke tie cviky...

katuliakb
21. aug 2012

@mery24 Na pravej strane sa píše new to bodyrock? A je tam video pre začiatočníkov, sú tam cvičenia so Zuzkou, ked začínala, ale je to úpne jedno, aké cvičenie cvicíš, ktorý den. Ja to cvičím druhý týžden, nie som vyrysovaná to musím este makat veľa, ale brucho je fuč

petkas1
21. aug 2012

Pridávam sa k vám, pred tehotenstvom som pravidelne chodila na zumbu a bavilo ma to, z hodiny som este doma skakala ale ked som otehotnela,prestala som hned bala som sa no a teraz sa neviem dokopat k tomu aby som isla na tu zumbu, aj maleho nemam sem tam kam dat a aj ked mam strasne som zlenivela,... stve ma ze sa na mne drzia tie kila a ze som taka leniva nebola som taka,ale aspon ze von chodim,... aj pesi do mesta idem to je tak 25minut chodze a potom naspät,tak aspon nieco,a strava? nikdy nevydrzim s dietou max dva dni,... takze diety neskusam radsej chcem pohyb a dufam to pojde dole nejako,... budem sa snazit 🙂

sarafortuna
21. aug 2012

kočky, tak aj ja sa chcem pridať. Ja mám heslo: že vždy ked začnem chudnúť, tak akosi 1 kg priberiem a potom sa na to vykašlem a váha stojí už dobrých 5 rokov nie a nie ísť DOLU. Som dlhodobá snažilka a jedine schudnúť sa mi nepodarilo - vraj to pomáha upraviť cyklus a zvyšuje šance na otehu. Poznám baby na MK čo schudli 10-15kg a otehotneli.
Ja však nemám až takú nadváhu, ale mám veľmi veľa tuku. Tak potrebujem PALIŤ, PALIT, PAAAALIŤ. 🙄 🙄 🙄

kto dáva info do tej tabuľky, môžem sa ešte pridať?
cieľ -6 kg... TO BY BOL RIADNY ÚSPECH u mńa.

henrieta16
21. aug 2012

čaute baby, tak ako vám to ide? Ja mám po včerajšku poriadnu svalovku, ale nevadí, musím dneska cvičiť dalej, svalovku poraziť svalovkou 😀 ráno som nemohla vstať, ale už je to lepšie... 😉 raňajky len také ľahké, cereálie s mliekom a na obed si spravíme kurča s ryžou, ja samozrejme bez prílohy, aspoň nejako treba praktizovať delenú stravu. 😝

eminka2510
21. aug 2012

caute babule tak ja som sa sme vcera uz moc nedostala tak ma odpalilo po tych trampolinkach ... 😀
Ja som si pred tehu udrziavala ko ak postavu ...ale posledny rok pred tehu to slo so mnou dole vodou ... vecernymi filmikmi s drahym a cipsikmi k tomu som som sa vypasla na 74 kg co je pri mojeej vyske 169 cm docela dost ... mojou slaboostou su sladkosti ... po obede sup horalka apotom kavicka s kesikom ,...no a uz to islo ... potom som otehotnela a cez tehotenstvo som moc nepribrala prave naopak do 5 Mesiaca som 6,5 kg schudla lebo mi byvalo horzne zle nic som nejedlavala a stale som vracala ... ale ked mi prestalo byt yle tak som pekne zacala priberat ako sa v tehu ma ... za 4 mesiace som pribrala na 76 kg tolko som mala v den porodu ... po navrate z porodnice som ich mala prec a rucicka ukazovala 70 kg bola som celkom spokojna kedze to bolo par dni po porode ... malu som kojila do 9 mesiaca doslova som zrala ako diva a nic som nepribrala ale ani neschudla ... az ked som prestala kojit hned 3 kg hore ...potom som sa videla na vieu a povedala som si dost a uz 3 tt sa snazim obmedzit sladke ( priznam ze sem tam som si dala ale len doobdea ) a zacala som chodit cvicit ...prestala som vecerat a pijem vela vody ... s malou kazdy den 1,5-2 h prechadzka .. toto je jednie overene u mna ... ked vylucim sladke a dams i troska pozor na stravu a rozlucim sa s vecerou tak hadam sa mi podari dat tych 15 kg dole ...

Dnesny den som zacala johurtom s bebe dobre rano a na desiatu jablcko co nechala mala a obedik name kuracie sote na zelenike a ryza... olovrant bude mozzarelka s rajcinami a vecera uz nic ...max si dam melonik cerveny ak kupim 🙂 takze drzte sa ...zmakneme to

eminka2510
21. aug 2012

@henrieta16 delena strava je uplne super len aspon mne strasne dlho trva kyzm si na nu zvyknem ... ale ja zvyknem tiez na obed vynechat prilohu alebo si dat len zeleninku ... 🙂

liviapeto
21. aug 2012

tak ja som dnes odcvicila 1 Jillian a neviem ako dozijem do vecera 🙂 ale musim povedat, ze ma to bavilo, len som fucala jak slon

henrieta16
21. aug 2012

@eminka2510 je super fakt, ale nedodržiavam ju úplne presne, dokonca ani nedelím dni, pretože ja sa potrebujem na ranajky dobre najesť a mám z tých dní aj tak miš-maš. Povedala som si, že ked po večeroch nebudem jesť, iba niečo lahké a vynechám tie prílohy, tak to bude úplne stačiť. Zapojila som aj cvičenie a ešte k tomu prechádzky s deťmi. Určite sa nám to podarí, ved už aj tabuľku máme takú krásnu 😀