Chcem schudnúť 20 kg bez diét
Ahojte babulky, ktore uz prestali bavit diety, obmedzovanie sa a hlavne jojo efekt.....drzala som uz viackrat 90dnovku, ale vzdy som schudla priemerne cca 5kg za prvy mesiac a potom ma to prestalo bavit...teraz som sa rozhodla zacat cvicit, zamakat na sebe a jest 4krat denne-kazde 4hodky a vsetko co mam rada a na co mam chut...pridajte sa ku mne a spolu sa zacnime podporovat a dosiahnime svoj ciel 😵 😵 😵
dobre rano- tak hlasim ranne vazenie 81 kg ☹ @jaannuusskkaa a v piatok to bolo este 79 no opat vikend
ale bude to lepsie pekny den
@mrka2 ako ja nemam pocit ze som na zaciatku dietovala skor len upravila stravu papala viac zeleniky maska ryzu ovocia...ako nehovorim bolo to tazke ale tak neschudnes ak budes jest cukor a mastne a tucne jedla to sa neda....ale teraz uz papam vsetko na co mam chut a zaciatky su vzdy tazke pri vsetkom...kym si telo odvikne na to co malo rado
Ahojte, hlasim: 69.4kg, 36.8% tuku (toto by som hlavne mala zhodit, hmotnost mi az tak nevadi)
@jaannuusskkaa Ahoj, prosim pridat do tabulky, ciel -10kg, dnes 69kg
@miskovapetka Ahoj. Dakujem za super rady. Urcite ich vyuzijem. U mna je hlavne problem ze ked dietujem tak som stale tak neuveritelne hladna skoro nejem takze to vydrzim max 5dni a potom pride vikend a vsetko pokazim a doslova sa napcham co pride pod ruku. Skusim to s tym stravovanim kazde 2 honinky aspon nieco male a uvidim. 🙂
ahojte kočky, hlásim váhu, 77,7 kg čo je o 1,5kg menej ako ked som sa vo štvrtok vážila. Ale predčasne sa neteším. 😀
@henrieta16 nevaz sa tak casto,zbytocne sa stresujes. a hlavne je to vela ,za 3 dni. pravdepodobne si sa len odvodnila ,.uplne staci chudnut pol kila na tyzden,vazit sa raz za dva tyzdne.ked drzis dietu nezabudni cvicit,aby neskor neovysala koza. drzim feest paste.good luck!!
Baby, ak vám môžem poradiť, robte to ako ja. Jedzte každé 4 hodiny. Ja jem iba 4x denne, o 8, 12, 16 a 20 už iba fakt niečo ľahke. Riadim sa podľa Edity Sipeky. Ked si prečítate knihu od nej Vysoká škola chudnutia, uvidíte, ako vás motivuje. Dá sa zadarmo stiahnuť na ulozto.sk. A inak sa snažím stravovať podla delenej stravy, nie úplne, ale aspon pri obede vynechávam prílohu, raňajkujem cereálie s mliekom a k tomu sojový rožok so šunkou. Pre mňa su ranajky základ, bez nich by som umrela 😀 No a začala som každý deň cvičiť jogu. Potrebujem dať dole 20 kg a čaká ma dlhá cesta, takže ma dúfam podporíte, budem sa snažiť aj ja vás 😉 😉 😉
@katarinka_brnka presne ,ja priblizne tvojim sposobom + troska sportu zhodila 17 kg za rok 🙂
@zlatica36 nevážim sa často, ale ja som vtedy začala s chudnutím, preto som sa vážila. Inak sa plánujem každý pondelok, aj sa meriam. Takže akýkoľvek úbytok v cm poteší 😝
@zlatica36 tak super blahozela 🙂 ja chcem este tych 10kg a budem veeelice spokojna a hrda na seba 🙂
takže moja dnešná váha je najvyššia z dosiaľ hlásených, ale aspoň sa "väčšie " kočky nebudú tak hanbiť. Váha 85.5kg pri výške 162cm. Môj cieľ je do konca septembra dať na 80kg a do konca roka na 68kg, potom budem max. spokojná, je to váha ktorú som pred pribratím mala možno aj 15 rokov.
Ako pozerám tabuľku, tak tam daj cieľ -17kg- @jaannuusskkaa dík
@jaannuusskkaa aj ja chcem do tabulky 🙂 a hlasim rannu vahu 77,0 kg, ciel je 58, ale aj 65 by potesilo :D
@liviapeto takze -19???
@jaannuusskkaa no ano. ked som otehotnela mala som 85, rodit som sla s 85 a po porode 74, takze som znovu 3 kg pribrala a ide ma porazit!
@liviapeto hehe to poznam :(
ako sa nám pekne tabuľka plní 😀
jaannuusskkaa krásna je ta tabuľka, si šikuľka 😝
@jaannuusskkaa kym som neprestala fajcit mala som 58, ale potom bum za dva mesiace 20 kg hore + sedave zamestnanie a katastrofa bola na svete
@henrieta16 veru, super, aj s motivačným obrázkom 😀 😀 😀
ma niektora z vas svalovicu z toho cvicenia??? ja si nemozem poriadne sadnut... 😒 strasne ma bolia stehna. neviem ako to dnes odcvicim...
Ahojte baby, možete ma zobrat ku vám? Aj ja sa snažím schudnut, som 4 mesiace po porode. Pred otehotnením som mala 70Kg (čo je vela aj tak, 168cm), v čase porodu som mala 90kg. Teraz mám 75kg. Chcela by som mat 56kg, ale ciel je 60kg, to by som bola tiež štastná preštastná 😀
Dufam že s vami mi to pojde lahšie, Iva
ráno váha 68,5, tých 60 kg by som chcela dosiahnuť
@jaannuusskkaa aj ja sa pridavam vaha je 76kg a chcelo by to 60 🙂
@jaannuusskkaa aj ja si poprosím zapísať, váha dnes 68,5
@jennyka a ktoré cvičenia praktizuješ, že taká svalovica? 😉
moja váha dnes ráno 79,8 kg....cieľ- mať aspoň 70 kg
ja som sa ráno aj pomerala,aby som o týždeň videla úspech aspoň na cm 🙂
@zuzu188 všetky máte také - 10 kg ciele a ja rovno - 20 😎

@nikitkad len obed za cely den? tak skus radsej pravidelne stravovanie. ranajky+desiata+obed+olovrant+lahka vecera. ,neboj bude to fajn 🙂