Chcem schudnúť 20 kg bez diét
Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵
@sisanka tak si to tam poriadne užite a a do pondelka nech sú nejaké tie kilečká dole 😉 pekný víkend 😀
@henrieta16 viem 😀
@henrieta16 snazim sa jest 5x za den ale nie vzdy to je mozne vcera som mala len 2 celozrnne rozky s morcaciou sunkou a varene zemiaky na obed a na veceru termix tot vse v takom teple ani nechuti jest moc na stravu nedavam pozor sladke nejem vobec nie zeby som nelubila ale odvykla som si kedysi som bola natom tak ze kazdy den aj 3 kekse 😅 no a zacvicim si vecer jillian a pridam si aj niake cvicky navyse a tece zomna jak s krhle 😀 a ty si natom ako?
@baby124 tiež podobne, dneska sme ale mali palacinky, tak som si dala s džemom, no dúfam, že nič vážne. Teraz si idem zacvičiť a potom idem pomôcť dedovi vykopávať zemiaky 😀 dúfam, že ma aspoň opáli 😎 a môžno aj niečo spálim navyše 😉 a ja nevečeriam, iba si stále dám svoje obľúbené cereálie fitness s mliečkom a to sjo 😀 a jasné, pitný režim, voda s citrónom musí byť 😉
@henrieta16 noo ja som dnes tiez zhresila dala som si kolac ☹ strasne som na seba nastvana no nic jillian to isty plus 15 minut navyse za ten kolac 😖 idem sa pustit do hrusiek a do vecera nic len hrusky a voda ... no mi chodievame na kyselku len dosla ... o 4 zacvicim osprchujem sa malu oblecem a pojdem von ked je tak krasne 😝
@baby124 no nič, ty koláč, ja palacinky, 😉 do večera už pôst 😀 a teraz som docvičila Jillian, 5. deň za mnou... jupííí 😀 ešte 25 😀 😀 😀
zatiaľ som zjedla len jogurt,pár chrumiek a orieškov a 2 či 3 kapustníky a banán...som myslela,že kvôli vareniu už nestíham Jillian,ale stihla som ju 🙂..večer dám ešte asi prechádzku ak nebude pršať a teraz sa strašne teším na zeleninovú polievku..konečne sa normálne najem 🙂
baby chcem sa vás opýtat, aké máte skusenosti ked ste začali jest HA, začali ste priberat, či nie?
Ja som doteraz užívala Cerazet kedže som kojila, ale už idem prejst na inú, a obávam sa ked som sa rozhodla schudnút, či nebriberem viacej ešte 😠 hm, Poradíte?
rada by som ti poradila, ale takéto veci neužívam, je to samá chémia a do úst by som si to nedala. Ale to je tvoja vec 😉 ale viem, že sú HA po ktorých sa nepriberá, na to sa treba spýtať svojho dr. 🙂 inak ti neporadím, ale môžno sa niekto tu nájde 😉 pekný deň
@ivanazv
ja uzivam HA uz pekych par rockov a nepriberala som z nej,priberat som zacala z nerozvazneho jedenia-prejedania,ale upravou jedalnicka a pohybom som dala pekne dole kilecka,ba aj viac sa podarilo ako som chcela.
Za mlada som uzivala Diane 35(kvoli pleti),teraz mam Sunyu 😉
@henrieta16
a aj chudnes ked si davas tie cerealie fitness na vecer??
Mrnkni na zlozenie(pise aj na porciu na baleni),ja by som na veceru urcite toto si nedavala,max.na ranajky
baby a čo nečítate nadpis" Chcem schudnúť 20 kg bez diét " 😉 žiadne diéta u mňa nehrozí, len treba sa prinútiť viac cvičiť a pohybovať a jesť pravidelne, večer o 18.00 poprípade 17.00. 🙂 takže si doprajem aj koláčik, ale aj viac pohybu 😅
ja nebudem mať v pondelok dole ani deko ☹..vždy si dám čosi slané alebo sladké ☹
@zuzu188 skus susene ovocie namiesto sladkosti. ale len par kuskov, nie cely balik🙂 napr. si daj do misky niekolko kuskov, ktore mozes zjest za cely den a zvysok odloz na dalsi den. pripadne daj ten zvysok manzelovi, aby ho odlozil on tak, aby si ho nenasla🙂 a je uz na tebe, ako si to jedenie ovocia rozdelis🙂
ahojte- tak ja som uz zistila pricinu preco sa mi cely tyzden nedari nastartovat sa na racionalnu stravu- zato s cvicenim som nemala az taky problem a nejak viac sa mi chcelo upratovat ( co nie je u mna zvykom) - dostala som menzes tyzden skor - a to sa u mna spaja s chutami na "somariny" a vacsou "akcnostou". no musim povedat, ze dnes sa mi cvicilo uz ovela lepsie a aj mi to cvicenie velmi rychlo zbehlo. co sa tyka stravovania, tak by som sa chcela dopracovat k tomu- vecera o 17-18 h... a poobede -olovrant a vecera uz ziadny chlib, zemiaky , cestoviny, ryza... a samozrejme cely den viac zeleniny a ovocia,
@grimaska4 ja nechudnem, ja sa snažím zdravo jesť a cvičiť. A tie cereálie o 5tej, 6tej ked si dám nie je až tak neskoro večer si myslím 😉 okrem toho, vždy je to lepšie ako chlieb. 😉
@minnie30 presne tak, plne s tebou súhlasím! 😀
@kingstonka no to som aj ja na tom tak bola, ked som začala, ale teraz je to už v pohode, no počas menzesu je ťažko sa udržať, to je pravda, no zvládneme, nie? 😉
@henrieta16 tie fitnes cerealie sa tvaria, ze su zdrave a neviem co, ale oni obsahuju dost vela cukru. nechcem tu vyzerat ako najmudrejsia, ale bohuzial je to tak:( kolko dievcat papalo len to a neskor sa cudovali, co nechudnu...:(
@julinkak ale ved ja to viem, pozerala som to po nete, nemôžem však za to, že mi chutia a mám rada mlieko. 😀
@tunylyk také dobroty tu nedávaj 😀 😀 😀
@henrieta16 provokujem,cooo? 😀 ale cooo privoniat mozme a cucoriedky povyjedat tiez 😀
@henrieta16 ved ja ich mam tiez rada🙂 aj mieko🙂 skus niekedy vypit pohar mlieka, ked si hladna...a nemusis k tomu cerealie🙂

babulky majte sa tu pekne a pekne cvicte aj za mna...ja idem oddychovat do Tatier a snazit sa jest pravidelne a samozrejme chodit po turach takze v pondelok ked sa budeme vazit tak bude aspon deko dole 😀 😀 😀 tak ahojte 😵 😵 😵