icon

Ktoré plavky zabraňujú presvitu cez bikiny?

7. aug 2026

Dobry den damy, mame leto, chodime sa kupat… Viete poradit nejaku znacku plaviek/bikin ktora ma hrubsiu podsivku? Cez spodny diel mi casto presvita obrys vulvy co mi je dost neprijemne.. a ked sa este namocim do vody, cez mokre plavky je to este viditelnejsie. Zapasim s tymto jedina? Ak mate rovnaky problem, ake plavky volite?

Dakujem za odpoved🫶🏼

martinmmartin
7. aug 2026

Camel toe - vyraz ktory hladas je - Camel toe

minenkaa
7. aug 2026
@martinmmartin

@martinmmartin nie ,ona mysli niečo iné

minenkaa
7. aug 2026

https://www.amazon.de/SDFWGG-Tropfenform-Selbst...

Toto som našla,som ani nevedela,že sa to až takto riesi
Inak ja mám dvojité nohavičky vrchná vrstva je hackovana

martinmmartin
7. aug 2026
@minenkaa

@martinmmartin nie ,ona mysli niečo iné

@minenkaa Camel toe" je slangový výraz pro obrysy ženských genitálií (stydkých pysků), které se rýsují skrz příliš těsné oblečení. Vzhled tohoto tvaru připomíná rozdělené kopyto velblouda.

Co to ma autorka? Co ine?

anonym_6f4920
7. aug 2026
@martinmmartin

@martinmmartin ona nehľadá vyraz, ale riešenie jej problému

martinmmartin
7. aug 2026
@anonym_6f4920

@martinmmartin ona nehľadá vyraz, ale riešenie jej problému

@anonym_6f4920 Prvy krok riesenia je problem presne pomenovat . Hladaju sa tak ovela lepsie riesenia. Anti camel toe vychytavok mas plny internet ale musis vediet ze to je to co chces

anonym_6f4920
7. aug 2026
@martinmmartin

@anonym_6f4920 Prvy krok riesenia je problem presne pomenovat . Hladaju sa tak ovela lepsie riesenia. Anti camel toe vychytavok mas plny internet ale musis vediet ze to je to co chces

@martinmmartin my ženy presne vieme o čo ide, nemusíme tomu dávať názvy

anonym_6f4920
7. aug 2026
@martinmmartin

@minenkaa Camel toe" je slangový výraz pro obrysy ženských genitálií (stydkých pysků), které se rýsují skrz příliš těsné oblečení. Vzhled tohoto tvaru připomíná rozdělené kopyto velblouda.

@martinmmartin slovenské názvy neovladas ty expert ?
Si v tejto téme zbytočný

minenkaa
7. aug 2026
@martinmmartin

@martinmmartin nemôžem s tebou súhlasiť

martinmmartin
7. aug 2026
@anonym_6f4920

@martinmmartin slovenské názvy neovladas ty expert ?
Si v tejto téme zbytočný

@anonym_6f4920 ak chce jednoduche riesenie tak bohuzial na internetoch sa bez aj vyrazu nepohne

martinmmartin
7. aug 2026
@minenkaa

@martinmmartin nemôžem s tebou súhlasiť

@minenkaa no tak co to ma ked nie camel toe ?

anonym_e05167
7. aug 2026

Podsite bikiny a úplne ok,čím tenšie plavky, tým horšie.

martinmmartin
7. aug 2026
@anonym_6f4920

@martinmmartin my ženy presne vieme o čo ide, nemusíme tomu dávať názvy

@anonym_6f4920 musis ked na to hladas riesenie na nete. Nieco do toho googlu napist musis najlepsie to co najlepsie vystihuje problem.

anonym_088915
7. aug 2026
@martinmmartin

@minenkaa no tak co to ma ked nie camel toe ?

@martinmmartin nemá ťaviu nohu, ale jej presvitá cez plavky vulva, ohanbie apd. To nevie ťavia noha.

sisa_s
7. aug 2026

Autorka, davam ti do pozornosti novu funkciu, mozno by sa tu zisla pri 1 uzivatelovi 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/internet-bezpecnost-online/mozem-niekomu-zabranit-dalej-prispievat-do-mojej-diskusie-2/

anonym_86ea67
7. aug 2026
@martinmmartin

@anonym_6f4920 musis ked na to hladas riesenie na nete. Nieco do toho googlu napist musis najlepsie to co najlepsie vystihuje problem.

@martinmmartin Pani sa zle vyjadrila, keďže camel toe je tvar vytvorený vulvou. Ale podľa jej opisu súdim, že má výrazne väčšie pysky ako bežný človek a tie jej jednoducho trčia. A moja rada je, skúsiť tankiny alebo plaveckú sukňu, šortky, šaty. To pomerne často vidím pri vode.

anonym_49e619
7. aug 2026
@anonym_86ea67

@martinmmartin Pani sa zle vyjadrila, keďže camel toe je tvar vytvorený vulvou. Ale podľa jej opisu súdim, že má výrazne väčšie pysky ako bežný človek a tie jej jednoducho trčia. A moja rada je, skúsiť tankiny alebo plaveckú sukňu, šortky, šaty. To pomerne často vidím pri vode.

@anonym_86ea67 nič jej netrčí,presvitajú jej obrysy,prečítaj si to znova

anonym_71c876
7. aug 2026
@martinmmartin

@martinmmartin zas si mudry ako radio 🙄
Co ta vedie k tomu aby si sa vyjadroval k tomuto, alebo napriklad ku gynekologickym prehliadkom? Fakt ma to zaujima. Ty nemas s kym prebrat muzske temy, ze si odkazany riesit so zenami tie ich? Uz len cakam kedy zacnes davat odporucania na vlozky

anonym_a045bf
7. aug 2026
@martinmmartin

@martinmmartin A tebe často presvitá tvoja vulva, keď sa tu vyjadruješ ako odborník na tému? Rovnako ako v minulej téme, kde si riešil gynekologické odbery v gravidite. Nemusíš byť strčený v každej téme za každú cenu. Alebo máš okrem vulvy aj maternicu?

anonym_088915
7. aug 2026
@anonym_71c876

@martinmmartin zas si mudry ako radio 🙄
Co ta vedie k tomu aby si sa vyjadroval k tomuto, alebo napriklad ku gynekologickym prehliadkom? Fakt ma to zaujima. Ty nemas s kym prebrat muzske temy, ze si odkazany riesit so zenami tie ich? Uz len cakam kedy zacnes davat odporucania na vlozky

@anonym_71c876 on je muž na ID, so psych. diagnozou. Nema ziadnu socialnu interakciu, je iba tu, v kazdej teme, vacsinou hned na zaciatku. Jeho zivot je MK.

anonym_49e619
7. aug 2026

martin má pravdu,bez pomenovania problému anglickým výrazom nenájdeš riešenie

euka210
7. aug 2026

@anonym_autor obycajne z cinaku a taky problem nemam a nikdy som ani nemala. Teraz uz nosim cele plavky, su pre mna pohodlnejsie a ja rada plavam, neopalujem sa ked nemusim.

michaela329
7. aug 2026

Toto je o strihu, musíš skúšať. A martin zas neradil až tak zle, tie silikónové vložky proti camel toe by mohli vyriešiť aj toto.

sidicek
8. aug 2026

To co kupujes za plavky ? Mne v zivote nic nepresvitalo.