icon

Chodíte na kúpalisko aj s nadváhou?

13. júl 2024

Ja mam hrozny problem zobliect sa do plaviek a hoci som schudla uz nejakych 8 kg stale mi este takych 10 az 15 ostava. Roky som sa nebola nikde kupat a velmi mi to chyba

Strana
z2
mamutka
13. júl 2024

@snowflakenel mimo tému, toto mňa kedysi odradilo od kúpalísk a náhodou som objavila anionove vložky. Odvtedy ani raz problém, minimálne za posledných desať rokov. Vždy pri odchode z kupka som si jednu dala a potom ďalšie používala ešte deň, dva. Nemusí zabrať každému, ale mne to komplet zachránilo letá, plavárne, proste normálny život. Už žiadne lieky, maste a sprostosti na predpis.

snowflakenel
14. júl 2024

@mamutka super, ze ti to pomaha. No ja nemam len mykozy potom, no aj mocak,chyteny. A z toho sa potom dostavam nekonecne dlho. Ale vyskusam,to.

kastia
14. júl 2024

Určite chod na kúpalisko. Ja som mlada baba (27 ročná), nadvahu mam asi tak 35 kg. Samozrejme necítim sa úplne super, postava skôr presypacích hodín, takže mam naložené aj stehna aj zadok, a aj slušnú celulitídu. Ako som už niekde písala, môžem si za svoju postavu sama, ale kým s tým niečo neurobím, nezakopem sa za to pod zem. Oblečiem si normálne bikiny s vyšším pásom a ideme na kúpalisko, a aj sa oplalujem (a to si aj plavky stiahnem pod bruško). Nech si každý myslí, čo chce (priatelovi sa páčim).

danyelia
16. júl 2024

Normálne choď na kupko, vyber si vhodný typ plaviek, plus nejaký ,,prehoz,, na plavky, pri ceste do bufetu, budeš sa tak cítiť lepšie...a snaž sa popracovať aj na postave. Na druhej strane, (pohľad z dnešného rána na dovolenke) buďme k sebe úprimné, na 120 kg žene (nepreháňam) plavky tangáče! 🤪 a mini bikinky, z ktorých sa vylievajú obrovské prsia naozaj vyzerajú hrozne, treba mať zase aj kúsok súdnosti a sebareflexie...

Strana
z2