Chcem schudnúť 30 kilogramov
Samozrejme su tu uz prispevky o chudnuti ale ja chcem viac. Pretoze som pribrala pocas tehotenstva a zmenou stravy k horsiemu som pribrala a teraz mam cez 100 kil chcem spat schudnut na mojich 70 kil takze moj ciel je schudnut 30 kil. Moje ex spoluziacky a kamaratky vsetky maju vysoke skoly len ja mam zacatu a potom som sa na to vykaslala vsetky pisu ake su uspesne a mna to rozculuje ze ja som len taky obycajny smrtelnik co ma obycajnu pracu. Moj zivot sa mi zda byt nudny takze dalsia zmena asi dosiahnut vyssie vzdelanie aj ked moj manzel hovori ze su to vyhodene peniaze pretoze aj vysokoskolaci su bez prace. Dalsia vec co by som chcela zmenit je moj image ked uz chuda tak aj pekna. Stale nosim len pohodlne rifle s trickom alebo pulovrom vlasy do copu tak nejaky uces. Jednoducho vyzerat inak a dosiahnut nieco len to si hovorim kazdy rok.
Idem to tu naztudovat vyborna tema.. 😀
len do toho, drzim palce, rozhodla si sa spravne!!!! Zena nepatri len ku plotni a musi byt cinoroda, ak chce byt so sebou spokojna (potom je aj pre chlapov viac sexi 😀, nech hovoria co chcu...) Emma, ja som potrebovala pred rokom schudnut najmenej 45 kil a 30 z nich je uz dolu. A pokracujem, plna energie a chuti do zivota. Vobec sa pri tom netrapim hladom, aj ked jem menej. mojim najvacsim problemom bolo zvladnut chut na jedlo a na sladke. Zapasila som s tym roky, konecne sa podarilo. Ak chces, napis mi, poradim.
Ahojte baby,tak ja idem od zajtra na dukanovu dietu.Konecne som sa uz rozhodla po precitani vselijakych stranok o tom.Tak nam vsetkym pevne drzim palce a ja viem zeny ze mi to dame.Nevzdame sa pretoze sme silne bytosti 😉 tak len smelo dotoho a ukazme kilam navyse ze nas neporazia 🙂 Ja by som chcela schudnut tak cca 20kg.
Priznam sa, ze nie vlastnymi silami, moj problem bol v hlave (ved usta, v ktorych sa sustavne zbiehaju na vsetko slinky su na hlave, nie? 😎 ) Dlhe roky som to nedokazala prekonat, potom mi pomohol jeden cinsky preparat, ale tu asi nan reklamu robit nesmiem. Takze ak niekto chce, nech mi posle IP, napisem viac.
Baby, nečítam vás, nemám na to čas, ale chcem vás len povzbudiť. Všetko sa dá, len treba odhodlanie, pevnú vôlu a ide to 🙂 mám výšku 175cm a 60kg a svoju váhu si udržiavam. A to som pri pri prvom dieťatku išla do pôrodnice s váhou 92kg a pri druhom s 82kg! Všetko sú to roky tréningu, ale keď si osvojíte nejaké pravidlá, stanú sa vašou súčasťou a už to nebudete brať ako nejakú príťaž. Stane sa to vaším životným štýlom. Nehladujem, nediétujem, len som znížila porcie. A dôležitejšia ako kvantita je kvalita 😉 držím vám palce 🙂
Ahojte všetky som naozaj rada že máte záujem.Na mňa sa kilá lepili po pôrode syna a tak som veľa hladovala,odriekala si a skúšala všetko možné no nič nepomáhalo.Bola som taká vystresovaná že som sa hanbila ísť aj medzi ľudí.No prvé čo si pri tejto diéte musíte uvedomiť je že to robíte pre seba a aj keď prvé dni budú kruté,tak si hovorte ja to dokážem som silná a robím to pre seba.Viete ja mám veľmi rada sladké a pri tejto diéte to sladké treba úplne odstaviť preto som bola prvé dni veľmi unavená proste závislosť je aj na cukor,ktorý nám všetkým robí zle.No milujeme ho.No neskôr ak po 4dňoch máte 2kilá dole tak si poviete stojí to za ten boj a ja vydržím a idem ďalej po 5-6dnoch sú 3-4kilá preč a to Vás ženie stále dopredu a necvičíte to je práve v tých prvých dvoch týždňoch naozaj neuveriteľné.A neuveriteľné je to že chudnete zo všetkých partí rovnako aj s brucha,zadku,nôh.Čo je super a naozaj neuveriteľné.Zajtra Vám napíšem ešte viac a v pondelok presnú stránku na ktorú si kliknite a po tom všetko záleží len na Vás.pa a prajem Vám krásnu neďeľu.
@melonik1 prosím viac info do IP ďakujem
Tak zenusky,dnes mam uspesne za sebou prvy den dukanky a musim vam povedat ze sa citim super.Vobec som pocas dna nepocitovala hlad ale musim este doladit to moje pitie lebo viem ze pijem malo a to nie je dobre.Dnes som mala na ranajky biely jogurt s otrubami,desiata tvaroh,obed kuracie prsicka a vecera omeleta.Uz sa tesim na dalsie dni a na odbudajuce kg,pa pa 😀
miselka007
Obdivujem tvoju volu, aj ked si len na zaciatku 🙂 , mas pravdu, na pitnom rezime treba dokladne zapracovat za kazdych okolnosti. Drzim palusky!
@slimstar trošku ťa poopravím, bez cvičenia sa DÁ schudnúť, pretože poznám ľudí pripútaných na invalidný vozík, ktorí schudli. Strava je 80-90% úspechu pri chudnutí, pohyb zbytok, to ti potvrdí každý lekár, ktorý sleduje najnovšie poznatky v medicíne. Pohyb je dôležitý preto, aby telo nebolo ochabnuté, krajšie totiž vyzerá žena, ktorá má pri výške 170cm 80kg, ale športom spevnenú postavu, ako rovnako vysoká, ktorá má o desať kg menej, ale ochabnuté svalstvo.
Juj baby nedalo mi to a odvazila som sa po dvkch dnoch iba tak zo zvedavosti a co nevidim -2kg a to som sa vazila teraz vecer,skoro mi oci z jamiek vyskocili 🙂
@melonik1 dakujem za palceky 😉
ahojte zienky,
neda mi nereagovat na prispevok od tanculinky... po 6 dnoch su 4 kila prec, necvicite, nehladujete, citujem "najprv piješ koktejly podľa toho koľko chceš schudnúť.Diéta sa drží od dvoch do štyroch týždnov a ide o naozaj rýchle chudnuti". nech mi prepaci dotycna dama, no ma 3 prispevky, registrovala sa 3.5.2013... dufam, ze nenaletite a nebudete platit za koktejliky 😀 urcite pojde o "zarucenu dietu", ako o mnohe predtym. ja som si asi pred 2 tyzdnami povedala DOST, mam nieco cez 100 kg pri 174 cm. schudla som za 2 tyzdne 2 kg. ja skusam taku svoju cestu... najprv chcem zmensit zaludok 😎 t.z. ja nezerem po 18 hod. a cca kazdy 3.den cvicim na eliptickom trenazery. do obeda sa v strave neobmedzujem - zatial to nedokazem 🙂 rano som hladna ako vlk, tak sa najem a jem aj sladke, ktore mne dodava energiu a chut do zivota 🙂 ked si zvyknem na to, ze vecer nebudem vyhryzat a na tu trosku pohybu a schudnem co i len 0,5 kg za tyzden, viem, ze to bolo zdravsie chudnutie ako 4 kg za 6 dni... vsetkym zienkam drzim palce 🙂
@lienkalenka40 to aj väčšinou, keď tu má jeden-dva príspevky a hneď niečo zaručene ponúka ide o podvod...a ešte ku všetkému poslať peniaze dopredu a čakať...nechcem nikomu krivdiť, ale ja som už tak naletela, že namiesto zaručeného prášku na chudnutie som v krabičke mala obyčajný zinok...baby naozaj, ja už som toľko v minulosti dala peňazí na chudnutie, aj som schudla posledný krát 12 kg...a do roka mám 14 naspäť...jojo efekt jak s..ňa,,,!
Poslusne dnes hlasim ze uz mam od nedele -3kg 😉 tesiiim
@miselka007 a ako sa ti to podarilo?aj ja chcéééééééém...
@subica2 drzim dukanovu dietu a je to super,da sa to v pohodke zvladnut.Nie je to az take hrozne zase a clovek si zvykne 🙂
Baby prosim vas ako dlho mam drzat tu druhu fazu?Viem ze som to niekde tu citala ale zabudla som.Prvu fazu budem mat 10 dni a dnes mam uz siedmi.Dakujem 😉
Takze dnes som skoncila prvu fazu a od zajtra sup do druhej.Konecne si mozem dat moje milovane rajcinky 🙂
@emma2510 Dievčatá na to, aby ste schudli, musíte začať jesť... takže príklad:
- ráno vstávam do práce o 5.hod, cca o 5:30 hod dám raňajky ja som "mliečna", takže kakao a nejaký jogurt (pečivo by si nemala žiadne alebo keď tak celozrnné a nie čerstvé)
- na desiatu za 3 hod, cca 8:30hod si dám ovocie, dve jablká, banán, grep a pod...
- na obed za 3 hod, cca 11:00hod (nemusia to byť presne za 3hodiny) si dám 10dkg prílohy - ryža, cestoviny, zemiaky a 5dkg masa (zo zaciatku som si vazila, neskor som to mala uz v oku a jedlo som si chystala den pred tym)
- olovrant cca 14:15hod polystyrenovy chlebik, alebo nieco lahke - zeleninu a pod
- vecera cca 17:30hod zeleninovy salat
zo zaciatku, mat nasteveny na kazdu hod budik, nez si telo na to zvykne a potom si telo samo vypyta tu stravu... za mesiac to islo rychlo dolu - 10kg s tym, ze isla len voda a samozrejme som raz za cas cvicila a viac chodila, omedzila som jazdu autom 🙂 potom to islo uz pomalsie, samozrejme je to beh na dlhu trat... a v skratke: kedze pravidelne zacnes telu davat potravu, tak si telo nemusi ukladat tuky na neskor, ale vsetko dokaze spalit...
@eva1604 môžem ťa poprosiť akoby asi mala vyzerať moja strava, ked ja vstáva, tak okolo 7 a chodím spávať o polnoci ...
ja som sa totiž dala tiež na chudnutie v pláne mám tiež dobrých 30 kg ... zatial som len obmedzila sladkosti, viac pijem a hlavne nevyžieram po večeroch ... občas sa stane že zhreším a spapkam niečo aj večer ...
zatiaľ som dala za mesiac 2 kg dole
@hasleerka ahoj, nie som síce Eva 😉 ale možno ti poradím. Tiež len zo svojich zozbieraných, dlhoročných rád a skúseností. Pravideľnosť je dôležitá. Ráno po prebudení je najlepšie vypiť 0,3 - 0,5dcl vody. Nejesť hneď po prebudení, ale ani nečakať viac ako hodinu. Ak papaáš pečivo, tak celozrnné(1ks), k nemunapr. jogurt, alebo niečo iné(ja zjem čokoľvek, napr. maslo, šunka, zeleninová nátierka, hlavne nech je strava rozmanitá), na desiatu si dám kávu. Obed by mohol byť tiež ľahký (ja som zvyknutá variť zdravšie, dietnejšie, u nás sa skoro vôbec nevysmáža). Inak je organizmus zaťažený trávením a ťahá nás do spánku, strácame energiu. Na olovrant napr. ovocie(koľkokoľvek, netreba sa ho báť). Večera tiež ľahká. Nejaká dusená zeleninka, alebo mäsko so zeleninou. Ja si dám kľudne aj 1ks pečiva s nejakou zdravšou fajnotkou(napr. aj cottage cheese, nízkotučný tvaroh...) a kopou zeleniny. Základ je papať zdravé(zdravšie) veci, aj 5x denne, ale malé porcie! Vhodné je aj malé množstvo semien a orieškov(kešu, vlašské orechy, slnečnicové a tekvicové semienka,...)Ak chodíš spať o polnoci, tak najneskôr 2 - 3 hodiny predtým by som zjedla poslené jedlo. Ale len niečo lahké. Ja chodím spať okolo 23h. a posledné jedlo zjem okolo 19h. Nehladujem, som zvyknutá. A presne, treba dodržiavať pitný režim! Piť, aj keď necitiš smäd. To už býva zvyčajne neskoro. To je signál, že organizmus je dehydrovaný. Najoptimálnejšie je v priebehu dňa vypiť cca 3l vody(al. nesladený čaj). Ja si dám aj tofu, mám rada celozrnné pečivo, ale doprajem si aj sladkosť, aj klobásku raz za čas, aj slaninku a nemám výčitky. Váhu si držím a nepreháňam to. Ale keď si zvykneš na zdravšiu stravu, ani ťa nenapadne dať si vysmažený rezeň so šalátom. Ak si dám na sviatok, je mi zle celý deň.
@tanculinka ahoj, prosim prosim ja ja si prosim blizsie info 🙂 tiez mam ten problem a chcela by som dat aspon 20-30 kg dole
@janyka začala som dodržiavať ranné pitie a až potom idem jesť ... snažím sa veru tak do tej hodiny nie hned po prebudení ... ale nedokážem jesť 5 x denne ... mne príde na chuť jogurt a zjem ho hocikedy ... alebo ovocie .. to tiež nedokážem jesť ako jedlo ale ked mám chuť .. sladké sa napr. snažím len doobeda .. aj pečivo poobede už nejem ... tak hádam aspon aj to pomôže...
Ahoj Emma, ak to myslis vazne, pomozem Ti dosiahnut tvoj ciel ohladom chudnutia. Napis na moj mail, stretneme sa a vysvetlim Ti, ako to dosiahnes. A nezabudni, ty sa rozhodujes o vsetkom, co chces dosiahnut, kedy a ako! Ak si z Bratislavy, stretnutie nebude problem. Ak nie, vymyslime ine riesenie. Tak sa drz! info.fratrikova@gmail.com

@slimstar veď to je životný štýl, žiadne lieky ani nič som nebrala, upravila som stravu a išlo to samé bez cvičenia..5x denne jesť malé množstvá a hotová vec.. never ale ja som takto schudla 8kg a teraz som začala cvičiť aby som sa spevnila..