icon

Chcem schudnúť 20 kg bez diét

sisanka
18. aug 2012

Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵

lucia81
18. aug 2012

@sisanka Ahoj, tak sa pridávam aj ja k vám. Presne takto isto sa stravujem aj ja. Je to Vysoká škola od Edity Sipeky. Diéty sú nanič, skúšala som a vždy mi bolo z nich veľmi zle a bola som slabá. Takýmto stravovaním som schudla ešte pred deťmi 20 kg úplne nenásilnou formou a cítila som sa skvelo. Dnes mám 72 kg a 168 cm. Pred prvým tehu som mala 62 a tak mi bolo najlepšie. Týchto posledných 10 kg mi zostalo ešte po dcére, pri nej som pribrala 26 kg. Pri synovi "len" 12 a tie išli ľahko dolu. Len som potom polavila, mala som osobné problémy a tak som sa nemohla na seba sústrediť. Je dobré si vytýčiť cieľ a ísť za ním, treba byť úplne v pohode a pozitívne myslieť, potom to ide samé. Zrazu zistíte, že nie všetko sa točí len okolo jedla. Držím nám všetkým palce, určite sa nám to podarí. 🙂

ivia123
18. aug 2012

ahojte babenky .Ja som počas tehotenstva pribrala 36kg uplne važne .Schudla som už 34kg a vaha 60 kg je čo chviľa na dosah.Priznam sa necvičim,nedietujem. 🙂

jennyka
18. aug 2012

@sisanka tak musim uznat ze takto zo mna nelialo hadam od strednej 😀 wow super cviky vobec nie su narocne. musim dat sprchu lebo zo mna hadam strieka. dakujem za super naladenie

lucia81
18. aug 2012

@ivia123 ahoj, super gratulujem a prezraď ako sa ti to podarilo.

ivia123
18. aug 2012

@lucia81 deti mi davaju zabrať 🙂

lucia81
18. aug 2012

@ivia123 tak to aj mne, ale to mi k tomu vôbec nepomáha, a to ich mávam niekedy až 6. 🙂

ivia123
18. aug 2012

moja sestra chodi behať,ale vždy keď ju vidim zda sa mi tučnejšia,a vždy mi povie že som zase schudla a ,že čo robim? Tak sa len smejem ,nech si to pride s mojimi deťmi vyskušať 😀

ankalv1
Autor odpoveď zmazal
lucia81
18. aug 2012

tak to ti v dobrom závidím, že ti to tak super ide dolu aj samé. V mojom prípade je to po pôrode ťažšie ako pred, ale verím si.

ivia123
18. aug 2012

Niekedy poviem,že jej zavidim,že ma čas pre seba,isť ku kaderničke ,kozmetičke,zabehať si.... a ja niekedy mam pocit ,že nemam čas na nič.Pre mňa by mali deň predlžiť a to som stale na rodič.dovolenke.Možno je to aj tym ,že ona byva v panelaku a ja v roddinnom dome s veľkou zahradou.Okolo domu stale čosy treba,niekedy ma to už prestava baviť 😉

ivia123
18. aug 2012

takže babenky, želam vam zdrave chudnutie a ,zase to veľa neprehaňajte veď vaše polovičky vas ľubia aj take ake ste

jerryjanka
18. aug 2012

joj babule - ja by som potrebovala dať dole tak 35 kíl to je uplna fatamorgána pre mna - nikdy som sa nevedela riadne zaprieť - najviac som v živote schudla 12 kil za 3 mesiace - bez diety - Sipeky a cvičenie. kiež by som po pôrode dokazala so sebou urobiť aspon niečo a dať dole aspon 15 kil

henrieta16
18. aug 2012

Baby, môžem sa pridať? Tiež sa už nemôžem vyhovárať na tehotenstvo (mala som dvoch krpcov po sebe v priebehu 10 mesiacov 😀 ) Ale ten mladší už má 16 mesiacov a moje kilá nie a nie dole. Pri prvom tehotenstve som pribrala 13 kg a ostalo mi 8 a na to som hned otehotnela a pribrala 10 kg a všetko zhodila. No tých 8 tam stále je. Naivne som si myslela, že to za nimi v pohode vybehám, ale akosi sa na mňa tie kilá prilepili... 😀 😀 😀 Aktuálna váha je 79kg pri výške 165 cm. 😖 idem do toho s vami. Už týždeň cvičím každý deň, ked mám čas jogu a snažím sa riadiť delenou stravou. Ešte som sa do nej úplne nedostala, no určite na to prídem. 😵 Potrebujem ale schudnúť 20 kg. Moja vysnívaná váha je 59 kg. 🙂

titkovamiriam
18. aug 2012

Ja pridam osobnu skusenost s chudnutim bez diet k dnesnemu dnu je to 14 kil.prekopirovala som to z inej temy kam som to povodne pisala ale ficim na tom doteraz:

Sama patrím k veľmi obeznym ľudom.Sestra aj kamaratky mam vacsinou chude az velmi chude a v chladnicke maju ovela vacsie hovadinky ako ja.Sama som si vedoma že moja hmotnost je vysledkom mojho ,,životneho stylu,,.Nemam vztah vobec k sportu iba ak teoreticke pozeranie v telke.Jedine co milujem je plavanie .Neranajkujem,obcas obedujem,no po 22h zacina,,biely sex,, -otvaranie a zatvaranie chladnicky.Cez zimu alebo chladne obdobie skoro vobec nepijem-myslim vodu.A tu je aj dovod preco som sa sem zapojila.Nastali tieto horucavy a ja behom 3t som,,zhodila,,8kg.Samozrejme ze pri 106kg to niak ani nieje vidno-no vahe som najskor ani neverila-prevazila som sa v praci a tam 98kg a asi preco:
-absolutne nechutenstvo k varenej strave/varim koly detom kazdy den/
-pijem asi 8l vody-cistej alebo mineralnej
-kedze mam pracu 6km a kolega prestal chodit autom idem to tam aj naspat peso
-momentalne denne plavam cca 3km
-po 19 nejem alebo len marhule ci uhorky,alebo ine ovocie ci zeleninu
takze chudnutie nieje asi o vseliakych doplnkoch a zazrakoch ale o zmene
neviem ako to dopadne ked toto horko opadne,no aj tak som momentalne rada že to ide dole ,neviem kolko to dole este pojde ale asi sa v 40 zacnem snazit aby to uz hore neslo.nikdy som stihla nebola v 19 som mala 76kg,nikdy som netrpela tym ze som obezna,ani som nemala zdravotne problemi no aj tak je to fajn pocit byt o nieco lahší

minnie55
18. aug 2012

@anka912 súhlasím, mohli by sme vždy raz týždenne napísať hmotnosť na začiatku a potom na konci týždňa 🙂

sisanka
autor
19. aug 2012

@zuzu188 ja som dnes cvicila 3.den a som myslela uz miestami ze sa mi nieco stane, ale vydrzala som...tiez nie som taka vyzla ako oni a na to ze mam 20kg na sebe navyse som to zvladla myslim dobre 😀

sisanka
autor
19. aug 2012

@lucia81 presne presne, treba pozitivne myslenie 🙂 takze ja som teraz v hlave naladena na chudnutie 😉

sisanka
autor
19. aug 2012

@jerryjanka ahoj ja tiez tak skusam tu sipeky, jem kazde 4hodky...a zatial sa citim super, vobec nie som hladna a nemam chut nieco vyjedat 😀 a kazdy den cvicim...zacala som na orbitreku a teraz cvicim jillian michaels 30day shred....a niekedy pridavam aj ten orbitrek a "mojich" 100 brusakov 🙂

sisanka
autor
19. aug 2012

@henrieta16 kludne sa pridaj 😉 ale tu sa nedietuje 😀 😀 😀 ja skor preferujem to cvicenie 😉 a pravidelna strava atd... 🙂

zuzu188
19. aug 2012

@sisanka počkaj,keď tak budeme vyzerať 😀...pozerala si aj na youtube vidé báb,ktoré jillian cvičili?..som pozerala ako puk

jennyka
19. aug 2012

@sisanka dobre ranko. tak z mojho velkeho vcerajsieho cvicenia mi vznikol mozol na vekom palci na nohe 🙂 heh nemozem poriadne stupit. aaale idem to osetrit a vecer ked dam spinkat drobceka tak pokracujeme. to ty k tomu davas este 100brusakov? 😅 super

henrieta16
19. aug 2012

@sisanka nejde o dietovanie, ved delená strava nie je dieta, ale sposob stravovania, takže ma vezmete? 😀 😀 😀

henrieta16
19. aug 2012

@minnie55 to je super nápad, mohli by sme každý týždeň písať, koľko sme zhodili...som za 😎 nie je nič lepšie ako motivácia a psychická podpora. 😀

jennyka
19. aug 2012

@henrieta16 ahoj a ty aj cvicis? ci len papas zdravo? ja som chcela len dietovat lebo som riadne leniva ale vcera sa cosi zmenilo a ja som si super zacvicila vdaka sisianke a isla som spat s riadnym usmevom a dobrym pocitom. skus tie cviky su vemi jednoduche.

henrieta16
19. aug 2012

@jerryjanka Sipeky je super, tá dokáže motivovať. Tiež jem podľa nej každé 4 hodiny a pijem veľa vody a do toho som zahrnula delenú stravu + cvičenie. Prílohy nejem, sladkosti tiež nie, ale teraz, ked mám "návštevu" idem sa za nimi zblázniť, ale zatiaľ sa kontrolujem. 😀 😀 😀 Akurát ranajky si doprajem, bez nich ani na krok, proste ich musím mať. Vždy si na nich dávam záležať. 😵

henrieta16
19. aug 2012

@jennyka už týždeň cvičím jogu, každý deň cca 45 minut. Dávam si na tom záležať. Pre niekoho môžno nudné cviky, no ja pri nich relaxujem a cvičím zo zavretými očami, pretože je potrebné sa sústrediť na dýchanie 🙂 veľmi som si toto cvičenie obľúbila a vždy ked drobci spia, idem na to 🙂 inak som bola tiež veľmi lenivá do cvičenia. A plán, teda rozpis cvičenia už visí na chladničke 😀 spolu s fotkou modelky 😀 😀 😀

sisanka
autor
19. aug 2012

@zuzu188 neee nepozerala...daj link 🙂 ja som mm ukazovala ci chce aby som tak vyzerala a on sa smial ze ci v buducom zivote 😠 😠 😠

tilly
19. aug 2012

jaj baby, vecny to problem chudnutie bez diety a jojo efektu...

mne sa super chudne na jar, cez tyzden sa normalne stravujem, vela vela vela chodim, min. 4 krat do tyzdna beh... no, ale potom dojde vikend, sobota party a ja sa nedokazem ovladat a doslova zozeriem a vypijem vsetko, co vidim... a potom je to v haji cele...

minuly rok som dala bez namahy dole 8 kileciek, len rychlou chodzou s kocikom, len doslo leto, kadzu sobotu bola nejaka ta zurecka, bolo teplo, nedalo sa moc hybat, tak to islo hore zas...

teraz sa chystam k vyzivovej poradkyni, aby som si upravila jedalnicek trosku, s pohybom problem nemam, som dost akcna, kazdy den mam pohyb, ale to jedlo si musim dat dokopy, lebo zeriem vsetko, co mi pride pod ruky ako blazon...

a vraj odstranenie zlozvyku trva 21 dni, cize ak ste zavisle na cokolade, cipsoch, kole alebo tak, tak staci 21dni vydrzat a ste z toho vonku 😉

a ako tu uz niekto pisal, ano nasi muzi nas lubia aj tak, ale ja sa na seba uz nemozem pozerat a ten pocit, ked chcem vyskocit a musim tahat par kileciek navyse, ble

jennyka
19. aug 2012

@henrieta16 hmm joga moze byt super este som neskusala. ale madona na tom fici a vyzera skvele 🙂 kolko si zhodila za ten tyzden?

barca127
19. aug 2012

Ahoj babbule ...tak aj ja by som potrebovala este co to zhodit.Som rok po porode a zhodila som uz 20 kil (nabrala som 18 v tehu) ale este by to chcelo dat dole aspon 10, ktore sa na mna nalepili pocas prveho tehu,ktore vsak skoncilo potratom. Dietovat prisne moc nechcem pretoze potom nevladzem za nasou bambulou a som neustale nervozna 🙂) musim sa priznat ze do sportovania sa mi moc nechce som prilis leniva, zacala som korculovat ale potom prisli problemy s kolenom a teraz sa neviem do toho dostat spat.Pozerala som na tu Lillian a teda skusim to 🙂 povedala som si ze sa zacnem stravovat pravidelnejsie a po malych porciach,proste budem jest vzdy ked papa aj dcerka teda dost pravidelne a uvidime co to da.Momentalne mam 70 kg tak dufam ze tych vysnivanych 60 bude 🙂