icon

Chcem schudnúť 20 kg bez diét

sisanka
18. aug 2012

Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵

zuzu188
25. aug 2012

okrem dvoch čiernych princov som dnes nič sladké nejedla 🙂 a aj tých som pri jillian a upratovaní určite spálila...to sušené ovocie naozaj pomáha 🙂

baby124
25. aug 2012

@henrieta16 ja som teraz docvicila 5. den dnes sme boli opekat a ta slaninka hmm ... nedalo sa odmietnut 😅

henrieta16
25. aug 2012

@baby124 ja som si dala gulaš a inak som sa držala. 😉 ved azda necvičíme zbytočne, no nie? 😀

bebebrumik
25. aug 2012

...dievcata, odkial mate tu Jilian - prosim o link,prosim... 😉

julinkak
25. aug 2012

@zuzu188 tak to som rada, ze som trosku pomohla🙂

julinkak
25. aug 2012

Jaaj kocky, dnes treti den cvicenia s Jillian plus posilka...🙂

ankaevka
25. aug 2012

Ahojte babule, dnes som mala celkom super deň..doobeda trocha domácej gymnastiky..poobede plávanie na biokúpalisku..dobrá večera v peknej reštaurácii..super relácia "vo štvorici po slovensku"..deň ukončený cvičením s Jillian.. 😉

ankaevka
25. aug 2012
ankaevka
25. aug 2012

@kingstonka asi to skúsim aj ja s tým detoxom..ja práveže cviklu mám rada tak by som to mala relatívne vydržať..ale istá som si neni som..

ankaevka
25. aug 2012

@zuzu188 no ja by som aj viacej ale..tie dve staršie deti nie veľmi radi vidia zeleninu na obed ☹ , radšej mäso alebo klasické babkine jedlá..takže by som to varila len pre seba 😢.

vancouver
25. aug 2012

@bebebrumik
uloz to.sk 🙂 🙂

gabriela303
25. aug 2012

Moja kamoska uziva tablety na chudnutie Botanikal slimming a schudla 15kg za 7tyzdnou momentalne tablety uz neuziva lebo jej staci takato vaha aku ma teraz a jojo efekt sa zatial neukazal 😉 balenie nieje vobec drahe stoji len 20ecka s 36tabletami ja idem do toho tiez lebo ta ovysajuca pneumatika okolo pasu 😠 katastrofa a cvicit nemam cas ked nekocikujem tak varim a ked nevarim tak som na MK 🙂

papuka
26. aug 2012

ahojte, som pomaly 6 týždnov po porode, do predporodnej váhy potrebujem schutnút ešte 7kg, lenže ja by som chcela byt ešte chudšia ako pred porodom 😀 takže potrebujem dat dole 15 kg !!!!!! dufam že sa mi to podarí, cvičit sa mi nechce, s malým denne robim dlhokánske prechádzky, takže pohyb mám, jest vel nejem, ale asi ani to nie je dobré 😒

karpatanka
26. aug 2012

Ahojte..cvicite niektora Jillian aj pocas kojenia? 😒

lucka120
26. aug 2012

Dievčatá..tak aj ja sa pridávam ku Vám 🙂

lucka120
26. aug 2012

ja osobne po 5 tej nejem a cvičím 5x do dňa.. 🙂 ale, to mi je málo..😖 potrebovala by som niečo pooradiť..ďakujem za každú radu! 😉

zuzu188
26. aug 2012

@karpatanka áno..kojím a cvičím ju 🙂

zuzu188
26. aug 2012

@ankaevka to ako keby som o mojom staršom bratovi čítala 😀..on by bol najradšej,keby sme mali každý deň mäso 😀

jaannuusskkaa
26. aug 2012

TABULKOVE BABY NEZABUDNITE ZE ZAJTRA SA VAZIME TAK VAS POPROSIM POTOM NAHLASIT MI VAAAAAHU :P DAKUJEM 🙂

gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
ankaevka
26. aug 2012

@gabriela303 Ahoj, ja som skúšala jesť tabletky na chudnutie viac krát ale nikdy nezabrali. Už im neverím, skôr vsádzam na pohyb ale hlavne na kontrolu príjmu a výdaja kalórií.

ankaevka
26. aug 2012

@karpatanka Ahoj, kojím a cvičím. Kočky v tejto diskusii mi dali odvahu a silu sa do toho pustiť.

barca127
26. aug 2012

Ahoj babule tak ja vcera odcvicena len polka Jill pretoze mala mi uz treti den teplotuje (dufam ze zo zubkov) a vcera pospala velmi kratko takze som to nestihla cele dnes neviem vobec ci sa k tomu dostanem pretoze sme k tomu este mimo domu u babky, co je horsie tu sa dnes vyvara a vyvara 🙂

zuzu188
26. aug 2012

dnes maďarský gulášik 🙂

miskap2111
26. aug 2012

@papulka , nie je do tém jesť príliš málo ( tak ako ani príliš veľa ). Ak ješ málo, telo dostáva automaticky signál na to, aby ukladalo do zásoby aj to málo, čo mu dávaš. Preto je strašne veľa ľudí, ktorí sa sťažujú, že málo jedia a po 17 tej už vobec nie a nechudnú... Takže jesť treba, pravidelne, aspoň každé tie 3 hodinky, ale môžeš aj častejšie, ak sú to menšie porcie. Hlavne si treba na začiatku zaviesť taký denníček a aspoň pár dni si písať, čo som zjedla a kedy. Podľa toho budeš vidieť, čo a koľko toho vlastne zješ. A potom si treba aj vypočítať, aký máš za deň výdaj a na základe toho si stravu prispôsobiť. Svojich obľubených jedál sa nemusíš vzdávať, ale ak má niekto najradšej hranolky, vyprážané, pizzu, zákusky, čipsy atď, je jasné, že si ich bude môcť dopriať len občas. Na druhej strane treba si nájsť jedlá, ktoré nám vyslovene chutia a sú zdravšie. Ja napríklad milujem ovocie a vobec sa v ňom neobmedzujem, hoci všade sa píše koľko má ovocie kalórii. Na druhej strane ja sa veľa hýbem, dnes už mám za sebou 10km beh a viem, že si dnes môžem dopriať hoci aj kus koláča po dobrom nedeľňajšom obede ( ideme na oslavy, tak so dám možno aj 2 koláče 🙂 )

miskap2111
26. aug 2012

@papulka , ten začiatok mal byť: "nie je dobré jesť príliš málo". Nejako mi ten môj iPad vypisuje hlúposti 🙂..

papuka
26. aug 2012

@miskap2111 dakujem za povzbudenie, cez tehu som si zvykla na sladke čo som vobec predtým nemusela, teda ani cez tehu nie vela ale každy den kusoček ☹ takže sa tohot zlozvyku musím vzdat, a ešte chlieb je ten problém čo som sa cez tehu nechcela obmedzovat, predtým som ho tiež nemusela a teraz už som si nan zvykla. pohybu mám podla mna dost takže len obmedzit sladké a pečivo a pomaly to hádam pojde dole. u mna je ten problém že sa mi velmi nechce samej sebe varit zvlášt a iné mojej rodine. 😒

mery24
26. aug 2012

@papuka ale vsak nemusis zvlast varit pre seba ani ja to nerobim skus si pozriet norbi update ja to robim staci tam dodrzat hodini ze kedy ci budes jest a kg.pojdu pekne dole ,mozes jest vsetko...

mery24
26. aug 2012

@zuzu188 mnamky to by som si dala aj ja ;)

papuka
26. aug 2012

@mery24 ved preve takto by som to chcela, ja sa neprejedám ani nevyjedávam a ani nejem zvlást nezdravé jedlá, ale ani velmi zdravé také obyčajné bežné, ako normálny človek 😀 daš mi presne link?