icon

Chodili by ste do fitness centra, keby ste tam boli najtučnejšia?

5. jún 2025

Chodili by ste cvičiť do fitness cetra,aj keby ste boli najtucnejsia zo vsetkych žien?

Strana
z2
autor
6. jún 2025
@ibrunova

Určite áno, dávno nechodia do posilky len missky

@ibrunova ja mam pocit,ze do tej mojej chodia :D

libusak
6. jún 2025

Asi by som s tym mala prve navstevy problem ale potom nie. Skor ma tesi, ze pravidelne vidim tie iste "baculky". Tesim sa, ze nieco pre seba robia a nikoho som nikdy nevidela, ze by sa na ne pozrel s opovrhnutim alebo krutil nosom.

sense
6. jún 2025

Áno chodila. Chodím tam predsa pre seba

taktotedanie
6. jún 2025

Pochybujem
Evidentne mas pokrivene sebavedomie, zle nastaveny mindset, riesila by som psychologa

miadi
6. jún 2025

Robotu mam dve minuty od domu. S vahou som nemala nikdy problem Aj ked v teho som pribrala 20 a 24kg vzdy to islo dole . Nemam rada fitko Mne to smrdi gumou alebo žinenkou a posobi depresivne 😅jedine fitko co sa mi pacilo bolo v gated community uplne nove nikto tam Nebol rano a malo vyhlad na ocean.. tam som vydrzala hodku. Ale to je ok nie je vsetko pre kazdeho. Hlavne ze teba to bavi tam chodit .Ver tomu ze ty si tam jedina Komu vadi ze si tam najvacsia. Druhy ta tam tak neriesia ako sa riesis ty.

autor
6. jún 2025
@taktotedanie

Pochybujem
Evidentne mas pokrivene sebavedomie, zle nastaveny mindset, riesila by som psychologa

@taktotedanie to bolo mne?

taktotedanie
6. jún 2025

Samozrejme

autor
6. jún 2025
@taktotedanie

Samozrejme

@taktotedanie a kvoli comu teda mam ist ku psychologovi?ze poviem,ze do dofitka kam chodim chodia len missky? No vacsina tak vyzera, oci mam dobre :D a pokrivene sebavedomie? Nuz, kto ho nema, ked je pribraty. Neviem co by sme so psychologom rozoberali.

sense
6. jún 2025

Určite nechodia len missky do fitka. Neviem do akého fitka chodia ty ale kde chodím ja chodia ľudia od 16r hádam do 70-75? Od chudych až po obeznych. Nerieš výzor ostatných ries seba, to že to robis pre seba , aby si sa cítila lepšie a zdravsie. Ako píše @taktotedanie treba zmeniť nastavenie mysle

taktotedanie
6. jún 2025

Evidentne nevies zdravo vnimat samu seba
Riesis druhych ( fakt nikoho nezaujimas uvedom si to, ludia maju ine starosti a nezaujima ich tvoja pneumatika na bruchu ci celulitida na stehnach, fakt si im ukradnuta) a neriesis seba resp riesis zle
A vzhladom na tvoje komentare potrebujes urcite psychoterapiu aspon jedno sedenie

autor
6. jún 2025
@taktotedanie

Evidentne nevies zdravo vnimat samu seba
Riesis druhych ( fakt nikoho nezaujimas uvedom si to, ludia maju ine starosti a nezaujima ich tvoja pneumatika na bruchu ci celulitida na stehnach, fakt si im ukradnuta) a neriesis seba resp riesis zle
A vzhladom na tvoje komentare potrebujes urcite psychoterapiu aspon jedno sedenie

@taktotedanie ale to neznamená,ze ked ty si inych nevsimas a su ti ukradnuti, ze aj ostatni su taki. Ty mi pripadas presne ako typ cloveka,ktory keby videl druhého skolabovat na ulici, tak sa tvari,ze nic nevidi a ide dalej. Schudla si vela, tlieskam ti, ale tvoj sposob vyjadrovania a pisania tu komentov je velmi neprijemny.

taktotedanie
6. jún 2025

Ja som zdravotnik, ja by som sla pomahat ako prva

janulato
6. jún 2025

Chodim a som. Niekto to musi byt.

libusak
6. jún 2025
@taktotedanie

Ja som zdravotnik, ja by som sla pomahat ako prva

@taktotedanie ja naopak s tvojim nazorom suhlasim. Casto ked som vo fitku, tak ani netusim ci je niekto na stroji vedla mna. Keby ale odkvicol, to urcite registrujem a urcite mu pomozem. 👍
Tiez som sestra 😁

taktotedanie
6. jún 2025
@libusak

@taktotedanie ja naopak s tvojim nazorom suhlasim. Casto ked som vo fitku, tak ani netusim ci je niekto na stroji vedla mna. Keby ale odkvicol, to urcite registrujem a urcite mu pomozem. 👍
Tiez som sestra 😁

@libusak ja som uz neraz takto pomahala

barbara242
6. jún 2025

Jasnačka,vôbec netreba mat z toho komplexy 😉

sense
7. jún 2025

Autorka ani ja si nevšímaj nejak extra ľudí ako vyzerajú ale keby skolabuje tak si to všimnem. Ľudia chodia do fitka cvičiť, ok beriem sú výnimky tie si chodia robiť selficka na insta....ale primárne tam ľudia chodia kvôli sebe a aby spravili niečo pre svoje telo a ver mi z z nich vyzeralo tak ako ty a možno ešte aj horšie ale zahodenim predsudkov sa dopracovali tam kde si teraz. A najťažšie je len odhodlanie tam ísť prvýkrát. A moja skúsenosť nevysmial má nikto, ale veľa ľudí má pozdraví , popraje pekný deň, pomôže upratať veľkú činku aj so závažím keď skončím hiptrust a nemusím sa s ňou ja naťahovať... Keď som si nevedela so strojom rady ako správne cvičiť mi vysvetlili. Keď bolo ozaj veľa ľudí nemal nikto problém sa medzi sériami vystriedat

Strana
z2