icon

Chcem schudnúť 20 kg bez diét

sisanka
18. aug 2012

Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵

martinkova24
24. jan 2013

@ercinka no mňa nevysla až tak,,veľa,, na ponuky na nete som aj ja zvedavá už len dočkať sa ked príde 😉 ináč som si chcela kúpiť pôvodne pouzitu na bazare aľe zdali sa mi predrazene na to že boli ojazdené

ercinka
25. jan 2013

@martinkova24 ja mám doma stacionárny bicykel, ale ani neviem opísať svoj negatívny postoj k nemu, ja som tak lenivá, že sa až hanbím. Aj včera som prišla z roboty a miesto toho, aby som niečo robila, som zachrnela pri telke 😀 No to je diéta 😝

martinkova24
25. jan 2013

@ercinka no ja ho mam tiez ale ak sa mam priznat nevladzem na nom jazdit a to ani nerobym 🙄 aj koli tomu chcem schudnut lebo ja uz ani pri sexe nevladzem 😅 a to mam ,,len,, 80kg na 175cm co nen az tak brutalne vela fakt neviem ako ,,jazdia,, 120kg zeny

ercinka
25. jan 2013

ja mám 172 cm a váhu 83, tiež nie som nejak veľmi, ale ma je "dosť". Ja som ale vždy hladná, stále by som niečo chrúmala, tak len ovocie a zeleninu si pchám do úst. Dnes som si ale kúpila krásne šaty 😀 takže dnes som "za štíhlu". Neverila by som, že jedny šaty dokážu urobiť takú radosť 🙂

schussy
25. jan 2013

@ercinka ahoj,prosím ťa ako si začala? Potrebovala by som schudnúť 10-15 kg,no nejde so mňa ani gram. Treba dni nejak stridať alebo každý deň rovnako. A čo káva? Je vhodná? Dakujem

martinkova24
25. jan 2013

@ercinka no ja som dnes zacla s dukaovou dietou,tak som zvedavam co to spravi a ked pride moja vibracna plosina tak sa budem uz len natriasat 😅

13mamicka
25. jan 2013

@ercinka presne ja tak isto,mam doma beziaci pas asi mesiac ma to bavilo teraz mam k nemu odpor aj k cviceniu,idem podla 90 dnov.,ale nie na 100% vecer nejem ide to strasne pomali dole ach jaj -keby sa tak dalo schudnut z vecera do rana

ercinka
25. jan 2013

@schussy ja pijem kávu 2x denne a teda musím aj sladiť, medom. Ku dnešnému dňu mám dole 30kg bez pár deka, ale už to ide pomaly. Neviem či som zdravo chudla, keďže som vôbec necvičila, asi nie, ale išlo to dole a to je pre mňa dôležité. Musíš sa rozhodnúť, že ideš na to a pôjde to.
Neviete založiť súkromnú diskusiu? že by sme si písali tam, nech nás tu neočumujú 😝

alexandraluja
26. jan 2013

no baby tak dnes som sa konecne rozhodla a zacala som zvicit . 15 min steper, 15 min bycikel a rozmyslam ze sa kus vyzurim aj na vreci ale potom uz lahnem mrtva. Drzte mi palce do jula chcem byt lahsia aspon o 15 kil.

13mamicka
27. jan 2013

@ercinka ako ste sa stravovali?za aky cas to islo dole?dakujem vopred za info

zdena7327
27. jan 2013

@ercinka Páni moji máš môj obdiv krásne si schudla s takej váhy hmm klobúk dolu ja chcem tiež schudnúť teraz mám 85 kg od 1.1 2013 som začala chudnúť mala som 90 kg pri výške 161 cm nemám žiadnu dietu je to pre mňa drahé lebo každá dieta je pre mňa drahá musím jesť to čo je doma navarené ale obmedzene po piatej nejem nič sladké si dám ale vážne len máličko a nie každý den a cvičím 40 min na stacionarnom 15 min na rotačnom disku a potom si dam 100 sklápačiek ale som unavená jak hovado cez den 2 deti tak na manžela ani nezostáva čas či chuť ale inak vôbec neviem či to robím správne tak preto som ťa oslovila či mi nevieš poradiť dakujeeem 🙂

blondyblond
27. jan 2013

@ercinka ako sa ti to podarilo?Ja by som tiez privytala taku sukromnu diskusiu....Napis mi prosim do IP.Dakujem 🙂

lucuska22
27. jan 2013

@blondyblond
@ercinka baby ked zalozite tu sukromnu diskusiu mozem sa aj ja pridat? Tiez by som potrebovala poradit ako schudnut nakolko uz je to strasne stale som sa utesovala ze nie najhorsie ale citim sa zle... Musim schudnut... Dnes som si kupila aj orbitrek tak som zvedava ci mi to pomoze 🙂)

dadak
1. feb 2013

@ercinka babyyyyy... aj ja sa chcem pridat 😀 chcem dat dole 13 kil... cvicit nemam kedy a ani sa mi nechce, aby som sa nevyhovarala..max. brusaky... len ako upravit tu stravu...
myslis ze by to pomohlo?
8,30 jablko
10:30 pomaranc
12,30 salat s kuracim masom
15,00 vajicko natvrdo
17:00 dojest salat s kuracim masom, aby sa nepokazil... 😀DD
pit vela vody a vecer nic nejest...
toto idem skusit cely februar...kto sa prida? 😀

ria007
1. feb 2013

ahojte aj ja sa chcem pridat 🙂 potrebujem zhodit aspon 15kg to je minimum kedze sa uz dost dlho pohybujem okolo 90kg. Ja som zacala v pondelok a snazim sa dodrzat aspon tieto veci: dostatok tekutin, vela ovocia a zeleniny, pecivo maximalne raz za tri dni a aj to tmave a vecer nejest.
Sukromna diskusia by sa zisla, ja som aj objavila ako ju treba vytvorit, len neviem ci uz niekto medzi tym nevytvoril...

ercinka
1. feb 2013

@dadak tak som ťa pridala do súkromnej diskusie... presne tak som sa stravovala, až na to vajíčko, tie nemôžem, je mi z nich zle. A to mäso som obmieňala s balkánskym syrom, alebo potom, keď mi to išlo krkom, tak som si dala kyslú smotanu alebo tuniaka so zeleninou. Tak to jem stále, a ide to pekne dole.

ercinka
1. feb 2013

@ria007 pridala som ťa

jsmb
1. feb 2013

@dadak , jooj mne mi jablko na ranajky nestacilo. Ja som po jablku vzdy hladna 😢 , tak si dam dalsie 😀. Ja potrebujem zhodit len z brucha a to asi inac nepojde, len cvicenim??? 😢
Ja som mala stale pred porodom tych 55kg a teraz az 70kg. Hroza. Moje nohy ma nevladzu nosit a som stale unavena

dadak
1. feb 2013

@jsmb ja som mala pred porodom 57 a teraz 70..takze sme na tom rovnako...😀 tak ale ja neviem co a kedy jest, aby som aj schudla...☹

ria007
1. feb 2013

@ercinka dakujem 🙂

jsmb
1. feb 2013

@dadak ved to to, kedy jest, ako jest, co jest. Ja mam pocit, ze sa iba napijem vody a uz mam nejaky gram navyse. Ale vsetko len do brucha a do zadku ide. 🙄 Ruky mam jak palicky do fazule 😀

dadak
2. feb 2013

@jsmb vies co? poviem ti tak: ja som po druhom dietati robila 90-ku- vies tu dietu...schudla som 15 kil za 2 mesiace...ale bolo obdobie, ked som fakt nic cez den nezjedla, teda okrem ovocia, co bol ovocny den a na druhy den ziadne kilo dole, dokonca nejake gramy som pribrala..no chapes? ale potom som si uvedomila, ze mojou chybou bolo to, ze som sa vazila kazdy den...treba to raz do tyzdna...

Tak co baby? nikto sa neprida ku mne na nejaky plan?

mata1976
13. feb 2013

baby, mam na predaj 15 vstupov do expresky kupene na Zlavomate. Kupon je platny do 28.2. ja to uz nestihnem vyuzit. Ak by mal niekto zaujem viac info cez IP 😵

ryka2
20. feb 2013

baby ja mam 89 a vyska 162 a chcem skusit chudnut podla Veseleho -ma s tym niekto skusenosti-? Poradte-inak pred tyzdnom som zacala cvicit doma podla knizky Fit maminka tak polhodinu denne-trosku menej bolia klby

takyna
20. feb 2013
ryka2
20. feb 2013

@takyna dik mrknem sa tam

prekvapenie
27. mar 2013

čaute, ja som už schudla za dva mesiace 8 kíl a žiadne veľké obmedzovanie ani hlad ani cvičenie. Jediné čo som vyradila je biele pečivo (aj tmavého zjem veľmi málo) a sladené nápoje som úplne vyradila. Keď mám chuť na sladké tak si nedám keksík ale kúsok čokolády alebo ovocie (doobeda). Zjem všetko aj knedľa kapusta a pečené mäso, ibaže si to vždy dám na malý tanier. Po týždni to úplne stačí. Naposledy sa najem o 18:OO najneskôr, ale kľudne aj gulášovú polievku. Potom už nič len vodu. Keď je večer kríza tak si nakrájam mrkvu alebo dve a jem to ako chipsy. Vždy idem spať trochu hladná ale ráno mám dobrý pocit. Nikdy by som nevydržala držať diétu ale takto to ide pekne dole. 🙂

aamina
27. mar 2013

Nežrať! Najlepší spôsob

tilly
27. mar 2013

@aamina nezrat, mas pravdu... treba normalne jest 😉 k dobrej postave sa treba doslova prejest...

baklik
27. mar 2013

tak ja som sa dopracovala k povodnej vahe po porode az po takmer roku a teraz mam po dalsich 4 mesiacoch o dalsie 4 kg menej, cize suma sumarum o 10 kg menej ako vlani v lete! no, co dodat - potesi 🙂 🙂 🙂
a tiez iba stravou, nic specialne, len ako som zacala malemu varit, zacala som sa aj viac zaujimat o zdravu vyzivu. samozrejme, drobec nemoze vyprazane a ja jem v podstate to, co robim aj pre neho, cize ja sa stravujem dietne, pricom on krasne pribera... 😀