Chcem schudnúť 20 kg bez diét
Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵
@papuka sorry link ti neviem poslat lebo som cez telefon na nete a vela veci neviem robit cez neho ,ale zadaj si do googla www.update.sk tam mas vsetko...
@jaannuusskkaa no drahá, už som strašne zvedavá, hlavne na seba! 😉 😀 peknú nedeľku prajem
Pridavam sa. 🙂 Od kedy som prestala kojit som pribrala 8kg za rok a pól. A uz som mala váhu ako pred teho. mínus dva. A teraz tých 8 kg plus. Môj problém je strava a čo sa týka cvičenia. Prestane má dosť baviť po určitej dobe a potrebujem zmenu.
Zadarmo skvele cvičenia nájdete tu. Medzitým som schudol znovu vďaka Týmto cviceni a zmenila sa mi cela postava ked som cvicila na jar (ked som prestala postava naspäť) teraz sa znovu o to pokusam držte palce. môj mýtus bol že ak zeny posiluje tak sa im vytvoria svaly. Nebojte sa posilňovania my sme inak stavané ako muži.
http://m.youtube.com/results?q=zuzana light zwow
Je to česka zlata baba a cvičenia sú úžasné. A hlavne zadarmo, nepotrebujete posilku!
Ak chcete viac tu je jej byvaly manzel a jeho zadarmo web stránka. Bohužiaľ len anglina ale na cvičenie nepotrebujete moc rozumieť. Hlavne že je to profesionálne.
Www.bodyrock.tv
Práve som docviila toto; http://www.bodyrock.tv/2012/08/13/fitness-is-se...
Ten 9 minutovy Presne sa to volá ; The 9 min real time warm up
Veľa zdaru a lepšej pevnej vôle ako mám ja.
ahojte- ja som sa k cviceniu dnes este nedostala a prave som sa najedla :( ... tak musim pockat- cely den som velmi nemala cas jest tak sa bojim, ze sa teraz prejem- budem musiet asi ist skor spat 🙂
boli sme u babky a dala som si jablkový koláč...no nevadí...som strašne zvedavá na zajtrajšju váhu
baby, tak som po svadbe , samozrejme som tam jedla,ale no neprezierala som sa,ale tie kolaaaaace ma zabiju. furt ich pcham do seba... a zajtra pondelok.. az sa bojim postavit na vahu 😠
@papuka , veď nemusíš ani variť nič špeciálne pre seba - ak si vieš ustrážiť porcie, pravideľnosť a príjem vs výdaj, tak by to mohlo fungovať. Obmedziť biele pečivo a sladkosti nikdy nie je zlé. Ale ak ti má pomoct norbiho update, tak choď do toho. Ja sa podľa norbiho nestravujem, lebo pri dlhých behoch, ak ich bežím popludní/ večer, musím doplniť aj sacharidy.
@kingstonka ale čo by si sa prejedala, zajtra sa vážime, tak to zvládneš 😀
@zuzu188 😀
@kingstonka Napi sa vody 😀 , tak to robím ja keď mám chuť zjesť toho viac, vypijem aj celú 1,5 litrovú fľašu a žalúdok je plný 😀
@henrieta16 viem.. za celý deň vypijem aj 4l vody,len naraz by som 1,5l fľašu nezvládla
@zuzu188 jaaaj 😉 ja že nepiješ 😝 to je dobré, ja sa tiež snažím veľa piť, pod 2 litre nejdem 😀
@henrieta16 však by som umrela..som sa pri dukanke naučila veľa piť 🙂..potom aj kilá išli lepšie dolu 🙂
@henrieta16 no ja som dnes mala kura ale som sa napapala poctivo docviceny 6. den jillian normalne rozmyslam ze ju budem cvicit rano a vecer :D
Waw dnes bolo super cvicenie s jillian na zaciatku som sice fucala ale dostala som sa do toho a tak 20 minut na rotopede dala by som aj viac 🙂 vobec som nebola unavena ale faaajne rozbehnuta 😎 😎 😎 😎 jaaaaj
@zuzu188 och, ja by som Dukana nevydržala 😒
@baby124 ahoj, ja mám dnes 7. deň za sebou a cítim sa super, má to energiu. Len sa príliš nerozbehni, druhý level je oveľa ťažší 😀
@jaannuusskkaa no tak to je super, ja som si ju poctivo zacvičila tiež a večera bola už len zeleninka, uhorka v ruke. Zajtra váženie a meranie 😀
@henrieta16 ak neľúbiš mäso,ryby a mliečne výrobky,tak asi ee...ja som ju vydržala držať takmer 5 mesiacov...je to jediná diéta,ktorú som tak dlho vydržala a ktorá aj naozaj fungovala 🙂
@zuzu188 práveže ja ľúbim tie veci, čo si menovala 😀 inak ja nie som zástanca tejto diety, ale neodcudzujem ľudí, čo ju držia. A koľko si nou schudla, nevrátilo sa ti to späť? 🙂
@henrieta16 14 kg a vrátilo sa mi až 1 kilo,ale nedotiahla som ju do konca
@zuzu188 ci, tak to je super, čo tu potom robíš 😉 či ti ešte treba zhadzovať? 😀 Veľmi pekný úspech, teším sa 🙂
@henrieta16 ešte mi treba zhodiť a aj sa vyformovať..dukanku som začínala s 92,5 kg a cvičiť som začala so 79,8 🙂
@jaannuusskkaa
Ahojte tak hlásim váženie 😖 😖 😖 stav nezmenený 75kg stále 🙄 🙄 🙄 🙄
Cele je to zle, musím tento týžden zamakat viacej, i ked som čakala že aspon nejaké gramy zídu, možno že je to aj preto lebo cez týžden došla mrcha, tak zadržiava viac vody, a možno že je to tá nepodarená pizza a kinder čokoládky 😀
Som zvedavá na vás baby ako ste dopadli, aspon budem mat inšpiráciu 🙂

@gabriela1987 ja na tab.neverim ,ked si nebudes davat pozor na stravu a cvicit tak neschudnes naco pchad do seba este aj niake tab...