icon

Chodíte na kúpalisko aj s nadváhou?

13. júl 2024

Ja mam hrozny problem zobliect sa do plaviek a hoci som schudla uz nejakych 8 kg stale mi este takych 10 az 15 ostava. Roky som sa nebola nikde kupat a velmi mi to chyba

Strana
z2
pribinak
13. júl 2024

Naozaj si myslíš, že všetci pozerajú na teba a riešia tvoju nadváhu? Musím tá sklamať, každému si ukradnuta

Kľudne chod, uzi si pekný deň. Slnko robí dobrú náladu

cyberk
13. júl 2024

Kokos, min. 4/10 zien ma nadvahu na kupaliskach, co som si tak vsimla a kazdemu to je jedno, chod sa kupat kludne 😇 nik neriesi kto ako vyzera

heni79
13. júl 2024

Pokojne choď. A možno zistíš, že tam budeš patriť ešte medzi tých chudších. 😉

mamamasama
13. júl 2024

Neboj.Prstom na teba nik ukazovať nebude. Pozrieť sa určite pozru, ale to aj na štihlu. Nic osobne za tym nehladaj.

aaadkaaa
13. júl 2024

Neber to vobec v zlom, ale NIKOHO nezaujimas. Kazdy ma tolko svojich starosti a komplexov,na ktore sa zameriava, ze nema cas a chut riesit niekoho ineho. Jasne, nik nie je slepy, ludia si vsimnu, ze si trochu vacsia, ale bude im to uuuplne u prdele, neboj sa 🙂 toto som riesila v puberte, teda nie nadvahu,ale nohy mam ako riaditelka vapenky a roky som nenosila kratasy a parila som sa v lete v rifliach... ale ako dospela take veci uz naozaj neriesim

3petka
13. júl 2024

Pozri ja mám tiež nadváhu. Pracujem na tom aby nebola. Treba mi dať dole min 15 kg.
Ale keď sa poobzeram dookola nie som to najhoršie čo na kúpalisku nájdeš 😂 aspoň sa tým chlacholim.

ivik4
13. júl 2024

Kludne chod a uzi si 😇

zuzubb007
13. júl 2024

To si teda vážne dlho nebola na kúpalisku, ako náhle tam pôjdeš zistíš, že ty kokos to ako vyzerajú tí ľudia (nadváhu má podľa mňa reálne 7 z 10 ludi, a nikdo nikoho nerieši, musíš si to nastaviť ty v hlave

nops
13. júl 2024

Ja sa zas hanbim,lebo síce chudá,ale po deťoch nadbytok kože a výrazná celulitída,žiadne prsia.Nech robím čo robím.Za mňa krajšia žena v plavkách s nadváhou ako takáto chodiaca kožka

bublinka1426
13. júl 2024

ano a vobec sa nehanbim.
mam nadvahu a ziadnu celulitidu a ked vidim ine, tiez nie su dokonale.
kazdy sme nejaky a vobec nesudim ani nepozeram.

petronelag
13. júl 2024

Tam chodia ľudia aj s väčšou nadváhou, to si málokto všíma, akí ľudia tam chodia.

danica2711
13. júl 2024

kľud, všetko je v poriadku, kým neprídu ľudia z Greenpeace a nebudú ťa chcieť dať naspäť do vody... (nič v zlom, len na odľahčenie)

olimuc
13. júl 2024

Keby chodili na kupaliska len ludia so stihli u postavou, kupaliska a ich bufety by skrachovali. Chod sa pozriet napr do Velkeho Medera (mam ho rada ale nie v lete) potom nebudes mat komplexy (ale ani miesto na deky a v bufete najdes len prazdne tacky, ked prides o 12.30) pokial nebudes mat na sebe Lyze a Zimny budnu, nikto na teba ani nepozrie.

fido69
13. júl 2024

Choď! Plávanie ber ako sport, ktorým sa blížiš k svojej ideálnej váhe. Je to super relax a oddych pre ľudské kĺby, ktoré pri športe nemusia niesť váhu celého tela. 😉

milanemila
13. júl 2024

Ja rozumiem, ze mas blok a zle sa citis, ale tym ze si budes odopierat veci kt rada robis a ostanes sediet doma nijako nepomozes svojej hlave a ani vahe. Ja som si teraz po druhom porode kupila cele plavky, lebo mi je smutno z pohladu na kozu na bruchu, ale nosim ich pre moj lepsi pocit, myslim ze na kupalisku by to kazdemu bolo ukradnute 🤷🏼‍♀️

babababka
13. júl 2024

Však sa podívaj okolo seba,nie sú len štíhly Ľudia na svete.Ja mám dosť veľkú nadváhu na kúpalisko nechodím,ale do plaveckých bazénov.Netrápim sa s váhou ,nečumím,nehodnotím ostatných.Sú tam lebo išli sa relaxovať,užiť si plávanie ako ja.

januska12323
13. júl 2024

Aspoň v niečom by sme si mali brať príklad z chlapov. Tým je jedno kde všade majú chlpy, svaly nikde, brucho za troch a spokojne sa na kúpalisku vyzlečie. 😁

caroline_
13. júl 2024

ak by mi ostavalo 15 kg tak idem,mne ostáva 2x tolko takze v žiadnom prípade

liusa82
13. júl 2024

ak ti to robí tak psychicky zle isť na kupko,teraz neviem či myslíš kúpalisko klasické.Tak chod dakde do prírody kde je menej ludí.Nie ako klasická pláž kde je to natrieskané ale kde sú také kludnejšie zákutia

mamina7070
13. júl 2024

normalne chod plno ludi tam ma nadvahu ci obezitu hadam kazdy druhy

plavanie je fajn typ pohybu najma pre objemnejsich

snowflakenel
13. júl 2024

Mam 170 a momentalne 60 kg. Na kupko nechodim. Aj z dovodu, ze mi nie je prijemne predvadzat brucho , ktore nie je pekne po porode ale aj z,dovodu, ze nemam rada kupko uz,dlhe roky. Vzdy mam potom zapal dole...☹

modrykonik33
13. júl 2024

Každý rieši každého, aj na kúpalisku, žiaľ je to tak, zakaždým keď prídem na kúpalisko si ma ľudia premeriavaju a to som štíhla 🤣 takže treba mať v paži

dejka77
13. júl 2024

10-15kg? Vies aki ludia chodia na kupaliska? Taki, co by potrebovali min.30kg schudnut.
Este by som pochopila keby 90% ludi bolo stihlych a ty by si patrila do tych 10%, ale realita je o inom. A ako ti tu pisali, nikto ta riesit nebude.

fido69
13. júl 2024

@modrykonik33 Muži si ťa premeriavajú, pretože sú vyzuálne vzrušiví a ty si v očiach mužov atraktívna žena. Na jednej stránke to určite žene lichotí a na druhej zároveň obťažuje. Samozrejme záleží na situácii či ťa okukuje atraktívny chlap alebo plešatý otec rodiny s manželkou a deťmi na deke vedľa seba. 😁

muchotrafka298
13. júl 2024

Nemyslim, ze niekoho zaujima postava alebo hmotnost inych ludi na kupalisku. Malokto ma dokonalu postavu. Ja chodim a neriesim inych.

marca12
13. júl 2024

Chodim na kupalisko a tam sa ozaj nemas coho hanbit. Mam pocit,ze je tam vacsina zien dobre pri tele a chudsich ozaj len minimum. Aj vcera vedla mna na lehatku min.90kg baba v bielych bikinach. Zavidela som jej odvahu. Ja s normalnou postavou nemam odvahu si take plavky obliect. Takze naber aj ty sebavedomie a neobmedzuj sa kvoli vahe. Ak ti je neprijemne,na cas,ked sa nekupes si daj prehoz alebo nejaku satku okolo pasa. Dnes sa daju kupit rozne plavky,ktoré zahaluju nedostatky.

marca12
13. júl 2024

@januska12323 Keby len vyzlecie,ale este sa spokojne promenaduje 😂

majlo1234
13. júl 2024

Cim som starsia, tym viac chapem, ze cakanim na dokonale telo zbytocne minam cas😂 chces ist na kupko? Chod! Chces si dat kratke nohavice? Daj si! Nikto to neriesi tak ako ty sama

iwesska
13. júl 2024

Dobre plavky vsetko vyriesia. Mne sa chodi na kupko ovela lepsie,ked mam tankiny. Nemam nejaku extra nadvahu,ale na bruchu mam nazberkane...Okrem toho jazvy po akne. Ja by som len v skafandri mala chodit. A je mi to u prdele,ci sa tam niekomu nepacim. Idem tam s detmi,aby sme sa vysantili,nie sa fotit na titulku Elle.

jaond19
13. júl 2024

Mam po tretom tehotenstve posledne 2 roky plnsie tvary nakolko sa mi skrz zdrav.problemy nedari schudnut a je mi fuk co si kto myslí, ked sa chcem okupat sa okupem. Plavky si dnes mozes zvolit od tangacov az po plavkove sortky ci plavkovu suknu, vrsok od bikín az po predlzene tankiny... zakryjes co chces.

Strana
z2