icon

Chcem schudnúť 20 kg bez diét

sisanka
18. aug 2012

Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵

kingstonka
27. aug 2012

@jaannuusskkaa ja tiez ziadna velka zmena 80,5 kg ale sa cudujem, ze som nepribrala ☹ pred mrchou som jeda dve na tri... no aspon som sa nastartovala na cvicenie, najhorsiu svalovku uz mam za sebou a a mozem sa sustredit na stravu... tesim sa na vysledky ostatnych- urcite budu povzbudivejsie . pekny den

mery24
27. aug 2012

@jaannuusskkaa ahojte baby,tak u mna je to 83,3,mislela som zexto bude viac ale co uz,na buduci pondelok to bude viac ;))

julinkak
27. aug 2012

@jaannuusskkaa Jani, ja som ti zabudla napisat, aby si mi povodnu vahu zmenila z 50kg na 50,8kg. ja som sa prevazila este raz a zabudla som na to.. no a po tyzdni mam 49,4kg🙂

henrieta16
27. aug 2012

@jaannuusskkaa ahoteee, hlásim stav váhy, mám o pol kg menej, zo 77,7 na 77,2 kg, no z pása mám 2 cm dole a z brucha a pŕs po 1 cm 😀 😀 😀 takže toto je pre mňa úspech. A Janka, píš mi do tabuľky aj desatinné čiarky. 😉 som zvedavá na teba 😎

henrieta16
27. aug 2012

@mery24 nevzdávame sa, o týždeň to bude len a len lepšie, sama Jillian tvrdí, že idú dole cm a nie kg, pretože sa tuky menia na svaly a tie sú o niečo ťažšie 😉

henrieta16
27. aug 2012

@kingstonka tiež mám pol kg dole, nevzdávame to nie, hlavne, že to nie je hore, okrem toho, radšej sa zmeraj, ja som sa viac potešila, čo tam vááááha 😀

jaya47
27. aug 2012

@jaannuusskkaa Ahoj, prosim napisat 69.8 kg (povodne 69.4, ak aj desatiny). Aj tuk mi stupol na 37.2% :(

ankaevka
27. aug 2012

Čaute, začiatočná váha 93,7 a dnes ráno 93,5. Včera sa mi nepodarilo večer cvičiť, máme návštevu a nechcela som pred nimi ☹ . Tento týždeň zaberiem viac však som zatiaľ cvičila len tri krát. Držte sa všetky.

barca127
27. aug 2012

@jaannuusskkaa ahoj tak ja nahlasim vahu az zajtra nakolko som este u nasich a oni vahu nemaju..ok?

gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
eminka2510
27. aug 2012

Caute baby tak ja mam dnes rano 71,9 ale to som uz po ranajkach ... celkom som sa zabudla rano odvazit ...hore som uz od pol siestej 😀

liviapeto
27. aug 2012

@jaannuusskkaa takze dnesna vaha 77,8 cize som pribrala :( , ale mam pred mrchou, takze je to mozno aj to - dufam 🙂 okrem toho v sobotu a vcera grilovacka, jedla som do neskorej noci, takze isto aj to...no aj tak som na seba hrda, 7 dni cvicenia som este nikdy nevydrzala, takze sa nevzdavam a ak oddnes upravim trochu aj stravu, tak to isto pojde dolu

henrieta16
27. aug 2012

@eminka2510 niekto sa tu rozbehol, super, 😉

eminka2510
27. aug 2012

@henrieta16 No u mna prve kila idu vzdy rychlo a potom sa to zastavi ...

henrieta16
27. aug 2012

@eminka2510 😉 teraz už pôjdu všetky 😀

zuzu188
27. aug 2012

@jaannuusskkaa tak ja dnes 79,5 kg zo 79,8..nie je to moc,ale je to niečo 🙂

ja sa teším viac z cm..z bokov mám -3 cm,z ostatných častí -1- -2 cm 🙂

carrie84
27. aug 2012

Tak dievcata, menej zerem, kusok cvicim a som o 2kg lahsia 😉 Len som zvedava, ze dokedy mi to vydrzi 😀 Ale tak v sept. idem na svadbu, tak mam aspon motivaciu, ze sa chcem dostat do siat, ale aj v nich dobre vyzerat 😀
Len ked najhorsie je, ze vzdy vecer si otvorim pivo 😝 😀 No ale zabijem sa?!

henrieta16
27. aug 2012

@zuzu188 super 😀

jankazajka
27. aug 2012

I já by som sa ku vám pridala !!môj ciel je schudnúť 10 kg:D

zuzu188
27. aug 2012

@henrieta16 tiež vravím..v sobotu som si urobila v zošite tabuľku a tam si cm a váhu zapisujem 😀..úplne ma to cvičenie dostalo 😀

henrieta16
27. aug 2012

@zuzu188 aj ja mám takú tabuľku, ale na chladničke 😀 tiež si to tam všetko zapisujem a cvičenie, ktoré som odcvičila, dnes už 8x Jill a za chvíľu druhý level, ani sa nenazdám a bude mesiac preč... 😝

zuzu188
27. aug 2012

@henrieta16 ja mám dnes 9. deň 🙂...na chladničke by som ju nemohla mať,lebo nebývame sami a tak by mi to celá rodina očumovala 😀

lucky14
27. aug 2012

@jaannuusskkaa Ahoj. U mna je to tiez rovnake ako minuly tyzden. 83kg. Ja necvicim Jillian ale 30min na stacionarnom bicykli 3x za tyzden ....a veru ani som si nedavala pozor na stravu. Ale uz to tento tyzden isto dam lebo som si naordinovala tukozrutsku polievku. Sice toto je tema chudnutie bez diet ale u mna to bez diety asi nepojde. Uvidim buduci tyzden. Dufam ze budem mat lepsie spravy. 😉

henrieta16
27. aug 2012

@zuzu188 jaaaj, no to hej, potom vysvetľovať, chápem 😀 a ty si deň vpred, hej? No pekne... doženiem ťa? 😀

zuzu188
27. aug 2012

@henrieta16 😀 tak nejak 😀..no neviem 😀 😀

lucia81
27. aug 2012

@jaannuusskkaa ahoj, no tak ja hlásim váhu 73 fňuk. Pribrala som kilo, ale jedla som hocijako a hocičo. Totižto jedla som kvôli energii. Minulý týždeň bol veľmi vyčerpávajúci, lebo synátor mal v ústach afty, vracal, hnačkoval a teplotoval, nespal, nejedol, nepil a stále plakal. Som myslela, že skončíme v nemocnici, ale zvládol to. Už je z najhoršieho vonku, tak dúfam, že tento týždeň sa už budem môcť venovať aj sama sebe. Ale vám všetkým to ide ozaj super a držím nám všetkým palce. 🙂 🙂 🙂

minnie30
27. aug 2012

moja váha bola 68,5 teraz 68,0. cvičila som tri krát, jedla každý deň sladké, v sobotu bola opekačka, v nedelu oslava, len som sa snažila nejesť po 18 hodine a viac som sa prechádzala s deťmi po vonku 🙂

simca1702
27. aug 2012

Ahojte ja by som potrebovala zhodiť s brucha a zadku ...mám cca 60kg ...stačilo by mi kebyže to dám na tú 50ku :P Porarďte mi niečo na brucho a zadok :P 🙂 Ďakujem

6katka10
27. aug 2012

ahojte baby... mala som 69 kil... a to este nie som po ziadnom porode... a tak motivaciou som zacala zaoberat asi niekedy v juni- sice nevydrzala som dlho... schudla som len 2 kila... pritom moj plan je 55... aspon nieco- lebo viem, ze moju povodnu vahu 49 kil, nedosiahnem, a zase nechcem vyzerat ako kost a koza... :D som nizka a preto ked priberiem co i len kilo vyzeram, akoby som mala nadvahu... :( uz treti den sa snazim ranajkovat a taktiez si davam pozor na vecerne jedenie, samozrejme taktiez nejem sladkosti- co je u mna neskutocna muka... je to fajn, ide to dole... uz mam 65,4 takze dufam, ze to do vianoc zhodim... :D

mata_ba
27. aug 2012

Ahojte kocky..mozem sa k vam pridat?4 roky dozadu som mala 58-60 kg..prestala som tancovat a zacala papat svokrickine kolaciky..a zrazu bum-infarktova situacia-pozrela som sa na vahu,kora ukazovala strasidelne cislo 79,5kg..takze dnes rano som mala aj s mm prvu hodinu vo fitness centre,aj s trenerkou...uz rok sa snazime o babatko,na 3 mesiace sa aj zadarilo,no mala som zamlknuty potrat..nedari sa nam opat,hoci som 3 mesiace po potrate,tak som sa rozhodla,ze ked zatial nemozem byt mamina,chcem aspon spat moju postavu...dufam,ze to zvladnem..a vam vsetkym velmi drzim paste...