icon

Chcem schudnúť 30 kilogramov

emma2510
4. jan 2013

Samozrejme su tu uz prispevky o chudnuti ale ja chcem viac. Pretoze som pribrala pocas tehotenstva a zmenou stravy k horsiemu som pribrala a teraz mam cez 100 kil chcem spat schudnut na mojich 70 kil takze moj ciel je schudnut 30 kil. Moje ex spoluziacky a kamaratky vsetky maju vysoke skoly len ja mam zacatu a potom som sa na to vykaslala vsetky pisu ake su uspesne a mna to rozculuje ze ja som len taky obycajny smrtelnik co ma obycajnu pracu. Moj zivot sa mi zda byt nudny takze dalsia zmena asi dosiahnut vyssie vzdelanie aj ked moj manzel hovori ze su to vyhodene peniaze pretoze aj vysokoskolaci su bez prace. Dalsia vec co by som chcela zmenit je moj image ked uz chuda tak aj pekna. Stale nosim len pohodlne rifle s trickom alebo pulovrom vlasy do copu tak nejaky uces. Jednoducho vyzerat inak a dosiahnut nieco len to si hovorim kazdy rok.

katka.sp
6. sep 2014

@sija84 papas vstko v malych mnozstvach?? Obmedzujes sladke,alebo nejes vobec sladke?? Da sa to???a co cvicenie

hasleerka
6. sep 2014

@sija84 za týžden si dala dole 3 kg ??? to je dosť ...

sija84
7. sep 2014

@katka.sp
@hasleerka papam v malych davkach kazde 3 hodky,sladke len obmedzujem,necvicim lebo som leniva 🙂
zatial vaha stoji tie prve 3kg sli rychlo uvidime ako pojde druhy tyzden
nechcem uplne vsetko obmedzit aby som neprislaa o mliecko

hasleerka
10. sep 2014

@sija84 tak to sme na tom zhruba podobne .. tiež som obmedzila sladké, menej jem a cvičiť pri moje váhe nejak nevládzem ... tak uvidím čo mi mesiac prinesie... teda skôr koľko si odnesie :D :D

sija84
10. sep 2014

@hasleerka duuuuuufam a pevne verim ze bude len odnasat 😀

hasleerka
14. sep 2014

no čo žienky ako vám to ide ... jáj ja sa nemôžem ani pochváliť ... des a hrôza so mnou...

sija84
16. sep 2014

@hasleerka
@katka.sp
caute baby sme tu len my dve?ja som bola 4 dni na chate,takze si to viete predstavit,pivko,limonady,slaninka,klobasky....a neschudla som to je jasne....ale dobra sprava ze som ani nepribrala ostavam na 105kg...dufam ze tie kila pojdu dole a natrvalo!!!!drzim nam vsetkym palce

hasleerka
16. sep 2014

@sija84 hlavne že to nejde hore ... ja som cez dovolenku pribrala, aj som bola na seba nasratá ... ale tak som si povedela že to bolo len 3-4 kg a nie viac ...
a aký si dávame teda záväzok, celý rok alebo do konca roka ... ja som mala v pláne do konca roka 10 kg ... ale nevidím to ružovo ... ak dám 5 kg budem happy

katka.sp
16. sep 2014

@sija84
@hasleerka hmmm...ja som tyzden vydrzala vecer "nezrat" ale zas to ide cez den behacky nahanacky...a vecer klud a jedlo:( ja snad neschudnem nikdy :(

hasleerka
16. sep 2014

@katka.sp nie nie ... hlavu hore a nevzdávaj to ... na konci mesiaca si povieme koľko sme dali dole

hasleerka
17. sep 2014

dievčence ja som taká happy .. dnes som ráno skočila na váhu so strachom či som nepribrala a prekvapenie hneď zrána... dole 2 kg... taká som zase nakopnutá

sija84
18. sep 2014

@katka.sp
@hasleerka
tak kocky neviem ako ste na tom vahovo ale ja by som si dala zavezok ze do buduceho augusta budem mat aspon 80kg....ci je to nerealne?

hasleerka
18. sep 2014

@sija84 no ja by som ich veľmi rada dala ... a snád je to reálne aj u mňa, ja mám neičo nad 100

hasleerka
14. okt 2014

no čo dievčence ako to u vás vyzerá .... potrebujem podporu, lebo sa vôbec nehýbem smerom dole ale hore...

blue99
15. okt 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.

pridala som si LEAN pred jedlom a mám 10kíl dole za 3mesiace
http://www.zdravie-aloe.sk/produkty/uprava-hmotnosti/

juliakocka
9. sep 2015

Ahojte tak ako kočky,ja bieda..ja mám 31 rokov,.155cm a 75 kg...do 6 týždňov chcem niečo zhodiť lebo idem na svadbu a do leta 30 kíl musím dať dole,ideme k moru a chcem bikiny na sexy tele....podarilo sa to niekomu?🙂

barcelona94901
12. sep 2015

@sija84 je to realne ,ja mam doLe 35 za 8 mesiacov aj tak s prestavkami ,mne ostava este brucho to najtazsie a nechcem aby mi spadla koza tak jem a chcem zacat troska aspon posilovat kvoli kozi ,ono by to bolo dole vsetko keby sa tej kozi nebojim ale mne sa to nepaci co potom s tym tak si davam ppzor iba na to a dufam,ze uz sa bude dat cvicit ,nechcem byt chuda,chcem viac a tak sa snazim byt trpezliva

sija84
13. sep 2015

ja stale nic stale mam 100.... ☹
@barcelona94901

barcelona94901
14. sep 2015

@sija84 neboj cele je to v hlave,mne tak dlho stala vaha,vobec ani gram,mala som za sebou turu kde vsetci schudli,okrem mna 😝 vtedy je to najtazsie,ked to stoji,no fakt sa treba vyhnut diete,hladovaniu alebo podlahnut a prezrat sa ,mne teraz vaha mesiac stoji ,ale viem,ze skoci dole,je to normalne ,ked sa chcem vyhnut jojo efektu, ja som si dala svoj ciel a neobzeram sa a z velkosti 20 som presla na 14 nieco uz 12 a ked cele roky bolo telo obalene,neziadam po nom aby sa za mesiac lusknutim premenilo na telo modelky 😝 a sice tento mesiac nic ,ale zmenila sa mi koza,aj pokozka sa vylepsuje,vdaka strave zacinam aj mladnut 😝

sija84
15. sep 2015

@hasleerka ja nic stale 100

hasleerka
15. sep 2015

@sija84 aj ja som na tom blbo... som cez prádzniny flákala ... ale už som zase nabehla na režim menej jesť a začínam po troškách cvičiť ... tak hádam do konca roka sa čosika pochválim

juliakocka
15. sep 2015

...holky, tak som si zaplatila vo fitku trenerku 130 E na mesiac + 25 E vstupné 12 vstupov do fitka....zatiaľ som bola 3 krat, ja nevidim žiadnu zmenu...som zvedavá kedy príde...ale zatiaľ ma fitko baví, sama by som sa nedokopala cvičiť....a neviete, či je problém keď si dám sladké...lebo bez toho to neviem vydržať, myslíte že môžem schudnúť aj tak? 😒

sija84
16. sep 2015

Ja nemozem velmi radit kedze som schudla celkovo len 8 kil za rok a pol...teda ked ratam od porodu...a dalej nic ...jem namiesto 5 rozkov 1 max 2,menej priloh,ale potom sa pozabudnem myslim ze som superstihla a jeden dva dni sa prejedam a potom znova obmedzujem.... 😀
@hasleerka
@juliakocka

hasleerka
16. sep 2015

@juliakocka moja u mňa je sladké najvačší zabiják,,,,keby som ho nejedla tak som o pár kíl štíhlejšia....

ale dievčence spoločne to dáme...

gabinka279
25. sep 2015

pridávam sa tiež 😉 S dietami končím žiadnu nedotiahnem do konca. Začala som Dukanovu. ale radšej som nejedla nič akoby som mala jesť to čo bolo treba 😀 ja chcem dať dolu 23 kíl. pfuj .

vaneskaka
1. nov 2015

a ja chcem schudnuť 😀 😉

evittam
2. nov 2015

Nestačí len chcieť @vaneskaka a dookola o tom rozprávať s chipsami al.čokoládou v ruke. 😉 😀
A ak môžem poradiť - žiadne diety - stačí upraviť stravu na vyváženú - napr.žiadna biela múka,sladké, slané "prehrešky", upraviť si kalorický príjem a pohyb,pohyb,pohyb a ide to - a hlavne "pomaly ďalej zájdeš". Ja som sa do toho pustila pred 6.mesiacmi a výsledok už mám a som spokojná sama zo sebou. Držím vám prsty dievčatá. 😉

hasleerka
17. dec 2015

@evittam koľko si dala dole za pol roka????

evittam
18. dec 2015

@hasleerka Ahoj tak ja som dala dole za 3 mesiace 10 kg a hlavne objemovo -13cm stehná - napríklad. Ďalšie 3 mesiace viac-menej udržiavacie - ešte išli dole 2kg a tiež objem ale už hlavne spevňujem - oblečiem 38-čku nohavice a 36-stku vrch - úplná spokojnosť a stačí mi to. A vôbec sa nedívam na kg - myslím na váhu, nakoľko to nie je smerodatné - nikto mi neverí, že vážim koľko vážim pri tom ako vyzerám. Vieš, je napr. rozdiel 2kg tuku a 2 kg svalov. 😉

mamka_danka
18. dec 2015
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.

ja mam tiez kamaratku ktorej by som v zivote nepovedala ze ma tolko kg, fakt sa netreba len na kg pozerat..