Chcem schudnúť 20 kg bez diét
Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵
@henrieta16 tak ja som sa dnes prvý krát konečne dostala k jillian a mám odcvičené a mám teda dosť 😀
docviceny druhy den- najlepsie je na tom , ze sa to tak rychlo strieda- 3 min, 2min a 1 minuta-ye sa ani nestiham flakat a ze to ctiham kym deti spia. mimichodom- po kolkych dnoch vas presla svalovica 🙂
@zuzka2010 stiahneš si ich zadarmo na ulozto.sk 😉 pod názvom Jillian Michaels - 30. day sherd a má to 3 levely, z toho každý sa cvičí 10 dní 😉
@minnie30 dá to zabrať, ja som teraz docvičila, mám za sebou už 4 deň 😀
@kingstonka ja som to práve docvičila, môj 4. deň a svalovka mierna ešte je, ale je to oveľa - oveľa lepšie. Už včera to bola pohoda, dneska úplne že super, 😀 najťažší je druhý level, preto treba makať pri prvom, aby sme ho lepšie zvládli. A čas na oddych tam nie je, možno 5 sekúnd 😝
konečne malý zaspal..musel mi "asistovať" pri varení obeda...idem cvičiť jillian..akurát tak ju stihnem,kým sa upečie sekaná 🙂
@zuzu188 to ja tiež tak, ešte len teraz som dala mäso do rúry, lebo kým deti spia, tak som chcela pocvičiť. Stihla som aj-aj 😀
@henrieta16 ja som dnes výnimočne stíhala aj keď okolo mňa malý lietal 😀
čokoládka mi tuhne v chladničke 🙂..dala som do nej mandľovú arómu a zatiaľ chutí výborne..uvidím ako bude chutiť po stuhnutí 🙂
@zuzu188 jej, ty čokoládka, také chute mi tu robíš, 😉 no ako, stihla si už Jillian? Ozaj, ktorý deň už ťaháš? 😵
@henrieta16 čo so mnou 😀..teraz som aj kešu orechy nepražené a nesolené do seba natisla 😀..sto rokov som ich nejedla..stihla som ju 🙂..dnes 5. deň
@zuzu188 ja dnes 4. deň 😀 a ako sa cítiš? Teším sa na pondelok, čo to bude 😝 ozaj, čo tu dnes tak mrtvo? 😀
Dievcata, dnes som prvykrat odcvicila Jillian a myslela som, ze to bude vacsia makacka. samozrejme, ze som sa zapotila, ale pri niektorych cvikoch som mala pocit, ze cvicim naprazdno.. napr. tie cviky na triceps, tam som necitila nic pri 2kg jednoruckach. asi by bodli vacsie vahy, no nove jednorucky sa mi nechce kupovat..
ja som dnes odcvicila 3. den a citim sa skvelo konecne robim nieco pre seba je to uzastny pocit dufam ze tak ako ide lahko cvicenie pojdu lahko aj cm dolu 🙂
@baby124 je to super pocit, viem o čom hovoríš, 😉 cítim sa tiež skvele. A čo inak ako deň? Ty len cvičíš či sa aj zdravo stravuješ?
@julinkak mne sa to náhodou páči a teraz azda nebudem niekoho odrádzať, že to je nič. Väčšina z nás tu to cvičí a chváli si to. 🙂
@grimaska4 ako môžeš povedať, že sa ani nezapotíš, sama Jillian sa zapotí a pritom je to vytrénovaná cvičiteľka. 😉
@henrieta16
no,poznam aj viac vytrenovane cviccitelky,az taka extra nie je.. a u mna je slaba kava,proste je to tak,ako keby som vobec necvicila,ja uz mam za sebou ine treningy a nie nejake 30 minutove uvolnenia
@grimaska4 no dobre, ale ak si si všimla, väčšina z nás sú tu začiatočníčky, tak treba povzbudiť, nie komentovať, že čo je slabé. Ak máš svoje odcvičené a vyskúšané, to je super, teší ma to, no pre nás na začiatok je to fajn a nikto sa na to nesťažuje. Nie každá z nás má čas na neviem aké sériové cvičenia a chudnúce programy, my sme vôbec rady, že si nájdeme čas aspoň 20 minút na odcvičenie Jillian. Hlavne, že cvičíme a chceme to dať dole. Ak by som ja mala za sebou roky driny a dennodenného cvičenia, tiež by som bola frajerka 😉
@jaannuusskkaa kdeee siii? 😝
@henrieta16 aj mne sa to cvicenie paci a urcite v tom bude pokracovat. len som myslela, ze to bude trosku narocnejsie, no mozno kvoli tomu, ze sporadicky chodim do posilky, tak to az tak nie je citit. a nikoho nechcem od tohto cvicenia odradzat, to urcite nie! myslim, ze vsetky kocky, ktore to teraz cvicia, uvidia po 30 dnoch na sebe zmeny a samozrejme pozitivne🙂 snad aj ja🙂 drzim nam vsetky prsty!🙂
@henrieta16 cítim sa skvelo,už nemám svalovicu konečne 🙂..no dúfam,že čosi zo mňa dovtedy zlezie 😝 ..ty ako?
@julinkak dakujem, to znie lepšie 😀 nemám rada, ak niekto niekoho odrádza, myslím, že také chudnutie a nájdenie si času na cvičenie treba oceniť, nie zničiť 😀 ak niekto už to zvládol, nech dá rady ako na to a nie lamentovanie, že to je slabota. Napr. pre mňa, čo som mala pohyb iba popri drobcoch je to drina, ale cítim sa šťastná, lebo niečo pre seba robím. 😉 už si to niekedy cvičila, tú Jillian? Podarilo sa ti dosiahnuť nejaký úspech? 😉
@zuzu188 tiež tak, svalovka je fuč, možno teraz trošku cítim stehná, ale všetko som dnes zvládla ako profíčka spolu s nimi 😀 teším sa z nášho úspechu! Zajtra čo varíme?
Baby vy už tak naplno cvičíte...ja sa k tomu nemôžem priložiť...pred hodinou som dala malú spať a že idem na to šak mm ide na ryby a deti ešte vonku...a on zrazu že kde peňaženka ☹ ..tri štvrte hodiny hľadania po celom dome, aute, ceste,..nakoniec som ju našla v jednej zašitej prepážke v aute 🙄 ...už ma bolia oči a nemám chuť cvičiť...začnem až zajtra 😔 .
@ankaevka prečo to stále odkladáš? Ja že už fičíš naplno. Ešte nie je neskoro 😉

@henrieta16 prosim ta odkial mas tie cviky?