Chcem schudnúť 20 kg bez diét
Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵
@ankaevka mne sa to už nezdá tak veľa, pretože som už na 8. dni a ubehlo to ako voda. 😀
@sisanka A ako bolo? Užili ste si to tam? Aj si niečo cvičila, či pre kolená nič? 😉
@henrieta16 bolo uplne super 🙂 necvicila...pohybu som tam mala dost na turach 😀 😀 😀 a rano som bola rada za kazdu minutku spanku 😉 od zajtra pokracujem v jillian len sa trosku bojim toho... 😒
@sisanka hm, tak to je dobre, že ste polietali, pohybu bolo potom dosť! 😉 a s Jill - ved uvidíš ako ti to pôjde, daj potom echo... 🙂
@henrieta16 urcite ich to tesi ... ked si dam chvilu pauzi uz mi hovori no cvic takto neschudnes 😀
@henrieta16 aj ja nohy ale len litka este je dlha cesta pred nami
@baby124 😀 čo on o tom vie, nie? 😀
@baby124 tak to teda je, ale ideme dalej, prvý týždeň za nami, radšej pomaly a s istotou, ako rýchlo a s ujom Jojom na krku 😀 😎
@henrieta16 ty chlapi by boli najradsej keby sme boli chude hned 😀 😀 😀
@henrieta16 uja joja veru nechce asi kazda radsej chudnut pomalsie a bez joja ako rychlejsie s jojom 😀
@henrieta16 @sisanka ahojte,prepacte,ze rusim..vidim,ze tu spominate tu jillian...hladala som aj ja videa na ulozto.no je ich tam dost vela..ktore konkretne cvicite vy?
Baby ma inspirujete. Kde najdem tu jillian? 😀
A vsetkym Vam drzim palce nech kilecka idu dole ako po masle.
@henrieta16 oni si tam tie baby písali tak ako my tu..dokonca som sa tam dočítala,že začiatočníci ju určite nezvládnu 😀..som sa na tom fajne zasmiala 😀
babyyyy ktore ste mi este nenahlasili vahu.....mohli by ste :D chcela by som uz uzavriet tabulkuuuuu 😎 😎 😎
jááj idem sa samu seba pochválit 😀 keby som jedla tak ukážkovo ako dneska tak by kilá padali len taký fukot 😲
Dufam že v ydržím celý týžden takto.......a žiadne kinder čokoládky nebudú 🙂
@mata_ba ahoj, no sú to 3 videá, level 1, 2 a 3. s názvom 30 day shred. Cvičí sa to 30 dní, každý deň. Prvý level sa cvičí 10 dní, druhý tiež....atď. 😉
@zuzu188 akože nezvládnu Jillian? A my sme to zvládli 😀 a nehovorím, čo to bude radosti po mesiaci 😀 😀 😀
@ivanazv 😀
@baby124 to ach ty chlapi 😀 a ja tiež pozdravujem uja Joja a nech sa nás drží na míle daleko 😀
@henrieta16 ak vydržím mesiac,tak budem na seba hrdá 😔 ...aj si to potom zopakujem alebo skúsim niečo nové 🙂
@zuzu188 môžeme potom prejsť na 6 week six pack 😉 alebo znova zopakovať, už aj ja som nad tým uvažovala 😀 niektoré to tak cvičia. 🙂
zajtra si musim ist kupit meter- chcela som sa pre merat a cely vecer hladam meter 😒 . a inak myslim, ze so stravou som sa celkom dobre drzala. pekny vecer
@henrieta16 dala som tu jedno video jednej baby,ktorá 30 day shared cvičila 3x po sebe a po tých 3 mesiacoch vyzerala výborne..mohli by sme si ešte raz 30 day shared zopakovať a potom 6 week 6 pack
@zuzu188 no ja som za 😉 môžeme to skúsiť a nevieš, na ktorej strane nájdem to, čo si tu dávala? Chcela by som si to pozrieť 😉
@henrieta16 netuším..idem to pohľadať 😀
@zuzu188 dakujem si poklad 😉

@zuzu188 a čo tam ešte bolo? Som strašne zvedavá... 😉