Chcem schudnúť 8 kg
potrebujem dat dole 8 kil pomozetr mi proisim niekto ako mam ist na to pripadne aka dieta je ta spravna a ak sa bude chciet niekto od nedele ku mne pridat budem len rada 🙂
@vaneska41113 no ahoj, dlho som nepocula, ako sa Ti dari. Ako ta 13 dniva dieta? Ide to? Ja som konecne zacala zase cvicit. Stravu sa snazim drzat v normalnej miere a moc nemlsat. Este stale sa bojim odvazit, lebo som asi pribrala, ale uz som zase na dobrej cesta zavratit neuspech, len vydrzat s cvicenim.
baby držím palce, ja vždy zlyhávam na tom, že si musím vopred premyslieť čo si dám zajtra
mamky väčšinou dojedia, nemajú čas... máte moju virtuálnu podporu 😀 😀 😀
Ahojte kocky, aj ja mám v pláne schudnúť 8-10 kg, no nejako sa mi nedarí. Obmedzila som sladké, stravujem sa zdravšie, no čoraz častejšie som hladná a hladná. Začala som aktívne cvičit, behávam, ale nepocitujem žiadne rozdieli, neviete mi niečo poradiť? Niečo čo pomože, alebo aspon motivuje? Citim sa naozaj tučná :(
http://www.samasebou.sk/chudnutie-na-pokracovanie/ ak by si mala záujem o niečo motivačné, postupne pribúdajú nové články týkajúce sa nielen jednorazoveho chudnutia,ale aj komplexného poradenstva ohľadom zmeny životného štylu..ak máš konkrétny problém, je tma ja poradna 🙂
@vaneska41113 cau kocka,tak
ty sa mas ze len 8kg dole,ja uz som 7kg dala a este aspon 15 kg musim dat.Zdravsie sa stravujem,to je to najhkavnejsie a popritom idem do posilky tak 2x za tyzden ale chcem zacat cvicit shred od Jill a obcas kardio od nej lebo sa mi do posilky nechce moc chodit.
Hlavne dosrziavam pitny rezim,citronovu vodu na lacno a pocas dna do obeda striedam vidu s cajom a kavou.Poobede uz mi tolko netreba ked h.vno robim .Ani jedla mi moc netreba.Hlavne mam stale v chladnicke narobenu zdravu cokoladu a ked mam
chute tak si hned poobede dam ale nie neskor.Obcas si ju beriem do prace a potom nemam chut na sladke.A cokolada mi chuti mnamky.Uz tam ani syrupu tolko nedavam co kedysik,uz nepotrebujem ani solit,cukor mi netrebatolko.Som rada lebo oboje su nezdrave.
@nyusika to kilo navyse mi uz spadlo dole,ale ani gram navyse.som tam ako na zaciatku pred 15dnami.strasne som stoho nestastna,lebo pri mojej nadvahe by sa to uz mohlo konecne pohnut dalej.som sama zo seba prekvapena, ze pokracujem dalej a nevzdavam to.tie kila musim porazit a dufam ,ze sa mi to rozbehne
@lucymk aj mne to trvá strašne dlho kým niečo klesne ale treba vydržať 😉
@rjanuska01 ty si uz nieco schudla,ak ano za aky cas?
@lucymk zhruba za dva mesiace som dala dole 5kg, ale potom mi operovali koleno tak som to ďalšie dva mesiace flákala a teraz som sa konečne zas naštartovala 🙂
Mile zeny a slecny je samozrejme ze sa chcete citit dobre a pritazlivo ale na co riesit kilo hore alebo dole ked pokial sa pacite svoim partnerom take ake ste .Netreba sa hnat do diet pokial to neni v extremoch .Ja sa osobne zameram hlavne na to ake je zenske srdce a nie ci ma 60kg alebo 80 kg. 🙂 .A najlepsie je na chudnutie stres aspon u mna to tak je stiahne sa mi zaludok a mam nechut do jedla ale to neni rada na chudnutie.
@maylu rada by som mala tvoje zmyslanie.aj napriak tomu,ze mi manzel hovori,ze som stale pritazliva pre neho a pacim samu taka aka som,lebo k tejto vahe aku mam som sa dostala len kvoli detom ktore lubim a nelutujem ze ich mam,ale proste chcem sa pacit aj sama sebe.ked sa pozrem do zrkadla ,tak sa sama sebe hnusim a uz nemam netvy ako mi kazdy hovori jaku mam velku rit a jaka som bola chuda.dalsi dôvod je ,ze mam kopu krasnych veci ktore mi lezia uz 4roky v skrini. nemam nervy ked si uz aj idem nieco kupit,tak vsetko pekne je mi male a ostanu mi len tie omrvinky.
@rjanuska01 tak to si natom podobne ako ja.ked som sa po prvej dcere rozhodla ze idem chudnut ,tak za 4mesiace som dala dole 8kila a nato som bola zas tehotna.teraz som nasadila ladku troska prisnejsie,tak uvidime kedy a ako sa to rozbehne
@lucymk neboj casom to zvladnes ja som mal tiez pred rokom 116kg a teraz mam 93 kg ale iba koli stresu a starostiam . Tiez mam deti 3 momentalne v puberte a staram sa o ne od rozvodu .Mas asi dobreho mandzela tak si ho vaz a ked sa mozno nebudes snazit o schudnutie pojde to aj samo dole .Ale inak drzim ti palce 🙂
Ja som zástancom skôr delenej stravy.Moja známa po pôrode dukanovou diétou tiež schudla, ale jo-jo efekt nenechal na seba dlho čakať a pribala naspäť. Okrem toho, dievčatá, zelenina je základom každého chudnutia. Obmedzte predovšetkým mastné, múčne jedlá, biele pečivo a vylúčte postupne s jedálnička cukor. A uvidíte že kilá pôjdu dolu. Nezabúdajte, treba zmeniť svoj jedálniček natrvalo.Vrátenie po istom čase do starých zvykov vedie k priberaniu.
@vaneska41113 - odporúčam CLEAN 9 z Aloe vera - 9 dňová diéta, nebudete ani hladná ale hlavne začnete chudnúť aj na váhe ale hlavne na cm. kľudne sa ozvite
ahojte zienky potrebovala by som schudnut 4 kg pripadne aj viac ako nato poradte mi aj z coho by mal byt postavey jedalnicek dakujem
Aj ja potrebujem schudnut 7kg ako nato???
Akoze už som schudla 10kg ale to bola brutal dieta...
@cajus ahoj kedze sa 1marika1 neozvala ,postudovala som si o tej diete na nete a nasla som toto http://www.aloepriroda.com/akcie-/ .neviem ci je to ozaj ucinne za 9dni zhodit nieco,ale 150eu sa mi zda vela
@lucymk - zatiaľ ani jedna osoba v okolí v ktorom sa pohybujem a prešli tento program nezaznamenali jojo efekt, nepribrali pretože telo sa vyčistí, všetok bordel z tela odíde preč, žalúdok sa stiahne a ostáva bez jojo efektu, ak budete chcieť viem Vás s kontaktovať napr. s pani, ktorá nedávno prešla touto kúrou,
takže asi som tehu takže asi chudnutie budem musieť ešte odložiť
@lucymk ..presne takto som sa ja snazila chudnut, 5x za den "zdrava" strava presne podla potravinovej pyramidy, vsetko nizkotucne a vsetko cerealne...30, neskor 60 minut na rotopede a este kalanetika...4-5x do tyzdna. Fungovalo to, islo par kil dolu, ked som bola chora, necvicila som, tak zas par kil hore....cele zle...
Jednoducho ta "zdrava" strava a na mna nefungovala...tento rok mi prestuklo v hlave, precitala som si clanok o paleo strave, potom par dalsich, knihu...a v marci zacala som...a naozaj - funguje to! Teda konecne nieco funguje, nie som hladna, som spokojna, plna energie, zlepsila sa mi plet, lepsie spim, cvicim vtedy, ked mam naladu, nie ked musim...A co je najlepsie, je to zivotny styl, ktorym sa da stravovat stale, cize tu naozaj jojo efekt nehrozi... Schudla som 23 kil, este chcem 7-8, ale nesilim to, ked aj do leta by to bolo... 😉

@amouramour práve že minerálky ani ochutené nič nepijem, len čistú vodu alebo čaj bez cukru.. a to kefirove mlieko je len tiež čisté bez príchute, 1%. acidko ochutene nemam rada tak neviem potom.. lebo ja by som rada vynechala pečivo alebo sacharidy v podstate, len čo iné mám potom jesť keď som hore od rána od pol 5 do večera, idem spať okolo 22 hod. a pohyb mám v ten deň min.tých 5km, čiže byť len celý deň na šalátiku a zeleninke neviem či by som vydržala😀 nejak to musím vymyslieť, alebo pridať viac pohyb cez víkend neviem..