Chcem schudnúť 20 kg bez diét
Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵
@jaannuusskkaa necháme to na teba, hlavne, že máš snahu, to je základ. Sprav to podľa svojich predstáv. Kočeny určite budú rady, že to niekto robí za nás 😀 si poklad, teším sa na tú tabuľku pravdy 😀 😀 😀
@henrieta16 aaale este by sa mi zisiel aspon zoznam babeniek ktore budu chudnut s nami 🙂 alebo aspon nejake chytne body....ci sme zatial iba my 3???
@henrieta16 😀 😀 😀...že cena útechy 😀..pre mňa by to bolo ako za trest 😀..pri ms je normálne mať aj 2 kg naviac,lebo sa v tele zadržiava voda
rada by som sa pripojila k vám . . . som zvedavá, koľko vydržím pri mojej pevnej vôli 😉
@jaannuusskkaa no zatial tam urob len prázdne kolónky a zvyšok sa dopíše zajtra, mňa a seba tam napíš medzi prvými 😀 😀 😀 nech tam svietim 😝
@zuzu188 ved toto, takže si zajtra 2 kg odrátam 😀 😀 😀 ale nie, žartujem, dúfam, že sa stratia pri dalšom vážení 😎
@minnie30 berieme ťa 😀 si v tabuľke 😎
@henrieta16 jasneee budes veduca 😀 😀 😀
Inak OZNAM PRE VSETKY SNAZILKY :D kto sa chce pridat staci mi napisat do IP 😉 😉 😉 zaciname 20.8.2012 😎 😎 😎
@jaannuusskkaa no dobreee, ked inak nedáte 😀 od teraz len pani veduca 😅
@jaannuusskkaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@henrieta16 dobre , takže zajtra váha, či ako
@henrieta16 😀 😀..kľudne 😀...ale hej,ak nebudeš veľa sladkého jesť 🙂
@minnie30 stačí váha a miery (90-60-90) 😀
@zuzu188 je to ťažke v takom stave nepapať sladké, ale snažím sa, ten môj krémešik z oslavy je už fuč, 😢 ale nie v mojom brušku... oj, nič, dám si ho, ked budem štíhlounká 😀 😀
@jaannuusskkaa ani na mňa nezabudni 😀
kočky, ste lepšie ako fb 😀 😀 😀
zajtra ráno prídem, idem už spinkať, lebo ak po večeroch nemôžem papkať, radšej si idem ľahnúť 😀 dobrú noc, zajtra hlásim svoje prednosti 😀 😀 😀 brú nocku prajem
@zuzu188
@henrieta16 dobre baby ste tam 🙂
@henrieta16 ja sa priznám,že som si ráno dala 4 kúsky koláčika 😀..a potom už len goji a colu light namiesto sladkého...a asi si budem robiť dukanovské sladkosti a puding so sladidlom 🙂..je to super,že si odolala 🙂...to vždy poteší 🙂
@henrieta16 jemine, ja by som radšej len váhu a výšku, lebo z môjho obvodu pásu vás budú chytať mdloby, ja mám skoro všetko na bruchu. A teda váhu by sme mali hlásiť sem verejne, či? Či len IP poslať jannussske???
Juuuj babulky, ja vas tak obdivujem a ticho zavidim tie vase musie vahy... :/ Co by som ja dala za 80kg! Ved ja sa aj hanbim svoje miery napisat, bleeee.... 😝 Ja mam vyoperovanu stitnu zlazu a som na hormonalnej liecbe. Je tu este niekto s podobnym problemom? Nechcem sa na to vyhovarat, no mam dojem, ze nemusim nic jest a s kazdou tabletkou mam 5kg navyse. Otehotnela som len zazrakom, no po porode je to s mojou vahou uz priam katastroficke. .... 😢
Idem vas sledovat a bojovat zaroven s vami, aj ked neviem, ci az takto verejne... ☹
@lien_ka ja síce nemám št. žľazu vonku, ale musím brať dosť vysoké dávky eutyroxu, aj priberať som pred pár rokmi začala z toho, že som nevedela, že mi prestáva pracovať, len som bola stále unavená a v depke. Teraz mi je v rámci možností celkom dobre, ale kilá sa ma držia ako kliešťa.
@anka912 sú nízkotučné a so sladidlami..kukni www.dukanovadieta.com je ich tam celkom dosť na výber 🙂
ahoj te ja sa pochvalim ja som za rok schudla 18kg a do buduceho leta chcem este 10kg dole 🙂

@henrieta16 tak ja mam kazdy vecer od 20:00 az do rana casu :D maly spinka tak v pohode a potom zapisovat raz do tyzdna to bude v pohode.....staci povedat akym stylom alebo ako to chcete zapisovat....ci tak ako tie slavne tabulky narodenych deticiek