Chcem schudnúť 20 kg bez diét
Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵
Ja som dnes mala na obed krémovú hráškovú polievku (o 16:30!) s opečeným chlebom. A teraz som taká hladná ... a mm si s deťmi objednal pizzu 😖 .. asi sa idem napiť vody..
@henrieta16 ao, teoriu som si prečítala. len zatial nerozumiem, ze co potom po tych 30 dnoch. cvicit od znova od prveho levelu, alebo prejst na ine civicenie
@henrieta16
@zuzu188 baby no co, sme len ludia a ked mame chut na sladke tak co...raz za cas s anic nestane...len aby to "raz za cas" nebolo pravidelne 😀 😀 😀 ja som vcera nevecerala lebo maly bol nervny a nestihla som to, nastatsie som hladna nebola ale ani na um mi neprislo ze by som si sla dat nejaky keks alebo chipsy 😀 😀 😀 co inokedy bolo normalne...
ale tak bolo by to skoda ked mam odhodlanie schudnut 😉 som si vecer pomyslela ze ako som cvicila a teraz by bolo skoda keby som to cele pokazila tym sladkym 😠
ahojte- tak som si dnes prvy krat odcvicila tu Jullian a dufam, ze sa mi bude darit denne si najst ten cas- presne toto som hladala- nie je to velmi dlhe, urcite po cviceni viem, ze som cvicila 🙂 a cviky sa pomerne rychlo striedaju tak sa nenudim... a este viac som si uvedomila, ze chudnut musim, nie len kvoli tomu ako vyzeram... no s upravou stravy sa mi velmi nedari ale snazim sa. ostatnym sa vam ako dari?
Tak babiky poslusne zhasim ze som vcera zhresila :D a dala si 3 kusky toffiffe :D maly mi 3 hodinky vkuse plakal tak som nestihla ani vecerne cvicenie :D aaale nevadi dnes dozenieme :D:D:D
@kingstonka vies co ja som na zaciatku ked som zacala cvicit nejako neriesila stravu..lebo som si povedala ze sa nechcem obmedzovat...a teraz ked tu jillian cvicim tyzden tak mi ani nenapadne dat si nieco sladke alebo kaloricke..lebo si vzdy pomyslim ze som necvicila predsa kvoli tomu aby som sa potom prejedla ale preto ze chcem dobre vyzerat 😉 akurat dodrzujem odstupy medzi jedlami 4hodky 🙂 a jem skoro vsetko 😉
Ahojte babulky. Drzim palceky k schudnutiu. Mne sa tiez podarilo schudnut pred styrmi rokmi z 88 kg na 61 kg za polroka, zdravou stravou, 5x denne som papala s mierou, vsetko vazila a ratala kJ. Pohyb som mala len jediny, a to dennodenne kocikovanie. Kila isli krasne dole. Teraz by som potrebovala tiez zhodit, aj 30 kg. Toto stravovanie mam osvedcene, len treba mat na to trosku casu a psychickej pohody, co momentalne nemam. Ale aspon sa snazim neprezierat... 🙂
ja SOM tiež držala DUKANOVU a za 4dni som schudla 4kg tak mi bolo zle ze som nevedela stat na nohach držat dieta v ruke musela som sa najest normalne a za dva dni som mala naspet 4kila jojo efekt 🙂) teraz nejem po 5tej nejem sladke vypražane a schudla som 7 kil za 1a pol mesiaca pomaličky to ide dole
Jillian čo to je ,????
Vsetky diety pocinajuc 90-dnovou, cez Dunkanovou, ryzovou, kapustovou a ja neviem akou, su nanic. Ku vsetkym pride na navstevu ujo JOJO. Preto som ziadnu z nich ani nevyskusala. Na mne funguje len ta jedina... Zdravo a striedmo sa stravovat
@henrieta16 to veru hej nech ide prec! 😀 boze ale rano ked som sa postavila horor taka svalovica som zvedava ako to dnes vecer zvladnem cvicit 😀
@lola218 jillian michaels 30 day shred cvicenie 3 levely-da sa stiahnut na ulozto.sk a je to tusim aj na youtube
@zuzu188 váženie každý deň odráza, ja to nerobím, rozhodla som sa, že sa budem vážiť každý pondelok 😀
@anka912 aj ja si myslím, že šunka a syr ta nezabiju... dobre že si si chlieb nedala 😀
@jaannuusskkaa jajaj moja a kedy ti nakoniec zaspal? Tie 3 kúsky dneska vytrénuješ 😀 ja som tiež ešte necvičila, ale chystám sa určite. 😀
@sisanka super, 4 hodinky, to aj ja. 😉 A ta Jillian, to je žena, všetky nás tu motivovala, ked schudneme, kúpime jej kvety 😀 😀 😀
@baby124 to ja už už dneska 3 deň cvičenia a svalovka sa ma drží, no už nie tak, ako včera, manžel ma trošku pomasíroval, najhoršie na tom boli ale prsne svaly a ramená, tie som si necítila vôbec 😀 teraz je to už lepšie, teraz nie som doma, ale už sa teším, že prídem a rozjedem to naplno... 😀 😀 😀
@henrieta16 ja dnes 2. den svalovka len na nohach ale riadna dnes musim vydrzat aspon do 20 minut 😅 riadna makacka 😕
@baby124 zvládneš to celé, neboj, dá sa to, má to len 27 minut, tie posledné su natahovacie cvika 😉
@henrieta16 este ze len 27 minut 🙂 musime si zvyknut aby sme sa nasim muzickom pacili

@barca127 myslím že plátok šunky a syra je OK, určite menšie zlo ako krajec chleba či keksík 😉