Chcem schudnúť. Môžem obedovať pred obedným spánkom?
25. jan 2015
Ahojte maminky, chcela by som schudnúť do leta nejakých 6 kíl, tak som začala pravidelne cvičiť a zatiaľ nič ☹ Ale moja hlavná dilema spočíva v tom, že každý deň chodím s dcérkou o pol jednej spať, avšak neviem či je vhodné sa naobedovať predtým, alebo až ked vstanem. Lebo jedna vec je že najviac energie treba prijať doobeda a druhá vec že neviem či ten obed telo spáli, keď idem spať.
Ďakujeeeeeeeeeeeem 🙂
@michala11111 najviac energie netreba prijat doobeda. Iba za predpokladu, ze doobedie je tvoja najaktivnejsia cast dna. Takze nadlavit sa pred spanim je blbost. Najedz sa ked vstanes🙂
daj si ako babatko-polievocku pred spanim, druhe jedlo po...(tot len taka sedliacka rada) 😅

@michala11111 myslím,že každé telo je iné a treba si to na sebe odsledovať.každé telo reaguje inak aj metabolizmus a spaľovanie je iné,takže......................čo sa týka toho,že nechudneš,aj ked cvičíš-neviem,čo cvičíš,ak kardio a máš aj upravenú stravu,tak váha by mala ísť dole,ak nejde,niekde môže byť problém a možno by bolo fajn skočiť za nejakým odborníkom.ak cvičíš posilovacie cviky,tak si tvoríš stavebnú hmotu a naberáš svaly,ktoré sú ale ťažšie ako tuk.ak len cvičíš,ale stravu si neupravila,chudnutie nenastane tak rýchlo,ak vôbec bude.a hlavne,záleží,z akej váhy chceš chudnúť a ako dlho sa o to pokúšaš,je iné,ak máš 50 kg a meriaš 140 cm alebo meriaš 160cm