Chcem schudnúť 20 kg bez diét
Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵
@katy31 jednoducho vylucila som na pol roka zo stray muku cukor a skrob...tot vsio...ziadne cvicenie nic....teraz papam 2x do dna a uz vsetko ale s mierou...🙂
@anka912 ahoj ked nechces pisat tu na fore vahu kludne mozes napisat do IP uz ako chces...
Babyy tabulku mam hotovu tak sa hlaste ktora sa chce este pridat....vaha sa bude zapisovat pondelky rano skuste papat 4-5x denne pravidelne a male davky aspon ja sa na to chystam :D na ukazku davam tabulku do albumu ked chcete nieco zmenit alebo prerobit tak navrhnite 😀
@jaannuusskkaa ja sa určite pridávam, dám aj sem váhu a dúfam, že aj ostatné 😝
@jaannuusskkaa tak pridaj aj mňa, ja mám 90 kg.. 😔
@katy31 mam ti zapisat 90???alebo sa radsej odvazis rano pred ranajkami a zapiseme 🙂
@jaannuusskkaa môžeš zapísať teraz.. ráno to nebude o nič lepšie.. 🙂
@jaannuusskkaa ja som skusala papat 5x denne a pribrala som za mesiac 2kg :( teraz pocuvam svoje telo ( papam ked som hladna ) nie vela ale nieco a ide to stale dole
babulky... ja tu poskulujem do tejto temy.. je nacase robit so sebou nieco 😝 ja sa snazim,ale dnes som ostala v soku,ze mam kilo hore a nie dole 🙄 moj problem je hlavne to,ze ja jedlo strasne hltam. nemam cas sa pri detoch ani najest,tak len sup sup. mam 68 kg - vcera som mala 67 🙄 uvidim zajtra rano 🙄 a aby ste si nemysleli, meriam len 158 cm!!!
@katarinka_brnka ja som skusala mliecnu dietu 5x denne som jedla a za 4 dni som schudla 2kg ale bola som straaasne hladna :( tak som to vzdala....pomohlo by to keby som vydrzala....ale to je iba moja skusenost 🙂 a pocuvala som svoje telo a pribrala som 2kg :D
@jaannuusskkaa tak kazda sme ina mne toto fakt pomaha uz si aj nejaku to cokoladku dam ale zasa ja vobec necvicim mozno keby zacnem tak to ide rychlejsie
@katarinka_brnka jasnee kazdy ma ine telo no nic uvidime ako dopadneme 🙂
@jaannuusskkaa tak ja uz som teraz nadmieru spokojna 🙂 ale tak este to chcem aby bolo lepsie 🙂
@mrka2 tak sa pridas k nam???mozem ta zapisat?
@jaannuusskkaa co ja viem? 😕 ja tam budem isto poseldna v tej tabulke 😝 😝 az sa budem hanbit. aaale no tak daj, pri najhorsom sa na mne zasmejete. ale este dojcim,tak to nemienim nejako prehanat,tak tam daj do poznamky,ze kojacia matka 😀 😀 😀 ze mam aspon nejaku vyhovorku 😀 😀 😀 🙄
@katarinka_brnka no ale ze keby nejem sacharidy,tak asi odpadnem. a tema sa vola ze schudnut bez diet. tak to nema zmysel sa obmedzovat,to je prakticky dieta,ked sa obmedzujes,nie? cely zivot sa takto neda. a ani pol roka. to si neviem predstavit,hlavne ked moj manzel je pekar 😝 samozrejme,ked si to vydrzala,tak klobuk dole. to ja by som isto nie..
@mrka2 dobre dam ti ku menu hviezdicku alebo nejaky symbol a dam do legendy ze mamicky ktore este dojčia 🙂 kludne zajtra ta zapisem lebo uz idem spat 🙂
@jaannuusskkaa jasne, dobru noc, aj ja uz idem,alebo asi najprv cicik malemu a tak spat.. stale sa zobudi akonahle lahnem do postele 😔
a ja cchem zhodit aspon 10 co mam robit dajte tiopy kocky
@jaannuusskkaa
@katy31
@katy31
@katarinka_brnka
@mrka2
@mrka2 to poznam preto som isla vzdy spat s nim uz o 20:00 :(
@nikitkad ahoj mam zapisat vsetky tieto baby????
ja neviem ja sa kvam chcem pridat !!len my povecte co mam robit ako zhoduodit kilecka
@jaannuusskkaa nie,to sa akoze nas pyta,ze tipy na chudnutie. no kebyze viem,tak uz som jak prutik 🙂
@nikitkad myslim,ze klasika viac pohybu ako jedla, nejest sladke, mastne... no isto poznas tie take rady... ja si myslim,ze sa aj celkom da schudnut,ked prijimas viac bielkovin ako sacharidov. nieco take ako delena strava. ale k masku si dat menej prilohy a viac zeleninky. a pod. naidelanejsie len zeleninku bez prilohy,ale ja luuubim velmi tarhonu, zemiaciky 🙄 🙄 juuj, tazke to bude
@nikitkad u kazdeho je to individualne... ja pri prvom rapidne chudla...az na 52 kg som padla,mala som problemy,lekari mi normalne zakazali kojit,lebo som az odpadavala... pri druhom pohodicka,za mesiac som bola na svojej normalnej vahe 57kg. -to je moj pripad..ale napr. moja kamoska,tej sa podarilo schudnut na svoju normalnu vahu az ked prestala kojit,a pri tom sa vobec neprejedala...taze ,fakt u kazdeho je to inac. hlavne sa aj ked kojis neprejedaj,normalne jedz za seba,nie za dvoch ako radia "vsevedne " babky 🙂
aha no ja som dala od porodu 8 dole a viac nic a to som jedla tyzden len salaty a nic dole a hybem sa dost pri 2 detoch.a tyo bude jest vsetky rovnake jedlo??

@katarinka_brnka ahojte a ako sa Ti to podarilo? Baby, pridávam sa k Vám, aj ja musím dať 20 kg, ktoré som nabrala po pôrode, dole... Ešte kojím...