Chcem schudnúť 20 kg bez diét
Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵
@henrieta16 viem..od dnes to už robiť nebudem 🙂
dievcata,kde a ako si to cvicenie stiahnem?
@henrieta16 zaspali sme o 11 vecer :D to som uz bola nervooooozna :D:D:D musel ma az mangel vystriedat :D ale v pohode mame konecne zubky a to je hlavne 🙂
Intenzivne upratovanie doma a u svokry sa pocita za cvicenie? Rano bazen a poobede s vysavacom v ruke. Zacvicit si uz nevladzem.
hádam nespŕchne...chceme ísť na prechádzku
@jaannuusskkaa no tie zubky vedia potrápiť nielen detičky, ale i nás... ale už dobre, to som rada 😉
@kingstonka dakujem
kočky, neviete náhodou, koľko kJ sa dá spáliť jedným cvičením od Jillian? Dosť by ma to zaujímalo 😎 Akurát som ju docvičila, dnes som sa na to cvičenie normálne tešila, baby, motivujete ma, teším sa na pondelok, či padne niečo 😝 😀
@januschka10
domace prace sa do cvicenia nerataju,dohuzial ☹
tak dnesna jillian odcvicena vsetko ma boli tak to ma aj byt dufam ze sa to coskoro na mne aj objavy 😀
@henrieta16
myslis polhodinkou?zalezi od intenzity(od pulzovej frekvencie,aj podla toho kolko vazis),ale okolo 300 kcal urcite bude,skus zohnat merac pulzu ktory ukazuje aj spalene kcal a budes v obraze(mozes ho nastavit aj pri behani,bicyklovani,cviceni atd.)
@grimaska4 hm, je to dosť drina, už po 5tich minútach zo mňa tečie ako z kohútika. 😀 Nemám ten merač pulzu, ale ak by niekto mal, treba zmerať, nech vieme, koľko asi tak... 😀
BABY, prečítajte si to! Niečo pre nás! 😀 http://skinny-rebellion.blog.cz/1107/ako-cvicit...
@henrieta16 vraj 400 kj
@henrieta16 jasnee prezili sme to aj bez gelikov kremikov a nahrdelnikov :D po dnesku som zistila ze nas iba skusal :D:D:D nebolo to ani koli zubkom jednoducho iba zlostil :D
@henrieta16 toto by sa mala precitat kazda z nas kazdy den aby sme to vydezali do konca
@lucky14 väčšinou som používala kalkulačku, lebo som mala tie tabuľky vytlačené na papieri, a rátala to po večeroch, keď mala spala. Bolo to len informatívne, nemalo to nejaký význam pre mňa. Skôr len aby som vedela, koľko jedla si môžem odvážiť. Si to pamätám niektoré potraviny koľko majú kJ. Napr. viem, že kuracie prsia mali okolo 400 kJ v surovom stave na 100 g a bravčové mäso cez 1000 kJ. Tak som si radšej spravila kuracie prsia na zelenine, pridala drobet ryže a mňam obed. Ale keď dáš do vyhľadávača energetické tabuľky potravín, nájde ti ich kopec. A kalkulačka je v www.chudnutie-ako.sk, ale dajú sa tam dať len potraviny, ktoré tam majú nahodené. Na tú stránku chodím už 4 roky.
Otvor toto:
http://www.chudnutie-ako.sk/postup-na-chudnutie...
a tam papu.xls, tam je tabuľka, ktorá ti to bude automaticky prepočítavať. Treba si to len prezrieť a prídeš na to, ak si neni PC antitalent...🙂
Používam aj túto:
http://www.lucy.cz/energeticke-tabulky/
A kopec iných... Všetky sa podobajú...
@henrieta16
ja sosbne merac pulzu mam, s jillian necvicim,je pre mna slaba kava,ale za hodinku behu napr.spalim okolo 590 kcal.
ked cvicim, kcal spalene su mi ukradnute,hlavne ze sa mi formuje postava,co je viditelne,hlavne ze mam 2 konfekcne cisla dole
Inak pre kazdeho je to individualne,lebo zalezi od toho kolko mas kil a akou intenzitou cvicis
@betina1984 Dakujem pekne. Pozriem to zajtra ked budem mat troska casu. 🙂
@lucky14 OKI držím palce. A koľko potrebuješ zhodiť?
@betina1984 NO aspon 15kil moja. 😀 Dakujem za podporu.
@lucky14 to je nič. Ja aj 30 kg... A budem spokojná. Viem, že to ide, len potrebujem byť na to v pohode a sústrediť sa len na to, čo sa mi momentálne nedá.
@betina1984 Ved to....aj mne ta pohoda chyba ale musim zacat nieco robit lebo ta moja nadvaha mi este k tej nepohode napomaha. Ja rozmyslam ze si dam na buduci tyzden kapustovu polievku na 7 dni nech z tych hroznych kil aspon odkrojim. 🙂
@lucky14 to nerob. Nemá to zmysel, aj tak ich naberieš späť. Začni jesť 5x denne, striedmo a pôjde to...🙂

@betina1984 Ahoj. Aj si mala nejaky program na pocitanie KJ alebo len tak podla tabuliek? Aj mne sa v minulosti podarilo schudnut pocitanim kalorii ale akosi na to teraz nemam cas a chut. Ale to je asi jediny sposob ako schudnut. Teda aspon u mna cvicenie samo o sebe nepomaha. 😒